- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.081
Seni üzmek istemedim kusura bakma.Bir ihtimal dedim.Sanal ortam cunku.Ve gercekten sana çok üzüldüm.Buradaki konuları sanal olduğu için takmiyorum normalde.Insallah bir sonuca ulasirsin ozaman sen cok duygusalsin güçlü durmaya çalışıyorsun helal olsun canım sana ama daha çok uzulmeni istemem.Allah feraha kavuştursun Insallah seni.Umarim seni üzecek birşeyler çıkmaz.Dua edicem.Miss Marple senin demene uzuldum zaten. Hani belki digerleri bastan beri okumamistir ama sen bana destek oldun uzulme dedin. Burda bana yazilanlarla ben sakinlesebildim. Sen oyle diyince inan cok uzuldum
Benim derdim bu sacma sapan olayi bitirmekti. Tutamadim kendimi. Tutabilene helal olsun ben yapamadim.
Diyelim ki esim aldatti bunu 2 rujla ogrenebilirim. Eger bunlar yeniyse ve sonradan alindiysa o rujlar baskasina gitti.
Baska nasil ogrenicem, insallah yoktur da.
Buraya kadar gelip nasil birakayim.
Simdi ben bunlari aldim her seyi unutayim.esimi takip edeyim,bilmiyorum ama bence kucuksun daha. Belki evli degilsin. Ama evlilikle suphe cok cok kotu bisey. Esimi takip etmek kaydiyla bu konuyu burda kapatirsam Asil o zaman yazik bana. Belki bos yere hem onu hem kendimi mahvetcem
2 seçenek var tatlım, ya aldatıyor yada aldatmıyor. Malesef şüpheli ve tutarsız hareketleri aldatığını düşündürttü herkese. Ki gerçekten de eşin hayatın olağan akışının dışında davranışlar sergiliyor durmadan. Önemli olan senin tepkin ne olacak? Objektif durmaya mecbursun, çünkü eğer bir tarafın reddetmeye meyilliyse işte o zaman bilinç altın senden bağımsız hareket eder. Şöyle ki, 14 şubatı bekleyip kıstırman gerekirken bilinçaltın onu affetme olanağını sana tanımak için erken davrandı, yani içten içe "eğer bir halt yedinse bir an önce telafi et, seni yakalamama engel ol" demiş oldun ona. Şimdi de delil bulmaktan korkuyor olabilirsin. Eğer sonucuna katlanamayacaksan peşine düşme diyeceğim ama çok geç. İçine o kurt düşmüş. Umarım sonunda üzülen olmazsın, senin için tek temennim bu inanBunu da yeni okudum. Ihtimale bak. Ihtimal dediniz bi de yukarda. Ihtimalleri ne guzel yaziyorsunuz siz.
Ay kocama haksizlik ettim mi demisim. Nerde demisim ? Bi tane mesaj bulun da alintilayin
Ay avm ismi vermisim. Nerde vermisim alintilayin.
Ben zaten IKILEMDE kaldim dedim. Basligimda ALDATILIYORUM DEGIL ALDATILIYOR MUYUM. inanmak istedigim de aldatilmamak cunku esimi seviyorum ve 8 aylik evliyiz. Beni anlayabiliyo musunuz
Bana burda esin masumdur diyen arkadaslar da oldu hatali diyen de hepsine hak verdigimi yazdim.ay kocam hakli desem ben neyin pesindeyim. Aldatildigimi bilsem de neyi sorguluyorum.
Ihtimal olasiliklar boyle yazilmaz. Bisey diyosaniz arkasini doldurun. Suclamada bulunacaksaniz da Mesajlarimi tek tek okuyun lutfen.
Esim aldatmis midir bilemiyorum. Aldatmadigina tum kalbimle inanmak istiyorum.
Bunda da kotu bisey yoktur heralde ?
Evet eşine almış görmesin diye de annesine bırakmış gidip almışlar rujları.Ama konu sahibi hala tedirgin.Simdi esiniz size mi almis rujlari anlamadim ay baktim goremedim dun aksam noldu simdi
belki eşiniz doğru söylüyordur ama ben inanmıyorum.Sordugun tum sorular bende de soru.
