Aldatiliyor muyum ? :(

Zaten hanımlar adam başkasına hediye aliyor demiyor, başkası özellikle bu rujlari sipariş edip aldırıyor olabilir diyor. Faturayı da kendi adına yapacak tabii, onunla çekilişe katıldı. Gizli saklı yapmaya gerek görmedi ama yakalaninca da B plani yoktu eline yüzüne bulaştırdı. Bunlarin hepsi teori elbette. Umarım kısa sürede açığa kavuşur da kadıncağız rahatlar

Vhalla senin bu kadar sasirman hic hayra alamet degil
Belki o rujlar evet o gun alinan rujlar ama belki sana degildi ..sen usteleyince sana vermek zorunda kaldi
Bence takipte kal...

Genelleme yapmak doğru değil aslında erkekler ve alabilecekleri hediyeler hakkında..
Ben bir kere bir dizide bir oyuncunun başındaki eşarbı çok beğenmiştim , deseninden de marka belli oluyordu..Gitmiş mağazaya, görevli kıza diziyi açmış,eşarbı bulmuş göstermiş,iki sezon öncesinin ürünü olduğunu öğrenmiş alamamış.
10 yıllık evliydik,zaten sık almaz ama ilk kez bu tür bir hediye almaya yeltendi ve bu yaptığını da 40 yıl düşünsem tahmin edemem asla ama yapmış işte..
Sizin yerinizde ben olsaydım,beni önce delirtir,sonra da hediyemi verirdi eminim..
Ben de nedense size aldığını düşünüyorum,şaşırtmak istemiştir içinden gelmiştir neden olmasın ki?

Kadın bakış açısıyla düşünmeyin,renktir şudur budur..Girmiştir,birkaç dakika bile sürmemiştir işi , danışıp alıp çıkmıştır belki..

Çok derin düşünüyorsunuz.
Konu sahibinin eşinin kozmetikten anlamaması hediye olarak almiycağını göstermez ki. Siz hep anladiğınız hediyeleri mi aldınız. Ben karşımdakinin ilgi alanına ya da zevkine göre alıyorum. Araştırıyorum vs.
Adam sürpriz yapayım demiş, anlamasın diye de yanlış oldu vs demiş fişi de saklamış yani.
Ruj nerden çıktı ya gelince. O gün zaten avm ye gitmiş. Bir bakayım demiştir.
Zaten ordakiler yönlendirmiştir. Eşınız çok beğenir vs. Diye. Evde de bulursunuz diye annesine birakmis.

Şu mesele bi aciga kavussada rahatlasak.Insallah konu sahibi gule oynaya gelir buraya.Yanlislik olmus diye.

Konu sahibinin hata yaptığını düşünüyorum. 14 şubat sürprizi deme ihtimaline karşılık ben olsam sevgililer günü geçene kadar sesimi çıkarmazdım.

Çekiliş kaydı sırasında aklına gelmemiş sormuş olabilir. Sonrasında kurcalamayıp inanmış gibi davransaydı, adamın “sana almıştım” bahanesi kalmayacaktı.

Konuyu takip etmedim, sadece son sayfadan öğrendim aldıklarını verdiğini. Büyük ihtimalle gidip yeniden birşeyler aldı ve konu sahibine verdi. Çünkü başka bir kadına da kendi seçip alacağını sanmıyorum. Siparişti onlar büyük ihtimal.

Bu olay iyice karmancorman bi hal aldi.valla ben olsam bende bekleyemezdim olayin hemen aciga kavusup kafamin rahatlamasi taraftari oldugum icin.tek care malum markaya gidilip ruj barkotlarinin karsilastirilmasi fiste ki ile...acikcasi ben bu kadar seyle ugrasmayada usenir yanimdakine inanmis gibi gorunmeyi teercih eder ve gozlem altinda surekli takip eder herhangi bir durumda bu konuyuda yatirir masaya ......... noktali yerler doldurulmaya musait

Evet evet dun birakti dmi dicem. Asla soylemem supheleniyo gibi. Bugun de dedim ama gecistirdi beni ya da bana oyle geldi.

Şöyle deseniz : X düşünmüş bana hediye almış ama benim de kullanmadığım renklerde almış. Hevesi kırılmasın diye birşey demedim ama değiştirmeyi düşünüyorum. Faturası da yok, sana bırakalı çok oldu mu?

Aslında en iyisi ekranda gördüğünüz anda dahi hiçbir tepki vermeyip, fark ettiğinizi belli etmeyip, gizliden sorgulamanızdı.

