- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.121
Yaa aklıma sey geldi. Sen o gun faturayi gordun. Sonra annemlerle bulustuk dedin ya. O sirada senin suphelenecegini anlayip rujlari annesine teslim etmistir senin eve falan bakacagini tahmin edip.
Bence adam masum. Cunku suclu olsa bu kadar rahat olmaz surat yapmaz. Kendine guveni var ki adam surat yapiyo. Ve senin aldatildigini dusunecek kadar takacagini hayal edememis bence.
Normalde alışveriş kişisel bişey olduğu için eczaneden aldığınız ilacı bile eczacının söylememesi etiktir. Özellikle kozmetik sektöründe bu konu gibi vakalar çok sık olduğundan eğer her gelene bu kadar detay verseler sıkıntılara neden olabilir önünü alamazlar.. Ama burda da hediye olsa değişim kartı falan olması lazım olmaması da enteresan.. Bilmiyorum güzel bi hikayeyle ürün değiştiricem falan diyerek belki de öğrenebilir.. Dikkat edin müşteri kaydı alan markalar Kaydınız var mı dedikten sonra isim soyisim değil telefon numaranızı alabilirmiyim derler
Canim lutfen adini yazma sonra bana reklam yapiyosun diyorlar.
Siz deseniz de yine bana diyorlar.
Evet bitmiyor supheler. Her sey daha beter oldu.. Gidicem
Aslında değişim için bulurlar da size çok fazla detay vermezler ( fiyat bilgisi ya da işte fatura içeriği falan).. Gerçekten boş vakitli birine denk gelmişsiniz demekki :)anladım. ben direk değişim yapmak istedim üstelik aynı mağazada değildi aldığı mağaza başka bir avm deydi yani. bana hediye gelen günden geriye dönük arama yapıp bulmuşlardı. valla çok iyi birine denk geldim demek ki:)
Konudan esime bahsettim, acikcasi tepkisi su oldu, gecti artik o rujlar o kadina bi sekilde mutlaka gelecek, altinda baska bisey olmasa o kadar cok inkar etmez baslarim 14 subatina der cikarir o saniye verirdi. Aldatiyor olmasa bile bu isin altinda bisey oldugu cok acik ve net dedi. Evet birsey var ama ne? Sende bunu sorguluyorsun anladigimCanim cok ama cok tesekkur ederim. Beni anlayan birini gormeye gercekten ihtiyacim vardi.
Esim aldatiyor da olabilir aldatmiyor da olabilir. Ben tabii ki aldatmadigina inanmak istiyorum. Ama istemekle olmuyor. Beynimdeki sorular donup duruyor,burda esin masum yazilarini gorunce yazan kisiye siz hakli olabilirsiniz diyorum. iste o zaman benim aldatilmama ragmen esimi korumak istedigim saniliyor. Hayir. O mesajlari gorunce gercekten beceriksiz surpriz yapamadi sadece belki diyorum.
Seni aldatiyor diyenlere de ayni sekilde uzulsem de olabilir diyorum..
Niye yalan soyleyeyim. Hic normal degil. Aldatmis da olabilir..
Aslında değişim için bulurlar da size çok fazla detay vermezler ( fiyat bilgisi ya da işte fatura içeriği falan).. Gerçekten boş vakitli birine denk gelmişsiniz demekki :)
Benim de aklıma bu geldi.Bi de bu olayda bana 2. posta rujları annesine aldırmış gibi geliyo konu sahibinin eşi.. Herkes demiş annesi suça ortak olmaz diye ama kadını arayıp dese ki ; filan falan markadan git kedimkahvemmben'e 2 ruj al sende dursun sevgililer günü hediyesi almaya fırsatım olmadı falan dese kadın gider alır yani bunda ne varki nerden bilicek neye ortak olduğunu?
İşte evt size vermişler ama bu normalde verilmemesi gereken bi bilgidir.. Bu bilgi sonucunda vukuat çıksa mağazayı şikayet etseniz işinden bile olur en kötü uyarı alıray aslında onlarıda söyledi
toplam tutarı söyledi benim gözler pörtledi:)
tamamen meraktan ne almış diye sordum bir kadın montu daha vardı birde kendine almış..
ha beni ilgilendiren bir durum değildi ama merak işte:)
gidip sormadım diğer mont kimeydi diye ama hala meraktayım
Ben en başından beri böyle düşünüyorum da olay çözülür belki diye gerilim yaratmak istemedimBenim de aklıma bu geldi.
Ekrani kastetmistim evet. Hmm anneler karismis bende demekki.. ama isin icinde annesi var baskasina alsa annesini karistiramaz. Gizli yapar. Baskasina alsa rujdan anlamaz diyosun yine anlamicagi biseyi baskasina da alamaz.Canim ben o faturayi hic gormedim. Kagidi gormedim yani. Cekilisteki kiz islemleri yaparken ekranda gordum bi de o malum yerde teyit ettirdim.
Annemlerle bulustuk dedim ya benim annemle. Onun degil.
Cok sagol yorumun icin
Aksam yemegine oturana kadar tuttum kendimi yemekte dayanamadim. Patladim duramadim icimde tutamadim simdi aptal gibi hissediyorum. Agladim bagirdim cagirdim. Almissin dedim neyi sakliyosun, sana aldim dedi. Bana aldiysan nerde dedim. Ya cikarcaksin ya ben gidicem dedimtutamadim hic sogukkanli davranamadim
Annesindeymis. Annesine birakmis evde degilmis. Kalkip gidicez alicaz bugun dedim. Telefonu aldim haber vermesin diye annesine gittik aldik evet malum yerden 2 ruj evet.
Eve geldigimizden beri soruyorum faturasini, surekli sorguluyorum. Git degistir faturasi kayip dedi. Bi de bi ton trip atti ona guvenmiyomusum diye. Sana iyilik yaramiyo diyip yatti.
Simdi benim icimin rahatlamasi gerek ama ben rahatlamadim. Ya dunden sonra gidip almissa, kvme sakayla karisik ne zamandir burda falan dedm bisey demedi kadin. Gecistirdi yani dun mu gidip aldi,bugun is cikisi mi alip birakti. Gercekten ptesi alinan rujlar mi bunlar, ptesi hic anneme gidiyorum da demedi. Benim icimdeki vesveseler neden bitmiyor. Bana bisey diyin. Artik anormal miyim, bitti mi simdi ?
Ama 2 ruj bilmiyorum sacma sapan kaldim. Boyle. Ne alaka ruj. Hic bisey mantikli degil. Bana ruh hastasi diceksiniz
Agliyorum bir saattir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?