- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Ruj çok saçma bir hediye, hele de niye iki tane?İki ruj alınmış
Insallah ya insallah. Ama calistigi yer pek oyle degil.
Askeri personel kendisi
Ogle arasinda disari cikmiyolar
Ruj çok saçma bir hediye, hele de niye iki tane?
Çok ruj kullanır, bu markadan alışveriş yapar mısınız?
Sevdiğiniz bir şeyse eyvallah ama öbür türlü çok saçma.
Benim tek mantıklı bulduğum açıklama anne, abla, yiğen gibi bir kadının alışveriş yapıp eşinize ödetmesi olur.
O markanın rujları çok pahalıIki ruj 150 lira miymis
Yine de bayan calisan vardir diye dusunuyorum.Belki de sizin kiskanacaginiz bir durum olustu aslinda aldatma yoktur da ondan saklamistir insallah oyledir.
Canım şimdi iyi düşün iyi tarafından bak bişey belli etmemeye çalış iyice anlamasın. Hala takıldığını anlarsa bu konuya olmaz.Ama bak yine söylüyorum eşini sen iyi tanırsın dayanamıyorsan sıkıştır hemen açıklamak ve hediyeyi vermek zorunda kalsın. Çarşamba ya kadar alacaksa alır iki ruj daha zaman kalmasın bence
Ha şimdi iş değişti.Evet sevdigim bir marka ve evet cok kullanirim. Ama 150 vermek istemez. Iste belki kaliteli bir sey olsun diye gaza gelip almis olabilir mi diye dusunuyorum
Bu fatura dışında aldattığını gösteren herhangi birşeyini gördünüz mü ufak da olsa bence önemli olan kısmı buValla artik napcagimi bilmiyorum...
Suscam 14une kadar.
Insallah baska bi aciklamasi vardit canim bana tuhaf geldi kendimden biliyorum cunku bende esime hediye alacaktim hatta sevgililer gunu.icinO kadar guzel yazmissin ki.
Resmen icimdekileri dokmussun. Ben senin yazdiklarina tamamen katiliyorum.
Niye bosancam? Aldatmis olabilir diye mi
Ya da evliligimi neyin ustune kurcam, aldatmis olabilir uzerine mi.
Allah kimsenin basina vermesin. Hic iyi degilim, esimin erkek kardesini de yemege cagirdim ama gelemiyor isi varmis. Soylememem lazim yoksa bu isi aciga cikaramicam. Soylemicem. Lutfen bana dua edin...
Ama hediyeyse 150 tl tutamaz ki. Yani tamam o markanın rujları gerçekten pahalı ama o kadar değil.Az önce nette gezerken şöyle bir reklam gördüm,
"Sevgililer gününe özel MAC ruj alışverişine ikincisi hediye"
O ikinci rujun açıklaması bu sanırım.
Muhtemelen size sürpriz yapmaya çalışıyor inatla.
Lütfen aklınızı bulandırmayın,kötü düşünmeyin.
Ta taaamAz önce nette gezerken şöyle bir reklam gördüm,
"Sevgililer gününe özel MAC ruj alışverişine ikincisi hediye"
O ikinci rujun açıklaması bu sanırım.
Muhtemelen size sürpriz yapmaya çalışıyor inatla.
Lütfen aklınızı bulandırmayın,kötü düşünmeyin.
Ama hediyeyse 150 tl tutamaz ki. Yani tamam o markanın rujları gerçekten pahalı ama o kadar değil.
Bir tanesi 75 lira Web sitesinde.Yok hediye degil. 2 ayri ruj. O kadar pahali hatta 75den fazla rujlari var.
Hayır hayır şunu demek istemiştim.Yok hediye degil. 2 ayri ruj. O kadar pahali hatta 75den fazla rujlari var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?