- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.021
Ben demiştim yardımcı olabilirim diye ama biraz kişisel bilgiler gerekiyodu konu sahibi kendince haklı olarak vermek istemedi bilgileriBurdan bir arkadaş yardımcı olabilirim demişti. Birşey çıktı mı ordan?
Bugün mağazaya gidip soracak mısınız? Eşinizin ismi ile sormayın, farklı isim vermiş olabilir. Ürünleri götürüp, hediye geldi, değişim fişi yoktu, ayıp olmasın diye sormadım, değişim süresi doldu mu acaba tarzında ürün barkodundan giderek tarih öğrenmeye çalışın.
Belki ikincisini dün aldı diye şüphelenmişsiniz ama sanmıyorum. Öyle olsa annesine bırakmaz, çünkü daha çok b. ka sarmasından korkar. Onun yerine işeyerindeydi bugün gelirken getirdim derdi. Bir insan böyle haltlar yerken annesini niye olaya karıştırsın, annesi her an pot kırabilir.
çok ayıp gerçekten!!!Aksam yemegine oturana kadar tuttum kendimi yemekte dayanamadim. Patladim duramadim icimde tutamadim simdi aptal gibi hissediyorum. Agladim bagirdim cagirdim. Almissin dedim neyi sakliyosun, sana aldim dedi. Bana aldiysan nerde dedim. Ya cikarcaksin ya ben gidicem dedimtutamadim hic sogukkanli davranamadim
Annesindeymis. Annesine birakmis evde degilmis. Kalkip gidicez alicaz bugun dedim. Telefonu aldim haber vermesin diye annesine gittik aldik evet malum yerden 2 ruj evet.
Eve geldigimizden beri soruyorum faturasini, surekli sorguluyorum. Git degistir faturasi kayip dedi. Bi de bi ton trip atti ona guvenmiyomusum diye. Sana iyilik yaramiyo diyip yatti.
Simdi benim icimin rahatlamasi gerek ama ben rahatlamadim. Ya dunden sonra gidip almissa, kvme sakayla karisik ne zamandir burda falan dedm bisey demedi kadin. Gecistirdi yani dun mu gidip aldi,bugun is cikisi mi alip birakti. Gercekten ptesi alinan rujlar mi bunlar, ptesi hic anneme gidiyorum da demedi. Benim icimdeki vesveseler neden bitmiyor. Bana bisey diyin. Artik anormal miyim, bitti mi simdi ?
Ama 2 ruj bilmiyorum sacma sapan kaldim. Boyle. Ne alaka ruj. Hic bisey mantikli degil. Bana ruh hastasi diceksiniz
Agliyorum bir saattir
eee gittiniz mi bari K KedimkahvemmbenBen ne yapayim
Yarin oraya gidip isimden sorgulaticam. O zaman cikacak her sey.
Esime sordum diye inandiriciligim gitmis.
Esime sormayip nasil duracaktim
Biri de cikip esine sormadi inandiriciligi gitti der dmi?
Ben dayanamadim hanimefendi
Siz basiniza boyle bir olay gelirse ki istemem beklersiniz sabirla iki gun. Ben bekleyemedim yapamadim. Icim icimi yerken normal muhabbet edemedim. Cok kolay geliyo galiba insanlara o fikirlerle 2 gun beklemekEsra
Gercekten birilerini suclarken biraz empati yapin. Sizin sabriniz bende olmayabilir degil mi? Burdaki her kadinin tepkisi farkli olur dmi ? Size uymayan her sey inandiriciigi kaybetmis mi oluyor.
Ben bana inandirici gelmeyen bir konuya vakit ayirip yazmaya zahmet etmezdim.
Acaba elindeki rujlari goturse alinan tarihi ogrenebilir mi,bilginiz var mi?Ben demiştim yardımcı olabilirim diye ama biraz kişisel bilgiler gerekiyodu konu sahibi kendince haklı olarak vermek istemedi bilgileri
barkoddan takibi yapılamaz ama anlayışlı birine denk gelirse konuyu anlatıp rica edebilir ya da eşim almış falan diye onun telefon numarasıyla son alışverişini bi ihtimal öğrenebilir, ama k.validesi aldıysa tekrar onun numarasıyla da kontrol ettirmesi lazım nasıl olur bilmiyorum.. Müşteri bilgisi saklıdır mağazacılıkta biraz zor öğrenme ihimaliAcaba elindeki rujlari goturse alinan tarihi ogrenebilir mi,bilginiz var mi?
Ay birakin simdi bunlari.hadi gidin o rujlar pzt alinan rujlar mi sorun icimiz rahatlasin hepberaberHakikaten cok uzuldum ya. Kimi inandirixi degil demis kimi reklam demis.
Lutfen reklam oldugunu dusunuluyosa simdi kapatilsin.
