- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Büyük mağazalar hele böyle zamanlarda temkinli davranıyor. Fatura sahibi değilse bilgi vermeyebilir.
Surpriz yapar ama hepsini muhakkak ben bi yerde demisimdir. Su guzel, bu tatli vs diye.
Eminim mac'le ilgili bisey demedigime. O onun aklina nerden gelcek,hadi geldi diyelim. Aldi. Surpriz dmi adi bunun,e faturayi gordum ben bozuldu surpriz. Uzatmanin ve bu kadar gerginligin alemi ne
Cunku bana almissa suan verebilir. Nasil aldim dicek, evde olduguna inanmiyorum hic.
Biraz bekleyin belki bir sürpriz bekliyor sizi :)
Ben bi yere saf saf sormuştum söylemedi. Sen daha uyanık davran belki söylerBilgi vermez mi esine de sence ?
Ben yarin gidip biseyler alip sorcam. Cikmaz mi ki. Off off cikmazsa nasil ogrenebilirim ben bunu.
Ya inşallah size almıştır, kimse aldatılsın istemem kendim de aldatıldım zamanında o hayal kırıklığını bilirim. Kimse yaşamasın bunu. Ama aldatılıyorsanız da daha fazla enayi yerine konmamalısınız. Ben de zaten mevzuyu uzatmasından kıllandım biraz, iş sarpa sarınca "Tüh ya sürprizi bozdun" deyip evde çıkarıp verebilirdi hediyeyi. Erkeklerin aklı tabi bu konularda düz mantık çalıştığı için kekeleyip konuyu kapatmaya çalışmış. "Sen almışsındır" falan, acemi çabalar bunlar.
14 subattan sonra huylanabilirsiniz..Anlatmam lazim fikirlerinize ihtiyacim var kizlar. Icim icimi yiyor.
Esimle avm'ye gittik bi kac gun once. Belli bi tutarin ustune araba cekilisi var. Esim cok merakli boyle cekilislere. Katilcaktik sira vardi. Sen bekleme biseyler bak dedi, tamam dedim. Iki dolandim bisey de bulamadim esimin yanina gittim .Sira da ona gelmis. Gorevli kiz esimin verdigi faturalari kendi bilgisayarina girdi. Bi ekran daha var o da masada bize donuk ,yaptigi islemleri biz de ordan takip ediyoruz. Uzatmiym faturalari giriyor,hepsi bizim elektronik kiyafet vs.
Mac 150 tl gibi bisey yazdi kiz. Esime sordum,ne alaka bu diye.
Bakti yanlis falan diyince kiza sordum dogru deyince esim Sen almissindir dedi. Yani ben 150 liralik kozmetik alip hatirlamicak miyim ya. Gerizekali miyim ben. Fatura da adina duzenlenmis.
Annemlerle bulusacaktik o esnada arada kaynadi. Daha dogrusu onlarin yaninda soramadim artik. Eve geldik faturalara baktim o yok, yanlis girmis demeye basladi bu sefer de. Gozumle gordum vardi ya. Yok diyo simdi.
Noluyo ya ?
Hic normal degil bunlar. Napiyim kizlar akil verin.
Yani anlattığınız kadarıyla eşiniz böyle hediye işlerinden anlamayan bi adam.öyle olduğu içinde gidip mac den ne alabilir yani.hani Lcw dam filan alınmış olsa bi tişört kazak bişey aldı derim de mac in parfümü filan var mı acaba.
Bencede cok haklisiniz.mac magazasi oylesine gireyim biseyler alayim.denicek.biyer degil heleki bilmeyen bir erkek.icin.. en ucuz ruju 80 tlden basliyor. Bilinerek.gidilip alinmis biseyler var bence yada siparis uzerine alinmistir..Yani anlattığınız kadarıyla eşiniz böyle hediye işlerinden anlamayan bi adam.öyle olduğu içinde gidip mac den ne alabilir yani.hani Lcw dam filan alınmış olsa bi tişört kazak bişey aldı derim de mac in parfümü filan var mı acaba.
Daha önce başka size tuhaf gelen davranışları olmuş muydu peki?
Bencede cok haklisiniz.mac magazasi oylesine gireyim biseyler alayim.denicek.biyer degil heleki bilmeyen bir erkek.icin.. en ucuz ruju 80 tlden basliyor. Bilinerek.gidilip alinmis biseyler var bence yada siparis uzerine alinmistir..
Aynen oyle almaz bana 150 tllik.hediye ceki gelmisyi.mac magazasindan esimle gittim inanin uzerine para verip.2.sey alabildim cunku 50 tlye bile bisey yok illa uzerine eklemek.gerekiyor esimde hic almasaydin demisti oyuzden bilmeyen erkek hic girmez oraya bilen biri olmali yada dedigim.gibi sunu al.diye siparis.olmaliBi de ordan bi ruja 70 80 vercek oyle mi.
Erkek kafasi,o kadarcik seye o para verilmez diyip almaz ki.
Bundan sonra takipte kalın bakalım 14 şubattan sonra anlarsınız. Umarım boş kuruntu yapıyorsunuzdurYok hic olmadi. Telefonlarimiz hep ortada. Sifre yoktur gizli saklimiz da yoktur dicem ama varmis.
Hah bak sen beni anladim. Sen almissindir falan ne ?resmen bocaladi o an ne dicegini bilemedi. Sonra cevirdi.
Ben alirim dogru o da ona guvenerek dedi de 150 liralik mac i de unutacak degilim.
Sinirlerim bozuk ya aldatiyosa da soylesin. Bu kadar zavalli olmasin.
Öyle durumlarda malesef insanın aklına bişey gelmiyorKeşke orada hemen. Kız doğru eşin yanlış derken bir faturaya bakayım, belki hatırlarım deseydin. Tüh. Mac de erkekler için parfüm falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?