- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
faturayı kaybettim diyebilir böyle bir sonuca varamazsın.14unde bana verdigi hediyenin faturasini isticem. Gerekirse zorla goturcem aldigi yere. Barkoddan bisey cikar belki.
Tatlım ben kaçırdımda ruj alındığına eminmisin nasıl öğrendin geçmiş yaptım ama bulamadım
faturayı kaybettim diyebilir böyle bir sonuca varamazsın.
sen rujlarla sendeki o eski faturayı götür
bu faturada yazanlar bu rujlar mı diye sor
eşin bence faturayı vermez sana
İnşallah sanadır dua ediyorum inan kiEminim canim direkt magazadan ogrendim. Ama belki banadir diye umuyorum.
vermez kaybettim der.Vermez zaten isticem. Olmazsa aldigi yere goturcem. Sakladigi bir sey yoksa gelecek. Gelmezse tek gidip barkodundan bir sey cikarmaya calisacagim.
Insallah aklimiza gelmeyen bir sey vardir da aldatma yoktur gercekten uzulurum
Fakat yaptiklari suphe uyandirici
Bir de aldatma olayinda genelde erkek acik verir diyorlar ondan sordum fis oncesi hareketlerinde degisiklik yok muydu?
Fis olayi oncesi normaldi yani.
Ya da basinda yakaladiniz ondan yok baska kanit.
kredi karti ekstrelerini cikarttir yada hangi kredi kartiysa atihorum garanti bankasinin telefona garanti cebi indir ordan kartin dokumlerine bak hersey cikar teknolojiyi kullan yani madem suphenden kendini yiyosun dene bakalim ne cikacak
Tam tahmin ettiğim gibi 2 ruj almış demek! No.larını da öğrendin mi? Direkt çevresindeki o ton ruju kullanan kadınlar bile takibe alınabilir aslında. Valla kimsenin günahını almak istemem ama evlilik erkekleri durdurmuyor. İş hayatımda muhattap olmak zorunda olduğum erkeklerden biliyorum. Bazısı evli çocuklu olmasına bakmadan sülük gibi yapışabiliyor. Bu konulara hiç şaşırmıyorum artık şahsenKeske ya keske.
Ama magazaya gittim ve evet alinmis dedi 2 ruj 150 lira
İnşallah sanadır dua ediyorum inan ki
Siz bu çekiliş anında yaşananlar olmasaydı, eşim bana hediye aldı mı acaba diye faturaları karıştırmayacaktınız , öyle değil mi? Ama fatura da Yok ortada.Of valla, ben olsam bir saniye bekleyemezdim ama fevri davranıp kırıcı olabilirim böyle durumda.
Yapacağınız en mantıklı şey beklemek. Evet çok zor ama şuan söylerseniz gider aynısından alır getirir iş yerinde falan der.
Eğer o gün hiç hediye gelmezse de unuttum yarın getiricem diyip yine aynısından alıp getirebilirz.
O gün bir tane ruj gelirse (biri sana biri diğerine) ya da hiç gelmezse kesin aldatıyodur.
O gün iki ruju da sana verirse hiç bişe olmamış gibi davranıp tekrar mağazaya gidin eşinizin adını tekrar sorgulatın 5 inden sonra alınan bişey var mı diye.
En mantıklı yollar bunlar. İçimden bir his aldatmıyor diyor inş öyledir.
Arkadaşına aldığını neden o gün söylemedin dersiniz.günlerdir beni strese soktun yalan söyledin sana artık nasıl güvenirim dersiniz.yani haklı taraf sizsiniz ki bu konuda.yalanı çıkan o zaten.ispat etmekle,içinizi rahatlatmakla o yükümlü.Arkadasima aldim der gecerse ne yapicam?
Bitti. O saatten sonra suphelerimle kalicam.
Ya da gercekten oyleyse de suphelencem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?