Aldatiliyor muyum ? :(

Tüm rujlarda bu kampanyası var mıymış? Ben baktım bulamadım.acaba sadece belirli kategorideki rujlarda mı iki al bir öde var? Madem sevgililer gününde böyle bir kampanya var konu sahibinin eşi bundan yararlanmak yerine kategori dışı kalan rujlardan neden aldı? Kafamda deli sorular?

ayın 5. alınmış, o zaman kampanya var mıydı?

Ben sizin mac ürünleri kullandığınızı bilmiyordum. Belki evdeki kozmetik ürünlerinize bakmıştır, ordan fikir edinip almıştır. Çok mu iyimser düşünüyorum diyeceğim ama nedense aldattığını hiç düşünemedim.

Eşinizi tanıyorsunuz . Hiç böyle aldatacak biri mi ? Ona güveniniz tam mıdır ?

Size değil de Kv ye ya da kardeşine falan almış olamaz mı ?
Ya da baska biri onun adına alışveriş yapmış faturayı onun adına kestirmiş olamaz mı ?
Kredi kartından mı almış ?

Bak bence soyle oldu bi erkek arkadasiyla birlikte gitti o da rujun birini esine aldi diger rujun biri de senin. Esinin arkadasi belki biliyordu bu markanin rujlarini esi falan kullaniyordu belkide. Esin kendi adina fatura kestirdi parayi ortak odediler nakit olarak. Yani biri arkadasinin esine digeri sana.
Bence aldatma yok gibi geldi. K Kedimkahvemmben

mac'in rujları 75i geçmez max 110 tl olur. 1+1 yapsaydı 150 tutmazdı ama 2 ruj almışsa 4 rujunuz olabilir 2 gün daha sabredin sonra ortalığı karıştırabilirsiniz . Umarım altından bir şey çıkmaz, burnunuzdan gelmiş üzüldüm

Birincisi ben mağazaya ne diyerek eşinizin lipstick aidığını öğrendiniz onu sorabilir miyim benimde bi şüphem var nasıl soranilirim?ikincisi bence rujlar size değil ama bahane bulamaması için sabredip bekleyin 14 şubatı ve takipte kalın.

Sanıldığı gibi uçuk rakamlı değiller, rujlarda en pahalı 100 falan.
Ama özel koleksiyonları oluyor yılbaşı, Sevgililer günü gibi o ürünler bir daha çıkmıyor ve pahalılar.
İki ruj 75 den 150 tabi, geçen aldığım likit rujun tam da fiyatı bu.

Ya ben sizin konunuzu merak ettim; sonuç ne oldu? Ben sizin konunuzu eşime sordum; aldatmıyordur sevgililer günü hediyesi almıştır süpriz yapacaktır dedi. Öyle mi oldu acaba? Umarım güzel haberler verirsiniz

Eşiniz ya korktuğunuz gibi bir insan ya da çok anormal bir insan. Diyelim ki size aldı. O kadar kavga üzerine, normal bir insan size aldığını söylerdi. Çünkü kavga objesini 14 Şubat’a kadar bekletip verince sizin mutlu olmayacağınız belli.

Bence yarın iş çıkışına yakın işyerine gidip yüzleşin. Hediye yanımda değil evde derse, hiç yanından ayrılmayın. Çıkarıp verirse faturasını isteyin.

Evet sevdigim bir marka ve evet cok kullanirim. Ama 150 vermek istemez. Iste belki kaliteli bir sey olsun diye gaza gelip almis olabilir mi diye dusunuyorum
Bir fatura yüzünden adamın günahını alma derim. Belki yerde bulmuştur, söylemeye utanmıştır. Veya siz o gün oradan alış veriş yaptıysanız yanlışlıkla bir önceki alışverişin fişini de almış olamaz mısınız? Siz bence başka şeylere bakın. Telefonu kilitli mi? Bence sevgiliye alınacak en saçma hediye rujdur yani. Bir erkek özellikle hediye almasını da bilmiyorsa gider çanta kıyafet falan alır. Veya başka saçma bir açıklaması vardır mesela bir iş arkadaşının yanlışlıkla rujuna basıp kırmıştır, o yüzden aynısını almak zorunda kalmıştır ama size de söylemek istememiştir vs...

Bazen alışveriş yapılan yerler, kampanyaya katılacağınızı söyleyince fazla fişte kesebiliyor.. Aldatma yoktur bence..

Yani benim eşimde anlamaz ama en son Doğum günümde teraryum almış.ve ben o zaman teraryumun ne olduğunu öğrendim ve gerçekten çok şaşırdım.belki sizinde hiç beklemediğiniz birşey onun aklına gelmiştir.

K Kedimkahvemmben bütün iyi niyetimle size almış ve açıklamasının içinize sinmiş olmasını diliyorum. sizin faturayı farketmenizle herşey sarpa sardı diye düşünüyorum ve umuyorum.
çünkü yeni evlisiniz, aldatma falan olmamalı, sadece hediye olayını eline yüzüne bulaştırdı.
inşAllah uzamadan akşam bütün sorularına cevap alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…