Aldatiliyor muyum ? :(

Canim cok sagol.
O kadar da sacma degil dmi oraya girmesi.
Insallah. Ya sana cok tesekkur ederim. Gercekten.

Bak canım ben de cok şüpheci bi insanım ama esine inandım niyeyse. Biraz inat etmis sürpriz yapıcam diye işin tadını kaçırmış. Belki de o seni ölçtü bakalım ne yapacak diye.

Kendini daha fazla kurma derim ben. Sen simdi iyice inandırdın ya kendini aldattığına dair, sonucu inandığın gibi çıkmayınca kabullenemiyosun. Bu kadar basit mi yani diyosun. Ama evet, bu kadar basit.

Diyorum sana, yarin git sor magazaya bu ürünler onlar mi diye. Maksat kendini inandırmak.

O mağazadan daha önce eşiniz adına alınan bir şey olup olmadığını sorgulattınız mı peki ?
Alınmış ve sizin elinize geçmeyen.
Bir de onu deneyin isterseniz.
Ben çok şüphelenmedim nedense...
Ayın 5'inde gitmişken , "bu mağazayı seviyor alıp geçivereyim" demiştir bence.
Sevgililer Günü alt tarafı. Ne alınabilir ki ? Bulamamıştır alacak bir şey. Aklına gelmiştir almıştır bence.

Yok sen ne goruyosan sor. Ben belki atlamisimdir dusunememisimdir.
Cunku dusunmekten tukendim.
Kizlar siz bana ne goruyosaniz soyleyin iyi kotu, cunku ben artik dondum.

Evet fatura neden kayip?
Surpriz icin cikarmis sonra cebinde kaybolmus. Aciklama bu

Yazdim yazdim sildim.gunahini alip vebale girmek istemiyorum ama bu iş basit vi hediye isi degil bence arkadaşim.ven illa aldatma vs oldugunuda duşünmuyorum ama isin icinde sajlanan bi fatura ve anne var bide.anneye sajlamak ne alak yaa...atmi aldin da annende sakliyosun arkadaşim.ruj bu ruj 6_7cm bisey yani.nerde ilsa saklanir hangi zekaya sahip olursa olsun insan olan oakadrcik hediyeyi saklar...bu iste degişik birsey kesin var.ama aldatma diye diyede kesin diyemiyorum ben.

Evet o da boyle dedi. Gecerken almis.
Insallah oyle olmustur. Cok tesekkur ederim

Kaldirip sorasim var. O kadar icime oturdu.
Canim duramam ki ben. Bu barkod mu isim mi artik yalvaricam gerekirse soylesinler bana noldugunu ne zaman alindigini.
Bir daha 14 subata da tovbe
Yok sakin ol daha kötü kavga edersiniz ve sen daha suçlu konuma düşersin. Erkeklerin kafaları bizim gibi calismiyo canim ya. Biz her detayı düşünüyoruz onlar daha yüzeysel. Sen hala olayı incik cıncık kurcaların baksana adam uyudu bile. Sen d yat uyu hadi.

Kucucuk bisey. Annesine birakmis. Bi de cantasi var ben hic karistirmam ki niye karistirym zaten. Ona atsa da anlamazdim. Ilginc degil mi

Ben akşam yemekte eşime sordum bu konuyu.
"Sen olsan bu kadar kavga çıkmışken o aldığın hediyeyi çıkarır verirdin artık di mi" dedim.
"Hayır vermezdim yine de 14 şubatı beklerdim" dedi.
Anladığım, erkekler bizim kadar komplike düşünemiyorlar.
Çok düz canlılar onlar.
Bizler daha pimpirikliyiz maalesef.
Ben eşinin doğru söylediğini düşünüyorum.
Bence sana aldı rujları ama olayı kendi içinde büyütebileceğini hesap edemedi.
Sen yine de gözünü eşinin üstünden ayırma ne olur ne olmaz.

Gercekten mi.
Suan resmen icime su serptin. Yani butun bunlara ragmen beklerdi yine oyle mi.
Canim cok sagol. Cok onemli bisey dedin bana.

