- 5 Ocak 2016
- 183
- 111
- 103
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Bir fatura yüzünden adamın günahını alma derim. Belki yerde bulmuştur, söylemeye utanmıştır. Veya siz o gün oradan alış veriş yaptıysanız yanlışlıkla bir önceki alışverişin fişini de almış olamaz mısınız? Siz bence başka şeylere bakın. Telefonu kilitli mi? Bence sevgiliye alınacak en saçma hediye rujdur yani. Bir erkek özellikle hediye almasını da bilmiyorsa gider çanta kıyafet falan alır. Veya başka saçma bir açıklaması vardır mesela bir iş arkadaşının yanlışlıkla rujuna basıp kırmıştır, o yüzden aynısını almak zorunda kalmıştır ama size de söylemek istememiştir vs...
Kuzum istedigin renkte bir ruju seciyosun, 2.cisini secilmis renklerden seciyorsun.Tüm rujlarda bu kampanyası var mıymış? Ben baktım bulamadım.acaba sadece belirli kategorideki rujlarda mı iki al bir öde var? Madem sevgililer gününde böyle bir kampanya var konu sahibinin eşi bundan yararlanmak yerine kategori dışı kalan rujlardan neden aldı? Kafamda deli sorular?
Anlıyorum canım.o halde konu sahibinin eşi kampanya döneminde almamış . fatura tarihinin ayın 5 i yani geçtiğimiz pazartesi günü olduğunu bugün mağazadan teyit ettiğini yazdı.Kuzum istedigin renkte bir ruju seciyosun, 2.cisini secilmis renklerden seciyorsun.
Konuda bu kadar detay olmasa viral mi diye düşünürüm kesinlikleMac in de bayağı reklamı oldu yarın bende gidip bir ruj alayım bari
Geçmiş olsun canım.İki müşteri leri oldu bile :)Konuda bu kadar detay olmasa viral mi diye düşünürüm kesinlikleben de ameliyatlıyım yatıyorum eşime söyledim kampanya bitmeden al diye ama sevgililer günü hediyesi saymıyorum
Mac in de bayağı reklamı oldu yarın bende gidip bir ruj alayım bari
Konuda bu kadar detay olmasa viral mi diye düşünürüm kesinlikleben de ameliyatlıyım yatıyorum eşime söyledim kampanya bitmeden al diye ama sevgililer günü hediyesi saymıyorum
Yok yok söylemiyoruz bu nedenle ban yediniz zaten.ne yaptınız söylemeden durabildiniz mi?nasıl geçti bu akşamınız merak ettim siziAy demeyin oyle
Ben adini soylemiyorum artik arkadaslar diyor..
Ay demeyin oyle
Ben adini soylemiyorum artik arkadaslar diyor..
Yok yok söylemiyoruz bu nedenle ban yediniz zaten.ne yaptınız söylemeden durabildiniz mi?nasıl geçti bu akşamınız merak ettim sizi
Söyledin mi e noldu pekiEsim uyudu canim. Suan aptal gibiyim.
Burda bu kadar soylemicem dedim tutamadim kendimi(((((
Olsun kimse duramazdı emin olun.ne dedi?Esim uyudu canim. Suan aptal gibiyim.
Esim uyudu canim. Suan aptal gibiyim.
konudan bagimsiz sadece şunu dmek istedim.adam evliyse ve yanindaki kadin evli oldugunu biliyorsa adamin ve kadinin asla böyle bi kasma yaşayacagini düşünmüyorum.hatta bana göre insanoglu en çok kabahat işlerken olati bambaşka gösterneye calisir.yani gayette rahat foto atar eşine sevgikisi vs.yanindayken.Siz pc den bakarken eşiniz çevrimiçi görünmüş oluyor sanırım. Ben daha önce kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yazarlar umarım. Az önce yorumda demişsiniz o gün gitti avm ye hatta bana foto attı o mu bu mu diye. Yanında bir kadın olsa ben sanmıyorum ki karısına resim göndersin kendi için yapacağı alışverişi. Büyük ihtimalle size almıştır ama çanta parfüm vs olsa neyse de ruj biraz ütopik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?