Aldatiliyor muyum ? :(

Yaa aklıma sey geldi. Sen o gun faturayi gordun. Sonra annemlerle bulustuk dedin ya. O sirada senin suphelenecegini anlayip rujlari annesine teslim etmistir senin eve falan bakacagini tahmin edip.
Bence adam masum. Cunku suclu olsa bu kadar rahat olmaz surat yapmaz. Kendine guveni var ki adam surat yapiyo. Ve senin aldatildigini dusunecek kadar takacagini hayal edememis bence.

Bence suclu olan surat yapar ne bileyim. Ruj a o para cok saçma değil mi erkek bu. Biz bile bayıldığumız ürünlere yüksek fiyatlar verirken sadece bir tane alırız. Neden 2 ? Yada bir erkek neden ruj alsın. Ama umarım doğru söylüyordur. Avm ye gidip aynı rujların fiyat kontrolünü yaptınız mı ?

Canim ben o faturayi hic gormedim. Kagidi gormedim yani. Cekilisteki kiz islemleri yaparken ekranda gordum bi de o malum yerde teyit ettirdim.
Annemlerle bulustuk dedim ya benim annemle. Onun degil.
Cok sagol yorumun icin

Ben bazi seylerin ilahi adalet olduguna inaniyorm.yani sizin oraya donmeniz ekranda gormeniz falan tavafuk.hicbirsey gizlu kalmuyor.benimde esim benden gizli birseyker yapsa hep tesaduf gibi karsima cikar.aldatma mi bilmem ama senden gizledigi bursey kesin.faturayi gostermemesi 2 ruja o kadar para vermesi

Yani ben okurken inşallah ortada bişey yoktur yanlış anlaşılmadır eşi çıkarır verir demek istedim... Altı üstü iki ruj için annesinin evinde saklanacak kadar büyük değerli bişey yok ortada hadi desem ki bir mücevher yada hayalini kurduğunuz bişey tamam saklanır başka bir evde ama altı üstü bir ruj....

Siz ilk avm de şüphelenip sorduğunuzda eşinize fırsat vermişsiniz zaman tanımışsınız... Çok zor mu bir yerden aynı rujdan iki tane daha alıp koymak annesinin evine... Yani ne diyeyim çok zor bir durum ama eşiniz bu kadarını yaptıysa karda yürüyüp izini belli etmeyenler den sanırım..

Sizde nolur üzülmeyin insan inanmak istemiyor kendine konduramıyor böyle bir şeyi haklı olarak aldatılmayı ne kadın ne de erkek ister

anladım. ben direk değişim yapmak istedim üstelik aynı mağazada değildi aldığı mağaza başka bir avm deydi yani. bana hediye gelen günden geriye dönük arama yapıp bulmuşlardı. valla çok iyi birine denk geldim demek ki:)

Canim lutfen adini yazma sonra bana reklam yapiyosun diyorlar.
Siz deseniz de yine bana diyorlar.
Evet bitmiyor supheler. Her sey daha beter oldu.. Gidicem

Reklam yaptın denmesi ne saçma yaa. Dandik bir marka olsa neyse. Elit bir marka böyle bir olayla mı anılmak ister? Anormal tepkiler veren bir adam, 14 Şubat’tan nefret ettim diyen bir kadın.

Hiç üzmeyin kendinizi. Millet ne diyor boşverin. Siz kendinizi düşünün.

Aslında değişim için bulurlar da size çok fazla detay vermezler ( fiyat bilgisi ya da işte fatura içeriği falan).. Gerçekten boş vakitli birine denk gelmişsiniz demekki :)

Arabanız varmı?varsa neden küçücük iki ruju arabanın biyerlerine saklamamış yada işyerine çekmecesine koymamışda annesine götürmüş büyük bişey olsa tamam diycem ama küçücük bi şeyden bahsediyoruz bende bu kısma takıldım?

