- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Az önce nette gezerken şöyle bir reklam gördüm,
"Sevgililer gününe özel MAC ruj alışverişine ikincisi hediye"
O ikinci rujun açıklaması bu sanırım.
Muhtemelen size sürpriz yapmaya çalışıyor inatla.
Lütfen aklınızı bulandırmayın,kötü düşünmeyin.
Eşinizi tanıyorsunuz . Hiç böyle aldatacak biri mi ? Ona güveniniz tam mıdır ?Durumu tek tek ozetlicem. Bi yeri kaciriyosam lutfen soyleyin. Adim adim gidicem kafam hic yerinde degil.
Biz avm'ye cuma gittik. O isten direkt eve geldi, ben de evdeydim. Skldik cikalim o arada cekilise de katilriim dedi.bizim faturalari koydugumuz bi cekmece var ordan topladi hepsini cuzdanina atti neyse Cuma gunu bu olaylar oldu benim orda aklima aldatilma falan gelmedigi ve o arada annemlerle buluscagimiz icin mevzuyu kapattim. Ayni aksam eve gelip faturayi bulamadim. Esim yok oyle bi fatura dedi. O gun acaba ben mi gormedim diye dusundum ama yok eminim gordum ya nasil gormezden geleyim. Ctesi de belki verir ya da mantikli aciklama yapar da biter suphelerim diye bekledim
Dun de tutamadim kendimi yine sordum. Cok sert tartistik. Israrla ayni seyi soyledi tamam dedim. Yaninda tek tek kredi karti harcamalarina baktim. Dun gece o uyudugunda Cope baktim bi ihtimal ama zaten atmissa da coktan gitmistirfaturalara da baktim. Oyle bi fatura yok,150 liralik ayrica bir fatura da yok ama. Ve saklamamis hepsi cekmecede.
Bugun 2...'e gittim. Artik isim vermiyim, sorun olmasin reklam gibi. Biri yardim etti. Ve Esimin pazartesi gunu 150 liralik faturasi cikti adina. 2 lipstick alinmis.
Simdi aklima gelen tek sey su. Pazartesi avmye gidip kendine alisveris yapti biliyorum. Acaba o arada kampanya falan gorup almis olabilir mi ya da gelmisken alayim diyip aradan cikarmis olabilir mi?
Pazartesi ayin 5i. 5inde bana 14une hediye alamaz ama tek ihtimal o gun gitti. Belki o ara aldi. Oyle midir. Bisey atliyo muyum ben((((
Ama o hediyeyi nerde saklar, sabah evi talan ettim resmen yok. Nereye koyacak kv mi verdi , bi de 14 subat icin bu kadar aksiyona gerek var mi? Aldigi gibi sevgililer gunu hediyen diye vermez miydi
Esimden beklesem cuma ctesi yi oyle geciremezdim ama dusundukce mantikli geldi dusundukce beynimi kemirdi.
Ben nasil anlamam. Her seyi ortada. Normal hal ve hareketleri. Boyle bisey olabilir miobjektif bakamiyorum ben. Bunlar normal mi ?
Hic iyi degilim tansiyonum cikti stresten. ben ne yapayim simdi. Cok kotuyum(((((
Bilemiyorum ki kampanya ne zaman başlamış.ayın 5. alınmış, o zaman kampanya var mıydı?
O markanın ürünlerinin fiyatını bilmiyorum açıkçası.Ama hediyeyse 150 tl tutamaz ki. Yani tamam o markanın rujları gerçekten pahalı ama o kadar değil.
Birincisi ben mağazaya ne diyerek eşinizin lipstick aidığını öğrendiniz onu sorabilir miyim benimde bi şüphem var nasıl soranilirim?ikincisi bence rujlar size değil ama bahane bulamaması için sabredip bekleyin 14 şubatı ve takipte kalın.Durumu tek tek ozetlicem. Bi yeri kaciriyosam lutfen soyleyin. Adim adim gidicem kafam hic yerinde degil.
Biz avm'ye cuma gittik. O isten direkt eve geldi, ben de evdeydim. Skldik cikalim o arada cekilise de katilriim dedi.bizim faturalari koydugumuz bi cekmece var ordan topladi hepsini cuzdanina atti neyse Cuma gunu bu olaylar oldu benim orda aklima aldatilma falan gelmedigi ve o arada annemlerle buluscagimiz icin mevzuyu kapattim. Ayni aksam eve gelip faturayi bulamadim. Esim yok oyle bi fatura dedi. O gun acaba ben mi gormedim diye dusundum ama yok eminim gordum ya nasil gormezden geleyim. Ctesi de belki verir ya da mantikli aciklama yapar da biter suphelerim diye bekledim
Dun de tutamadim kendimi yine sordum. Cok sert tartistik. Israrla ayni seyi soyledi tamam dedim. Yaninda tek tek kredi karti harcamalarina baktim. Dun gece o uyudugunda Cope baktim bi ihtimal ama zaten atmissa da coktan gitmistirfaturalara da baktim. Oyle bi fatura yok,150 liralik ayrica bir fatura da yok ama. Ve saklamamis hepsi cekmecede.