Neyin reklamini yapicam ? Banlanmisim zaten ki geldigimden beri soylemiyorum da yanlis anlasilmayim.
Birileri inandirici degil demis.
Sherlock holmes edasiyla 2 gun bekleyemedim evet ordan kolay mi gorunuyor bilmiyorum ama ben aldatildigimi dusundum ve bu adamla ayni evdeyim. Ayni softaya oturuyorum. Aynu yataga giriyorum. Ve seviyorum. Soramadan bekleyemedim.
Gercekten uzgunum
Yani şimdi hepimiz bekleyin sormayın dedik ama davulun sesi uzaktan hoş gelir. Bekle diyenlerin yüzde doksanı başına aynı şey gelse adamın boğazına yapışıp, " nerede lan rujlar" diye alev püskürtürdü eşinin suratına....
Oyle yazanlari gormezden gel bosver.Hakikaten cok uzuldum ya. Kimi inandirixi degil demis kimi reklam demis.
Lutfen reklam oldugunu dusunuluyosa simdi kapatilsin.
Neyin reklamini yapicam ? Banlanmisim zaten ki geldigimden beri soylemiyorum da yanlis anlasilmayim.
Birileri inandirici degil demis.
Sherlock holmes edasiyla 2 gun bekleyemedim evet ordan kolay mi gorunuyor bilmiyorum ama ben aldatildigimi dusundum ve bu adamla ayni evdeyim. Ayni softaya oturuyorum. Aynu yataga giriyorum. Ve seviyorum. Soramadan bekleyemedim.
Gercekten uzgunum
Aslinda kimin adina alindigindan ziyade alinan tarihi keske ogrenebilseydibarkoddan takibi yapılamaz ama anlayışlı birine denk gelirse konuyu anlatıp rica edebilir ya da eşim almış falan diye onun telefon numarasıyla son alışverişini bi ihtimal öğrenebilir, ama k.validesi aldıysa tekrar onun numarasıyla da kontrol ettirmesi lazım nasıl olur bilmiyorum.. Müşteri bilgisi saklıdır mağazacılıkta biraz zor öğrenme ihimali
Canim ben de beklicem suscam diye yazdim ama yapamadim. Karsimda ve o kadar normal ki sormadan duramadimYani şimdi hepimiz bekleyin sormayın dedik ama davulun sesi uzaktan hoş gelir. Bekle diyenlerin yüzde doksanı başına aynı şey gelse adamın boğazına yapışıp, " nerede lan rujlar" diye alev püskürtürdü eşinin suratına....
Şimdi müşteri sorgulaması telefon numarasıyla yapılıyo isimle de değil zaten.. ama bu olayda ya eş kişisi aldı ya k.valide kişisi eşi kurtarmak için aldı.. O yüzden 2 tane numara vererek sorgulatması lazım.. Hem alındığı tarih çıkar hem de en son ne alındığını ancak bu şekilde öğrenebilir.. Bana 2 kişinin de telefon numarasını vermesi lazım ancak o şekilde öğrenebiliriz ankaradaki tüm marka çalışanları çok yakın arkadaşlarım eşimin işinden mütevellit.. Ama çok kişisel bilgiler tabi ben de olsam paylaşmak istemeyebilirdim bişey diyemiyorumAslinda kimin adina alindigindan ziyade alinan tarihi keske ogrenebilseydi
Eğer öyleyse çok kurnazca düşünülmüş.Tek basina da dusunmemistir.Reklamci veya pazarlama uzmanı kafası.Burda reklam yapınca sadece iyi niyetli insanları kandirir ama gerisi hiç uğraşmaz.Cok itici bir hareket eğer öyleyse.Bukadar insan düşünüp üzülüyor.Hakli olabilirsiniz.Sacma olan birşeyler var.Taslar oturmuyor.Valla konu sahibi arkadas ne guzel bi hikaye bulmus her acidan kendince reklaminida yapti markanin avm ninde.hatta merak edip arastiran arakadaslar bile oldu fazlasiyla ..bir alana bir bedavaaa yetisen aliyor ... bizde masum masum fikir yurutuyoruz yok oyle yok boyle..... maduru oynayan ve resmen reklam kokan hareketler
Şimdi müşteri sorgulaması telefon numarasıyla yapılıyo isimle de değil zaten.. ama bu olayda ya eş kişisi aldı ya k.valide kişisi eşi kurtarmak için aldı.. O yüzden 2 tane numara vererek sorgulatması lazım.. Hem alındığı tarih çıkar hem de en son ne alındığını ancak bu şekilde öğrenebilir.. Bana 2 kişinin de telefon numarasını vermesi lazım ancak o şekilde öğrenebiliriz ankaradaki tüm marka çalışanları çok yakın arkadaşlarım eşimin işinden mütevellit.. Ama çok kişisel bilgiler tabi ben de olsam paylaşmak istemeyebilirdim bişey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?