Aldatiliyor muyum ? :(

Ben demiştim yardımcı olabilirim diye ama biraz kişisel bilgiler gerekiyodu konu sahibi kendince haklı olarak vermek istemedi bilgileri

2 ruj mu almış. eşin indirimde görüp sürpriz yapmak istemiş olabilir. benimki öyledir mesela. indirimde herhangi bi ürün görsün, cırt mavi far da olabilir ki nefret ederim, sana aldım diye gelir yani

Bahse konu markanın reklama ihtiyacı yok. Kitlesi de bellidir. G.. rose filan ile karıştırdınız galiba. Bu arada, kötü kişi olacağım ama herkes şunu ihmal ediyor bence. Diyelim adam pazartesi o rujları aldı sadece gidip yeni baştan ruj almadı. Ama yeni baştan almasına gerek yok ki. Başka kadına alır ama tehlike oluşunca sana aldım der konu sahibine verir.

Esime sordum diye inandiriciligim gitmis.

Esime sormayip nasil duracaktim
Biri de cikip esine sormadi inandiriciligi gitti der dmi?
Ben dayanamadim hanimefendi
Siz basiniza boyle bir olay gelirse ki istemem beklersiniz sabirla iki gun. Ben bekleyemedim yapamadim. Icim icimi yerken normal muhabbet edemedim. Cok kolay geliyo galiba insanlara o fikirlerle 2 gun beklemek Esra

Gercekten birilerini suclarken biraz empati yapin. Sizin sabriniz bende olmayabilir degil mi? Burdaki her kadinin tepkisi farkli olur dmi ? Size uymayan her sey inandiriciigi kaybetmis mi oluyor.
Ben bana inandirici gelmeyen bir konuya vakit ayirip yazmaya zahmet etmezdim.

çok ayıp gerçekten!!!
bu kadar şüpheci olmayın arkadaşlar yaaa

konu sahibi eşinize karşı güvensizliğiniz mi var
açıkçası ben olsam bu kadar kanıtladıktan annesini de karıştırdıktan sonra ikna olur özür bile dilerdim

eşinizin yerinde olsam bayağı tavır alır trip yapardım size

Yani şimdi hepimiz bekleyin sormayın dedik ama davulun sesi uzaktan hoş gelir. Bekle diyenlerin yüzde doksanı başına aynı şey gelse adamın boğazına yapışıp, " nerede lan rujlar" diye alev püskürtürdü eşinin suratına....

Hakikaten cok uzuldum ya. Kimi inandirixi degil demis kimi reklam demis.
Lutfen reklam oldugunu dusunuluyosa simdi kapatilsin.
Neyin reklamini yapicam ? Banlanmisim zaten ki geldigimden beri soylemiyorum da yanlis anlasilmayim.
Birileri inandirici degil demis.
Sherlock holmes edasiyla 2 gun bekleyemedim evet ordan kolay mi gorunuyor bilmiyorum ama ben aldatildigimi dusundum ve bu adamla ayni evdeyim. Ayni softaya oturuyorum. Aynu yataga giriyorum. Ve seviyorum. Soramadan bekleyemedim.

Gercekten uzgunum

Acaba elindeki rujlari goturse alinan tarihi ogrenebilir mi,bilginiz var mi?
barkoddan takibi yapılamaz ama anlayışlı birine denk gelirse konuyu anlatıp rica edebilir ya da eşim almış falan diye onun telefon numarasıyla son alışverişini bi ihtimal öğrenebilir, ama k.validesi aldıysa tekrar onun numarasıyla da kontrol ettirmesi lazım nasıl olur bilmiyorum.. Müşteri bilgisi saklıdır mağazacılıkta biraz zor öğrenme ihimali

Ay birakin simdi bunlari.hadi gidin o rujlar pzt alinan rujlar mi sorun icimiz rahatlasin hepberaber

Canim ben nasil bekliyim. Allah askina kendini yerime koy. Esinle sorunun yok ici icini yiyor ama aldatiliyo olabilirsin ve 2 gun bekliceksin..o 2 gun bana 2 gun degil iste. Ben 10 dakka zor dayandim patladim agladim. Esim ya esim. Esim beni aldatiyo olabilir sakin kalamadim.

Oyle yazanlari gormezden gel bosver.
Rujlar annedeymis,suphenin gecmesi lazim aslinda. Ruju bildigini soyler soylemez gittiniz dimi anneye?

Aslinda kimin adina alindigindan ziyade alinan tarihi keske ogrenebilseydi

Canim ben de beklicem suscam diye yazdim ama yapamadim. Karsimda ve o kadar normal ki sormadan duramadim

Aslinda kimin adina alindigindan ziyade alinan tarihi keske ogrenebilseydi
Şimdi müşteri sorgulaması telefon numarasıyla yapılıyo isimle de değil zaten.. ama bu olayda ya eş kişisi aldı ya k.valide kişisi eşi kurtarmak için aldı.. O yüzden 2 tane numara vererek sorgulatması lazım.. Hem alındığı tarih çıkar hem de en son ne alındığını ancak bu şekilde öğrenebilir.. Bana 2 kişinin de telefon numarasını vermesi lazım ancak o şekilde öğrenebiliriz ankaradaki tüm marka çalışanları çok yakın arkadaşlarım eşimin işinden mütevellit.. Ama çok kişisel bilgiler tabi ben de olsam paylaşmak istemeyebilirdim bişey diyemiyorum

Eğer öyleyse çok kurnazca düşünülmüş.Tek basina da dusunmemistir.Reklamci veya pazarlama uzmanı kafası.Burda reklam yapınca sadece iyi niyetli insanları kandirir ama gerisi hiç uğraşmaz.Cok itici bir hareket eğer öyleyse.Bukadar insan düşünüp üzülüyor.Hakli olabilirsiniz.Sacma olan birşeyler var.Taslar oturmuyor.

Ürün barkodundan vs birşey çıkmaz mı? Belki ikinci alışverişte sallamasyon bir telefon numarası verdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…