Aldatiliyor muyum ? :(

Aynen. Bence de aynılarını alıp annesinin evine koyması çok kolay. Burada bu ihtimal için “yok artık, Sherlock Holmes” vs yazan oldu. Ne alakası var. Çok basit bir mantık bu. Ama umarım öyle olmamıştır tabii.

Kafam karıştı benim.
Sanki eşiniz şüphelendiğinizi anladığı için 2 ruj daha alıp annesine bırakmış gibi geldi.
Hadi büyükce bir paket olur,saklasın diye annesine bırakır ama iki ruj,minicik bir kutu,ceketinin cebine koysa getirir yani eve ruhunuz duymaz.
Bilemiyorum,aldatıyor diyemem ama ailesinden birine almıs olabilir,kızarsınız diye söylememiştir. Ama ben baştan beri o rujları size almadığını düşünüyorum. Sanırım gidip mağazadan sorgulardım kac tane alınmış diye. Başka türlü nasıl emin olunur bilemedim.
Ha şüphelendiğiniz an sana aldım,annemde yada evde dolapta gidince veririm deyip verseydi size rujları tamam derdim ama bu durumda bir tuhaflık var,madem diretecekti bir gün daha bekler sevgililer gününde verirdi. Madem erken verecekti ilk sorduğunuzda söyleseydi.

Ya çok basit bişey millet neler neler yapıyor saklanmak için bana eşi masum gelmiyor... Haa ama şu da olabilir kardeşi yeğeni felan varsa belki istemiştir kırmamak için almıştır karısına söyleyememiştir... Genelde aileye yapılan şeyler nedense saklanıyor

Canim ben o faturayi hic gormedim. Kagidi gormedim yani. Cekilisteki kiz islemleri yaparken ekranda gordum bi de o malum yerde teyit ettirdim.
Annemlerle bulustuk dedim ya benim annemle. Onun degil.
Cok sagol yorumun icin

Ya bi de faturaları verirken sen bekleme git demiş ya benim aklım da oraya takıldı. Tam da o sırada siz gitmişsiniz sıra onda iken.

Daha önce yazdım ama tekrar yazayım belki konu,sahibinin gözünden kaçmıştır. Arkadaşım mağazaya gidince eşinin adıyla fatura aratma. Elindeki iki ruju götür. Ben bunların faturasını kaybettim değişim yapacağım bakar mısınız faturama. Eğer kim adına yapıldı fatura derse bilmiyorum hediye de ayın 6 sından sonra alındı de. 6 sinden itibaren bakarlar sadece bu iki ürünün satıldığı faturalara. Daha önce benzer durumda aldığım ürünün 1 aylık satışına bakmışlardı. Farklı bi mağazaydı burası da bakar bence. Eğer pzartesi dışında bu iki ürün hiç birlikte satılmadıysa derin bi oh çekersin. Böyle bi fatura varsa kimin adına diye sorarsın.
Barkod bilgisayara kaydedilmez o şekilde bulunamaz malesef.. Olmayan bi isim ve telefon vermeyi akıl ettiyse tabi bilemem o zaman hiçbi türlü bulunamaz malesef

Bence konu sahibinin başı kazan gibi oldu.Olaya birde onun açısından bakılsın.Yorum yaparken kolay başkasına.Kendine olunca böyle kolay olmuyor ışte.En iyi eşini sen tanırsin.Iki rujla olacak birşey değil bu.Ben senin yerinde olsam konumu kapatırım Yada yalnız kalır düşünürüm.Tek başına daha kolay cozersin bu sorunu.Burasi seni aşağı çekiyor.Ortada bir felaket yok.Biraz mantıklı düşününce aldatan adam tedirgin olur.Seninle o mağazaya gitmez.Hadi gitti diyelim bukadar sakin olamaz.Telefonu ortada durmaz.Sifresi olur dursada.Gun içinde ortadan kaybolur.Ya çok ilgili ya çok ilgisiz olur.Surekli diken üstünde olur.Is yerinde filan saklanan numarası oldugunu da sanmıyorum.Aldattigi kişi mutlaka arardi.Daha birsur u şey.Bilim kurguya gerek yok.Lutfen mantıklı düşün.

