- 7 Şubat 2018
- 125
- 137
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Geçmiş olsun bende arkadaşlara katılıyorum bence bekleyin iki gün sabredin ama ben dün demiştim bir şey almışsa bile bu saatten sonra şuna aldım buna aldım hikaye benceEvet ya ne ruju. Allah askina ben de anlamiyorum. Neden ruj cildircam.
Ayrica avm ya bilindik bi yer. Nasil baska kadinla orda dolasir, tanidik birine de denk gelebilcegini dusunmez mi
Canim yasadigin cok zor bir durum ama bn bu supheyle 2 gun daha yasama diye boyle bir oneri sunmustum. Belki al hediyeni diyecek o icindeki suphelerin hepsi silinip gidecek.Ayrica sonunu dusunme derken sen demissin ya kavga ederiz bir suru tantana olur diye o yuzden dedim kavgada etsemde ogrenirdim diyeNasil sonunu dusunmem
Boyle bisey varsa ben bosanirim duramam. Direkt sonunu dusunuyorum.
Aksam tartistik her seyi inkar etti hic bir zaman gercegi bilemicem ve belki bir sekilde bana aksini dusundurtecek.
Gercekten cok zor durumdayim. Napcagimi bilmiyorum. Aksam eve birilerini cagirmayi dusunuyorum yarin da eve gec gelmeyi ya da annemlere gitmeyi. Cunku dayanamiyorum. Agliyorum artik dayanamiyorum
Canim yasadigin cok zor bir durum ama bn bu supheyle 2 gun daha yasama diye boyle bir oneri sunmustum. Belki al hediyeni diyecek o icindeki suphelerin hepsi silinip gidecek.Ayrica sonunu dusunme derken sen demissin ya kavga ederiz bir suru tantana olur diye o yuzden dedim kavgada etsemde ogrenirdim diye
Sabırlı ol sakın belli etme şu anda. Ruj çok riskli bir hediye. Jelatini bir kez açıldı mı iade almazlar. Bilmiyorum bana da kime ise o orada almıştır, testerine bakarak gibi geliyor. Sen moralini boZma sakin ol bakalım.
Belki baska bir sey verecek. Ne bileyim ayakkabi canta gbi. Simdi ben dun en son onun yaninda kredi kartlarina inceleyince tamam dedim inanmis gibi yaptim. Eger devam ettirirsem belki bi ihtimal inandigimi dusunur.
Ama insallah yoktur...
Tek basina ruj mu aldi.. Ya da diger kozmetiklerin ismini pek bilmez. Ruj deyip gecti mi ordaki kizlara mi sectirdi..
Insallah korktuğun gibi bir şey cikmaz.Bunu dusunmedim. Yanindaysa onu da bana verir. Arabaya baktim ama cantasi var ona bakmadim yaninda cunku(((
Allahim sen bana sabir ver
Neler alınmış öğrendiniz mi peki?(((((((
Gittim canim pazartesi alinmis
İki ruj alınmışNeler alınmış öğrendiniz mi peki?
Yani kesinlikle esınız adına alınmış ürün var eminiz değil mi?
Son gelişmelere üzüldüm.Konu sahibine yazık ya kadincagiz kendini heder etti.Ben de konuyu okuduğumdan beri yanında bir bayanla gittiğini düşündüm.Iyi ihtimalle de hata olmuştur belki dedim.Tabiki bir durum varsa ortaya çıkarın.Caniniza yazık.Kimse sizden değerli değil lütfen unutmayin.Her şey bizim için hayatta.Lutfen kendinizi çok uzmeyin.Takipte kalın.Insan çok guvenince bazı şeyler gözüne çarpmıyor.Simdi bir bakın.Gun içinde neler yapıyor.Telefon dökümü vs.en ufak birşey bile size ipucu verebilir.Cunku daha farklı bakacaksınız.Umarim her şey yoluna girer
Iki ruj 150 lira miymis
Sevgililer günü için size ruj alması saçma geldi. Ama diyelim aldatıyor, başka birine de gidip kendi kendine ruj seçip alması, o da saçma... Hiç bir erkek hediye olarak gidip ruj almaz. 2 ruja da 150 lira vermez. Geriye kalan ihtimal, sevgilisi ile beraber gezerken, sevgilisinin ısrarı ile mağazaya girip aldılar. Ama saf mı bunlar, neden ulu orta avm de gezsinler. O yüzden bu tez de çürür bence.
Bana kalırsa, eşiniz sizin kızacağınız veya kıskanacağınızı düşündüğü birşey yaptı, o yüzden arada kaldı.
Örnek : öğle arası size hediye almak için avm ye gidecekti. İşyerinde bayan arkadaşı sipariş verdi.
Örnek 2: iş yerinden arkadaşları ile yemeğe gitti. Bayan arkadaşı alışveriş yapacaktı. Eşiniz de çekiliş meraklısı olduğu için fatura konusunda ricada bulundu.
Evet canim girdigi yer pahali bi yer zaten. Ora ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?