Bugun 2...'e gittim. Artik isim vermiyim, sorun olmasin reklam gibi. Biri yardim etti. Ve Esimin pazartesi gunu 150 liralik faturasi cikti adina. 2 lipstick alinmis.
Simdi aklima gelen tek sey su. Pazartesi avmye gidip kendine alisveris yapti biliyorum. Acaba o arada kampanya falan gorup almis olabilir mi ya da gelmisken alayim diyip aradan cikarmis olabilir mi?
Pazartesi ayin 5i. 5inde bana 14une hediye alamaz ama tek ihtimal o gun gitti. Belki o ara aldi. Oyle midir. Bisey atliyo muyum ben((((
Ama o hediyeyi nerde saklar, sabah evi talan ettim resmen yok. Nereye koyacak kv mi verdi , bi de 14 subat icin bu kadar aksiyona gerek var mi? Aldigi gibi sevgililer gunu hediyen diye vermez miydi
Esimden beklesem cuma ctesi yi oyle geciremezdim ama dusundukce mantikli geldi dusundukce beynimi kemirdi.
Ben nasil anlamam. Her seyi ortada. Normal hal ve hareketleri. Boyle bisey olabilir miobjektif bakamiyorum ben. Bunlar normal mi ?
Hic iyi degilim tansiyonum cikti stresten. ben ne yapayim simdi. Cok kotuyum(((((
Ya ben sizin konunuzu merak ettim; sonuç ne oldu? Ben sizin konunuzu eşime sordum; aldatmıyordur sevgililer günü hediyesi almıştır süpriz yapacaktır dedi. Öyle mi oldu acaba? Umarım güzel haberler verirsinizAnlatmam lazim fikirlerinize ihtiyacim var kizlar. Icim icimi yiyor.
Esimle avm'ye gittik bi kac gun once. Belli bi tutarin ustune araba cekilisi var. Esim cok merakli boyle cekilislere. Katilcaktik sira vardi. Sen bekleme biseyler bak dedi, tamam dedim. Iki dolandim bisey de bulamadim esimin yanina gittim .Sira da ona gelmis. Gorevli kiz esimin verdigi faturalari kendi bilgisayarina girdi. Bi ekran daha var o da masada bize donuk ,yaptigi islemleri biz de ordan takip ediyoruz. Uzatmiym faturalari giriyor,hepsi bizim elektronik kiyafet vs.
Mac 150 tl gibi bisey yazdi kiz. Esime sordum,ne alaka bu diye.
Bakti yanlis falan diyince kiza sordum dogru deyince esim Sen almissindir dedi. Yani ben 150 liralik kozmetik alip hatirlamicak miyim ya. Gerizekali miyim ben. Fatura da adina duzenlenmis.
Annemlerle bulusacaktik o esnada arada kaynadi. Daha dogrusu onlarin yaninda soramadim artik. Eve geldik faturalara baktim o yok, yanlis girmis demeye basladi bu sefer de. Gozumle gordum vardi ya. Yok diyo simdi.
Noluyo ya ?
Hic normal degil bunlar. Napiyim kizlar akil verin.
46. Sayfa guncelledim
Bence sor. Gidip aynısını alıp 14 şubatta da sana almıştım diyebilir. Açıkca sor ver benim 2 lipsticki mi de hemen çıkarıp verirse sorun yok vermezse ortalık 56Yok hediye degil. 2 ayri ruj. O kadar pahali hatta 75den fazla rujlari var.
Bir fatura yüzünden adamın günahını alma derim. Belki yerde bulmuştur, söylemeye utanmıştır. Veya siz o gün oradan alış veriş yaptıysanız yanlışlıkla bir önceki alışverişin fişini de almış olamaz mısınız? Siz bence başka şeylere bakın. Telefonu kilitli mi? Bence sevgiliye alınacak en saçma hediye rujdur yani. Bir erkek özellikle hediye almasını da bilmiyorsa gider çanta kıyafet falan alır. Veya başka saçma bir açıklaması vardır mesela bir iş arkadaşının yanlışlıkla rujuna basıp kırmıştır, o yüzden aynısını almak zorunda kalmıştır ama size de söylemek istememiştir vs...Evet sevdigim bir marka ve evet cok kullanirim. Ama 150 vermek istemez. Iste belki kaliteli bir sey olsun diye gaza gelip almis olabilir mi diye dusunuyorum
Yani benim eşimde anlamaz ama en son Doğum günümde teraryum almış.ve ben o zaman teraryumun ne olduğunu öğrendim ve gerçekten çok şaşırdım.belki sizinde hiç beklemediğiniz birşey onun aklına gelmiştir.Evet evet. Yani erkek arkadasinizi esinizi veya kardesinizi dusunun. Hediye almaktan anlamiyosa,kozmetikten hic anlamiyosa mac'e mi girer yoksa ne biliyim giyim tarzi yerlere mi. Ykm boyner olsa gene anlicam da mac daha bi feminen yer ya. Ne alaka ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?