- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.041
Barkod bilgisayara kaydedilmez o şekilde bulunamaz malesef.. Olmayan bi isim ve telefon vermeyi akıl ettiyse tabi bilemem o zaman hiçbi türlü bulunamaz malesefÜrün barkodundan vs birşey çıkmaz mı? Belki ikinci alışverişte sallamasyon bir telefon numarası verdi....
Eğer öyleyse çok kurnazca düşünülmüş.Tek basina da dusunmemistir.Reklamci veya pazarlama uzmanı kafası.Burda reklam yapınca sadece iyi niyetli insanları kandirir ama gerisi hiç uğraşmaz.Cok itici bir hareket eğer öyleyse.Bukadar insan düşünüp üzülüyor.Hakli olabilirsiniz.Sacma olan birşeyler var.Taslar oturmuyor.
Ayrıca konu sahibinin müşteri olmasından dolayı onun numarasını da vermiş olabiliceğini de tahmin ediyorum.. Bilgilerin verilmeyeceğini olayın büyümeyeceğini tahmin ederekÜrün barkodundan vs birşey çıkmaz mı? Belki ikinci alışverişte sallamasyon bir telefon numarası verdi....
Eğer öyleyse çok kurnazca düşünülmüş.Tek basina da dusunmemistir.Reklamci veya pazarlama uzmanı kafası.Burda reklam yapınca sadece iyi niyetli insanları kandirir ama gerisi hiç uğraşmaz.Cok itici bir hareket eğer öyleyse.Bukadar insan düşünüp üzülüyor.Hakli olabilirsiniz.Sacma olan birşeyler var.Taslar oturmuyor.
Bence siz olumsuz yorumlara teşekkür edip geçin açıklama yapmaya çalışmayın.. Zaten markayı bilenler reklam iddialarına bayaa gülüyo emin olunBu kadar insan dusunup uzuluyor bana ama masallah o insanlardan bazilari beni bu halime ragmen uzecek mesajlar atmaya zerre cekinmiyor. Ciddi soyluyorum reklam oldugu dusunuluyosa kapatilsin. Ne kadar cirkin ithamlar.
Ben aslında oyle düşünmüyorum.Sadece bir ihtimal.Ama bu konudan bişey çıkmaz kendini uzme yazdım sana dün.Ben ençok uzulenlerdenim burada.Buraya yazmak kafanı daha karıştırıyor.Tamam çok iyi niyetli insanlar var ama bu şimdi sana iyi gelmiyor.Diyelim esin aldatti.Bu iki rujla artık öğrenemezsin.Hic sormadan beklemen lazımdı.Bastada takip et birşey söyleme yazdım ya.Bu durum seni yıpratıyor ve eşinin başka hiçbir olayını madem yakalamadin üstüne gitmen seni uzuyor.Bende üzüldüm kusura bakma zaten sana yazık canına yazık.Inanmiyorum sende mi ?
Ya arkadaslar ne reklami Ne diyosunuz
Alinti yaptiginiz hanim benim icin avm adi verdi de demis. Vermeme ragmen.
Neyin reklamini yapicam. Ban yedim zaten gormediniz mi bi bakin ya acildiktan sonraki mesajlarima adini dahi yazmadim. Ve diger markalarin da
Allah askina reklam reklam. Kapatilsin o zaman. Bu nedir ya
Bence siz olumsuz yorumlara teşekkür edip geçin açıklama yapmaya çalışmayın.. Zaten markayı bilenler reklam iddialarına bayaa gülüyo emin olun
Ben aslında oyle düşünmüyorum.Sadece bir ihtimal.Ama bu konudan bişey çıkmaz kendini uzme yazdım sana dün.Ben ençok uzulenlerdenim burada.Buraya yazmak kafanı daha karıştırıyor.Tamam çok iyi niyetli insanlar var ama bu şimdi sana iyi gelmiyor.Diyelim esin aldatti.Bu iki rujla artık öğrenemezsin.Hic sormadan beklemen lazımdı.Bastada takip et birşey söyleme yazdım ya.Bu durum seni yıpratıyor ve eşinin başka hiçbir olayını madem yakalamadin üstüne gitmen seni uzuyor.Bende üzüldüm kusura bakma zaten sana yazık canına yazık.
Üzülecek bişey yok bence, sonuçta sanal ortam kimse kimseye güvenmiyo şüpheci yaklaşıyo, herkes fikirlerini söylüyo bence siz kendi olayınıza konsantre olup çözmeye çalışın boşuna böyle şeylerle vakit kaybetmeyinCiddi anlamda uzuldum. Ilk kez yorum yapanlar dese neyse. Bana dun destek olan hanimlar bugun reklam dems.
Allah askina o markanin benim reklamima ihtiyaci var
kv.denin haberi yoktur, küçücük rujları eşiniz farkettirmeden biyere koymuştur evinde.
ya ben faturanın hala verilmemesine şaşıyorum, ne alırsak alalım hele ki ezberden alıyorsak mutlaka ya fişini tutarız ya da değiştirme kartı alırız öyle değil mi.
bir de aklıma yatmayan kısmı hediyeyi hep son dakika alır dediniz. şimdi 14 şubat için alıyorsa neden bu kadar pahalı bir markayı bu kadar erken kampanya olmayan zamanda alıyor. zaten bunları pahalı buluyormuş.
o fatura onda çekiliş için saklamak zorunda, faturayı da yazdırmış, gördüm diyorsunuz. çekilişe meraklı adam mantıken saklar.
Yani ihtimal olabilir dedik olasilik..sana zaten dunden beri hak verdik ve uzulduk merakta ettik .ama biraz karisti ortalik sonradan.... birde seviyorum cok demissin cok.seviyorsan olayi cok kurcalama sen hakli olunca ne olacak daha cok.uzuleceksin .mutsuz olmakmi gormezden gelip mutlu olmak mi daha guzel ..bazen bunu yapmak lazim
Rujları hediye paketi yaptırmamış mı?
Tamam bildin diyelim...adaseviyorsunYok duramam. Bileyim. Cok seviyorum ama aldattiysa ben tahammul edemem. Ne bu supheyle ne bu aldatilma gercegiyle yasayabilirim. Inan aldatmissa ve bir daha yapmicak olsa bile bilmek istiyorum.
Yok duramam. Bileyim. Cok seviyorum ama aldattiysa ben tahammul edemem. Ne bu supheyle ne bu aldatilma gercegiyle yasayabilirim. Inan aldatmissa ve bir daha yapmicak olsa bile bilmek istiyorum.
Sordugun tum sorular bende de soru.
Ben sana bildiklerimi ve inanmak istediklerimi soyleyeyim
Faturayi saklamis surprizi ogrenmeyeyim diye sonra cebinde kaybolmus
Ptesi avmye gitmisken alayim demis
Degisiklik yapmak istemis
Canım yeter artık kendını yıpratma bişey varsa bugün degılse yarın elbet ortaya çıkar bıraz sakınles kafanı dinle bu sekılde bu sonuc elde edemeyeceksin zaten . Eğer için rahat etmek ıstıyosa hat dokumlerıne bakmaya çalış yada whatsap Web uygulamasından takıp et en doğru yol su an bunlar rujları başkasına almış olsana izleyecegın bi yol yok inkar edecek sonuçta su an yapman gereken soguk kanlı olup planlı haraket etmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?