Aldatiliyor muyum ? :(

Inanmiyorum sende mi ?
Ya arkadaslar ne reklami Ne diyosunuz
Alinti yaptiginiz hanim benim icin avm adi verdi de demis. Vermeme ragmen.
Neyin reklamini yapicam. Ban yedim zaten gormediniz mi bi bakin ya acildiktan sonraki mesajlarima adini dahi yazmadim. Ve diger markalarin da
Allah askina reklam reklam. Kapatilsin o zaman. Bu nedir ya

Tek basima da dusunmemisim. Ne diyosunuz hakikaten inanamiyorum size.
Saka mi yapiyosunuz ben size derdimi anlattim miss marple. Simdi soylediklerinize inanamiyorum
Sacmaymis taslar yerine oturmuyomus. E ben niye yedim bitirdim kendimi sacma oldugu icin degil mi
Biraz empati kurun ya siz orda yaziyosunuz ama ben burda derdimi yazmisim. Siz umursamiyor olabilirsiniz ama ben bu mesajlara gercekten uzuluyorum

Bu kadar insan dusunup uzuluyor bana ama masallah o insanlardan bazilari beni bu halime ragmen uzecek mesajlar atmaya zerre cekinmiyor. Ciddi soyluyorum reklam oldugu dusunuluyosa kapatilsin. Ne kadar cirkin ithamlar.
Bence siz olumsuz yorumlara teşekkür edip geçin açıklama yapmaya çalışmayın.. Zaten markayı bilenler reklam iddialarına bayaa gülüyo emin olun

Ben aslında oyle düşünmüyorum.Sadece bir ihtimal.Ama bu konudan bişey çıkmaz kendini uzme yazdım sana dün.Ben ençok uzulenlerdenim burada.Buraya yazmak kafanı daha karıştırıyor.Tamam çok iyi niyetli insanlar var ama bu şimdi sana iyi gelmiyor.Diyelim esin aldatti.Bu iki rujla artık öğrenemezsin.Hic sormadan beklemen lazımdı.Bastada takip et birşey söyleme yazdım ya.Bu durum seni yıpratıyor ve eşinin başka hiçbir olayını madem yakalamadin üstüne gitmen seni uzuyor.Bende üzüldüm kusura bakma zaten sana yazık canına yazık.

Bence siz olumsuz yorumlara teşekkür edip geçin açıklama yapmaya çalışmayın.. Zaten markayı bilenler reklam iddialarına bayaa gülüyo emin olun

Ciddi anlamda uzuldum. Ilk kez yorum yapanlar dese neyse. Bana dun destek olan hanimlar bugun reklam dems.
Allah askina o markanin benim reklamima ihtiyaci var

kv.denin haberi yoktur, küçücük rujları eşiniz farkettirmeden biyere koymuştur evinde.
ya ben faturanın hala verilmemesine şaşıyorum, ne alırsak alalım hele ki ezberden alıyorsak mutlaka ya fişini tutarız ya da değiştirme kartı alırız öyle değil mi.
bir de aklıma yatmayan kısmı hediyeyi hep son dakika alır dediniz. şimdi 14 şubat için alıyorsa neden bu kadar pahalı bir markayı bu kadar erken kampanya olmayan zamanda alıyor. zaten bunları pahalı buluyormuş.
o fatura onda çekiliş için saklamak zorunda, faturayı da yazdırmış, gördüm diyorsunuz. çekilişe meraklı adam mantıken saklar.

Miss Marple senin demene uzuldum zaten. Hani belki digerleri bastan beri okumamistir ama sen bana destek oldun uzulme dedin. Burda bana yazilanlarla ben sakinlesebildim. Sen oyle diyince inan cok uzuldum
Benim derdim bu sacma sapan olayi bitirmekti. Tutamadim kendimi. Tutabilene helal olsun ben yapamadim.
Diyelim ki esim aldatti bunu 2 rujla ogrenebilirim. Eger bunlar yeniyse ve sonradan alindiysa o rujlar baskasina gitti.
Baska nasil ogrenicem, insallah yoktur da.
Buraya kadar gelip nasil birakayim.
Simdi ben bunlari aldim her seyi unutayim.esimi takip edeyim,bilmiyorum ama bence kucuksun daha. Belki evli degilsin. Ama evlilikle suphe cok cok kotu bisey. Esimi takip etmek kaydiyla bu konuyu burda kapatirsam Asil o zaman yazik bana. Belki bos yere hem onu hem kendimi mahvetcem

Yani ihtimal olabilir dedik olasilik..sana zaten dunden beri hak verdik ve uzulduk merakta ettik .ama biraz karisti ortalik sonradan.... birde seviyorum cok demissin cok.seviyorsan olayi cok kurcalama sen hakli olunca ne olacak daha cok.uzuleceksin .mutsuz olmakmi gormezden gelip mutlu olmak mi daha guzel ..bazen bunu yapmak lazim

Ciddi anlamda uzuldum. Ilk kez yorum yapanlar dese neyse. Bana dun destek olan hanimlar bugun reklam dems.
Allah askina o markanin benim reklamima ihtiyaci var
Üzülecek bişey yok bence, sonuçta sanal ortam kimse kimseye güvenmiyo şüpheci yaklaşıyo, herkes fikirlerini söylüyo bence siz kendi olayınıza konsantre olup çözmeye çalışın boşuna böyle şeylerle vakit kaybetmeyin

Sordugun tum sorular bende de soru.
Ben sana bildiklerimi ve inanmak istediklerimi soyleyeyim
Faturayi saklamis surprizi ogrenmeyeyim diye sonra cebinde kaybolmus
Ptesi avmye gitmisken alayim demis
Degisiklik yapmak istemis

Yok duramam. Bileyim. Cok seviyorum ama aldattiysa ben tahammul edemem. Ne bu supheyle ne bu aldatilma gercegiyle yasayabilirim. Inan aldatmissa ve bir daha yapmicak olsa bile bilmek istiyorum.

Yok duramam. Bileyim. Cok seviyorum ama aldattiysa ben tahammul edemem. Ne bu supheyle ne bu aldatilma gercegiyle yasayabilirim. Inan aldatmissa ve bir daha yapmicak olsa bile bilmek istiyorum.
Tamam bildin diyelim...adaseviyorsun

Peki ruj olayindan evvel farkli bi durumla karsilastin mi yani.mideni bulandıracak baska bir olay oldu mu ? Ki sen bu kadar takildin ...

Sordugun tum sorular bende de soru.
Ben sana bildiklerimi ve inanmak istediklerimi soyleyeyim
Faturayi saklamis surprizi ogrenmeyeyim diye sonra cebinde kaybolmus
Ptesi avmye gitmisken alayim demis
Degisiklik yapmak istemis

Canım yeter artık kendını yıpratma bişey varsa bugün degılse yarın elbet ortaya çıkar bıraz sakınles kafanı dinle bu sekılde bu sonuc elde edemeyeceksin zaten . Eğer için rahat etmek ıstıyosa hat dokumlerıne bakmaya çalış yada whatsap Web uygulamasından takıp et en doğru yol su an bunlar rujları başkasına almış olsana izleyecegın bi yol yok inkar edecek sonuçta su an yapman gereken soguk kanlı olup planlı haraket etmen

Canim evet tukendim. Hic iyi degilim
Ne yapsam olduramadim. Whatsapp webi yuklemiyorum anlar bende acik oldugunu diye. Onun disinda bir seyi yok. Dunden beri tavirli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…