Aldatiliyor muyum ? :(

O markanin rujlarima tutkun degilim. Evde toplam 3 urunu var. Ama baska markalar da dahil cok rujum var gerek yoktu sanki. Bilmiyorum oraya oylesine girip aklima rujdan baska bisey gelmemis olabilir mi
Alelacele 2 ruj alıp çıkmış da olabilir tabii ama bence erkekler pek anlamıyor canım hediye secme işlerinden. Benim eşim beni götürür sen beğen istediğini al der. Böylece saçma hediye alınmamış oluyor. Belki siz daha yeni olduğunuz için. Sürprizleri hic sevmiyorum böyle yanlış anlamalara yol açabiliyor. Yine de dediğim gibi taşlar yerine oturmuyor. İlk anda hemen çıkarıp vermeliydi. Sen kendini suçlama, hangimiz olsak suphelenirdik. Normal bir durum değil. Ama ortada kanıt yok. O yüzden inanmış gorunmelisin. Doğruca bir mağazasına git, kocanın ismini vererek şu rujlardan hariç 2 ruj daha hediye almıştık, onlarla karıştı galiba seri no.larını ogrenebilir miyim de

Herkesin yorumuna saygı duyarım ama bazı yorumlar çok paranoyakca.Bu durum pek peşine düşülecek bir şey değil.Zaten siz de mac kullanıyorsunuz.Rujlar da cikti ortaya.Aldatma olsa bile ki ben sanmiyorum boyle birşeyden anlaşılmaz.Zaten başka şekillerde kendini belli eder.Esinizde oyle bir sinyal yok.Kendinizi uzuyorsunuz.Kafanizi toplamak için yalnız kalın düşünün.Burada kafanız karışıyor.Esinize inanın ama tabiki gozu kapali sekilde degil.Bu herkes için geçerli.

Faturayı gördü konu sahibi zaten ordan sorun çıktı,avm delerken sen gez ben ben faturaları kaydettireyim dedi ama konu sahibi erken dönünce kayıt görevlisinin markayı girerkenki faturayı gördü.orda sordu eşi geçiştirdi yanlış gördüm kız yanlış yazdı diye hadi buraya kadar tamam hediyeyi saklamaya çalıştı.sonra eve geldiler konu uzadı adam hala öyle bir fatura yok diyerek sen yanlış gördün diyerek bayanın gözüyle gördüğü faturayı iyice inkar etti.tamam yine hediyeyi saklıyordu günüde vermek için diyelim.peki bu gece nasıl ikna oldu günüden önce vermek için.dün vereceği ruj olmadığı için mi acaba, yoksa bugün artık konu sahibinin alınan ürünlerden haberi olduğu için mi? Çok karıştım ben de yahu

Bilgilerinizi netten tanımadığınız insanlarla paylaşmayın.eşinize güvenmeyip hiç tanımadığınız birine adres isim telefon bilgisi vermeyin.ya hu renkleri tutturmuş diyorsunuz gidin mağazaya madem pazartesi alınam renklerle aynı mı öğrenin.kız arkadaşı aynı renkleri sevecek değil ya bence çok abarttınız

taylor gercekten ben mi anormalim diye dusunuyorum ben mi hastayim cildirdim mi bu kadar sey olsa sen de tuhaf karsilamaz miydin, cok sagol gercekten kendimi oyle kotu hissediyorum ki

Yok, çok şüphe çekecek şekilde davrandı. Bir de her ihtimali düşünen insanlar daha zor ikna oluyor. Ya öyle olduysa ya böyle olduysa diye. Saf mel mel bakan biri olsanız o ekrandaki yazıyı bile algılamazdınız.

Eşinizin masum olduğunu varsayıyorum, o zaman karısının zeki olduğunu bilip aptal muamelesi yapmayacaktı. Sen yanlış görmüşsündür, sen almışsındır vs diye saçmalamayacaktı. Faturayı kaybetmeyecekti. Hem sizi, hem kendini üzmeyecek, 14 Şubat’ı bozmayacaktı. Masumiyetine inanırsanız bile size kendinizi kötü hissettirmesine izin vermeyin.

