- 30 Eylül 2012
- 453
- 390
- 323
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
46. sayfadaki güncellemeyi okuduktan sonra şunu merak ettim. öğrendikten sonra eşinize 2 tane ruj almışsın vs diye sordunuz mu? üstüne gittiniz mi?
yani eşinizin yerinde olsam ve aldatıyor olsam, gider aynısından 2 tane daha ruj alıp size verirdim şüpheyi yok etmek için :)
bence siz o avm nin mac subesine gidip eşinizin kaydına baktırın. bu en sağlıklısı olur.
14 şubatta onları size verse bile inanmazdım ben. çünkü bu kadar basit bir şeyi böyle inkar etmesi pek hoş kokular getirmiyor benim burnuma
Kesinlikle aynı ben.. her yazdığın her söylediğinle kendime o kadar benzettim ki seni içime bi kurt düşmeye görsün beni yer bitirir ve sabır akıl fikir bırakmz bende hemen fırtınalar kopartırım öğrenmek o an o dakka herşey çözülsün isterim ve malesef herşey daha da kötüye gider. Kendimce bir şeyi kötü düşündüğüm zaman karşımdakilerden fikir almak isterim maksadım benim içimdeki düşüncemden ayrı daha olumlu fikirler duymak istemem ki beni rahatlatsın içimdeki şüpheyi atayım bakk bana öle gelmiş ohh be diyebileyim. Sende de bence Durum tam olarak bu...Iste ben de oyle diyodum tutcam kendimi diye. Yapamadim canim
Karsimda oturuyo konusuyo normal davranamadim icim icimi yerken
O markanin rujlarima tutkun degilim. Evde toplam 3 urunu var. Ama baska markalar da dahil cok rujum var gerek yoktu sanki. Bilmiyorum oraya oylesine girip aklima rujdan baska bisey gelmemis olabilir mi
Kesinlikle aynen tüm erkekler bunu düşünür eminim fakat konu sahibini üzmek için sormuyorum da fatura nerde? Hem de çekilişe katıldığı fatura? Eşi görünce panik yaptığı fatura? O olsaydı hiç bir şüphe kalmazdı içinde zaten .biz onu rahatlatacak şeyler yazsak da içi içini kemiriyor zaten.fatura yoksa acaba yeni alınan ürün varsa tarihi ispat etmek mümkün olmaz mı?
Iste ben de oyle diyodum tutcam kendimi diye. Yapamadim canim
Normal davranamadim icim icimi yerken
Auri cok guzel yazmissin. Cok tesekkur ederim. Siz yazmasaydiniz ben burda cildiriyor olcaktim.
Belki de masumdur. Ama masumiyetine inansanız bile kendinize kızmayın. Bir sürü şüphe çekecek şey yaptı.
ya tabikide sana almadıYa bu adam nasil lipstick aldi. Anlamaz aklim almiyor. Nasil bana vermez. Bu hediye 5inde alinmis ve nerde. Evde nereye saklamis olabilir bakmadigim yer kalmadi. Ise mi goturdu acaba. Ondan mi veremedi. 14 subattan nefret ettim ya
Adi geçen markada çalışmıyorum ama öğrenebileceğim biyerdeyim.. bana özelden bikac bilgi verirseniz yarın ogrenebilirimEvet ben de bunu merak ediyorum. Faturam kayip ama bu urunlerin tarihini ogrenmem lazim. Mumkun mu
Faturayı panikle attı diye düşünüyorum ben.Kesinlikle aynen tüm erkekler bunu düşünür eminim fakat konu sahibini üzmek için sormuyorum da fatura nerde? Hem de çekilişe katıldığı fatura? Eşi görünce panik yaptığı fatura? O olsaydı hiç bir şüphe kalmazdı içinde zaten .biz onu rahatlatacak şeyler yazsak da içi içini kemiriyor zaten.fatura yoksa acaba yeni alınan ürün varsa tarihi ispat etmek mümkün olmaz mı?
Ben olsam tekrar gider rujları ne zaman alındığına bakardım hediye alınmış fişim Yok eşim veya kayınvalıfem üzerine kayıtlı fatura derdim Pazartesi'den sonra alındıysa zaten çıkar sistemde hangi günler içinde alındığı ve belkıde eşiniz annesine hiç uğramadı durumu kurtarmak adına da annesinden rica etmiş olabilir al ben senden alacağım diye kadıncağızda ses çıkartamamıştır . Bana hiç mantıklı gelmedi bi erkegın gidip ruj almış olması üstelik çok mu düşkün rujlara sürdüğünüzde çok mu beğenmiyor ilk aklına ruj hediye olarak geldi dolaba ceketlinin cebine evde herhangı bi yerde şaklamak varken neden annesi ?
Adi geçen markada çalışmıyorum ama öğrenebileceğim biyerdeyim.. bana özelden bikac bilgi verirseniz yarın ogrenebilirim
Bi kadın bir şeyi öğrenmek isterse kimse onu durduramaz :)Cok iyiymis sizden korkulur :)))
ya tabikide sana almadı
çok üzgünüm aldatıldın diyemem ama
çok net senden habersiz görüştüğü biri var kanka tada sevgili
Alabilirmiyim barkodlariCanim barkod nosundan tarihe ulasir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?