- 27 Aralık 2017
- 83
- 120
- 13
- 30
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
O kadar guzel yazmissin ki.Seni tanimiyorum ama seninle beraber bende uzuldum insallah kotu birsey cikmaz.
Ama bu gibi durumlarda ilk sordugunda hayir diyip ikinci kez sordugunuzda evet yalan soyledm ha bide seni aldattm demez. Erkekler yalan soyledginde sonuna kadar inkar eder o yalani baska yalanlarla kapatmaya calisir hepsi degil ama geneli bu sekildedir. bu gibi durumlarda esinin sana dediklerine inanmis gibi yapman gerekir imalarda bulunursan didiklersen oda kilifina uydurmaya , kendini kurtarmya calisacaktir
Birak o konu kapandi zannetsin sen arastirmaya devam et. Elinde ispat olmadan bisey Yapamazsn bosanmaya kalksan gerekcen ne ? Esim beni aldatmis "olabilir" varsayim uzerine kimse ayrilmaz. Ha olayin ne oldugunu anlayamadan ayrilmasan bu sefer suphe icini kemirir durur
Son durumu okudum da, bence eşin aldatmıyor seni göreceksin. Çıkarıp vermemesi de sen bir daha ondan şüphelenmeyesin diye. 14 Şubat'ta çıkarıp verecektir, sana da boşuna tantana yaptığını söyleyecek burnunu sürtmüş olacaktır bu vesile ile. Daha 8 aylık evliysen daha önce 14 şubat'ı nişanlı vs geçirmişsiniz demektir, bu ilk evli sevgililer gününüz.
Her durumda da sabret artık. Çıkarıp vermezse işte gemileri o zaman yakarsın. Başkasına bile aldıysa şimdi çıkarır verir, sen suçlu duruma düşersin. O akşam vermediği takdirde avm'ye gittiğini söyler açıklama yapmasını beklersin. Telefonunu ortada bırakıp giden adamın aldattığına pek inanasım gelmiyor. Başka hattı dahi olsa bu telefondan da bulunur belli olur diye ortada bırakamazdı.
İnşallah sana almıştır canım, çok içselleştirdim durumunu. Daha yeni evlisin ağlama üzülme çok düşük bi ihtimal başka birisi diye düşünüyorum ben. İnşallah ta öyle çıkar
Akıllı bir erkek eğer aldatma olayı var ise, olayı kapatmak adına hemen aynı mağazaya gider ve aynı ürünleri alır, üzerine de bir sürpriz yapacaktım mahvettin Sevgililer gününü der üste çıkar.
Bu sebeple ben mağazaya gitmeniz konusunda ısrarcıyım. Ne zaman hangi ürünler alınmış öğrenmeniz yararınıza olacaktır.
Yalnız şunu da belirtmeden geçemeyeceğim bahsi geçen markada ürün değişimi yok, parfüm vs bir şey yok.
Kolay kolay hiçbir erkek kendi başına gidip de oradan alışveriş yapmaz yani, pudra kapatıcı seçecek degil, en fazla alsa alsa ruj alınır far paleti falan da hazır yok TL’den fazla tutar zaten palet o da riskli.
Ailesinden biri oradan alışveriş yapıyor ve eşiniz ödüyor olabilir mi ya da kız kardeşi daha önce abisi adına kayıt actırmıştır oradan devam ediyordur.
(((((((
Gittim canim pazartesi alinmis
Arkadaşıma aldım derse kesinlikle kanıtlasın canım arasın gerekirse arkadaşını gizli saklı mı aldı arkadaşım dedi boşver yine arasın senin yanında kanıtlasınArkadasima aldim der gecerse ne yapicam?
Bitti. O saatten sonra suphelerimle kalicam.
Ya da gercekten oyleyse de suphelencem artik
Arkadaşıma aldım derse kesinlikle kanıtlasın canım arasın gerekirse arkadaşını gizli saklı mı aldı arkadaşım dedi boşver yine arasın senin yanında kanıtlasın
(((((((
Gittim canim pazartesi alinmis
Adamın başka günü olmayacakmıştır ondan pazartesi almıştır. Haftasonu birlikte gitme ihtimalini düşünmüştür, hediye dediğin gizlice alınmaz mı zaten?
Adam aldatıyor olsa yalakaya bağlardı. Haklı olduğunu düşünüyor ki kavga etmiş.
Ürünün ne olduğunu öğrenebildiniz mi?
Eger bugun sorarsaniz o rujlar nerde diye, belki baskasina hediye olarak aldi ve henuz vermedi, yine cikarip size verme ihtimali var.
Yani en zoru ama en dogrusu beklemek benve
Bu arada aldatıyor olsa ruj mu alır allahaşkına kadına. O parayı veren iç çamaşırı vs alırdı. Ayrıca birlikte gitse kamera vs var tanıdık birini görme ihtimali var yakalanma ihtimali var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?