Aldatiliyor muyum ? :(

kredi karti ekstrelerini cikarttir yada hangi kredi kartiysa atihorum garanti bankasinin telefona garanti cebi indir ordan kartin dokumlerine bak hersey cikar teknolojiyi kullan yani madem suphenden kendini yiyosun dene bakalim ne cikacak

Ben yine söylüyorum, size alsa bunca olan bitenden sonra çıkarır verir. Ya da diyelim kv ye bıraktı. Anneme bırakmıştım yarın getirecek der. Yani senin rahatsız olduğunu gördü, sürpriz in bir cazibesi kalmadı. Bir bit yeniği var bakalım, inşallah hepimiz yanılırız.

14unde bana verdigi hediyenin faturasini isticem. Gerekirse zorla goturcem aldigi yere. Barkoddan bisey cikar belki.
faturayı kaybettim diyebilir böyle bir sonuca varamazsın.
sen rujlarla sendeki o eski faturayı götür
bu faturada yazanlar bu rujlar mı diye sor
eşin bence faturayı vermez sana

faturayı kaybettim diyebilir böyle bir sonuca varamazsın.
sen rujlarla sendeki o eski faturayı götür
bu faturada yazanlar bu rujlar mı diye sor
eşin bence faturayı vermez sana

Vermez zaten isticem. Olmazsa aldigi yere goturcem. Sakladigi bir sey yoksa gelecek. Gelmezse tek gidip barkodundan bir sey cikarmaya calisacagim.

Normaldi hatta suan var ya her seyi didikliyorum. Butun whatsapp konusmalarimizi okudum kacta cikiyorum demis kacta yazmis.. Normal ya normal. Bi ondan umutluyum.aldatan bi yerde acik vermez mi

Keske ya keske.
Ama magazaya gittim ve evet alinmis dedi 2 ruj 150 lira
Tam tahmin ettiğim gibi 2 ruj almış demek! No.larını da öğrendin mi? Direkt çevresindeki o ton ruju kullanan kadınlar bile takibe alınabilir aslında. Valla kimsenin günahını almak istemem ama evlilik erkekleri durdurmuyor. İş hayatımda muhattap olmak zorunda olduğum erkeklerden biliyorum. Bazısı evli çocuklu olmasına bakmadan sülük gibi yapışabiliyor. Bu konulara hiç şaşırmıyorum artık şahsen

Bence hangi urun ne zaman alındı bulunur gibime geliyo her urunjn kendine ait bi kodu vardır. Ortak kod vardır bir de o urune ait kodu da vardir mutlaka.

Siz bu çekiliş anında yaşananlar olmasaydı, eşim bana hediye aldı mı acaba diye faturaları karıştırmayacaktınız , öyle değil mi? Ama fatura da Yok ortada. Of valla, ben olsam bir saniye bekleyemezdim ama fevri davranıp kırıcı olabilirim böyle durumda.

Simdi neden biliyo musun?
Ben inkar ya da his duygu istemiyorum. Gercegi istiyorum. Beni aldatiyorsa onu bosamakla kalmam. Rezil ederim.
Ama inkar ederse bu yanina kar kalacak. Ya biz yeni evliyiz. Allahtan hic mi korkmaz insan ?
Boyle bi pislik olur mu ?
O yuzden ogrenmem lazim. Dun anladim inkar edecegini. Gozlerimle gordugm fatura yok diyor. Mesela emindim ondan ama ispatlayamadim.
Kendine cevirmesine musade edemem. Yapmissa bisey cikar ortaya. Yoksa zaten bisey olmayacak

Esinin kim oldugunu bilsem inan ben soracagm artik. Meraktan catladim ya. Daha konuyu ilk okudugumda cok suphelendim sonra esinin ozelliklerini soyleyince altinda baska ne olabilir diye dusunuyorum.
Ben olsam aksam yuzyuzeyken sorarim. hal ve hareketlerinden hersey anlasilir zaten. Ben 14 subata kadar bekleyemezdim.

Kizlar ben de bekleyemiyorum. Inanin basima agrilar girdi. Sorsam inkar edecek vermicekse de iyice ortecek. Benim sabirsizligim belki de bu cirkin olayi kapatacak. Benim icin cok zor zaten..

Yapacağınız en mantıklı şey beklemek. Evet çok zor ama şuan söylerseniz gider aynısından alır getirir iş yerinde falan der.
Eğer o gün hiç hediye gelmezse de unuttum yarın getiricem diyip yine aynısından alıp getirebilirz.
O gün bir tane ruj gelirse (biri sana biri diğerine) ya da hiç gelmezse kesin aldatıyodur.
O gün iki ruju da sana verirse hiç bişe olmamış gibi davranıp tekrar mağazaya gidin eşinizin adını tekrar sorgulatın 5 inden sonra alınan bişey var mı diye.
En mantıklı yollar bunlar. İçimden bir his aldatmıyor diyor inş öyledir.

Evet cok zor. Basima agrilar girdi. Anlatamam beynim zonkluyor.
Ama konusursam kavga edersem sonuc ?
Sonuc ne olacak..kizlar da hemen konusurim diyince daha kotu oluyorum. Ben mi anormalim?konusmali miyim o zaman hep suphede kalmicak miyim,bu aksam konusmicaksam erkek kardesini oturmaya cagirmayi dusunuyorum. Yalniz kalirsam dayanamam diye

Arkadasima aldim der gecerse ne yapicam?
Bitti. O saatten sonra suphelerimle kalicam.
Ya da gercekten oyleyse de suphelencem artik
Arkadaşına aldığını neden o gün söylemedin dersiniz.günlerdir beni strese soktun yalan söyledin sana artık nasıl güvenirim dersiniz.yani haklı taraf sizsiniz ki bu konuda.yalanı çıkan o zaten.ispat etmekle,içinizi rahatlatmakla o yükümlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…