Aldatiliyor muyum ? :(

İki ruj alınmış
Ruj çok saçma bir hediye, hele de niye iki tane?
Çok ruj kullanır, bu markadan alışveriş yapar mısınız?
Sevdiğiniz bir şeyse eyvallah ama öbür türlü çok saçma.
Benim tek mantıklı bulduğum açıklama anne, abla, yiğen gibi bir kadının alışveriş yapıp eşinize ödetmesi olur.

Evet sevdigim bir marka ve evet cok kullanirim. Ama 150 vermek istemez. Iste belki kaliteli bir sey olsun diye gaza gelip almis olabilir mi diye dusunuyorum

Ya bnce sana almistir. Hani o markayi hic kullanmasan neysede kullaniyormussunda. hani gitse hic alakan olmayan bir sey alsa tamamda ne bilim ya .
anlattiklarinizdan sonra esinizin aldatacagina ihtimal vermedim ben ya.
Eger o hediyeyi sana almissa bile esin bayagi inat bir insan olmali onu anliyorum.

Canım şimdi iyi düşün iyi tarafından bak bişey belli etmemeye çalış iyice anlamasın. Hala takıldığını anlarsa bu konuya olmaz.Ama bak yine söylüyorum eşini sen iyi tanırsın dayanamıyorsan sıkıştır hemen açıklamak ve hediyeyi vermek zorunda kalsın. Çarşamba ya kadar alacaksa alır iki ruj daha zaman kalmasın bence

Yine de bayan calisan vardir diye dusunuyorum.Belki de sizin kiskanacaginiz bir durum olustu aslinda aldatma yoktur da ondan saklamistir insallah oyledir.

Gerci evet kadinlar da var. Ama o samimiyette biri yok diye biliyorum. Ya da ben kizmayayim diye mi off valla her sey olabilir beynim yandi dusunmekten

Valla artik napcagimi bilmiyorum...
Suscam 14une kadar.

Evet sevdigim bir marka ve evet cok kullanirim. Ama 150 vermek istemez. Iste belki kaliteli bir sey olsun diye gaza gelip almis olabilir mi diye dusunuyorum
Ha şimdi iş değişti.
Ben de makyaj malzemelerimi buradan alırım ve ruj da severim.
Eşim bana oradan gidip bir şey alsa kupon hediye olur ne de olsa seviyor der gözü kapalı alır.
Gerçekten aldatma olduğunu düşünmüyorum ben kaldı ki herşeyden nem kapan insanım.
Umarım ben haklı çıkarım.

Aklıma şöyle bişey geldi benim de eşim yanımdayken olmuştu hatta eşim sen yokken olsa faturayı görsen beni napardın bilmiyorum demişti. Kozmetik mağazasından indirimli ürün aldım bikaç parça bişey daha var.kasadaki bayan dedi ki bende bi tane alsam sizin faturayla indirimli olacak demişti tamam dedim faturada iki tane göründü böylece.İşte bu durum hani bi ihtimal öyle bi tane aldı sana diyelim belki bi hediye paketi hazırlayacak rujuda içine ekleyip. Kasadaki kız ben de aliyim diyince mi ikiye çıktı

Cok ilginc 14subata kadar mecbur bekleyeceksin gibi gorunuyor bu sure icinde sakin renk verme. Insallah sana almistir yada mantikli bir aciklamasi vardir..

Normalde nasil biri yani ilk supheli hareketi mi bu?

Insallah baska bi aciklamasi vardit canim bana tuhaf geldi kendimden biliyorum cunku bende esime hediye alacaktim hatta sevgililer gunu.icin
evime yakin buyuk bi cadde var ama esimin begendigi spor cantasini satan magaza yoktu.. daha uzak biyere arkadasimla arabayla gitmistik esime magazalara fln bakacagimi soyledm bulundugum yerdede pek cok magaza bulundugu icin niye oraya gidiyosunki fln dememesi icin o an soylemedim
Aslinda is cikisi gidecektm ama arkadsmda oraya gdeceginden spontan oldu biraz. Velhasil ben ordayken esimin bi akrabasi benigoruyo tlfnda konusrlarken laf arasnda uzaktan beni gordugunu benim onu gormedigmi fln soyluyoAksamda bana baska biyere gitmssin neden bana yalan soyledn dedi. Tabi supriz yapcam ya biraz kem kum ettm snra hala niye gizliyosun su kisi gormus iste deyince bende goz gore gore niye yalan soyliyip suclu durumuna duseyim. Suprizimi niyee bozuyosun sana su hediyeyi almak icin suraya mi gidicem mi deseydim dedim ne aldin fln dedi gostermem sabret dedm merak ettm bakiyim diynce aldm getrdim hatta tatli tatli trip attm bn senin icin oralara gttm hediye aldm sen bozdun diye oda sn yalan sylediign icin sorguladm fln diyip gonlumu aldi. Yani demem o ki sende goruyosun faturayi sana aldiysa sayet okdr israra bide kavga ragmen soylememesi gostermemesi garip kaciyor
Esini en iyi sen tanirsin inatci biryse bekliyorda olabilr belkide.

Ama hediyeyse 150 tl tutamaz ki. Yani tamam o markanın rujları gerçekten pahalı ama o kadar değil.

Ta taaam

Aldatmis mi bilemem. Yalniz esinin sana uyguladigi manipulasyona cok ofkelendim.
Eger ilk defs oluyorsa gormezden gel. Ama hep yapiyorsa pisligin tekidir.
Onun bu yaptigina gaslighting deniyor. Gordugun seyi gormedin , yok oyle birsey vs diyor mesela. Ayni sana yaptigi gibi. Bu tur seyler insanin kendi akli dengesini bozar.
Ha sana hediye almak icin yapiyorsa eli yuzune bulastirmis olabilir..sakliyim gizliyim diye. Ama yinede farkli davranabilirdi. Cunki bu psikolojik siddete giriyor onun yaptigi.

Not. Sadece ilk sayfayi ve guncellemeni okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…