Aldatiliyor muyum ? :(

Kayinvalideme yarin giderim. Agzini aricam hatta sabah ararim. En azindan ne zaman biraktigini soylesin bana. Annesinden boyle bi igrenclik istemis midir
Kayınvaliden söyler mi canım? Oğlunun yeni kurulmuş yuvasını yıkmamak için yalan söyleyebilir .yazık ya vallahi.ya da annesine yalan değilde yanlış anlaşılma var gibi söylemiştir .bazen olur ya böyle aslında olayın başı çok basittir ama bir şeyi saklarsınız sonra ordan başka bir şey doğar onu da saklarsınız sonra iyice dağ olur baştaki o ufacık basit olaya da inanamazsınız.sanki bu durumda da böyle bir karışıklık var gibi geliyor bana.bugün alsa niye annesine versin ki rujları bir de böyle düşün iş yerindeydi dün çok üsteledin al cebimde dese ne farkedecekti.ya da tam tersi annesi şahitlik mi yapsın istedi de kadıncağız bocaladı geçen hafta buraya bıraktı diyemedi

Tukendim ya resmen. Bu adam normal mi. Ruj. Cebe sigar ama o annesine birakti.
O kadar alacagi sey varken iki ruj..hem de 150
Ve o malum yerden. Renkleri de tutturmus.

Belki gercekten farklilik yapmak istedi de aldi... Annesine gitti oraya birakti..

Neye inancagimi blmiyorum. Siz bana biseyler diyin. Ben cok mu abartiyorum. Lutfen soyleyin ben anormal mi dusunuyorum ?

Yahu gerçekten abartıyorsunuz. Kadin gidip sormadi mi ne zaman alındığını? Sordu. Gidip bidaha sorsun o zaman baska alışveriş yapılmış mı. Elindeki ürünler o ürünler mi.

Atmıştır adam faturayı. Faturayı kaybedince olay kapanmıyo sonucta, burda da gördük. Magazaya gidip sormak yetiyo

İnşallah böyle olmuştur. Faturayı niye vermiyor olabilir?

Yok telini aldim baktim whatsappina. Hic bisey yok.
Ruj mu almis gercekten. Bekleseydim belki boyle olmazdi cok uzgunum tutamadim kendimi
Whatsappı sormuyorum google haritalara girince sol taraftaki menüde zaman çizelgeniz diye bir bölüm var. Burada nereye hangi saatte gittiği görülüyır. Tabii eğer konum açıksa. Resimli olarak da atıcam ordan bakın

Dun cok buyuk kavga cikardim. Taktigimi anladi o zaman. Ama sonra tamam diyip kapatmaya calistim.
Vallahi bilmiyorum artik. Bu gerizekali yuzunden ben kafayi yedim. Insan gibi dun cikarsaydi nolurdu

İnşallah böyle olmuştur. Faturayı niye vermiyor olabilir?

Konu sahibi bulacak da sürpriz bozulacak diye telasla atmıstır. Ben olsam atardım. Bu manyak ararken bulacak simdi diyip. Yapmışlığımda var böyle seyler. O zamanlar sevgilim benden bu kadar şüphelenseydi cok buyuk tepki verirdim

Faturasız, fişle almış olabilir. Fatura için kendi adını vermemiş olabilir. Ama inşallah sizin dediğiniz gibidir.

Cidden ruj almış eşiniz demek çok şaşırtıcı.Ama erkeklerin böyle garip beğenileri var mesela bir arkadaşım sürekli manikür e gider ojeli gezerdi eşinin güzel ele zaafı varmış.Sizin eşinizin de ruj zaafı var demek ki sürekli rujlu gez diye mesaj vermiş aklınca :))Takmayın artık kafanıza boşu boşuna.Annesini yalanına ortak edecek değil herhalde boşverin.

Bence rujlardan birini saklayin.digerini magazadan sirgulatin.pzartesi gunu eşim almiş ama degiatirmek istiyorum acilmamiş barkodu hala ustunde bakin ,ama faturasini kaybettik.siz sistemden gorebilirsiniz flan diyin bişeyler.yada o günden sonra hala satisi devam etmişmi o rujlarin.hani bazen stoklarda bitince su gun tum o marka urunler bitti falan diyorlar biraz ustelersen.gr...ste falan söyluyilar bazen.bide bunu dene bakalim.

Isimden sorcam. Ama kendi adina almamissa isimden sadece ptesi aldiklari cikcak..

Dun cok buyuk kavga cikardim. Taktigimi anladi o zaman. Ama sonra tamam diyip kapatmaya calistim.
Vallahi bilmiyorum artik. Bu gerizekali yuzunden ben kafayi yedim. Insan gibi dun cikarsaydi nolurdu
son durum nedir bende merak ettim..ayrıca sevgililer günü hed,yesi iki lipstick hiç mantıklı gelmedi.

Ya yeni 2 mac lipstick alıp sürpriziymiş gibi davrandı ya da gerçekten size sürpriz yapmak istedi. Bunu öğrenemeyeceksiniz o yüzden siz bu işin peşini bırakın, eşinizi takipte kalın

Yok canim yok. Ruj muj anlamaz ya.
150 vermis. Ne biliyim. Cok anlamsiz

Paracard yada kredi kartı dokumlerini kontrol edin tekrar, ikinci kere alınmışsa anlarsınız daha önce kontrol etmistiniz çünkü...

Inat etmistir. 14 şubatta vereyim de utansın dediklerinden demistir.

O markayi cok kullaniyorsunuz, o markayi sevdiginizi esiniz de biliyor, hep kullandiginiz renklerden ruj almış... pespese getirip düşünün oldukca mantıklı iste.

Benim o markadan 1 tane ürünün yok ama ben de cok seviyorum. Erkek arkadasim gidip de bana makyaj malzemesi almaz normalde. Ama öyle bir hediye alırsa cok sevinecegimi biliyor. Çünkü gecen gün bunu ima ettigi bir saka yaptı.

Erkekler odun degil o kadar da. Hele ki günümüzdeki erkekler cevresindeki kadın dünyasını iyi okuyor hale geldiler.

Cok kafaniz takiliyosa gidip magazaya sorun. Ama bunu yaptığınizi esinize de kayinvalideye de soylemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…