Aldatiliyor muyum ? :(

Evet canim tutmaliydim cok uzgunum. Aptal gibi patladim tutamadim.
Ama cok sacma. Esim bana ruj almaz ki ya guven meselesi degil hic bisey mantikli degil.

İyi de supriz yapmak istemiş. Ona bakarsan eşim bana da çorap almaz gitmiş geçen gün çorap almış
Takılma artık. Sen onu iyi tanıyamazsın ki daha yeni evlisin. Bide daha fazla uzatıp da aklına başka şeyler sokma. Boş yere yıpratma evliliğini. Aynısını o sana yapsa ne düşünürsün? Annesine bırakmasının sebebi evde bulma diyedir.
Bide sen düşkün olduğunu yazdın yorumlarda,makyaj malzemesine. Onun için almış işte.

Dışardan olay normal görünse bile içinizde kuruntu var çünkü eşinizin ne yapip ne yapmayacağını neleri düşünüp neleri düşünemeyeceğini biliyorsunuz. Eşinize göre normal bir davranış değil dediniz. En kötümser şekilde düşünürsem; sevgilisi var, kadın bu rujlardan istediğini söyledi, o da sevgilisi için aldı, sevgililer gününde verecek ama o zamana kadar siz görmeyin diye evde saklamak istemedi annesine bıraktı. Madem sürpriz yapacakmış yanlışlık olmuşur, fatura benim değil demeseydi, rujları da göstermeseydi sevgililer gününe kadar. Rujların isimleri ne acaba, tek başına size hediye seçmek için gitmişse düzgün bir şey bulamayacağını düşünüyorum. Kadınların çok tercih ettiği isimlerden mi o rujlar, yani sipariş üstüne alınmış gibi birşey mi diye düşündüm.

Canim annesi ruj surmez. Yok elime alinca her sey daha sacma sapan hale geldi. Almaz ya almaz sunlara 150 vermez. Ben niye boyleyim olmuyo icime sinmiyor. Bi de ben suclu oldum bi de bana bi ton laf saydi
Yani sana aldığı hediye neden annesinde o garip geldi bana. Büyük bir şey de değil ki... ama daha fazla kurcalama bence. Ortalık durulunca belki daha sakince konuşursunuz.

Evet canim renkleri normal, benim kullandigim tonlar. Ama her kadin surer.
Ya annesine gitmedi ki ptesi. Oraya gitmis orda birakmis ben bulmayayim diye. Kvm biraz tez canlidir oyle bisey olsa bana citlatirdi kadin bugun oglunun gozunun icine bakti sanki. Ya da ben gercekten kafayi yedim. Aklim mantigim birbirine girdi

Madem inanmayacaktiniz ve içiniz rahatlamayacakti neden bu akşam konuştunuz?

Hangi erkek evet yaptim der ki? Yatakta bassa eşi sen yanlış gördün der.

Iki gün daha sabretmeliydiniz. Iciniz belki rahatlardı kendi verseydi 14 subatta.

Benim icim o zaman da rahatlamazdi ama ha simdi vermiş ha 2 gün sonra. Tekrar gidip magazaya almak veya birine aldırmak cok mu zor. Ben de inanmazdim icim rahat etmezdi. Yapmaniz gereken sanirim ilk gördüğünüz an birsey soylemeden 14 subati öyle beklemekti. Uyandırmamakti yani. Ben öyle yapardim sinsiyim galiba

Bosverin artik. Allah karşınıza çıkarır birsey varsa elbet. Unutum bence bu saatten sonra .

Yani sana aldığı hediye neden annesinde o garip geldi bana. Büyük bir şey de değil ki... ama daha fazla kurcalama bence. Ortalık durulunca belki daha sakince konuşursunuz.
Kayınvalidesi de herhalde oglunun 8 aylik karisini aldatmasina çanak tutmayacaktir degil mi?
Olabilir mi boyle bir sey?
Bir de onun agzi aranabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…