Aldatiliyor muyum ? :(

Canim benim sagol.
Yok elbette haklisin. Bilincaltindan bahsediyoruz, orada aldatilmak istemedigime inaniyor olabilirim. Hatta inaniyorumdur.
Sadece soylerken ki motivasyonumu biliyorum.cunku orda tutamadigimin,onun normalligine tahammul edemedigimin farkindaydim. Kafam baska yerdeydi ve patladim. 2 gun beklemek cok zor. Ustelik ayni rujlari alacaktim yine..

çünkü konu sahibi sürekli üstüne gidince tutarlı bir bahane bulmak gerekiyor değil mi??
Ben hiç bu şekilde düşünmüyorum bana göre karısı evde olup heryeri gördüğü için görmesin diye annesine bırakmış.

Kizlar iste ben tam bundan bahsediyorum.
Ikiniz de hakli olabilirsiniz. Ikisini de dusunuyorum.
Bi yanim normal diyor diger yanim sacma diyor.

Bu bahsettiğimiz malum markada telefon numarası üstünden isimle fatura kesildiğinde ne aldığımız görünüyor sistemde. Bir kaç kere aldığım ürünü sonradan tekrardan almayayım diye baktırmıştım. Ruj,far isimleri fondöten renkleri gibi... yani konu sahibi elindeki bir rujla gidip ya benim eşim bana sürpriz yapmış ama ne zaman aldığını bilmiyorum acaba değiştirme tarihi geçmiş mi dese değiştirme yok diyip gönderebilirler. Bence gidip desin ki ya eşim böyle bir sürpriz yapmış ama rujların ismini hatırlamıyorum sistemden isimlerine bakar mısınız ben aldığının bi ton koyusunu veya açığını almak istiyorum dese çalışanların verdiği ruj isminden bile anlaşılır eşinin aldatıp aldatmadığı. Barkoddan anlamaktan daha kolay bence. Aklımdakileri tam anlatamadım ama umarım konu sahibi ne demek istediğimi anlar

Sormasan yarın yine bu rujlarla gelecekti tabii eline farklı birşey geçmeyecekti. Ama eğer ilk gün görevli kaydederken fark etmişsin ya, onun akşamı sorgulamasaydın, inanmış görünseydin, o zaman sonuç sağlıklı olurdu. Çünkü eğer rujları başkasına almışsa, seni nasılsa ikna ettiğini düşünerek gidip aynısından sana da almaya zahmet etmeyecekti. Böylece kesin net sonuç elde edebilirdin. Ama her ihtimale karşı yine de sana alıp bak o gün sormuştun ya işte bu rujları sana almıştım da diyebilirdi. Yani oalsılıklar binlerce. Düşün düşün kafayı yersin. Mantıkla hareket ettiğinde başka, duygusal hareket ettiğinde bambaşka. Bence gidip mağazaya sor, hayır başka birşey alınmamış derlerse de artık ikna ol ve kurcalama. Sonu gelmeyecek. Ama evet 150 tl lik bir fatura daha var derlerse o zaman gidip hemen patlama kocana. Başka birşey düşünelim

Nasil gormezden geleyim. Onun beni sevdigine inandim. Beni aldatmayacagina guvendim. Sevgi kadar guven de onemli degil midir. Insallah oyle bisey yoktur. Tek dilegim bu
Içimdeki his aldatmadigini söylüyor.Hislerime mantığıma göre de.Yani bir olay olur taşlar üst üste oturur tamam dersin ama burda oturmuyor. Insan kendini her sekilde belli ederdi.Hangi ara aldatmış olabilir.Her şeyini biliyorsun.Neler yapıyor nerde filan.Artik lütfen biraz sakinles.Kayinvalidenle konuş.Alisveris yaptığınz yere git.Telefon dokumlerine bak.Adina kayıtlı başka bir hat var mi buna da bak bari için rahat etsin.

aklıma gelen şöyle de olablir
sen inanmış gibi yapsaydın belki rujun teki başkasına gidebilirdi de.
herşey geliyor insanın aklına
bence sen mace bir git

aklıma gelen şöyle de olablir
sen inanmış gibi yapsaydın belki rujun teki başkasına gidebilirdi de.
herşey geliyor insanın aklına
bence sen bir git

Canim lutfen adini yazma sonra bana reklam yapiyosun diyorlar.
Siz deseniz de yine bana diyorlar.
Evet bitmiyor supheler. Her sey daha beter oldu.. Gidicem

Ben sanmıyorum aldattığını aldatan adam faturayi eve getirmez hele hele fatura cekmecesine koymaz rujlari da gidio almissiniz hala guvenmiyorsaniz faturayi istediniz mi ay adam suçsuz sa bin pisman olmustur aldigi aldigi hediyeye benim kafadan esin illa 14 subatta vereyim demistir

de yazmadan duramyacağum; yani o markayı kullanıyormuşssunuz ve makyaj yapmayı sevdiğinizi soylemişsiniz. Bence size gidip bu ürünlerden hediye alması garip değil; beklenmedik olsada. Erkeklerin kafası kedi kafası gibi bi değişik benim eşim de pek hediye almsyı bilnez, 3 senedir evliyiz;surekli yurtdısına gittiğinde alsana bişeyler diyorum, misl kendi gezintilerimden deli fincan koleksiyonum var yurtdısından; ekle di mi bi tanegidip çakmak alır, magnet alır bir kere yurtdışından gelirken çok pahalı bir ruj üçlüsü ve rimel almıştı, çok sasırıp şuphelenmiştimkiminle çıkmıştın yurtdısına diye. Akıl edemez gibi gelmmişti

Bence artık kafanızı yormyın, bana mantıksız gelmiyor hiç markayı kullandıgınız için, gidip ruj alması

Normalde alışveriş kişisel bişey olduğu için eczaneden aldığınız ilacı bile eczacının söylememesi etiktir. Özellikle kozmetik sektöründe bu konu gibi vakalar çok sık olduğundan eğer her gelene bu kadar detay verseler sıkıntılara neden olabilir önünü alamazlar.. Ama burda da hediye olsa değişim kartı falan olması lazım olmaması da enteresan.. Bilmiyorum güzel bi hikayeyle ürün değiştiricem falan diyerek belki de öğrenebilir.. Dikkat edin müşteri kaydı alan markalar Kaydınız var mı dedikten sonra isim soyisim değil telefon numaranızı alabilirmiyim derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…