Aldatiliyor muyum ? :(

Söyledin mi e noldu peki

Aksam yemegine oturana kadar tuttum kendimi yemekte dayanamadim. Patladim duramadim icimde tutamadim simdi aptal gibi hissediyorum. Agladim bagirdim cagirdim. Almissin dedim neyi sakliyosun, sana aldim dedi. Bana aldiysan nerde dedim. Ya cikarcaksin ya ben gidicem dedim tutamadim hic sogukkanli davranamadim
Annesindeymis. Annesine birakmis evde degilmis. Kalkip gidicez alicaz bugun dedim. Telefonu aldim haber vermesin diye annesine gittik aldik evet malum yerden 2 ruj evet.
Eve geldigimizden beri soruyorum faturasini, surekli sorguluyorum. Git degistir faturasi kayip dedi. Bi de bi ton trip atti ona guvenmiyomusum diye. Sana iyilik yaramiyo diyip yatti.
Simdi benim icimin rahatlamasi gerek ama ben rahatlamadim. Ya dunden sonra gidip almissa, kvme sakayla karisik ne zamandir burda falan dedm bisey demedi kadin. Gecistirdi yani dun mu gidip aldi,bugun is cikisi mi alip birakti. Gercekten ptesi alinan rujlar mi bunlar, ptesi hic anneme gidiyorum da demedi. Benim icimdeki vesveseler neden bitmiyor. Bana bisey diyin. Artik anormal miyim, bitti mi simdi ?
Ama 2 ruj bilmiyorum sacma sapan kaldim. Boyle. Ne alaka ruj. Hic bisey mantikli degil. Bana ruh hastasi diceksiniz
Agliyorum bir saattir

Benim eşim ve arkadaslari da birbirne siparis veriyor birbirinin kartindan çok alisveris yapıyor bu ihtimalide dusunun bence

Birde ksr.vakmayin bu benim görüşüm bana göre lipstick bi hediye gibi gelmezdi.yani çok çok fazla kişisel.sana özegüdür heni ne bileyim parfüm vs.olabilirde lipsitik atiyorum rimel falan hediye alinir mi .bana hiç bu tarz bi hediye gelmedi şu yasima kadar.bana biraz degisik geldi hediyeyse bile

Bacım yarın git kod aynımı bakalm kafan rahat etsin.sonucta başkasıyla aldıysa öncekini aynı kodu alamaz onada soracak hali yok ama sana alms bnce bana öyle geliyor

Ah canım ya üzülme bu kadar. Naapçan şimdi. Öğrenebilcen mi kodundan falan

Acaba annesine mi almıştı siz tepki verirsiniz diye mi gizledi ? Annesi ne dedi siz rujlari alınca?

Alındığı yere gidip sor tekrar .

Ya sen kendini neden bu kadar hırpalıyorsun. Tahmin bile etmemiştir bu kadar peşine düşeceğini. Bence alttan al. Tavırlarına iyi diyordun çünkü.

Ya artık bence uzatma. Evet ona güvenmediğin için trip atmakta gayet haklı. Bikere orda gördüğünde keşke bekleseydin 14 şubata kadar sonra gelmezse tepki gösterirdin. Ama bekleyemedin. Boş yere daha fazla üzülme bence. O kadar kısa süreli bir evlilikte aldatmaz. Aldatsa da bu kadar sakin kalmaz zaten. Biraz güvenmeye çalış bundan sonra bence .

Acaba annesine mi almıştı siz tepki verirsiniz diye mi gizledi ? Annesi ne dedi siz rujlari alınca?

Canim annesi ruj surmez. Yok elime alinca her sey daha sacma sapan hale geldi. Almaz ya almaz sunlara 150 vermez. Ben niye boyleyim olmuyo icime sinmiyor. Bi de ben suclu oldum bi de bana bi ton laf saydi

Evet canim tutmaliydim cok uzgunum. Aptal gibi patladim tutamadim.
Ama cok sacma. Esim bana ruj almaz ki ya guven meselesi degil hic bisey mantikli degil.

Niye uzüluyosuniz ki ail şuandan sonrasi sizin icin daha kolay.gidin oraya ürünler aynimi kontrol edin.eger ayni urun ise bile burasi öneml
li satinalinma tarihlerini ögrenin .bitti gitti

Bin kere yazdım bin kere sildim.için rahat etsin.öyledir muhakkak.dert etme.yine araştırırsan ve eşinin söylediği doğruysa aranız hiç onarılamaz şekilde bozulacak.

Ya sen kendini neden bu kadar hırpalıyorsun. Tahmin bile etmemiştir bu kadar peşine düşeceğini. Bence alttan al. Tavırlarına iyi diyordun çünkü.

Evet haklisin canim. Ben sakin kalayim.2 gundur icim icimi yedi simdi idrak edemiyorum olayi. Ama aklima geliyo ya dunku tartismadan sonra aldiysa, ben bu barkodlari gostercem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…