Ben sana bildiklerimi ve inanmak istediklerimi soyleyeyim
Faturayi saklamis surprizi ogrenmeyeyim diye sonra cebinde kaybolmus
Ptesi avmye gitmisken alayim demis
Degisiklik yapmak istemis
Ben görmedim şahsen avm adı. Başta marka adı var fakat avm adı yok.
Niye ki? Neler gördük kk da? Keske reklam olsa da boyle bir olay yasanmamis olsa tabi.
Dun aksam esine sormasiyla butun inandiriciligi gitti benim gozumde.
Dedik o kadar, adam sana almistim zaten dedi cikti isin icinden
Allah Allah ..niye kocasini masum gormeye basladi sence madem bu kadar fis e baktirmakta dahil eylemde bulundu da simdi ay doğrumu acaba kocama haksizlikmi ediyorum deyip duruyor ...
Peki niye annesine emanet etmiş rujları?belki eşiniz doğru söylüyordur ama ben inanmıyorum.
bir erkek bence asla gidip hiçbir markadan ruj almaz hele de 150 tl ye
bana sanki yanındaki biri istemiş oda kırmamış almış gibi geldi
hele de ay tutulması etkisindeyiz
gerçekler açığa çıkar bu zamanlarda
Madem neler neler gördük diyorsunuz, o zaman belki konu sahibi birşey yakalamaktan korkup bir an önce söylemiş de olabilir, kocası önlemini alsın diye.
2 seçenek var tatlım, ya aldatıyor yada aldatmıyor. Malesef şüpheli ve tutarsız hareketleri aldatığını düşündürttü herkese. Ki gerçekten de eşin hayatın olağan akışının dışında davranışlar sergiliyor durmadan. Önemli olan senin tepkin ne olacak? Objektif durmaya mecbursun, çünkü eğer bir tarafın reddetmeye meyilliyse işte o zaman bilinç altın senden bağımsız hareket eder. Şöyle ki, 14 şubatı bekleyip kıstırman gerekirken bilinçaltın onu affetme olanağını sana tanımak için erken davrandı, yani içten içe "eğer bir halt yedinse bir an önce telafi et, seni yakalamama engel ol" demiş oldun ona. Şimdi de delil bulmaktan korkuyor olabilirsin. Eğer sonucuna katlanamayacaksan peşine düşme diyeceğim ama çok geç. İçine o kurt düşmüş. Umarım sonunda üzülen olmazsın, senin için tek temennim bu inan
Peki niye annesine emanet etmiş rujları?
Şimdi müşteri sorgulaması telefon numarasıyla yapılıyo isimle de değil zaten.. ama bu olayda ya eş kişisi aldı ya k.valide kişisi eşi kurtarmak için aldı.. O yüzden 2 tane numara vererek sorgulatması lazım.. Hem alındığı tarih çıkar hem de en son ne alındığını ancak bu şekilde öğrenebilir.. Bana 2 kişinin de telefon numarasını vermesi lazım ancak o şekilde öğrenebiliriz ankaradaki tüm marka çalışanları çok yakın arkadaşlarım eşimin işinden mütevellit.. Ama çok kişisel bilgiler tabi ben de olsam paylaşmak istemeyebilirdim bişey diyemiyorum
Cok da küçük sayılmam canım 25 yasima giricem.Evli değilim seni çok iyi anliyorum.Empati yapıyorum.Ve uzulmeni hiç istemem.Hrrzaman yaşımdan daha olgun biri oldum.Ileriye dönük goruslerim çoğunlukla çıkar.Tabiki aldatma durumu varsa çıksın.Ama esin oyle biri gibi gelmedi.Ve sen bu duruma çok üzülürsun varsa bile.Suphesi bile seni bu hale getirdi.Bir an önce sonuçlansin insallah iyi bir şekilde hepimiz rahatlayalimSeni üzmek istemedim kusura bakma.Bir ihtimal dedim.Sanal ortam cunku.Ve gercekten sana çok üzüldüm.Buradaki konuları sanal olduğu için takmiyorum normalde.Insallah bir sonuca ulasirsin ozaman sen cok duygusalsin güçlü durmaya çalışıyorsun helal olsun canım sana ama daha çok uzulmeni istemem.Allah feraha kavuştursun Insallah seni.Umarim seni üzecek birşeyler çıkmaz.Dua edicem.
