- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.101
Canım benim yukardaki yorum başka arkadaşa yazıp vazgeçtiğim sildiğim yorumdu, onu da silmeyip çıkartıyor durmadan karşıma şu site. Düzelttim ama sen hemen cevaplamışsın :) teşekkür ederim. Demek istediğim sen farkında olarak değil de bilinç altın yaptırıyor olmalı. Yani kocanın aldattığını düşünmek hiç kolay değil, çok zor ve acılı birşey. İster istemez ikna edilmeye meyilli olursun. Hani aldatılan eşleri eleştiririz ya, bal gibi ortadayken hala anlamıyor filan deriz. Aslında o da görmezden gelme psikolojisidir. Senin korkunu anlayabiliyorum. Bence tüm burdaki hanımlar seninle empati kurarak eşine sinirleniyorlar. Gerçekten yaptı mı bilmiyorum ama seni böylesine yıprattığı için ben de çok sinirlendim. İçine kuşku düşürmeye bile hakkı yok. Hele de suçsuzsa herşey çok saçmalaşıyor. Aldatıyor mu bilmiyorum ama bence var bir tuhaflık. Rujları annesine bırakması kabul edilebilir şeyler değil. Bir de ilişkinizi bilmiyoruz, yorumlarımız yüzeysel. Sence sana böyle inatla sürpriz yapmayı kafasına takacak bir yapısı var mıdır canım?
Ben hiç bu şekilde düşünmüyorum bana göre karısı evde olup heryeri gördüğü için görmesin diye annesine bırakmış.çünkü konu sahibi sürekli üstüne gidince tutarlı bir bahane bulmak gerekiyor değil mi??
helal sana
bende böyle yapardım
çünkü konu sahibi sürekli üstüne gidince tutarlı bir bahane bulmak gerekiyor değil mi??
Ben hiç bu şekilde düşünmüyorum bana göre karısı evde olup heryeri gördüğü için görmesin diye annesine bırakmış.
inan bana güven çok çok çok önemli.Nasil gormezden geleyim. Onun beni sevdigine inandim. Beni aldatmayacagina guvendim. Sevgi kadar guven de onemli degil midir. Insallah oyle bisey yoktur. Tek dilegim bu
peki de bu kadar atraksiyona ne gerek var o zaman. eşinizin yaşı nedir?
Bu bahsettiğimiz malum markada telefon numarası üstünden isimle fatura kesildiğinde ne aldığımız görünüyor sistemde. Bir kaç kere aldığım ürünü sonradan tekrardan almayayım diye baktırmıştım. Ruj,far isimleri fondöten renkleri gibi... yani konu sahibi elindeki bir rujla gidip ya benim eşim bana sürpriz yapmış ama ne zaman aldığını bilmiyorum acaba değiştirme tarihi geçmiş mi dese değiştirme yok diyip gönderebilirler. Bence gidip desin ki ya eşim böyle bir sürpriz yapmış ama rujların ismini hatırlamıyorum sistemden isimlerine bakar mısınız ben aldığının bi ton koyusunu veya açığını almak istiyorum dese çalışanların verdiği ruj isminden bile anlaşılır eşinin aldatıp aldatmadığı. Barkoddan anlamaktan daha kolay bence. Aklımdakileri tam anlatamadım ama umarım konu sahibi ne demek istediğimi anlarmrb ben bana hediye gelen bir ürünle başka bir kurumsal mağazaya değiştirmek için gitmiştim sadece ft ismi söyledim elimde ft yoktu. isimle buldular ve değiştirebildim. birde ft ile başka hangi ürünler alındığını sormuştum söylemişlerdi bu kısmı çalışanın insiyatifinde mi ? normalde söylemeleri yasak mı?
Ne duysanız rahatlayacak içiniz? Bence artık bırakın araştırmayı soruşturmayı. Çok yeni evlisiniz aldatma olacağını sanmıyorum. Ayrıca daha ilk kez evliyken sevgililer günü kutluyorsunuz. Ne kadardır tanışıyorsunuz bilmiyorum ama belki hediye alma şekli böyle kocanızın. Olamaz mı oradan geçerken alamaz mı? Valla insan bazen kendi bile şaşırmıyor mu aa nasıl böyle bir şey yaptım diye. Ayrıca eşiniz pek de suçlu psikolojisinde değil gibi. Üstelik adam kızmış, laf saymış ve gidip uyumuş. Sanki öyle rahat olamazdı gibi. Zaten 2 seçenek var, ya çok profesyonel ya doğru söylüyor. En iyisi artık kapatın konuyu ve sadece bundan sonra biraz uyanık olun bazı şeylerde. Bir sürü yorum yapıldı fikir söylendi kafanız inanılmaz karıştı. Artık bir rahatlatın beyninizi o da siz de normale dönün. Zihninizin sakin ve mantıklı düşünmesine izin verin. Yapan kendine yapar deyip Allah'a sığının ve ona bırakın. Emin olun en güzeli o...
