Aldatiliyor muyum ? :(

Ya bak ben sana şöyle birşey anlatayım: kocamı evde bırakıp yazlığa gitmiştim, eşim arada yanımıza geldi ama eve ben yaklaşık bir ay sonra döndüğümde evde üzerinde bir bayan ismi bulunan şemsiye buldum. Aklıma hiç kötü bir şey gelmedi, eşime güvenim tam. Tabi şaka olsun diye kim bu kadın dedim. Meğer bir şirkete ziyarete gittiklerinde yağmur başlamış, orada buldukları ilk şemsiyeyi vermişler.

Üzerinde adamın adı soyadı yazıyormuş. Konu sahibi mağazaya gitmiş, adamın fatura için kendi adını verip, 2 ruj aldığını teyit etmiş.

Düzeltme: Şimdi okudum, o alsa da farketmez demişsiniz.

Yazildi mi bilmiyorum ama MAC`te kampanya 9-14 subat tarihleri arasinda ki kendim 2 tane ruj aldim,2 rujun fiyati 75 tl yani,150 TL degil esiniz ozellikle 2 renk ruj almis. Ayrica fatura esinizin adina duzenlendiyse esiniz almistir. Size hediye alsaydi verirdi bence' 14 Subata kadar bekleyin, vermezse iste o zaman ortaya dokun icinizdekileri

Kuzum istedigin renkte bir ruju seciyosun, 2.cisini secilmis renklerden seciyorsun.

Çok zor ama sizi bu kadar rahatsız ettiyse vardır biseyler kadın hisseder diyorum. Ayrıca eğer erkek aldatmaya niyet ettiyse bı yolunu bulur bizim düşündüğümüz gibi saf değiller. Aldatmak icin evliligin yeni yada eski olmasi pek te birşey ifade etmez.Telefonu ortada demiş arkadaş isteyen ikinci bı hat alır. Gelirken iş yerinde birakir. Umarım öyle değildir. Eğer öyle bisey varsa da en kısa zamanda öğrenmenizi dilerim çünkü şüphe ile yaşanmıyor insan içten içe yiyor kendini.

Mac in de bayağı reklamı oldu yarın bende gidip bir ruj alayım bari
Konuda bu kadar detay olmasa viral mi diye düşünürüm kesinlikleben de ameliyatlıyım yatıyorum eşime söyledim kampanya bitmeden al diye ama sevgililer günü hediyesi saymıyorum

Ay demeyin oyle
Ben adini soylemiyorum artik arkadaslar diyor..

Ya size almistir, ya da bir arkadasi almistir cekilise katilabilmeniz icin faturayi esiniz adina kestirmistir. Yani aldatiyor bile olsa o faturayi sizle beraber ciktigi sirada mi katacak cekilise, direk urunu aldigi gun katilir. Veya baska bir ara. Yalniz gider katar cekilise.

konudan bagimsiz sadece şunu dmek istedim.adam evliyse ve yanindaki kadin evli oldugunu biliyorsa adamin ve kadinin asla böyle bi kasma yaşayacagini düşünmüyorum.hatta bana göre insanoglu en çok kabahat işlerken olati bambaşka gösterneye calisir.yani gayette rahat foto atar eşine sevgikisi vs.yanindayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…