Konu da adeta MAC virali.
Katiliyorum sanirsin ki marka tarafindan actirilmis topik....ayrica ustu kapali gecmis mesajlarda bayan avm nin adini da verdi. Magazada belli markada ooh ne guzel

Ben ne yapayim
Yarin oraya gidip isimden sorgulaticam. O zaman cikacak her sey.
Canım seni üzmek istemem ama yani ruj alması çok saçma geldi hele ki annesinde saklaması daha saçma geldi.parfüm filan dese inanırım da ruj ne biliyim sence de acayip bir hediye değilmi.ayrıca minicik iki ruju insan nerde olsa saklar bide annesine mi götürmüş.annesinin evi yakın mı aranız iyiyse arayıp bi ağzını yoklasanız.

Fatura keserken kimlik istemiyorlar sonuçta. Ahmet Mehmet der ismini kim bilecek.

Bence en mantıklısı, rujları alıp mağazaya gidin, eşim hediye olarak almış ama kullandığım renkler değil. Kırılmasın diye faturayı sormadım. Ne zaman alınmış, değişim süresi bitmiş mi diye sistemden bakmalarını rica edebilirsiniz.

Valla konu sahibi arkadas ne guzel bi hikaye bulmus her acidan kendince reklaminida yapti markanin avm ninde.hatta merak edip arastiran arakadaslar bile oldu fazlasiyla ..bir alana bir bedavaaa yetisen aliyor ... bizde masum masum fikir yurutuyoruz yok oyle yok boyle..... maduru oynayan ve resmen reklam kokan hareketler

Yani bide şöyle birşey var insan eşini tanır.benim eşimde bana ruj almaz mesela.kozmatikten hiç anlamaz.ama mesela parfüm alsa şaşırmam.iş yerinde bayan arkadaşları önermiştir filan derim.konu sahibi de eşini tanıdığı için içi içini yiyor aslında.alacak birisi olsa almış olabilir diye düşünür bu kadar üstüne gitmezdi olayın.

ruj hediye olarak olmaz diyenlere de, kardeşime sevgilisi mac ten ruj aldı hem de doğum günü hediyesi olarak. ben eşinizin sizi aldattığını düşünmüyorum.
mesela benim nişanlım da, benim beğendiğim bir elbise olmuştu, gitmiş onu almış.
kargodan mesaj gelmiş, bana da ekran görüntüsü atıyor, bilgisayarıma parça aldım da hızlı yollamıişlar gibisinden.
ama mesajın altında sipariş kodunun yanında elbisenin alındığı marka yazıyor. nişanlım bunu farketmemiş, sürpriz bozulmasın diye de bana uyduruyor
bilgisayar parçasını elbise markasından mı aldın deyince dumur oldu erkekler böyle işte

Aslında en iyisi ekranda gördüğünüz anda dahi hiçbir tepki vermeyip, fark ettiğinizi belli etmeyip, gizliden sorgulamanızdı.

Konu da adeta MAC virali.
Açıkçası ben de oyle düşünmeye basladim.
Konu viral galiba.
Yine cok hizli gelisen olaylar var.
Herkes soyledi , esine rujdan bahsetme bekle 14 subati diye. Boyle sonuclanacagi belliydi cunku. Ama inatla sordu öğrendi ama ne ise yaradi ?
Konuya olan inancim bitti ama yine de takip edecegim meraktayim

Ne duysanız rahatlayacak içiniz? Bence artık bırakın araştırmayı soruşturmayı. Çok yeni evlisiniz aldatma olacağını sanmıyorum. Ayrıca daha ilk kez evliyken sevgililer günü kutluyorsunuz. Ne kadardır tanışıyorsunuz bilmiyorum ama belki hediye alma şekli böyle kocanızın. Olamaz mı oradan geçerken alamaz mı? Valla insan bazen kendi bile şaşırmıyor mu aa nasıl böyle bir şey yaptım diye. Ayrıca eşiniz pek de suçlu psikolojisinde değil gibi. Üstelik adam kızmış, laf saymış ve gidip uyumuş. Sanki öyle rahat olamazdı gibi. Zaten 2 seçenek var, ya çok profesyonel ya doğru söylüyor. En iyisi artık kapatın konuyu ve sadece bundan sonra biraz uyanık olun bazı şeylerde. Bir sürü yorum yapıldı fikir söylendi kafanız inanılmaz karıştı. Artık bir rahatlatın beyninizi o da siz de normale dönün. Zihninizin sakin ve mantıklı düşünmesine izin verin. Yapan kendine yapar deyip Allah'a sığının ve ona bırakın. Emin olun en güzeli o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…