Ya bana da durum çok saçma geldi gerçekten .
Bir yandan 8 aylık eşini neden aldatsın diyorum bir yandan annesi ne alaka yaa diyorum .

Çok sinir bozucu ya. Rujları sana almış olsa çekilişe katıldığınız gün sen şüphelendiğinde çıkarıp göstermesi gerekirdi. Sürpriz yapacaktım ama bozdun falan gibisinden. Boru mu bu aldatıldığından şüpheleniyor kadın. Sürprizin ne önemi var böle bir durumda allah aşkına? Gidecek de sen görme diye annesine bırakacak rujları bi ton aksiyon. Alt tarafı iki kıytırık ruj atla deve değil ki bu verirken ille de kemanlar çalsın şampanyalar patlasın falan ortam isteyecek. En fazla gününden önce vermiş olurdu hediyeni konu kapanır giderdi. Bir de fatura da yok ortada. İnşallah yanılıyoruzdur ama bence şüphelerinde yerden göğe ladar haklısın.

İşte artık köşeye sıkıştı ürünleri aldığını öğrendi ve o noktada 14 şubatı beklemeden hediyeyi vermesi gerekiyordu.
Aksi halde aldattığı kabak gibi ortada olacaktı zaten.

Eğer sisteme fatura geçiyorlarsa ,ki siz gidip ogrenebildiginize gore geçiyorlar, gidip barkodlarini okutarak ne zaman alındığını öğrenebilirsiniz. Bircok marka artik boyle calisiyor, sistemden faturalandiriyorlar. Orda da ürün ve kodu, tarihi marihi yazar zaten.

İşte artık köşeye sıkıştı ürünleri aldığını öğrendi ve o noktada 14 şubatı beklemeden hediyeyi vermesi gerekiyordu.
Aksi halde aldattığı kabak gibi ortada olacaktı zaten.
Evet böyle bakınca doğrusu bu gibi duruyor.ama o kadar saçmalıklar oldu ki konu sahibi artık elindeki rujların ayın 5 inde mi bugün mü alındığını öğrenmeden rahat edemeyecek.çok araştırdıkça da ilişkileri zedelenecek.o nedenle beceremeyen sürpriz yapmasın lütfen gül gibi giden ilişkiye yok yere bin tane soru işareti yağdı

Bu arada bence aldatilma yok. Sadece aşırı beceriksiz bir eşiniz var. Aldattığını düşüneceğinizi düşünmediği icin de surprizi bozmak istememis bence.
Ayrıca sevgilisine aldigi rujlari anasinda saklayacak kadar yurek yememistir. O kadar da degil yani. Aldatan kac adam anasının bilgisi dahilinde aldatıyor? Is yerinde filan saklardi.

Birde konu sahibi eşimle konuştuk şimdi merak ettim fikrini kendisi aynen şunu söyledi

''Birincisi eşime hediye aldıysam arabamda saklarım annemde degıl üstelik , hiç bi erkek ufacık bi ruja 150 tl vermez ayrıca neden 2 ruj aynı seyden iki adet eğer alacaksam birini farklı birşey alırım 2adet aynı şey almam bunu ancak kadın istemiştir ikisini oda almıştır dedi '' aynen aktarıyorum bı erkek tarafından bakış açısı mantıksızda degıl yanı

Barkoddan tarih ogrenilir mi
Eğer aynı renkse aynı ürünse hayır. Direk mağaza pazartesiden itibaren elindeki iki rujun faturalarına baksın. Eğer pazartesi dışında başka günde sadece o iki ruj herhangi biri adına alınmadıysa rahatlayabilirsin. Faturamı kaybettim tam gününü hatırlamıyorum diyip 1 haftalık o rujları tarattır. Eğer isim sorarsa vermemiş olabilirim faturayı kimin adına aldım bilmiyorum de.

Eğer size aynı rujlari hediye olarak alıp getirmesinden şüphelenecekseniz 14subatta söyle yapın, anlatın içim içimi yedi mağazaya gittim 150liralik bi alışveriş yapıldığını ve (ruj dışında bir şeyler) alındığını öğrendiğinizi söyleyin. Bu soru işareti oluşturur ve aynı şeyleri almaya çalışır belki ya da itiraf ederken bocalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…