Aldatiliyor muyum ? :(

Ya inşallah size almıştır, kimse aldatılsın istemem kendim de aldatıldım zamanında o hayal kırıklığını bilirim. Kimse yaşamasın bunu. Ama aldatılıyorsanız da daha fazla enayi yerine konmamalısınız. Ben de zaten mevzuyu uzatmasından kıllandım biraz, iş sarpa sarınca "Tüh ya sürprizi bozdun" deyip evde çıkarıp verebilirdi hediyeyi. Erkeklerin aklı tabi bu konularda düz mantık çalıştığı için kekeleyip konuyu kapatmaya çalışmış. "Sen almışsındır" falan, acemi çabalar bunlar.

Hah bak sen beni anladim. Sen almissindir falan ne ?resmen bocaladi o an ne dicegini bilemedi. Sonra cevirdi.
Ben alirim dogru o da ona guvenerek dedi de 150 liralik mac i de unutacak degilim.
Sinirlerim bozuk ya aldatiyosa da soylesin. Bu kadar zavalli olmasin.

14 subattan sonra huylanabilirsiniz..

Yani anlattığınız kadarıyla eşiniz böyle hediye işlerinden anlamayan bi adam.öyle olduğu içinde gidip mac den ne alabilir yani.hani Lcw dam filan alınmış olsa bi tişört kazak bişey aldı derim de mac in parfümü filan var mı acaba.

Evet evet. Yani erkek arkadasinizi esinizi veya kardesinizi dusunun. Hediye almaktan anlamiyosa,kozmetikten hic anlamiyosa mac'e mi girer yoksa ne biliyim giyim tarzi yerlere mi. Ykm boyner olsa gene anlicam da mac daha bi feminen yer ya. Ne alaka ???

Bencede cok haklisiniz.mac magazasi oylesine gireyim biseyler alayim.denicek.biyer degil heleki bilmeyen bir erkek.icin.. en ucuz ruju 80 tlden basliyor. Bilinerek.gidilip alinmis biseyler var bence yada siparis uzerine alinmistir..

Bencede cok haklisiniz.mac magazasi oylesine gireyim biseyler alayim.denicek.biyer degil heleki bilmeyen bir erkek.icin.. en ucuz ruju 80 tlden basliyor. Bilinerek.gidilip alinmis biseyler var bence yada siparis uzerine alinmistir..

Bi de ordan bi ruja 70 80 vercek oyle mi.
Erkek kafasi,o kadarcik seye o para verilmez diyip almaz ki.

Bi de ordan bi ruja 70 80 vercek oyle mi.
Erkek kafasi,o kadarcik seye o para verilmez diyip almaz ki.
Aynen oyle almaz bana 150 tllik.hediye ceki gelmisyi.mac magazasindan esimle gittim inanin uzerine para verip.2.sey alabildim cunku 50 tlye bile bisey yok illa uzerine eklemek.gerekiyor esimde hic almasaydin demisti oyuzden bilmeyen erkek hic girmez oraya bilen biri olmali yada dedigim.gibi sunu al.diye siparis.olmali

Telefonunu detaylı kurcalayın wahsapında yedekleme açıkmı bi ona bakın.. eger açıksa silip tekrar yükleyin illaki bi msj bişiyler vardır.. egerki pis işler pesindeyse...
Egerki yedeklemesi acık degilse siz açık hale getirin... belki wahsaptan msjlaşma falan olur başka bişiy gelmedi aklıma geldikçe yazarım...

Keşke orada hemen. Kız doğru eşin yanlış derken bir faturaya bakayım, belki hatırlarım deseydin. Tüh. Mac de erkekler için parfüm falan var mı?

Var bisey .Hediye olsa onca lafa verirdi hediyeyi size .
Bi yanlışlık olsa kendide didik didik eder, sonucta bir lira elli kurus degil 150 tl.
Bide git dolaş demiş

Tabi ki de canım insan ne aldığını unutur mu? Çılgın bir alışverişkolikseniz belki ama değilsinizdir. Burada zehir hafiye hatunlar size öğrenme tavsiyesi vermiştir, 14 şubatta beklenmedik bir mac hediyesi de gelebilir ama haberiniz olsun. Huylandığınızı anlamıştır zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…