Aldatiliyor muyum ? :(

Başından beri konuyu takip ediyorum. Ben eşinizin masum olduğunu düşüyorum. Ama saçma sapan olaylar silsilesi peşpeşe gelmiş durum karışmış. Ve erkekler bizim gibi ince hesap yapamıyor. Eline yüzüne bulaştırmış. Ama adam masum bence. Bundan sonra içinizin rahatlaması için ne yapacaksanız sessiz sedasız yapın. Adam daha hediyede almaz size. Yazık ya

Noluyo bana niye icim rahat etmedi
Çok üstüne düştün valla ilkten yoktur öle bişey dedim ama şimdi bilmiyorum çünkü ona hissettirmeden yapacaktın kaç gündür yemiş durmuşum adamı sen şüphelenme diye gidip almış olabilir. Şu an eline geçen ne “sıfır”.

Canim cok cok sagol. Cok tesekkur ederim.oyle ihtiyacim vardi ki bunlari duymaya. Olabilir degil mi
Ama baska yerlere girmeye cekinen adam oraya nasil girdi
Evet benim var ama o kdr para ne bileyim.

Erkeklerin bi rahatlığına da hastayım. Aynısı bana yapılmış olsa haklılığımı kanıtlamak ve onu ikna etmek için epey caba harcardim. Ama esim de ayni durumda olsa tribini atar lafini soyler ve gider uyurdu. Erkekleri anlamak guc...

Yok canim yok. Ruj muj anlamaz ya.
150 vermis. Ne biliyim. Cok anlamsiz

Hadi onu geçtik, büyük kavga çıkınca da söylememiş. Çok anormal bir davranış. Eşiniz onu aldattığınızdan şüphe edecek ama söylemeyeceksiniz. Çok anormal. Sosyal veya duygusal zekası nasıldır? Böyle saçmalıklar yapar mı?

Canim cok cok sagol. Cok tesekkur ederim.oyle ihtiyacim vardi ki bunlari duymaya. Olabilir degil mi
Ama baska yerlere girmeye cekinen adam oraya nasil girdi
Evet benim var ama o kdr para ne bileyim.

Yaahu erkek milletiniste bi gazla girmistir. Nolacak ya cok seviyo güzel bi sürpriz plur demistir.

Ben sevgilimi gratisten iceri sokamiyorum kolay kolay. Ama dedigim gibi bana bu markadan bisey alsa sevecegimi biliyor. Hatta hangi tonlari sevdigimi vs biliyor. Bi de siz evlisiniz, kullandiginiz ürünleri direkt görüyo adam.

Iciniz rahatlamayacak sizin. Yarin gidip sorun magazaya. Bunlar ne zaman alindi diye. O diger "fis almamistir, baskasi adina yazdirmistir" gibi Sherlock Holmes tadındaki düşüncelere hic girmeyin. Olabilecek bi dava değil çünkü

Yapmaz. Yani ben daha sahit olmadim bu adamin boyle surpriz icin bu kdr sacmalayacagina.
O bugunku gibidir iste. Al bozdun der cikar isin icinden. Kafami karistiran da o.
Mesela dun kavga ettik o zaman da aynisini diyebilirdi. Sirf surpriz yapcak diye o kdr direnmesini beklemezdim hic. Bu kadar mi onemliydi surpriz yapmak. Kendince beni test mi etti o da guvenip guvenmedigime dair.

Suclu ben oldum. Ikna etmeyi birak bi ton laf isittim. Gidip uyudu.
Benim eşim de aynen böyle yapardı. Bence artık konuyu kapatıp zamana bırak. Çünkü ben de senin gibi çok tezcanliydim ve hemen o an hallolsun netlessin çözülsün isterdim. Bu huyum yüzünden çok tartışmalarımız da olmuştur. Biraz zamana bırakmak gerekiyor Her şeyi. Birbirinizi daha iyi tanıdıkça bu tür sorunlar da ortadan kalkar merak etme.

Canim cok sagol.
O kadar da sacma degil dmi oraya girmesi.
Insallah. Ya sana cok tesekkur ederim. Gercekten.

Kaldirip sorasim var. O kadar icime oturdu.
Canim duramam ki ben. Bu barkod mu isim mi artik yalvaricam gerekirse soylesinler bana noldugunu ne zaman alindigini.
Bir daha 14 subata da tovbe

Dun cok buyuk kavga cikardim. Taktigimi anladi o zaman. Ama sonra tamam diyip kapatmaya calistim.
Vallahi bilmiyorum artik. Bu gerizekali yuzunden ben kafayi yedim. Insan gibi dun cikarsaydi nolurdu
Söyledin mi bu rujları da sorarım mağazaya gidip
Neden 2 tane ????neden ya neden
buna hiç takılma bu renk mi olsun şu mu diye çalışanlara sormuştur ikisi de çok güzel demişlerdir,iyi satışçı bayanlardır eşiniz de ikisini de almak zorunda kalmıştır.burda tek takılacağın nokta dün de o kadar sinirlendiğin halde neden bu geceki gibi annemde gidelim demedi,bu gece gittim mağazadan aldığını öğrendim dedin diye mi artık saklamasına gerek kalmadı ve faturayı nasıl niye kaybetti? Madem gerçekten o rujlar vardı ve çekiliş içinde fatura ibrazı mecburdur o kadar fatura içinde tesadüfen o kayboldu hem de si gördükten sonra.araştırmayın diyorum ama csı dizilerini geçtim sorularımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…