- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Kayınvaliden söyler mi canım? Oğlunun yeni kurulmuş yuvasını yıkmamak için yalan söyleyebilir .yazık ya vallahi.ya da annesine yalan değilde yanlış anlaşılma var gibi söylemiştir .bazen olur ya böyle aslında olayın başı çok basittir ama bir şeyi saklarsınız sonra ordan başka bir şey doğar onu da saklarsınız sonra iyice dağ olur baştaki o ufacık basit olaya da inanamazsınız.sanki bu durumda da böyle bir karışıklık var gibi geliyor bana.bugün alsa niye annesine versin ki rujları bir de böyle düşün iş yerindeydi dün çok üsteledin al cebimde dese ne farkedecekti.ya da tam tersi annesi şahitlik mi yapsın istedi de kadıncağız bocaladı geçen hafta buraya bıraktı diyemediKayinvalideme yarin giderim. Agzini aricam hatta sabah ararim. En azindan ne zaman biraktigini soylesin bana. Annesinden boyle bi igrenclik istemis midir
Rujları sevgilisine verdi de bunları yeni alıp mı annesine verdi diyor. Dün eşinden fellik fellik kaçırdığı faturayı bugün kaybetti ne hikmetse. Çekilişlere meraklı, araba çıkarsa o faturayı ibraz etmesi lazım ama fatura ortadan kayboldu.
Bir de şöyle bir sey var, ben esime hediye alsam ve bunu evde saklasam. Sonra da esim böyle faturayi görse, hediyeyi bulacagindna korkup hemen evden çıkarıp baska bir yere saklardım. Böylesi daha güvenli geliyor bana.
Ayrica eşiniz sizin bu kadar kafaniza taktığınızı tahmin etmemistir bence. O yüzden de tartışma esnasında cıkartmamıstır. Bu kadar seyler düşündüğünüzü bilse hemen çıkarırdı bence
Whatsappı sormuyorum google haritalara girince sol taraftaki menüde zaman çizelgeniz diye bir bölüm var. Burada nereye hangi saatte gittiği görülüyır. Tabii eğer konum açıksa. Resimli olarak da atıcam ordan bakınYok telini aldim baktim whatsappina. Hic bisey yok.
Ruj mu almis gercekten. Bekleseydim belki boyle olmazdicok uzgunum tutamadim kendimi
Bir de şöyle bir sey var, ben esime hediye alsam ve bunu evde saklasam. Sonra da esim böyle faturayi görse, hediyeyi bulacagindna korkup hemen evden çıkarıp baska bir yere saklardım. Böylesi daha güvenli geliyor bana.
Ayrica eşiniz sizin bu kadar kafaniza taktığınızı tahmin etmemistir bence. O yüzden de tartışma esnasında cıkartmamıstır. Bu kadar seyler düşündüğünüzü bilse hemen çıkarırdı bence
İnşallah böyle olmuştur. Faturayı niye vermiyor olabilir?
Yahu gerçekten abartıyorsunuz. Kadin gidip sormadi mi ne zaman alındığını? Sordu. Gidip bidaha sorsun o zaman baska alışveriş yapılmış mı. Elindeki ürünler o ürünler mi.
Atmıştır adam faturayı. Faturayı kaybedince olay kapanmıyo sonucta, burda da gördük. Magazaya gidip sormak yetiyo
Yahu gerçekten abartıyorsunuz. Kadin gidip sormadi mi ne zaman alındığını? Sordu. Gidip bidaha sorsun o zaman baska alışveriş yapılmış mı. Elindeki ürünler o ürünler mi.
Atmıştır adam faturayı. Faturayı kaybedince olay kapanmıyo sonucta, burda da gördük. Magazaya gidip sormak yetiyo
son durum nedir bende merak ettim..ayrıca sevgililer günü hed,yesi iki lipstick hiç mantıklı gelmedi.Dun cok buyuk kavga cikardim. Taktigimi anladi o zaman. Ama sonra tamam diyip kapatmaya calistim.
Vallahi bilmiyorum artik. Bu gerizekali yuzunden ben kafayi yedim. Insan gibi dun cikarsaydi nolurdu
Cidden ruj almış eşiniz demek çok şaşırtıcı.Ama erkeklerin böyle garip beğenileri var mesela bir arkadaşım sürekli manikür e gider ojeli gezerdi eşinin güzel ele zaafı varmış.Sizin eşinizin de ruj zaafı var demek ki sürekli rujlu gez diye mesaj vermiş aklınca :))
Ya yeni 2 mac lipstick alıp sürpriziymiş gibi davrandı ya da gerçekten size sürpriz yapmak istedi. Bunu öğrenemeyeceksiniz o yüzden siz bu işin peşini bırakın, eşinizi takipte kalın
Dun cok buyuk kavga cikardim. Taktigimi anladi o zaman. Ama sonra tamam diyip kapatmaya calistim.
Vallahi bilmiyorum artik. Bu gerizekali yuzunden ben kafayi yedim. Insan gibi dun cikarsaydi nolurdu
Elindeki ürün koduyla sor ozaman kimin adınaysa cıkar belkiIsimden sorcam. Ama kendi adina almamissa isimden sadece ptesi aldiklari cikcak..
son durum nedir bende merak ettim..ayrıca sevgililer günü hed,yesi iki lipstick hiç mantıklı gelmedi.
Su barkod ve isimlerden de sorayim. Kvme de sorayim. Esimi takip etmez miyim. Icim hic rahat degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?