- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Kayınvalidesi de herhalde oglunun 8 aylik karisini aldatmasina çanak tutmayacaktir degil mi?
Olabilir mi boyle bir sey?
Bir de onun agzi aranabilir bence.
Kayınvalidesi de herhalde oglunun 8 aylik karisini aldatmasina çanak tutmayacaktir degil mi?
Olabilir mi boyle bir sey?
Bir de onun agzi aranabilir bence.
“Karı-kocanın arasını bulmak için yalan söylemek günah değildir” mantıksızlığına sığınabilir.
Telefonunda konum izni açık mıAksam yemegine oturana kadar tuttum kendimi yemekte dayanamadim. Patladim duramadim icimde tutamadim simdi aptal gibi hissediyorum. Agladim bagirdim cagirdim. Almissin dedim neyi sakliyosun, sana aldim dedi. Bana aldiysan nerde dedim. Ya cikarcaksin ya ben gidicem dedimtutamadim hic sogukkanli davranamadim
Annesindeymis. Annesine birakmis evde degilmis. Kalkip gidicez alicaz bugun dedim. Telefonu aldim haber vermesin diye annesine gittik aldik evet malum yerden 2 ruj evet.
Eve geldigimizden beri soruyorum faturasini, surekli sorguluyorum. Git degistir faturasi kayip dedi. Bi de bi ton trip atti ona guvenmiyomusum diye. Sana iyilik yaramiyo diyip yatti.
Simdi benim icimin rahatlamasi gerek ama ben rahatlamadim. Ya dunden sonra gidip almissa, kvme sakayla karisik ne zamandir burda falan dedm bisey demedi kadin. Gecistirdi yani dun mu gidip aldi,bugun is cikisi mi alip birakti. Gercekten ptesi alinan rujlar mi bunlar, ptesi hic anneme gidiyorum da demedi. Benim icimdeki vesveseler neden bitmiyor. Bana bisey diyin. Artik anormal miyim, bitti mi simdi ?
Ama 2 ruj bilmiyorum sacma sapan kaldim. Boyle. Ne alaka ruj. Hic bisey mantikli degil. Bana ruh hastasi diceksiniz
Agliyorum bir saattir
Neden rujjj??ne anlar ne bilir kimden duydu kimle aldi bu bilgisi nerden geliyor hiçmi hic anlamaz oya bu iste bi bit yeniği var...bu sorularin cevaplarini tartisma sonunda da alamadiniz o tuzden icinize sinmedi.içini sogumadi
Kayinvalideme yarin giderim. Agzini aricam hatta sabah ararim. En azindan ne zaman biraktigini soylesin bana. Annesinden boyle bi igrenclik istemis midir
Artık bu işin peşini bırakmalısın bence. Çünkü bir yere varamayacaksın sanırım.Yok Allahim sen aklimi koru
Yok ama tavrini gorsen cok rahat. Git degistir diyor. Faturasi yok ona mi guveniyo anlamadim. Ya da ben hakikaten iyi degilim.
Spor ayakkabi bakiyoduk bana 150 liraya ruj almis. Bilmiyorum oylesine denk gelmis. Bilmiyorum.
Cok mu dusunuyorum ?
Ama şüpheleniyo gibi sorma bukez bişemi var dye dogruyu söyliceksede söylemez kadın ay nasıl sevndm şaşrdım sana da dün braktı herlde ne ara planladı kş ay canım falan deKayinvalideme yarin giderim. Agzini aricam hatta sabah ararim. En azindan ne zaman biraktigini soylesin bana. Annesinden boyle bi igrenclik istemis midir
Telefonunda konum izni açık mı
Ama şüpheleniyo gibi sorma bukez bişemi var dye dogruyu söyliceksede söylemez kadın ay nasıl sevndm şaşrdım sana da dün braktı herlde ne ara planladı kş ay canım falan de
Ya canim. Allah askina. Simdi elime aldim rujlari. Aptal gibiyim ya almadan once daha iyiydim. Ruj ne alaka ya ne alaka evde bir suru rujum var. Iki tane ne alaka. Neden kazak degil neden ayakkabi degil neden ruj
Sordum kac kez sordum denk geldi sana iyilik yaramiyo diyor.
Ben mi tuhafim.
Hadi sürpriz yapmak istedi annesine bıraktı rujları ama o faturayı diğer faturaların arasından çıkartması şimdi de
fatura yok demesi tuhaf.. Yani sürpriz bozulmasın diye faturayı yok etmesi filan bilemiyorum belki gerçekten
eşiniz masumdur ama saçma sapan davrandığı gerçeğini değiştirmiyor bu..
Diyelim ki sevgilisine aldi. Gidip annesine verdi size almis gibi. Annesi size hic mi konusunu acmicakti sanki. Benim kv sorar sahsen naptin begendin mi hediyeni diye. Bence size almis. Bir sure evde saklamis sonra annesine birakmis olabilir illa pazartesi gunu aldigi gibi birakacak degil ya sonucta.
Kadına da bi kek bişe yap götür pohpohla şüphelenmesin sevgi sözcükleri falan agzını ara işte halledersin sen inşallah altından bişe cıkmazEvet evet dun birakti dmi dicem. Asla soylemem supheleniyo gibi. Bugun de dedim ama gecistirdi beni ya da bana oyle geldi.
Abartıyorsunuz artık.
Eşiniz kırk yılın başı sizin seveceğiniz bir hediye almak istemiş, artık uzatmayın bence. Bundan sonra da size klasik hediyelerden başkasını almaz zaten.
Benim sevgilim de gidip bana ruj almaz mesela. Ama mac'ten ruj alırsa cok sevinecegimi bilir. Hatta gecen gün bile şaka yapti bu konuda, alıcam kız sana şu markadan birsürü malzeme de kafayı ye mutluluktan diye. Erkekler zannettiğiniz kadar ilgisiz degiller bize karşı. Hele bir de seven erkekse...
Siz yine de rahat etmeyecekseniz gidin magazaya sorun. Bunlar ne zaman alındı diye. Ama bunu sordugunuzu esinize söylemeyin. Sonunda esiniz temiz çıkarsa bidaha toparlayamazsiniz aranizdaki saygıyı.
Sevgilisine almis da sakliyo da size onlari verdi de falan bunlar bildiginiz hurafe. Adam sevgilisine alsa anasına mi verir saklasin diye. Gider is yerine koyar. Iyice manyaklaştık paranoyak ola ola
Diyelim ki sevgilisine aldi. Gidip annesine verdi size almis gibi. Annesi size hic mi konusunu acmicakti sanki. Benim kv sorar sahsen naptin begendin mi hediyeni diye. Bence size almis. Bir sure evde saklamis sonra annesine birakmis olabilir illa pazartesi gunu aldigi gibi birakacak degil ya sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?