Aldatiliyor muyum ? :(

Siz ne diyosunuz ya ? Yaziklar olsun
Ben AVM ADI SOYLEMEDIM. MESAJLARA TEK TEK BAKIN. Ayrica marka verdikten sonra banlaninca banim kaldirildigindan beri bir kez bile marka adi vermedim.
Ne kadar kolay insanlari suclamaniz

Kedili abla, benim aklım durdu. Erkek arkadaşıma soracağım o ne tepki verirdi acaba.
O değil keşke o marka burada olsa krizim tuttu gerçi olsa da para yok. Hem bana ne ya !

Reklam oldugunu dusunuluyosa simdi kapatilsin. Ben ne oldugunu kimseye anlatamadim. Burda gelip icimi doktum. Fikir istedim.
Ayrica o ismi banim acildiktan sonra ben soylemedim arkadaslar devam etti

Viral reklam diyenlere biraz güldüm ne yalan söyleyeyim :) Bahsedilen markanın reklama ihtiyacı yok. Ürünleri pahalı, o bahsettiğiniz markanın PR'ı oturup buralarda konu açmaz zaten belirli bir müşteri kitlesi var o markanın. KK'dan gelecek müşteriye ihtiyacı yok -ki zaten gelmez alacak müşteri kitlesi bellidir.

Kedili abla, benim aklım durdu. Erkek arkadaşıma soracağım o ne tepki verirdi acaba.
O değil keşke o marka burada olsa krizim tuttu gerçi olsa da para yok. Hem bana ne ya !

Lutfen ya. Gercekten inanamiyorum. Eger oyle dusunuluyosa hemen kapatilsin. Zaten ban yedim isim cok verdim diye . geldigimden beri mesajlarima bakin bir kez bile demedim ki suan bunlari duydugma cok uzgunum.

Lutfen ya. Gercekten inanamiyorum. Eger oyle dusunuluyosa hemen kapatilsin. Zaten ban yedim isim cok verdim diye . geldigimden beri mesajlarima bakin bir kez bile demedim ki suan bunlari duydugma cok uzgunum.
Hayır hayır ben asla öyle düşünmüyorum. Forum kurallarını bilmeyebilirsin bu normal, ban yiyince öğrendin. Eğer öyle bir durum olsaydı yani reklam gibi, konu şu anda kapanmış olurdu. Başka bir şey yazdım ama yanlış anlama diye düzelttim zaten çok üzülmüşsün haklı olarak

Siz ne diyosunuz ya ? Yaziklar olsun
Ben AVM ADI SOYLEMEDIM. MESAJLARA TEK TEK BAKIN. Ayrica marka verdikten sonra banlaninca banim kaldirildigindan beri bir kez bile marka adi vermedim.
Ne kadar kolay insanlari suclamaniz
Evet vermedin 2 yazdin sadece baslangiv olarak ... buda benim fikrim seni onaylamam mi gerekliydi burda yorum yapabilmek için..umarim birak biz hakli.olalim da esinizin size aldatma ihtimali uzerinde durdurgunuz mevzuoartadan kalksim

Cok uzgunum. Butin mesajlara trk tek girip yazdigim markalari silebiliyo olsam suan yapardim. Geldigimden beri ismini telaffuz dahi etmiyorum ki yanlis anlasilmasin. Ayrica avm adi verdi demisler. Yazik cok yazik. Mesajlarim duruyor bakin nerde avm adi vermisim. Reklamsa kapatilsin simdi. Gercekten cok uzuldum

Ben görmedim şahsen avm adı. Başta marka adı var fakat avm adı yok.

Evet vermedin 2 yazdin sadece baslangiv olarak ... buda benim fikrim seni onaylamam mi gerekliydi burda yorum yapabilmek için..umarim birak biz hakli.olalim da esinizin size aldatma ihtimali uzerinde durdurgunuz mevzuoartadan kalksim

Bakin sayfalar oldu. Banim acildigindan beri soylemiyorum. Oncekileri de duzeltemiyorum. Bilseydim konumu sildirir yeniden acardim. Ben kimseden onay beklemedim.. Fikir bekledim.

Bu durumda normalde zaten kim olsa uzulur ... ben de diyorum ki umarim bu bi
Ben görmedim şahsen avm adı. Başta marka adı var fakat avm adı yok.
Ya ben bi 2 gordum sadece belkide konu numaralandirmasi yapiuordu herneyse ben de yanlis algilamis olabilirm ... umarim yasadiginiz olay i tatliya baglarsiniz ne diyeyim

Burdan bir arkadaş yardımcı olabilirim demişti. Birşey çıktı mı ordan?

Bugün mağazaya gidip soracak mısınız? Eşinizin ismi ile sormayın, farklı isim vermiş olabilir. Ürünleri götürüp, hediye geldi, değişim fişi yoktu, ayıp olmasın diye sormadım, değişim süresi doldu mu acaba tarzında ürün barkodundan giderek tarih öğrenmeye çalışın.

Belki ikincisini dün aldı diye şüphelenmişsiniz ama sanmıyorum. Öyle olsa annesine bırakmaz, çünkü daha çok b. ka sarmasından korkar. Onun yerine işeyerindeydi bugün gelirken getirdim derdi. Bir insan böyle haltlar yerken annesini niye olaya karıştırsın, annesi her an pot kırabilir.

Bakin sayfalar oldu. Banim acildigindan beri soylemiyorum. Oncekileri de duzeltemiyorum. Bilseydim konumu sildirir yeniden acardim. Ben kimseden onay beklemedim.. Fikir bekledim.
Arkadasim herkes farkli acidan olaylara bakabilir.ben zaten senin beklememeni onayladim lakin biraz bana sonradan oyle geldi..burasi her fikre acik bir portal.degil mi..umarim hersey yoluna girer

Geceniz nasıl geçti? Toparladınız mı biraz kafanızı? Ne yapmayı planlıyorsunuz ?biraz sakinleşin bence takılmayın sonuçta herkes kafasından geçenleri yazıyor üzülmeyin sayfalarca size destek mesajları yazıldığını unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…