- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Alelacele 2 ruj alıp çıkmış da olabilir tabii ama bence erkekler pek anlamıyor canım hediye secme işlerinden. Benim eşim beni götürür sen beğen istediğini al der. Böylece saçma hediye alınmamış oluyor. Belki siz daha yeni olduğunuz için. Sürprizleri hic sevmiyorum böyle yanlış anlamalara yol açabiliyor. Yine de dediğim gibi taşlar yerine oturmuyor. İlk anda hemen çıkarıp vermeliydi. Sen kendini suçlama, hangimiz olsak suphelenirdik. Normal bir durum değil. Ama ortada kanıt yok. O yüzden inanmış gorunmelisin. Doğruca bir mağazasına git, kocanın ismini vererek şu rujlardan hariç 2 ruj daha hediye almıştık, onlarla karıştı galiba seri no.larını ogrenebilir miyim deO markanin rujlarima tutkun degilim. Evde toplam 3 urunu var. Ama baska markalar da dahil cok rujum var gerek yoktu sanki. Bilmiyorum oraya oylesine girip aklima rujdan baska bisey gelmemis olabilir mi
Bi de ozelden almis olma ihtimali olan kisilerin telefon numarasi ozeldenAlabilirmiyim barkodlari
Faturayı gördü konu sahibi zaten ordan sorun çıktı,avm delerken sen gez ben ben faturaları kaydettireyim dedi ama konu sahibi erken dönünce kayıt görevlisinin markayı girerkenki faturayı gördü.orda sordu eşi geçiştirdi yanlış gördüm kız yanlış yazdı diye hadi buraya kadar tamam hediyeyi saklamaya çalıştı.sonra eve geldiler konu uzadı adam hala öyle bir fatura yok diyerek sen yanlış gördün diyerek bayanın gözüyle gördüğü faturayı iyice inkar etti.tamam yine hediyeyi saklıyordu günüde vermek için diyelim.peki bu gece nasıl ikna oldu günüden önce vermek için.dün vereceği ruj olmadığı için mi acaba, yoksa bugün artık konu sahibinin alınan ürünlerden haberi olduğu için mi? Çok karıştım ben de yahuFaturayı panikle attı diye düşünüyorum ben.
Çünkü konu sahibi faturayı gördüğü için bu kavga meydana geldi yanlış anlaşılmalar oldu ve bu da aldığı hediyenin gününden önce ortaya çıkabilme olasılığını doğurdu.
Eşi faturayı inkar etti öyle bir fatura yok dedi çünkü hediyeyi gününde vermek istiyordu.
Ben bu sebeplerle faturayı atmış olabileceğini düşündüm.
Çok mu iyimserim bilmiyorum ama nedense böyle geldi bana.
taylor gercekten ben mi anormalim diye dusunuyorum ben mi hastayim cildirdim mi bu kadar sey olsa sen de tuhaf karsilamaz miydin, cok sagol gercekten kendimi oyle kotu hissediyorum ki
Başkasına almış olsaydı faturasını anında yok ederdi zaten.O markanin rujlarima tutkun degilim. Evde toplam 3 urunu var. Ama baska markalar da dahil cok rujum var gerek yoktu sanki. Bilmiyorum oraya oylesine girip aklima rujdan baska bisey gelmemis olabilir mi
İşte artık köşeye sıkıştı ürünleri aldığını öğrendi ve o noktada 14 şubatı beklemeden hediyeyi vermesi gerekiyordu.Faturayı gördü konu sahibi zaten ordan sorun çıktı,avm delerken sen gez ben ben faturaları kaydettireyim dedi ama konu sahibi erken dönünce kayıt görevlisinin markayı girerkenki faturayı gördü.orda sordu eşi geçiştirdi yanlış gördüm kız yanlış yazdı diye hadi buraya kadar tamam hediyeyi saklamaya çalıştı.sonra eve geldiler konu uzadı adam hala öyle bir fatura yok diyerek sen yanlış gördün diyerek bayanın gözüyle gördüğü faturayı iyice inkar etti.tamam yine hediyeyi saklıyordu günüde vermek için diyelim.peki bu gece nasıl ikna oldu günüden önce vermek için.dün vereceği ruj olmadığı için mi acaba, yoksa bugün artık konu sahibinin alınan ürünlerden haberi olduğu için mi? Çok karıştım ben de yahu
Evet böyle bakınca doğrusu bu gibi duruyor.ama o kadar saçmalıklar oldu ki konu sahibi artık elindeki rujların ayın 5 inde mi bugün mü alındığını öğrenmeden rahat edemeyecek.çok araştırdıkça da ilişkileri zedelenecek.o nedenle beceremeyen sürpriz yapmasın lütfen gül gibi giden ilişkiye yok yere bin tane soru işareti yağdıİşte artık köşeye sıkıştı ürünleri aldığını öğrendi ve o noktada 14 şubatı beklemeden hediyeyi vermesi gerekiyordu.
Aksi halde aldattığı kabak gibi ortada olacaktı zaten.
Eğer aynı renkse aynı ürünse hayır. Direk mağaza pazartesiden itibaren elindeki iki rujun faturalarına baksın. Eğer pazartesi dışında başka günde sadece o iki ruj herhangi biri adına alınmadıysa rahatlayabilirsin. Faturamı kaybettim tam gününü hatırlamıyorum diyip 1 haftalık o rujları tarattır. Eğer isim sorarsa vermemiş olabilirim faturayı kimin adına aldım bilmiyorum de.Barkoddan tarih ogrenilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?