Başından beri benim aklıma tek hikaye geldi. Pazartesi eşin AVM ye gitti. Orda tanıdığı ve hoş bulduğu bir bayanla karşılaştı. Alışverişe beraber devam ettiler. O sıra kadın kendine bişeyler baktı eşin de jest olsun diye onun hesabını ödedi. Sen faturayı görünce tutuşup gitti yine 2 ruj aldı. Eğer olay böyleyse imkanı yok aynı numaraları alamaz ver iki tane der total 150 yi bulmaya çalışır.
Ya da yine avm de kadın kendine alırken o da bak ben de ne ince bir adamım izlenimi vermek için sana aldı o rujları.
Her türlü olayda bir kadın var bence ama aldatılma boyutunda değil.
Sana ruj almayan adam sevgilisine alır mı ya gider düz mantık parfüm saat vs alır.

Ya öyle diyorsunuz da geçen gün mesela aldatan biri söylemiş aldattığı kişi ile yıllarca telefon konuşması bile yapmamış her hafta aynı gün saatte aynı otel odasında buluşurlarmış...Telefonun ortada olup olmaması bunlar kesin yok dedirtecek şeyler değil. Gün içinde yazışır siler, akşam aramaz gibi gibi.

Burda önemli olan konu sahibinin hisleri, kadınlar az çok anlar hisseder, gözlerine bile baksa anlar bazen. Konu sahibi hissetti bir şeyler ve korkuyor ondan bu kadar panik yaptı.

Ayrıca kv nin geçiştirmesi, kv evine bırakılan rujlar, fatura verirken sen gez demesi bir çok nokta var.

Umarım biz haksız çıkarız ama benim de içime sinmiyor bazı şeyler.

Acaba biz mi fesatız, pimpirikli miyiz filan diye baştan gözden geçirdim olayı. İlk olarak AVM de eşin sen git dolaş ben faturaları çekiliş için kaydettiricem demesi falso. Normalde diyebilir, o an anlaşılmaz ama tüm bu olanlardan sonra geriye dönüp bakılınca tuhaflaşıyor. Sanki zincirin ilk halkası gibi. Sonra konu sahibi ekranda gördüğünde eşin şiddetle inkar etmesi var ve en dikkat edilmesi gereken bu husus işte: o kadar saçmalıyor ki, sen kendin alıp unutmuşsundur diyor. Hiç insan belirli bi mağazadan 150 tl lik ürün alıp sonra unutur mu allahaşkına? Tam bi eli ayağına dolaşma vakasıyla karşı karşıya kalınıyor.

Neyse o gün kaynıyor, akşam faturalara bir bakılıyor ki fatura ortadan kaybolmuuuuş. Ama diğerleri var, sadece malum fatura kayıp. İşte artık konu sahibinin midesi bulanmaya başlıyor. Uykuları kaçıyor, gözyaşı üzüntü. Kocası bunları görüyor ama tık yok! Hala inkara devam. Neymiş sürpriz yapacak karısına. Aldığı da 2 ruj. Kadıncağız iz sürüyor uğraşıyor didiniyor ve tam da korktuğu gibi 150 tl lik 2 rujun faturası mağazadan doğrulanmasın mı? Tabi gidip kocasıyla yüzleşiyor, bide ne duysun, alınan rujlar kayınvalideden çıkıyor. Kv desen sır küpü. Rujlar ne zaman geldi sorusunun cevabı yok!

Sizce de basit bi 14 şubat hediye satın alımı için fazla komplike planlar değil mi? Hangi erkek karısına 2 ruj ( ki neden 2 ruj alıyor onu da anlamış değilim) hediye etmek için bu kadar çetrefilli ve üzüntü veren bir yol tercih eder ki? Erkekler düz mantık demiyor muyduk? Faturayı kaydederken karın gördü mü tamaaaaam sürpriz bozuldu gitti işte, çıkart ver rujunu kadının bu ne böyle? Herşey çok saçma ya

Tam da sizin yazdığınız noktalara takıldım ben de. Normal bir erkek al işte sürpriz bozuldu der aynı gün rujları verirdi, aradan zaman geçmiş iki ruj kv den çıkıyor, saçmalığın daniskası.

Pöf valla ben gerildim konu sahibi inşallah en kısa zamanda huzura kavuşursun hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Kesinlikle öyle. Yani mesela kadıncağızın hayattaki en büyük hayalini gerçekleştiriyordur, ne bileyim çok istediği evi almıştır arabayı almıştır, o anın ölümsüz olması için kusursuz plan yapmaya çalışıyodur, sürpriz bozulmasın diye çırpınıyodur. Ama 2 tane ruj ya! Ruj bildiğin. Ne sürprizinden bahsediyoruz

Mağazadan doğrulatma olayını ben kaçırmışım galiba

Bi de göz göre göre kadına sen almış unutmuşsundur diyor ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…