Aldatiliyor muyum ? :(

Neden rujjj??ne anlar ne bilir kimden duydu kimle aldi bu bilgisi nerden geliyor hiçmi hic anlamaz oya bu iste bi bit yeniği var...bu sorularin cevaplarini tartisma sonunda da alamadiniz o tuzden icinize sinmedi.içini sogumadi

Telefonunda konum izni açık mı

Neden rujjj??ne anlar ne bilir kimden duydu kimle aldi bu bilgisi nerden geliyor hiçmi hic anlamaz oya bu iste bi bit yeniği var...bu sorularin cevaplarini tartisma sonunda da alamadiniz o tuzden icinize sinmedi.içini sogumadi

Ya canim. Allah askina. Simdi elime aldim rujlari. Aptal gibiyim ya almadan once daha iyiydim. Ruj ne alaka ya ne alaka evde bir suru rujum var. Iki tane ne alaka. Neden kazak degil neden ayakkabi degil neden ruj
Sordum kac kez sordum denk geldi sana iyilik yaramiyo diyor.
Ben mi tuhafim.

Artık bu işin peşini bırakmalısın bence. Çünkü bir yere varamayacaksın sanırım.
Adam normalde almazdı belki ama siz demediniz mi çekilişlere meraklı diye. Belki geçerken kampanyayı gördü “aa tamda 150 lira 14 şubatta geliyor karıcıma bunlardan alıvereyim” dedi.
Paranoyak olma ama uyanık kal. Herzaman herkes için bir ihtimal vardır

Abartıyorsunuz artık.

Eşiniz kırk yılın başı sizin seveceğiniz bir hediye almak istemiş, artık uzatmayın bence. Bundan sonra da size klasik hediyelerden başkasını almaz zaten.

Benim sevgilim de gidip bana ruj almaz mesela. Ama mac'ten ruj alırsa cok sevinecegimi bilir. Hatta gecen gün bile şaka yapti bu konuda, alıcam kız sana şu markadan birsürü malzeme de kafayı ye mutluluktan diye. Erkekler zannettiğiniz kadar ilgisiz degiller bize karşı. Hele bir de seven erkekse...

Siz yine de rahat etmeyecekseniz gidin magazaya sorun. Bunlar ne zaman alındı diye. Ama bunu sordugunuzu esinize söylemeyin. Sonunda esiniz temiz çıkarsa bidaha toparlayamazsiniz aranizdaki saygıyı.

Sevgilisine almis da sakliyo da size onlari verdi de falan bunlar bildiginiz hurafe. Adam sevgilisine alsa anasına mi verir saklasin diye. Gider is yerine koyar. Iyice manyaklaştık paranoyak ola ola

Kayinvalideme yarin giderim. Agzini aricam hatta sabah ararim. En azindan ne zaman biraktigini soylesin bana. Annesinden boyle bi igrenclik istemis midir
Ama şüpheleniyo gibi sorma bukez bişemi var dye dogruyu söyliceksede söylemez kadın ay nasıl sevndm şaşrdım sana da dün braktı herlde ne ara planladı kş ay canım falan de

Hadi sürpriz yapmak istedi annesine bıraktı rujları ama o faturayı diğer faturaların arasından çıkartması şimdi de
fatura yok demesi tuhaf.. Yani sürpriz bozulmasın diye faturayı yok etmesi filan bilemiyorum belki gerçekten
eşiniz masumdur ama saçma sapan davrandığı gerçeğini değiştirmiyor bu..

Diyelim ki sevgilisine aldi. Gidip annesine verdi size almis gibi. Annesi size hic mi konusunu acmicakti sanki. Benim kv sorar sahsen naptin begendin mi hediyeni diye. Bence size almis. Bir sure evde saklamis sonra annesine birakmis olabilir illa pazartesi gunu aldigi gibi birakacak degil ya sonucta.

Dun de tartistik neden cikarmadi. O zaman alsaydik annesinden. Bugun ogrendim diyince kalkip gittik.
Ben artik anlamiyorum. Algim durdu beynim durdu

Oyle mi dersin. Allahim insallah. Canim cok cok sagol

Rujları sevgilisine verdi de bunları yeni alıp mı annesine verdi diyor. Dün eşinden fellik fellik kaçırdığı faturayı bugün kaybetti ne hikmetse. Çekilişlere meraklı, araba çıkarsa o faturayı ibraz etmesi lazım ama fatura ortadan kayboldu.

Ben yeni alip da biraktiysa bugn diye dusundum.

Bir de şöyle bir sey var, ben esime hediye alsam ve bunu evde saklasam. Sonra da esim böyle faturayi görse, hediyeyi bulacagindna korkup hemen evden çıkarıp baska bir yere saklardım. Böylesi daha güvenli geliyor bana.

Ayrica eşiniz sizin bu kadar kafaniza taktığınızı tahmin etmemistir bence. O yüzden de tartışma esnasında cıkartmamıstır. Bu kadar seyler düşündüğünüzü bilse hemen çıkarırdı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…