Sormasan yarın yine bu rujlarla gelecekti tabii eline farklı birşey geçmeyecekti. Ama eğer ilk gün görevli kaydederken fark etmişsin ya, onun akşamı sorgulamasaydın, inanmış görünseydin, o zaman sonuç sağlıklı olurdu. Çünkü eğer rujları başkasına almışsa, seni nasılsa ikna ettiğini düşünerek gidip aynısından sana da almaya zahmet etmeyecekti. Böylece kesin net sonuç elde edebilirdin. Ama her ihtimale karşı yine de sana alıp bak o gün sormuştun ya işte bu rujları sana almıştım da diyebilirdi. Yani oalsılıklar binlerce. Düşün düşün kafayı yersin. Mantıkla hareket ettiğinde başka, duygusal hareket ettiğinde bambaşka. Bence gidip mağazaya sor, hayır başka birşey alınmamış derlerse de artık ikna ol ve kurcalama. Sonu gelmeyecek. Ama evet 150 tl lik bir fatura daha var derlerse o zaman gidip hemen patlama kocana. Başka birşey düşünelimCanim benim sagol.
Yok elbette haklisin. Bilincaltindan bahsediyoruz, orada aldatilmak istemedigime inaniyor olabilirim. Hatta inaniyorumdur.
Sadece soylerken ki motivasyonumu biliyorum.cunku orda tutamadigimin,onun normalligine tahammul edemedigimin farkindaydim. Kafam baska yerdeydi ve patladim. 2 gun beklemek cok zor. Ustelik ayni rujlari alacaktim yine..
Içimdeki his aldatmadigini söylüyor.Hislerime mantığıma göre de.Yani bir olay olur taşlar üst üste oturur tamam dersin ama burda oturmuyor. Insan kendini her sekilde belli ederdi.Hangi ara aldatmış olabilir.Her şeyini biliyorsun.Neler yapıyor nerde filan.Artik lütfen biraz sakinles.Kayinvalidenle konuş.Alisveris yaptığınz yere git.Telefon dokumlerine bak.Adina kayıtlı başka bir hat var mi buna da bak bari için rahat etsin.Nasil gormezden geleyim. Onun beni sevdigine inandim. Beni aldatmayacagina guvendim. Sevgi kadar guven de onemli degil midir. Insallah oyle bisey yoktur. Tek dilegim bu
Konu saçma sapan teklam iddialarıyla çok karışmış. Konu sahibi siz o iddiaları boşverin artık, kv ile görüşecektiniz eşinizin onları ne zaman bıraktığını öğrenmek için, görüşebildiniz mi ?
aklıma gelen şöyle de olablir
sen inanmış gibi yapsaydın belki rujun teki başkasına gidebilirdi de.
herşey geliyor insanın aklına
bence sen bir git
Ben sanmıyorum aldattığını aldatan adam faturayi eve getirmez hele hele fatura cekmecesine koymaz rujlari da gidio almissiniz hala guvenmiyorsaniz faturayi istediniz mi ay adam suçsuz sa bin pisman olmustur aldigi aldigi hediyeye benim kafadan esin illa 14 subatta vereyim demistirCanim hayir anlamadiniz beni. Bilincaltim affetmeye meyilli oldugu icin degil.
Tutamadim kendimi cunku cok doldum. Cok kotu oldum. Suratina carpmak istedim gercekleri. Cunku karsimda gayet normal ve rahatti bense kendimi yiyip bitiriyodum.Yine bilincaltim onu affetmeye ya da korumaya meyilli olsa idi ki olabilir rujlari hemen cikarcaksn yoksa evden gidicem demezdim.cikarmasa gercekten gidecektim.
Ben bu konuyu kapatmiyorum. Aldattiysa da bilmek istiyorum.
Uzuntumu tahmin bile edemiyorum oyle bisey varsa. Ama olmasina ragmen bilmemek beni bitirir.
Tesekkur ederim
aaa .. ne alaka .. tamam tamam yazmam cnmmmCanim lutfen adini yazma sonra bana reklam yapiyosun diyorlar.
Siz deseniz de yine bana diyorlar.
Evet bitmiyor supheler. Her sey daha beter oldu.. Gidicem
Normalde alışveriş kişisel bişey olduğu için eczaneden aldığınız ilacı bile eczacının söylememesi etiktir. Özellikle kozmetik sektöründe bu konu gibi vakalar çok sık olduğundan eğer her gelene bu kadar detay verseler sıkıntılara neden olabilir önünü alamazlar.. Ama burda da hediye olsa değişim kartı falan olması lazım olmaması da enteresan.. Bilmiyorum güzel bi hikayeyle ürün değiştiricem falan diyerek belki de öğrenebilir.. Dikkat edin müşteri kaydı alan markalar Kaydınız var mı dedikten sonra isim soyisim değil telefon numaranızı alabilirmiyim derlermrb ben bana hediye gelen bir ürünle başka bir kurumsal mağazaya değiştirmek için gitmiştim sadece ft ismi söyledim elimde ft yoktu. isimle buldular ve değiştirebildim. birde ft ile başka hangi ürünler alındığını sormuştum söylemişlerdi bu kısmı çalışanın insiyatifinde mi ? normalde söylemeleri yasak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?