- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Birde konu sahibi eşimle konuştuk şimdi merak ettim fikrini kendisi aynen şunu söyledi
''Birincisi eşime hediye aldıysam arabamda saklarım annemde degıl üstelik , hiç bi erkek ufacık bi ruja 150 tl vermez ayrıca neden 2 ruj aynı seyden iki adet eğer alacaksam birini farklı birşey alırım 2adet aynı şey almam bunu ancak kadın istemiştir ikisini oda almıştır dedi '' aynen aktarıyorum bı erkek tarafından bakış açısı mantıksızda degıl yanı
Eğer size aynı rujlari hediye olarak alıp getirmesinden şüphelenecekseniz 14subatta söyle yapın, anlatın içim içimi yedi mağazaya gittim 150liralik bi alışveriş yapıldığını ve (ruj dışında bir şeyler) alındığını öğrendiğinizi söyleyin. Bu soru işareti oluşturur ve aynı şeyleri almaya çalışır belki ya da itiraf ederken bocalar.
Kesinlikle haklısın.Evet böyle bakınca doğrusu bu gibi duruyor.ama o kadar saçmalıklar oldu ki konu sahibi artık elindeki rujların ayın 5 inde mi bugün mü alındığını öğrenmeden rahat edemeyecek.çok araştırdıkça da ilişkileri zedelenecek.o nedenle beceremeyen sürpriz yapmasın lütfen gül gibi giden ilişkiye yok yere bin tane soru işareti yağdı
Soyledim canim bugun o da annemde hediyen dedi. Aldik. Ustune ben suclu oldum.
Çok sinir bozucu ya. Rujları sana almış olsa çekilişe katıldığınız gün sen şüphelendiğinde çıkarıp göstermesi gerekirdi. Sürpriz yapacaktım ama bozdun falan gibisinden. Boru mu bu aldatıldığından şüpheleniyor kadın. Sürprizin ne önemi var böle bir durumda allah aşkına? Gidecek de sen görme diye annesine bırakacak rujları bi ton aksiyon. Alt tarafı iki kıytırık ruj atla deve değil ki bu verirken ille de kemanlar çalsın şampanyalar patlasın falan ortam isteyecek. En fazla gününden önce vermiş olurdu hediyeni konu kapanır giderdi. Bir de fatura da yok ortada. İnşallah yanılıyoruzdur ama bence şüphelerinde yerden göğe ladar haklısın.
14 şubata kadar bekleseniz daha iyi olmaz mıydı?Soyledim canim bugun o da annemde hediyen dedi. Aldik. Ustune ben suclu oldum.
14 şubata kadar bekleseniz daha iyi olmaz mıydı?
Fatura neden yok ortada hala anlamadım. Bir de annesi neden ne zaman rujları bıraktığını söylemedi?
Bence artık susalım çünkü konu sahibinin kafası çok karıştı haliyle herkesin düşüncesi çok farklı ve çok fazla gürültü oluyor eminim şuan kafasının içinde bir sürü ses var. Bekleyelim yarın gidip öğrensin konu tam olarak netliğe kavuşsun bizede gelip yazsın hem o rahatlasın hem biz
Şu an yapacağınız en mantıklı şey biraz sakinleşmek. Kafanızda kurmayın daha fazla hatta bana kalırsa konunuza da girip okumayın. Yarın gidip netleştireceksiniz zaten meseleyi. Eğer böyle bir karaktersizlik yaptıysa eşiniz dünyanın sonu değil. Evet çok can yakıyor ama emin olduğunuz zaman zaten düşüneceksiniz.Ben ne yapayim
Yarin oraya gidip isimden sorgulaticam. O zaman cikacak her sey.
Olabilir. Herşey üste üste ters gelmiş.Annesi gecistirdi oldu baya falan dedi. Net gun yok. Faturayi surpriz bozulmasin diye cikarmis sonra da kaybetmis
Ruj kisisel bir tercihtir, baskasi tarafindan alinip bak bu marka bu renk sana cok yakisir diye dusundum aldim diyerek ruj hediye vermek cok yaygin bir davranis degil. Ancak karşındaki yıllardır aynı numaralı ruju kullanıyor olacak ve sen de bunu bileceksin, veya sana bizzat belirtecek bana şurdan şu ruju al diye. Sürprizi yapılacak son hediye yani. Kaldı ki 150 TL ye rujdan daha göz doldurucu hediyeler almak dururken!Birde konu sahibi eşimle konuştuk şimdi merak ettim fikrini kendisi aynen şunu söyledi
''Birincisi eşime hediye aldıysam arabamda saklarım annemde degıl üstelik , hiç bi erkek ufacık bi ruja 150 tl vermez ayrıca neden 2 ruj aynı seyden iki adet eğer alacaksam birini farklı birşey alırım 2adet aynı şey almam bunu ancak kadın istemiştir ikisini oda almıştır dedi '' aynen aktarıyorum bı erkek tarafından bakış açısı mantıksızda degıl yanı
Tamam ama erkekler rujun çok kişisel olduğunu, tonunun numarasının bilmem neyinin bu kadar önemli olduğunu bilmez. bakınayım diye girmiştir, satış personelleri yönlendirmiştir falan. Yani bence ruj almış olması şüphelenilecek bir şey değil.Ruj kisisel bir tercihtir, baskasi tarafindan alinip bak bu marka bu renk sana cok yakisir diye dusundum aldim diyerek ruj hediye vermek cok yaygin bir davranis degil. Ancak karşındaki yıllardır aynı numaralı ruju kullanıyor olacak ve sen de bunu bileceksin, veya sana bizzat belirtecek bana şurdan şu ruju al diye. Sürprizi yapılacak son hediye yani. Kaldı ki 150 TL ye rujdan daha göz doldurucu hediyeler almak dururken!
Evet daha önce onu da belirtmiştim, belki de alelacele dükkana girdi sordu görevli de ruj önerdi. Bu da olabilir elbette. Ama neden 2 tane alıyor ki? Öyle ucuz bulmuşken 2 tane aliveriyim denecek bir ucuzluk da göremedim üründe. Konu sahibi, eşim gratiste bile oflayip poflar diyor. Ruj sürprizi yapacak bir yapısı yokmuş. Bir de karısının kendisinden suphelendigini görürken hala sürpriz bozulmasın diye diretmek niye? Karin bu kadar uzulurken artık o sürprizin ne önemi kalır ki?Tamam ama erkekler rujun çok kişisel olduğunu, tonunun numarasının bilmem neyinin bu kadar önemli olduğunu bilmez. bakınayım diye girmiştir, satış personelleri yönlendirmiştir falan. Yani bence ruj almış olması şüphelenilecek bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?