Konudan esime bahsettim, acikcasi tepkisi su oldu, gecti artik o rujlar o kadina bi sekilde mutlaka gelecek, altinda baska bisey olmasa o kadar cok inkar etmez baslarim 14 subatina der cikarir o saniye verirdi. Aldatiyor olmasa bile bu isin altinda bisey oldugu cok acik ve net dedi. Evet birsey var ama ne? Sende bunu sorguluyorsun anladigim

Evet bu dediğiniz pek normal değil ama bence diğer hareketlerini de gözlemleyin. Yani yakın zamanda başka size abes gelen bir davranışı falan oldu mu. Mesela telefonunu ortada bırakır mı. Bir kontrol edebilirsiniz. Değişen alışkanlığı var mı. Size daha iyi veya daha kotu davranıyor mu. Bu gibi şeyler.

Bi de bu olayda bana 2. posta rujları annesine aldırmış gibi geliyo konu sahibinin eşi.. Herkes demiş annesi suça ortak olmaz diye ama kadını arayıp dese ki ; filan falan markadan git kedimkahvemmben'e 2 ruj al sende dursun sevgililer günü hediyesi almaya fırsatım olmadı falan dese kadın gider alır yani bunda ne varki nerden bilicek neye ortak olduğunu?

Sevgili konu sahibi bence esiniz siz avmde gezerken bi kadınla buluşmuş ve
ona ruj almış olamayacagına göre o rujlar size bence
Tabi bu kadar olandan sonra
Aldatırsan tesebbüs edersen yer yerinden oynar mesajı verin de boşa gitmesin bari.

Ama bence size hediye almaya calışırken batırmış

Aslında değişim için bulurlar da size çok fazla detay vermezler ( fiyat bilgisi ya da işte fatura içeriği falan).. Gerçekten boş vakitli birine denk gelmişsiniz demekki :)

ay aslında onlarıda söyledi
toplam tutarı söyledi benim gözler pörtledi:)
tamamen meraktan ne almış diye sordum bir kadın montu daha vardı birde kendine almış..
ha beni ilgilendiren bir durum değildi ama merak işte:)
gidip sormadım diğer mont kimeydi diye ama hala meraktayım

Benim de aklıma bu geldi.

İşte evt size vermişler ama bu normalde verilmemesi gereken bi bilgidir.. Bu bilgi sonucunda vukuat çıksa mağazayı şikayet etseniz işinden bile olur en kötü uyarı alır

Canim ben o faturayi hic gormedim. Kagidi gormedim yani. Cekilisteki kiz islemleri yaparken ekranda gordum bi de o malum yerde teyit ettirdim.
Annemlerle bulustuk dedim ya benim annemle. Onun degil.
Cok sagol yorumun icin
Ekrani kastetmistim evet. Hmm anneler karismis bende demekki.. ama isin icinde annesi var baskasina alsa annesini karistiramaz. Gizli yapar. Baskasina alsa rujdan anlamaz diyosun yine anlamicagi biseyi baskasina da alamaz.
2 ruja 150 tl verebilir sonucta ilk sevgililer gununuz. Yemek vs. bisey planlamamistir o parayi buna veririm demistir sonucta kullandigin birseymis.
Kurdukca icini sogutursun , evham yapma daha ck guvenini sarsarsin.

Ya yeni bir ruj almissa eger ortsksa eger para gideriniz nereye harcadigini sorgula.. yeni 150 tl lik bi harcaması olacak 2. kez ruj aldiysa eger.

Şimdi gördüm dayanamamış söylemişsiniz. Kötü olmuş. Keşke sürekli buraya yazıp doldurmasaydınız kendinizi..
Kafanız daha çok karıştı. Yarın her şey belli olacaktı zaten.
Ben en başından size alındığını söylüyordum haklı çıkmama sevindim. Aldatan erkek belli olur halinden tavrından..

Bence daha fazla avm ye gidip araştırmaya çalışarak kendinize zamanı zehir etmeyin. En başında size alınmış işte. Nokta koyun artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…