- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.061
Canim evet tukendim. Hic iyi degilim
Ne yapsam olduramadim. Whatsapp webi yuklemiyorum anlar bende acik oldugunu diye. Onun disinda bir seyi yok. Dunden beri tavirli.
Allah Allah ..niye kocasini masum gormeye basladi sence madem bu kadar fis e baktirmakta dahil eylemde bulundu da simdi ay doğrumu acaba kocama haksizlikmi ediyorum deyip duruyor ...
Ya lutfen ama tamam ... niye hep olumsuzlari bulup okudun ilk actiginda zaten yaninda oldugumuzu yazdik ozurde diledik... seviyorsan olayi kapat gitsin uzulme daha fazlaBunu da yeni okudum. Ihtimale bak. Ihtimal dediniz bi de yukarda. Ihtimalleri ne guzel yaziyorsunuz siz.
Ay kocama haksizlik ettim mi demisim. Nerde demisim ? Bi tane mesaj bulun da alintilayin
Ay avm ismi vermisim. Nerde vermisim alintilayin.
Ben zaten IKILEMDE kaldim dedim. Basligimda ALDATILIYORUM DEGIL ALDATILIYOR MUYUM. inanmak istedigim de aldatilmamak cunku esimi seviyorum ve 8 aylik evliyiz. Beni anlayabiliyo musunuz
Bana burda esin masumdur diyen arkadaslar da oldu hatali diyen de hepsine hak verdigimi yazdim.ay kocam hakli desem ben neyin pesindeyim. Aldatildigimi bilsem de neyi sorguluyorum.
Ihtimal olasiliklar boyle yazilmaz. Bisey diyosaniz arkasini doldurun. Suclamada bulunacaksaniz da Mesajlarimi tek tek okuyun lutfen.
Esim aldatmis midir bilemiyorum. Aldatmadigina tum kalbimle inanmak istiyorum.
Bunda da kotu bisey yoktur heralde ?
Biliyorum çok zor ama bence başarabilirsin . Güçlü bı kadına benzıyosun dıkkatlıde ben olsam fıkkat etmezdım belkıde bundada vardır bi hayır bıraz arası soğusun konuyu kapat hata yapmış gıbı davran pusuda bekle hareketlerini gözlemle iz sür WhatsApp anlamaz merak etme buradaki bayanlar o konuda çok tecrubelı yardımcı olacaklardır sana ben pek anlamıyorum ama bı dene derim hat wodofone sa ben hep bakıyorum internetten hat dökümlerine
Seni rahatlatmasi gerekirken ne tavri anlayamadim acikcasi ...
Ya lutfen ama tamam ... niye hep olumsuzlari bulup okudun ilk actiginda zaten yaninda oldugumuzu yazdik ozurde diledik... seviyorsan olayi kapat gitsin uzulme daha fazla
2 ruj mu almış. eşin indirimde görüp sürpriz yapmak istemiş olabilir. benimki öyledir mesela. indirimde herhangi bi ürün görsün, cırt mavi far da olabilir ki nefret ederim, sana aldım diye gelir yani
Esin icin tavir diyorum tavirliymisya size siz yadiniz dunden beri tavirli diue bende diyorum ki sizi rahatlatacagina neden hala tavirli..simdi ben ozur diledim diue de bu kadr uste cikmanizi anlaymadim diyorumNasil ya beni rahatlatan tavir ?
Siz benim demedigim seyleri yazdiniz sonra da neyle rahatlicaksiniz diyorsunuz.
Evet yanimda oldunuz diye benim demedigim seyleri tolere etmemi mi bekliyorsunuz .
Ihtimalleri yazin fikirlerinizi hakkimdaki kotu dusuncelerinizi neyi istiyosaniz yazin ama olmayan seyleri yazmadigim seyleri yazmayin lutfen
Beni anladiginizi umuyorum sizin.
