- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Canim cok sagol.
O kadar da sacma degil dmi oraya girmesi.
Insallah. Ya sana cok tesekkur ederim. Gercekten.
Söyledin mi bu rujları da sorarım mağazaya gidip
buna hiç takılma bu renk mi olsun şu mu diye çalışanlara sormuştur ikisi de çok güzel demişlerdir,iyi satışçı bayanlardır eşiniz de ikisini de almak zorunda kalmıştır.burda tek takılacağın nokta dün de o kadar sinirlendiğin halde neden bu geceki gibi annemde gidelim demedi,bu gece gittim mağazadan aldığını öğrendim dedin diye mi artık saklamasına gerek kalmadı ve faturayı nasıl niye kaybetti? Madem gerçekten o rujlar vardı ve çekiliş içinde fatura ibrazı mecburdur o kadar fatura içinde tesadüfen o kayboldu hem de si gördükten sonra.araştırmayın diyorum ama csı dizilerini geçtim sorularımla
O mağazadan daha önce eşiniz adına alınan bir şey olup olmadığını sorgulattınız mı peki ?
Alınmış ve sizin elinize geçmeyen.
Bir de onu deneyin isterseniz.
Ben çok şüphelenmedim nedense...
Ayın 5'inde gitmişken , "bu mağazayı seviyor alıp geçivereyim" demiştir bence.
Sevgililer Günü alt tarafı. Ne alınabilir ki ? Bulamamıştır alacak bir şey. Aklına gelmiştir almıştır bence.
Yok sakin ol daha kötü kavga edersiniz ve sen daha suçlu konuma düşersin. Erkeklerin kafaları bizim gibi calismiyo canim ya. Biz her detayı düşünüyoruz onlar daha yüzeysel. Sen hala olayı incik cıncık kurcaların baksana adam uyudu bile. Sen d yat uyu hadi.Kaldirip sorasim var. O kadar icime oturdu.
Canim duramam ki ben. Bu barkod mu isim mi artik yalvaricam gerekirse soylesinler bana noldugunu ne zaman alindigini.
Bir daha 14 subata da tovbe
Yazdim yazdim sildim.gunahini alip vebale girmek istemiyorum ama bu iş basit vi hediye isi degil bence arkadaşim.ven illa aldatma vs oldugunuda duşünmuyorum ama isin icinde sajlanan bi fatura ve anne var bide.anneye sajlamak ne alak yaa...atmi aldin da annende sakliyosun arkadaşim.ruj bu ruj 6_7cm bisey yani.nerde ilsa saklanir hangi zekaya sahip olursa olsun insan olan oakadrcik hediyeyi saklar...bu iste degişik birsey kesin var.ama aldatma diye diyede kesin diyemiyorum ben.
Ben akşam yemekte eşime sordum bu konuyu.
"Sen olsan bu kadar kavga çıkmışken o aldığın hediyeyi çıkarır verirdin artık di mi" dedim.
"Hayır vermezdim yine de 14 şubatı beklerdim" dedi.
Anladığım, erkekler bizim kadar komplike düşünemiyorlar.
Çok düz canlılar onlar.
Bizler daha pimpirikliyiz maalesef.
Ben eşinin doğru söylediğini düşünüyorum.
Bence sana aldı rujları ama olayı kendi içinde büyütebileceğini hesap edemedi.
Sen yine de gözünü eşinin üstünden ayırma ne olur ne olmaz.
Evet ilginç.ama vakin bu ilgincligi sadecebana ilgin mesela.yani ben asa tykari 4 yillik evliyim bu olay basli basina bu olay olir bizim icin.ama vakin yine siyluyorum siz daha yeni evlisiniz sen onu cokta tanimiyorsun belki 2 yil sonra şunu yaşasan aaa ne var alir bunu bana eşim cok doğal der gecersun.yenisiniz ve ne yapip ne yapamayacagi hakkinda bu tip yaşanmisliklariniz olmadigin dan da bocaliyosun.Kucucuk bisey. Annesine birakmis. Bi de cantasi var ben hic karistirmam ki niye karistirym zaten. Ona atsa da anlamazdim. Ilginc degil mi
Evet böyle dediGercekten mi.
Suan resmen icime su serptin. Yani butun bunlara ragmen beklerdi yine oyle mi.
Canim cok sagol. Cok onemli bisey dedin bana.
Çok üstüne düştün valla ilkten yoktur öle bişey dedim ama şimdi bilmiyorum çünkü ona hissettirmeden yapacaktın kaç gündür yemiş durmuşum adamı sen şüphelenme diye gidip almış olabilir. Şu an eline geçen ne “sıfır”.