Benim de anlatmak istediğim bu, hediye gününe kadar saklanır bunda anormal bir durum yok.Rahatlayın artık ,adam sevgilisine aldığı hediyeyi annesine saklatmaz.Bilmiyorum. Evde bulmyayim diyeymjs
Canım benim yukardaki yorum başka arkadaşa yazıp vazgeçtiğim sildiğim yorumdu, onu da silmeyip çıkartıyor durmadan karşıma şu site. Düzelttim ama sen hemen cevaplamışsın :) teşekkür ederim. Demek istediğim sen farkında olarak değil de bilinç altın yaptırıyor olmalı. Yani kocanın aldattığını düşünmek hiç kolay değil, çok zor ve acılı birşey. İster istemez ikna edilmeye meyilli olursun. Hani aldatılan eşleri eleştiririz ya, bal gibi ortadayken hala anlamıyor filan deriz. Aslında o da görmezden gelme psikolojisidir. Senin korkunu anlayabiliyorum. Bence tüm burdaki hanımlar seninle empati kurarak eşine sinirleniyorlar. Gerçekten yaptı mı bilmiyorum ama seni böylesine yıprattığı için ben de çok sinirlendim. İçine kuşku düşürmeye bile hakkı yok. Hele de suçsuzsa herşey çok saçmalaşıyor. Aldatıyor mu bilmiyorum ama bence var bir tuhaflık. Rujları annesine bırakması kabul edilebilir şeyler değil. Bir de ilişkinizi bilmiyoruz, yorumlarımız yüzeysel. Sence sana böyle inatla sürpriz yapmayı kafasına takacak bir yapısı var mıdır canım?Canim hayir anlamadiniz beni. Bilincaltim affetmeye meyilli oldugu icin degil.
Tutamadim kendimi cunku cok doldum. Cok kotu oldum. Suratina carpmak istedim gercekleri. Cunku karsimda gayet normal ve rahatti bense kendimi yiyip bitiriyodum.Yine bilincaltim onu affetmeye ya da korumaya meyilli olsa idi ki olabilir rujlari hemen cikarcaksn yoksa evden gidicem demezdim.cikarmasa gercekten gidecektim.
Ben bu konuyu kapatmiyorum. Aldattiysa da bilmek istiyorum.
Uzuntumu tahmin bile edemiyorum oyle bisey varsa. Ama olmasina ragmen bilmemek beni bitirir.
Tesekkur ederim
Onun yerinde olsam bende ayni seyleri dusunur ve ayni seyleri yapardim, cok bile sabretti:)
Asagida arkadas belirtmis, ilgili markanin reklama ihtiyaci zaten yok, kaldiki musteri kitlesi belli. Bu markayi kullanan Musteri kitlesinin indirim kampanya kovalamasi bile abes acikcasi. İhtiyaci varsa girer alir cikar bu kadar basit. Ne reklam ne kampanya kovalamaz.
Kizcagizin durumdan psikolojik olarak etkilendigini goremiyor musunuz?
Tabiki esinin gunahini aldigini dusunur, hicbir bulgu yokki baska. Adamin en ufak bir supheli hareketi, falsosu olmamis bu fatura disinda. Kadin bir tek faturadan gunahina mi girdim diye dusunuyor hakli olarak. Nihayetinde rujlar kadina donmus bi sekilde.
Aldatmamistir demiyorum, ama kadinin masummu scaba diye dusunmesine yeter yasananlar...
helal sanaSeviyorum ama nasil ugrasmiyim
Kotu bisey cikarsa da... Demek ki tek tarafliymis sevgim
Ne kadar kotu olacaksa da ogrenmek istiyorum
çünkü konu sahibi sürekli üstüne gidince tutarlı bir bahane bulmak gerekiyor değil mi??Peki niye annesine emanet etmiş rujları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?