Kucucuk bisey. Annesine birakmis. Bi de cantasi var ben hic karistirmam ki niye karistirym zaten. Ona atsa da anlamazdim. Ilginc degil mi
Evet ilginç.ama vakin bu ilgincligi sadecebana ilgin mesela.yani ben asa tykari 4 yillik evliyim bu olay basli basina bu olay olir bizim icin.ama vakin yine siyluyorum siz daha yeni evlisiniz sen onu cokta tanimiyorsun belki 2 yil sonra şunu yaşasan aaa ne var alir bunu bana eşim cok doğal der gecersun.yenisiniz ve ne yapip ne yapamayacagi hakkinda bu tip yaşanmisliklariniz olmadigin dan da bocaliyosun.

Gercekten mi.
Suan resmen icime su serptin. Yani butun bunlara ragmen beklerdi yine oyle mi.
Canim cok sagol. Cok onemli bisey dedin bana.
Evet böyle dedi
Ben de çok şaşırdım neden diye sordum
"E zaten hediyeyi sana verince ortaya çıkmayacak mıydı sana aldığım" dedi.
Düşün artık ne kadar yüzeysel olduklarını :))

Iste ben de oyle diyodum tutcam kendimi diye. Yapamadim canim
Normal davranamadim icim icimi yerken

Son düzenleme:
Ben eşinizin masum olduğunu düşünüyorum. Dün tartışma çıktığında aldattığını düşünme ihtimaliniz aklına gelmemiştir. Burada yazdıklarınızı okumuş olsa zaten kendisi gider getirirdi. Muhtemelen fişi görmeyin, sürpriz bozulmasın diye fişi ortadan kaldırdı panikle, sonra da kaybetti.

Demek ki eşiniz sandığınız kadar anlamıyor değil bu işlerden. Sizi gözlemlemiş. Belki yakın zamanda bu markayla ilgili bir şey söylediniz, belki sosyal medyada okudu, belki birine sordu ne alayım diye. Gitti makyaj çantanıza baktı, kullandığınız ürünlere, numaralarına. Ya da geçerken gördü, eşim seviyor dedi, satıcı ikna etti, onu seven bunu da sever dedi. Belki fotoğrafınızı bile gösterdi ne yakışır ne yakışmaz diye.

Ben de hediye alırken kendime asla almaya kıyamayacağım şeyi alırım karşıdakine. Hediye öyle bir şey benim için. Kendime almayacağım telefonu anneme aldım, kendime almayacağım ayakkabıyı eşime vs. Amacı bu değil mi hediyenin zaten, karşıdaki mutlu olsun, şaşırsın, düşünüldüğünü hissetsin, almayacağı bir şey alınsın vs.

Bir de evli olarak ilk sevgililer günü sonuçta, hoşunuza gitsin, klasik olmasın istemiştir belki. Severim kozmetik demişsiniz, o marka ürünleriniz varmış zaten.

Başka belirti yok, çok yeni evlisiniz, eşiniz masumsa size kırılmıştır bence. Eğer gidip tekrar soracaksanız da eşinize söylemeyin derim.

O markanin rujlarima tutkun degilim. Evde toplam 3 urunu var. Ama baska markalar da dahil cok rujum var gerek yoktu sanki. Bilmiyorum oraya oylesine girip aklima rujdan baska bisey gelmemis olabilir mi

Evet böyle dedi
Ben de çok şaşırdım neden diye sordum
"E zaten hediyeyi sana verince ortaya çıkmayacak mıydı sana aldığım" dedi.
Düşün artık ne kadar yüzeysel olduklarını :))
Kesinlikle aynen tüm erkekler bunu düşünür eminim fakat konu sahibini üzmek için sormuyorum da fatura nerde? Hem de çekilişe katıldığı fatura? Eşi görünce panik yaptığı fatura? O olsaydı hiç bir şüphe kalmazdı içinde zaten .biz onu rahatlatacak şeyler yazsak da içi içini kemiriyor zaten.fatura yoksa acaba yeni alınan ürün varsa tarihi ispat etmek mümkün olmaz mı?

Auri cok guzel yazmissin. Cok tesekkur ederim. Siz yazmasaydiniz ben burda cildiriyor olcaktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…