Az önce nette gezerken şöyle bir reklam gördüm,
"Sevgililer gününe özel MACYok kadın söz konusu markanın meraklısı değil, evde bir sürü rujum varken kocam o paraya 2 ruj daha alip getirecek biri değil diyor, insan kocasini tanimaz mi? Bu islerden anlayan erkek var hiiic anlamayan erkek var. Ayrıca fatura da kayıp diyormuş adam. O kocaman bir soru işareti zaten. Ismine olan bir fatura niye kayip olsun, gidersin magazaya kopyasini istersin olur biter! Hangi erkek olursa olsun bu suclamayla karşı karşıya kalsa hemen ilk anda çıkarır verir, sana aldım der, şüpheleri üstüne çekmez. Iiihhh taşlar yerine oturmuyor.Abartıyorsunuz artık.
Eşiniz kırk yılın başı sizin seveceğiniz bir hediye almak istemiş, artık uzatmayın bence. Bundan sonra da size klasik hediyelerden başkasını almaz zaten.
Benim sevgilim de gidip bana ruj almaz mesela. Ama mac'ten ruj alırsa cok sevinecegimi bilir. Hatta gecen gün bile şaka yapti bu konuda, alıcam kız sana şu markadan birsürü malzeme de kafayı ye mutluluktan diye. Erkekler zannettiğiniz kadar ilgisiz degiller bize karşı. Hele bir de seven erkekse...
Siz yine de rahat etmeyecekseniz gidin magazaya sorun. Bunlar ne zaman alındı diye. Ama bunu sordugunuzu esinize söylemeyin. Sonunda esiniz temiz çıkarsa bidaha toparlayamazsiniz aranizdaki saygıyı.
Sevgilisine almis da sakliyo da size onlari verdi de falan bunlar bildiginiz hurafe. Adam sevgilisine alsa anasına mi verir saklasin diye. Gider is yerine koyar. Iyice manyaklaştık paranoyak ola ola
Demin bir üye yazdı o kampanya farklıymış galiba 2 si 75 TL mis. Serileri de aynı olması gerekiyormuş hatta.
Yok kadın söz konusu markanın meraklısı değil, evde bir sürü rujum varken kocam o paraya 2 ruj daha alip getirecek biri değil diyor, insan kocasini tanimaz mi? Bu islerden anlayan erkek var hiiic anlamayan erkek var. Ayrıca fatura da kayıp diyormuş adam. O kocaman bir soru işareti zaten. Ismine olan bir fatura niye kayip olsun, gidersin magazaya kopyasini istersin olur biter! Hangi erkek olursa olsun bu suclamayla karşı karşıya kalsa hemen ilk anda çıkarır verir, sana aldım der, şüpheleri üstüne çekmez. Iiihhh taşlar yerine oturmuyor.
Kesinlikle aynen tüm erkekler bunu düşünür eminim fakat konu sahibini üzmek için sormuyorum da fatura nerde? Hem de çekilişe katıldığı fatura? Eşi görünce panik yaptığı fatura? O olsaydı hiç bir şüphe kalmazdı içinde zaten .biz onu rahatlatacak şeyler yazsak da içi içini kemiriyor zaten.fatura yoksa acaba yeni alınan ürün varsa tarihi ispat etmek mümkün olmaz mı?Evet böyle dedi
Ben de çok şaşırdım neden diye sordum
"E zaten hediyeyi sana verince ortaya çıkmayacak mıydı sana aldığım" dedi.
Düşün artık ne kadar yüzeysel olduklarını :))
Ben eşinizin masum olduğunu düşünüyorum. Dün tartışma çıktığında aldattığını düşünme ihtimaliniz aklına gelmemiştir. Burada yazdıklarınızı okumuş olsa zaten kendisi gider getirirdi. Muhtemelen fişi görmeyin, sürpriz bozulmasın diye fişi ortadan kaldırdı panikle, sonra da kaybetti.
Demek ki eşiniz sandığınız kadar anlamıyor değil bu işlerden. Sizi gözlemlemiş. Belki yakın zamanda bu markayla ilgili bir şey söylediniz, belki sosyal medyada okudu, belki birine sordu ne alayım diye. Gitti makyaj çantanıza baktı, kullandığınız ürünlere, numaralarına. Ya da geçerken gördü, eşim seviyor dedi, satıcı ikna etti, onu seven bunu da sever dedi. Belki fotoğrafınızı bile gösterdi ne yakışır ne yakışmaz diye.
Ben de hediye alırken kendime asla almaya kıyamayacağım şeyi alırım karşıdakine. Hediye öyle bir şey benim için. Kendime almayacağım telefonu anneme aldım, kendime almayacağım ayakkabıyı eşime vs. Amacı bu değil mi hediyenin zaten, karşıdaki mutlu olsun, şaşırsın, düşünüldüğünü hissetsin, almayacağı bir şey alınsın vs.
Bir de evli olarak ilk sevgililer günü sonuçta, hoşunuza gitsin, klasik olmasın istemiştir belki. Severim kozmetik demişsiniz, o marka ürünleriniz varmış zaten.
Başka belirti yok, çok yeni evlisiniz, eşiniz masumsa size kırılmıştır bence. Eğer gidip tekrar soracaksanız da eşinize söylemeyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?