Aldatiliyor muyum ? :(

sorma sonuna kadar inkar eder bilio basina gelcekleri cunki ama kadina gidip mac e inan durumu anlatsan belkide sana yardimci olacak faturanin ciktisini verir belki yada bakabilirmiyim de telefondan kamerayi ac yada fotosunu cek elektrnik efaturalar mailede gelio belki gelmistir kontrol et

Kizarsin diye soylemedim der. laf dalasi istemiyorum onunla gercegi istiyorum. O kime aldi o rujlari kime

Arkadasima aldim der gecerse ne yapicam?
Bitti. O saatten sonra suphelerimle kalicam.
Ya da gercekten oyleyse de suphelencem artik

Sonuçta arkadaşına da alsa, çekilişe katılacağını zaman size hangi fatura sen almışsınız yok öyle fatura diyerek geçiştirmeye çalıştı. Buda bir yalan. Bu zamandan sonra çok dikkatli olmanız lazım. Eğer aldatıyorsa ve ispatlayamazsanız bundan sonra en ufak şüphenizde aldatsa bile size paranoyak muamelesi yapacak. Adımlarınızı sağlam atın. Aldatmayı affetmeyeceğizi bilsin.

Yalan zaten kesin. Net. Ama ya daha fazlasi varsa. Iste orayi ogrenmem lazim.

Kizarsin diye soylemedim der. laf dalasi istemiyorum onunla gercegi istiyorum. O kime aldi o rujlari kime
ben bu kadar kendimle savas halindeyken sonunun ne olacagini hic dusunmezdim. Direk sorardim yuzunden her sey anlasilir zaten.
Bir ara bana 80 lira lazimdi esimden istedim. Param yok dedi ama 600 tl civari parasinin oldugunu biliyordum. aa senin paran vardi ne yaptin ki demistim. Sana surpriz falan yapilmaz dedi.dogum gunum icin hediye yuzuk almis o an yuzugu cikartti verdi. yani hediyeyi sana aldiysa cikartip vermesi lazimdi bu kadar huzursuzluga deger mi bilemedim.

Akşamdan beri benimde başıma ağrılar girdi ya nerden baksan tutarsızlık inşallah elinde fatura ile aynı barkodlu iki adet ruj ile gelir eşin.. inşallah hepimiz bosuna gerilmiş oluruz.. 14 şubata az kaldı ama beklerken çok uzun geliyor insana

Iste yuzunde yalan soyledigini anlarim ama ispatlayamam canim. Aldatilmak cok ciddi bisey. Oyle sakli kalmamasi gereken bi sey. Ben zaten cok zor duruyorum. ben de biliyorum aksam burnundan getirmeyi. Ama sonucu olmicak ve o hediyenin kime alindigini ogrenemicem. Ve bu beni daha cok yoruyor

Beni de anlayin kizlar. Ortada kiytirik yalandan bahsetmiyorum. Aldatmaktan bahsediyorum.benim esim bunu yapmissa ..
Basit bi tartismayla kuslukle gecici bi ayrilikla kurtulamaz. Gozlerine baktim yalan soyluyodu dan daha ote bir sey lazim. Beni de anlayin kendimi cok kotu hissediyorum

Zor ama duygularınıza yenilmeyin. Biraz sakinleşin mutlaka ispat etmenin bir yolu bulunur.

Nasil sonunu dusunmem
Boyle bisey varsa ben bosanirim duramam. Direkt sonunu dusunuyorum.
Aksam tartistik her seyi inkar etti hic bir zaman gercegi bilemicem ve belki bir sekilde bana aksini dusundurtecek.
Gercekten cok zor durumdayim. Napcagimi bilmiyorum. Aksam eve birilerini cagirmayi dusunuyorum yarin da eve gec gelmeyi ya da annemlere gitmeyi. Cunku dayanamiyorum. Agliyorum artik dayanamiyorum

Off böyle yazdıkça ben de çok üzülüyorum nasıl bir çıkmaz tahmin edebiliyorum. Insallah bütün bu üzüntüleriniz aklımıza hiç gelmeyen güzel bir açıklamayla sevince dönüşür.

Kalk bişeyler yap durma böle acaba varmı yolun düşünmekten hayatı hem kendine hem ona zindan edersin zaten. Öğrenmeye çalış git mağazaya anlat durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…