- 3 Ekim 2007
- 14.705
- 37.059
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.001
Niye ki? Neler gördük kk da? Keske reklam olsa da boyle bir olay yasanmamis olsa tabi.Viral reklam oldugunu dusunenler size cok guluyorum:)
Allah Allah ..niye kocasini masum gormeye basladi sence madem bu kadar fis e baktirmakta dahil eylemde bulundu da simdi ay doğrumu acaba kocama haksizlikmi ediyorum deyip duruyor ...Viral reklam oldugunu dusunenler size cok guluyorum:)
Valla konu sahibi arkadas ne guzel bi hikaye bulmus her acidan kendince reklaminida yapti markanin avm ninde.hatta merak edip arastiran arakadaslar bile oldu fazlasiyla ..bir alana bir bedavaaa yetisen aliyor ... bizde masum masum fikir yurutuyoruz yok oyle yok boyle..... maduru oynayan ve resmen reklam kokan hareketler
Kedili abla, benim aklım durdu. Erkek arkadaşıma soracağım o ne tepki verirdi acaba.
O değil keşke o marka burada olsa krizim tuttugerçi olsa da para yok. Hem bana ne ya !
Hayır hayır ben asla öyle düşünmüyorum. Forum kurallarını bilmeyebilirsin bu normal, ban yiyince öğrendin. Eğer öyle bir durum olsaydı yani reklam gibi, konu şu anda kapanmış olurdu. Başka bir şey yazdım ama yanlış anlama diye düzelttim zaten çok üzülmüşsün haklı olarakLutfen ya. Gercekten inanamiyorum. Eger oyle dusunuluyosa hemen kapatilsin. Zaten ban yedim isim cok verdim diye . geldigimden beri mesajlarima bakin bir kez bile demedim ki suan bunlari duydugma cok uzgunum.
Evet vermedin 2 yazdin sadece baslangiv olarak ... buda benim fikrim seni onaylamam mi gerekliydi burda yorum yapabilmek için..umarim birak biz hakli.olalim da esinizin size aldatma ihtimali uzerinde durdurgunuz mevzuoartadan kalksimSiz ne diyosunuz ya ? Yaziklar olsun
Ben AVM ADI SOYLEMEDIM. MESAJLARA TEK TEK BAKIN. Ayrica marka verdikten sonra banlaninca banim kaldirildigindan beri bir kez bile marka adi vermedim.
Ne kadar kolay insanlari suclamaniz
Kedili abla, benim aklım durdu. Erkek arkadaşıma soracağım o ne tepki verirdi acaba.
O değil keşke o marka burada olsa krizim tuttugerçi olsa da para yok. Hem bana ne ya !
Ben görmedim şahsen avm adı. Başta marka adı var fakat avm adı yok.Cok uzgunum. Butin mesajlara trk tek girip yazdigim markalari silebiliyo olsam suan yapardim. Geldigimden beri ismini telaffuz dahi etmiyorum ki yanlis anlasilmasin. Ayrica avm adi verdi demisler. Yazik cok yazik. Mesajlarim duruyor bakin nerde avm adi vermisim. Reklamsa kapatilsin simdi. Gercekten cok uzuldum
Evet vermedin 2 yazdin sadece baslangiv olarak ... buda benim fikrim seni onaylamam mi gerekliydi burda yorum yapabilmek için..umarim birak biz hakli.olalim da esinizin size aldatma ihtimali uzerinde durdurgunuz mevzuoartadan kalksim
Bu durumda normalde zaten kim olsa uzulur ... ben de diyorum ki umarim bu biCok uzgunum. Butin mesajlara trk tek girip yazdigim markalari silebiliyo olsam suan yapardim. Geldigimden beri ismini telaffuz dahi etmiyorum ki yanlis anlasilmasin. Ayrica avm adi verdi demisler. Yazik cok yazik. Mesajlarim duruyor bakin nerde avm adi vermisim. Reklamsa kapatilsin simdi. Gercekten cok uzuldum
Ya ben bi 2 gordum sadece belkide konu numaralandirmasi yapiuordu herneyse ben de yanlis algilamis olabilirm ... umarim yasadiginiz olay i tatliya baglarsiniz ne diyeyimBen görmedim şahsen avm adı. Başta marka adı var fakat avm adı yok.
Lutfen ya. Gercekten inanamiyorum. Eger oyle dusunuluyosa hemen kapatilsin. Zaten ban yedim isim cok verdim diye . geldigimden beri mesajlarima bakin bir kez bile demedim ki suan bunlari duydugma cok uzgunum.
Ben görmedim şahsen avm adı. Başta marka adı var fakat avm adı yok.
Arkadasim herkes farkli acidan olaylara bakabilir.ben zaten senin beklememeni onayladim lakin biraz bana sonradan oyle geldi..burasi her fikre acik bir portal.degil mi..umarim hersey yoluna girerBakin sayfalar oldu. Banim acildigindan beri soylemiyorum. Oncekileri de duzeltemiyorum. Bilseydim konumu sildirir yeniden acardim. Ben kimseden onay beklemedim.. Fikir bekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?