Kim olsa bekleumez ayni seyi uapardi diyorum seviyorsan bosver ugrasma uzulme diyorumEsin icin tavir diyorum tavirliymisya size siz yadiniz dunden beri tavirli diue bende diyorum ki sizi rahatlatacagina neden hala tavirli..simdi ben ozur diledim diue de bu kadr uste cikmanizi anlaymadim diyorum
Esin icin tavir diyorum tavirliymisya size siz yadiniz dunden beri tavirli diue bende diyorum ki sizi rahatlatacagina neden hala tavirli..simdi ben ozur diledim diue de bu kadr uste cikmanizi anlaymadim diyorum
Kim olsa bekleumez ayni seyi uapardi diyorum seviyorsan bosver ugrasma uzulme diyorum
Geceniz nasıl geçti? Toparladınız mı biraz kafanızı? Ne yapmayı planlıyorsunuz ?biraz sakinleşin bence takılmayın sonuçta herkes kafasından geçenleri yazıyor üzülmeyin sayfalarca size destek mesajları yazıldığını unutmayın
Yerinizde kim olsa ikilemde kalır zaten. Kendinizi suçlamayın sakın. Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Mesela benim eşimin en son alacağı şey bile olamaz kozmetik malzemeleri. Bana ruj alıp getirse hediye diye aldatıyormu acaba demem ama bende şok olurum. Adamın tarzı değilki. Sizin tek hatanız bekleyemediniz. 14 şubatı bekleseydiniz herşey ortaya çıkacaktı.Uste cikmadim okudukca cevap verdim.cunku onlari yazmadim..
Tamam sorun yok.
Adam tavirli evet, ona guvenmedigim icin.
Ben hatali olayim istedigi kadar tavrina raziyim
Erkeklerin sevgi anlayisi biraz farkli ... bayanlar sevmedigi biri ile bir iliski kuramaz ama bence erkeklerin aldatmasi icin karsi tarafi sevmesi gerekmiyor..yani boyle bir durum dahi olsa seni sevmedigi anlamina gelmez ki canimSeviyorumama nasil ugrasmiyim
Kotu bisey cikarsa da... Demek ki tek tarafliymis sevgi
Ne kadar kotu olacaksa da ogrenmek istiyorum
Erkeklerin sevgi anlayisi biraz farkli ... bayanlar sevmedigi biri ile bir iliski kuramaz ama bence erkeklerin aldatmasi icin karsi tarafi sevmesi gerekmedigini dusunuyorum.yani boyle bir durum dahi olsa seni sevmedigi anlamina gelmez ki bence canim
Yerinizde kim olsa ikilemde kalır zaten. Kendinizi suçlamayın sakın. Eşinizi en iyi siz tanırsınız. Mesela benim eşimin en son alacağı şey bile olamaz kozmetik malzemeleri. Bana ruj alıp getirse hediye diye aldatıyormu acaba demem ama bende şok olurum. Adamın tarzı değilki. Sizin tek hatanız bekleyemediniz. 14 şubatı bekleseydiniz herşey ortaya çıkacaktı.
Avm ye gidip rujları gösterin. Zaten faturayı buldularsa barkoddan çıkar aynı ürünmü değilmi. Bence aynı ürünler çıkacak.Ben burda beklicem suscam dedim. Hatta birileri git konus diyince olmaz ogrenemem dedim.
Ama dusunsene bi. Esim ya o benim. Sofraya oturana kadar iyiydim. Biseyler anlatiyor benim kafam orda degil,yuzune acaba ne sakliyo diye bakiyorum. Dayanamadim. Aglaya aglaya sordum.
Uzaktan beklemek kolay gibi ama inanin degil. Yapi olarak hic sabirli bir insan degilimdir ki oraya kadar bile beklemezdim normalde sirf ne oldugu ortaya ciksin diye bekledim..
14 subatta da muhtemelem bunlari verecekti. Cunku annesindeydi rujlar yani almisti.
Esim aldatiyor demedim ilk basta noldu acaba neyi sakliyor dedim ama o fatura kaybolup ustune yok ki diyince basladi bu fikir.
Sagol canim
Ben sizi suclayacak bir sey yazdigimi düşünmüyorum.Esime sordum diye inandiriciligim gitmis.
Esime sormayip nasil duracaktim
Biri de cikip esine sormadi inandiriciligi gitti der dmi?
Ben dayanamadim hanimefendi
Siz basiniza boyle bir olay gelirse ki istemem beklersiniz sabirla iki gun. Ben bekleyemedim yapamadim. Icim icimi yerken normal muhabbet edemedim. Cok kolay geliyo galiba insanlara o fikirlerle 2 gun beklemekEsra
Gercekten birilerini suclarken biraz empati yapin. Sizin sabriniz bende olmayabilir degil mi? Burdaki her kadinin tepkisi farkli olur dmi ? Size uymayan her sey inandiriciigi kaybetmis mi oluyor.
Ben bana inandirici gelmeyen bir konuya vakit ayirip yazmaya zahmet etmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?