Aldatiliyor muyum ? :(

O da oyle mi dedi...
Ben tukendim ya. Her sey olabilir. Bilmiyorum suan aptal gibiyim
Bugun bana yardim eden kiza gidicem. O bana soyler diye dusunuyorum.

Soyledim canim bugun o da annemde hediyen dedi. Aldik. Ustune ben suclu oldum.

Kesinlikle haklısın.
Eşi çok fazla yüzüne gözüne bulaştırmış.
Yine de rujların tarihini öğrenmeli ve içini kesin bir şekilde rahatlatmadan işin peşini bırakmamalı tabiki.
Belli olmaz sonuçta biz burada sadece tahminlerde bulunabiliyoruz.
Her şey olabilir.

Ben ne yapayim
Yarin oraya gidip isimden sorgulaticam. O zaman cikacak her sey.

Bence artık susalım çünkü konu sahibinin kafası çok karıştı haliyle herkesin düşüncesi çok farklı ve çok fazla gürültü oluyor eminim şuan kafasının içinde bir sürü ses var. Bekleyelim yarın gidip öğrensin konu tam olarak netliğe kavuşsun bizede gelip yazsın hem o rahatlasın hem biz

Benim bir arkadaşımın eşi, too faced chocolate bar paletini almisti dogum gununde. Alan da var yani. Benim eşim de alabilir mesela. Normalde kozmetikle alakasi yoktur, mac ne desem bilmez ama alsa sasirmam. Çünkü ben cok severim. Bunu bildigi icin benim o kadar da para vermeyecegim bir seyi alip gelebilir.

Cok tesekkur ederim

Ben ne yapayim
Yarin oraya gidip isimden sorgulaticam. O zaman cikacak her sey.
Şu an yapacağınız en mantıklı şey biraz sakinleşmek. Kafanızda kurmayın daha fazla hatta bana kalırsa konunuza da girip okumayın. Yarın gidip netleştireceksiniz zaten meseleyi. Eğer böyle bir karaktersizlik yaptıysa eşiniz dünyanın sonu değil. Evet çok can yakıyor ama emin olduğunuz zaman zaten düşüneceksiniz.

Bu arada benim eşim de hep makyaj malzemesi alır bana bunda hiç bir sorun görmüyorum ben.hatta çok da güzel ürünler seçer,biraz da özellikle freeshoptaki satıcıların gazına gelip fazla fazla alır o konuda içini rahat tut yani ruj alınmaz falan diye kendini yeme.o gün birbirinize çok mesaj yollamışsınız ayın 5 inde yani görüntülü konuşmuşsunuz adam aşka gelmiş o malum mağazayı görünce de muhtemelen bakımlı bayanlar falan ben de eşime bir şey alayım demiştir satıcılar da ruj satmıştır o kadar işte.kafasında da marka meşhur ya çok bomba hediye olacak diye düşünmüştür.gerisini unut bence o da sürprizi eline yüzüne bulaştıran bir adam bence

Hepinize cok tesekkur ederim ama ben gercekten tukendim. Kafamda binlerce ses duyuyorum. Birine inanacak gibi oluyorum digeri basliyor.
Kan akisim degisti resmen kalbimin sesi kulagimda. Aptallastim.
Hic iyi hissetmiyorum.
Esimin masum oldugunu dusunen arkadaslar icimden bi ses bana da oyle diyor.
Soru isaretlerini yazan arkadaslar o yazdiginiz sorular var ya iste onlari ben dusunmekten bittim suan. Ama cok cok haklisiniz ben de o sorularin pesindeyim.

Esimin beni aldattigini dusunen ve masum oldugunu dusunen herkese okuyunca tek tek hak verdim.
Rabbim kimseyi belirsizlikle sinamasin.
Tek istegim 3 gun onceki mutlu hayatima devam etmek.
Yarin oraya gidicem, lutfen bana dua edin.

Ruj kisisel bir tercihtir, baskasi tarafindan alinip bak bu marka bu renk sana cok yakisir diye dusundum aldim diyerek ruj hediye vermek cok yaygin bir davranis degil. Ancak karşındaki yıllardır aynı numaralı ruju kullanıyor olacak ve sen de bunu bileceksin, veya sana bizzat belirtecek bana şurdan şu ruju al diye. Sürprizi yapılacak son hediye yani. Kaldı ki 150 TL ye rujdan daha göz doldurucu hediyeler almak dururken!

Tamam ama erkekler rujun çok kişisel olduğunu, tonunun numarasının bilmem neyinin bu kadar önemli olduğunu bilmez. bakınayım diye girmiştir, satış personelleri yönlendirmiştir falan. Yani bence ruj almış olması şüphelenilecek bir şey değil.

Ya hu sana hediye almazsa ruju başkasına da almaz diyelim ki kadın yanındaydı beraber aldılar faturayı kadının adına keser parasını verir sadece niye faturayı kendi adına düzenlesin.mac ten bişi aldığınızda direk kayıt altına alıyorlar ikinci fondoten pompasını bile vermiyorlar bi daha mesela.eşin neden bu kadar kayıt olan bi yere giLi bi iş yapacaksa adını versin etsin?ki o kadar aynı ruju bulacak tekrar alacak kadar aldattığı halde kuracak biri?ypmyın artık

Evet daha önce onu da belirtmiştim, belki de alelacele dükkana girdi sordu görevli de ruj önerdi. Bu da olabilir elbette. Ama neden 2 tane alıyor ki? Öyle ucuz bulmuşken 2 tane aliveriyim denecek bir ucuzluk da göremedim üründe. Konu sahibi, eşim gratiste bile oflayip poflar diyor. Ruj sürprizi yapacak bir yapısı yokmuş. Bir de karısının kendisinden suphelendigini görürken hala sürpriz bozulmasın diye diretmek niye? Karin bu kadar uzulurken artık o sürprizin ne önemi kalır ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…