- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Zaten hanımlar adam başkasına hediye aliyor demiyor, başkası özellikle bu rujlari sipariş edip aldırıyor olabilir diyor. Faturayı da kendi adına yapacak tabii, onunla çekilişe katıldı. Gizli saklı yapmaya gerek görmedi ama yakalaninca da B plani yoktu eline yüzüne bulaştırdı. Bunlarin hepsi teori elbette. Umarım kısa sürede açığa kavuşur da kadıncağız rahatlarYa hu sana hediye almazsa ruju başkasına da almaz diyelim ki kadın yanındaydı beraber aldılar faturayı kadının adına keser parasını verir sadece niye faturayı kendi adına düzenlesin.mac ten bişi aldığınızda direk kayıt altına alıyorlar ikinci fondoten pompasını bile vermiyorlar bi daha mesela.eşin neden bu kadar kayıt olan bi yere giLi bi iş yapacaksa adını versin etsin?ki o kadar aynı ruju bulacak tekrar alacak kadar aldattığı halde kuracak biri?ypmyın artık
Hic sorma ya valla ...Şu mesele bi aciga kavussada rahatlasak.Insallah konu sahibi gule oynaya gelir buraya.Yanlislik olmus diye.
Evet evet dun birakti dmi dicem. Asla soylemem supheleniyo gibi. Bugun de dedim ama gecistirdi beni ya da bana oyle geldi.
Katiliyorum sanirsin ki marka tarafindan actirilmis topik....ayrica ustu kapali gecmis mesajlarda bayan avm nin adini da verdi. Magazada belli markada ooh ne guzelAslında en iyisi ekranda gördüğünüz anda dahi hiçbir tepki vermeyip, fark ettiğinizi belli etmeyip, gizliden sorgulamanızdı.
Konu da adeta MAC virali.
Canım seni üzmek istemem ama yani ruj alması çok saçma geldi hele ki annesinde saklaması daha saçma geldi.parfüm filan dese inanırım da ruj ne biliyim sence de acayip bir hediye değilmi.ayrıca minicik iki ruju insan nerde olsa saklar bide annesine mi götürmüş.annesinin evi yakın mı aranız iyiyse arayıp bi ağzını yoklasanız.Ben ne yapayim
Yarin oraya gidip isimden sorgulaticam. O zaman cikacak her sey.
Yahu gerçekten abartıyorsunuz. Kadin gidip sormadi mi ne zaman alındığını? Sordu. Gidip bidaha sorsun o zaman baska alışveriş yapılmış mı. Elindeki ürünler o ürünler mi.
Atmıştır adam faturayı. Faturayı kaybedince olay kapanmıyo sonucta, burda da gördük. Magazaya gidip sormak yetiyo
Yani bide şöyle birşey var insan eşini tanır.benim eşimde bana ruj almaz mesela.kozmatikten hiç anlamaz.ama mesela parfüm alsa şaşırmam.iş yerinde bayan arkadaşları önermiştir filan derim.konu sahibi de eşini tanıdığı için içi içini yiyor aslında.alacak birisi olsa almış olabilir diye düşünür bu kadar üstüne gitmezdi olayın.Evet daha önce onu da belirtmiştim, belki de alelacele dükkana girdi sordu görevli de ruj önerdi. Bu da olabilir elbette. Ama neden 2 tane alıyor ki? Öyle ucuz bulmuşken 2 tane aliveriyim denecek bir ucuzluk da göremedim üründe. Konu sahibi, eşim gratiste bile oflayip poflar diyor. Ruj sürprizi yapacak bir yapısı yokmuş. Bir de karısının kendisinden suphelendigini görürken hala sürpriz bozulmasın diye diretmek niye? Karin bu kadar uzulurken artık o sürprizin ne önemi kalır ki?
Açıkçası ben de oyle düşünmeye basladim.Aslında en iyisi ekranda gördüğünüz anda dahi hiçbir tepki vermeyip, fark ettiğinizi belli etmeyip, gizliden sorgulamanızdı.
Konu da adeta MAC virali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?