- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.161
Konu sahibi öğrendi, 2 tane 75 er tl lik ruj alınmış. Gitti hesap sordu adam da sana aldım annemde duruyolar dedi, annesinin evinde çıktı rujlar. fatura kayıpTanesi 75 tl olan ruj var mi öylee :s
Durumlar çok şupheli ama bu bulgular yeterli olmuyor net kanit icermiyor
Konu sahibi öğrendi, 2 tane 75 er tl lik ruj alınmış. Gitti hesap sordu adam da sana aldım annemde duruyolar dedi, annesinin evinde çıktı rujlar
Valla bacım yarın sana sevgililer günü diye ruj verse bile inanma al işte faturadaki ruj bu felan diye çünki bu kadar tartışmadan sonra bu bile masum deil..bence kredi kartı dökümanını iste nerde nezman saat kaç alınmış öğren
O zaman niye hala inanmıyoruz eş kişisine?Konu sahibi mağazadan eşinin adına fatura olduğunu öğrendi.
Icimde aldatilmama istegi var elbette.
Korkuyorum ama ne olursa olsun bu isin sonu 8 aylik yeni evliligimi noktalamak olacaksa da bilmek istiyorum. Diger turlu igrenc.dusundukce midem bulaniyor.
O zaman niye hala inanmıyoruz eş kişisine?
Anladım şimdi konu sahibi kendini tutamayıp ruj almışsın dedi galiba eşine o da o gün değil ertesi gün evt aldım deyip annesine götürdü heralde.. Burda tabi arada ne kadar boşluk var acaba ruj olayını öğrendikten sonra başkabirisine (annesine mesela) tekrar ruj aldırıp onları da vermiş olabilir.. Ya da o başka birine aldığı rujları olay büyüyünce eşine vermiş de olabilir.. Ama bu bence bu şekilde sonuca bağlanabilcek bişey değil.. Sonuçta sevgililer günü henüz gelmemişti rüjlar sahibine ulaşmamıştı.. Bilmiyorum konu kolay çözüme ulaşacak gibi gözükmüyo bu durumdaTabi o rujların o rujlar olduğunu bilemiyoruz başka ruj alınıp anneyi bırakılmış olabilir sonuçta ya da başkasına aldırılmıştır
Anladım şimdi konu sahibi kendini tutamayıp ruj almışsın dedi galiba eşine o da o gün değil ertesi gün evt aldım deyip annesine götürdü heralde.. Burda tabi arada ne kadar boşluk var acaba ruj olayını öğrendikten sonra başkabirisine (annesine mesela) tekrar ruj aldırıp onları da vermiş olabilir.. Ya da o başka birine aldığı rujları olay büyüyünce eşine vermiş de olabilir.. Ama bu bence bu şekilde sonuca bağlanabilcek bişey değil.. Sonuçta sevgililer günü henüz gelmemişti rüjlar sahibine ulaşmamıştı.. Bilmiyorum konu kolay çözüme ulaşacak gibi gözükmüyo bu durumda
Aynen katılıyorum size benim de başım geldi ama eşim hemen dokümanları faturayı çıkardı gösterdi yanlış anladın diye... Kadın ekranda görünce eşine söylemiş kadına da onaylatmış ama adam hala inkar etmiş... Hani nerde bak hepsi bu diyebilirdi... İnkar edeceğine elinde ki faturaları gösterebilir yada çekiliş için faturaları sisteme giren kadına adam sorabilirdin hani ne alışverişi diye....Acaba biz mi fesatız, pimpirikli miyiz filan diye baştan gözden geçirdim olayı. İlk olarak AVM de eşin sen git dolaş ben faturaları çekiliş için kaydettiricem demesi falso. Normalde diyebilir, o an anlaşılmaz ama tüm bu olanlardan sonra geriye dönüp bakılınca tuhaflaşıyor. Sanki zincirin ilk halkası gibi. Sonra konu sahibi ekranda gördüğünde eşin şiddetle inkar etmesi var ve en dikkat edilmesi gereken bu husus işte: o kadar saçmalıyor ki, sen kendin alıp unutmuşsundur diyor. Hiç insan belirli bi mağazadan 150 tl lik ürün alıp sonra unutur mu allahaşkına? Tam bi eli ayağına dolaşma vakasıyla karşı karşıya kalınıyor.
Neyse o gün kaynıyor, akşam faturalara bir bakılıyor ki fatura ortadan kaybolmuuuuş. Ama diğerleri var, sadece malum fatura kayıp. İşte artık konu sahibinin midesi bulanmaya başlıyor. Uykuları kaçıyor, gözyaşı üzüntü. Kocası bunları görüyor ama tık yok! Hala inkara devam. Neymiş sürpriz yapacak karısına. Aldığı da 2 ruj. Kadıncağız iz sürüyor uğraşıyor didiniyor ve tam da korktuğu gibi 150 tl lik 2 rujun faturası mağazadan doğrulanmasın mı? Tabi gidip kocasıyla yüzleşiyor, bide ne duysun, alınan rujlar kayınvalideden çıkıyor. Kv desen sır küpü. Rujlar ne zaman geldi sorusunun cevabı yok!
Sizce de basit bi 14 şubat hediye satın alımı için fazla komplike planlar değil mi? Hangi erkek karısına 2 ruj ( ki neden 2 ruj alıyor onu da anlamış değilim) hediye etmek için bu kadar çetrefilli ve üzüntü veren bir yol tercih eder ki? Erkekler düz mantık demiyor muyduk? Faturayı kaydederken karın gördü mü tamaaaaam sürpriz bozuldu gitti işte, çıkart ver rujunu kadının bu ne böyle? Herşey çok saçma ya
Ya ben fesatlık yapmak istemiyorum koskoca kadın yalan mı söyleyecek diyorum ama oğlumun yuvası yıkılmasın diye söylemiş de olabilir bana getirdi diye. Siz tekrar bir sorun eşinize çaktırmadan AVM'ye iki alışveriş yapılmış mı? Tek alışverişse adam masumdur. Yani bir sürü şey üretilebilir başkasının adına ikinci bir kez aldığı düşünülebilir falan fıstık da artık bu kadarı paranoyaklığa girer. O yüzden siz bir sorun içinizi ferahlatın. Aldatıyorsa bugün çıkmasa bile yarın çıkar, hiçbir şey gizli kalmaz buna inanın. Kimse hiçbir şeyi sonsuza dek saklayamaz. Tek fatura varsa tek bir kez alışveriş yapıldıysa, kayınvalidenizin de yalan söylemediğini düşünerek güvenin derim şimdilik. Böyle şüpheyle gerçekten yaşanmaz.
Acaba biz mi fesatız, pimpirikli miyiz filan diye baştan gözden geçirdim olayı. İlk olarak AVM de eşin sen git dolaş ben faturaları çekiliş için kaydettiricem demesi falso. Normalde diyebilir, o an anlaşılmaz ama tüm bu olanlardan sonra geriye dönüp bakılınca tuhaflaşıyor. Sanki zincirin ilk halkası gibi. Sonra konu sahibi ekranda gördüğünde eşin şiddetle inkar etmesi var ve en dikkat edilmesi gereken bu husus işte: o kadar saçmalıyor ki, sen kendin alıp unutmuşsundur diyor. Hiç insan belirli bi mağazadan 150 tl lik ürün alıp sonra unutur mu allahaşkına? Tam bi eli ayağına dolaşma vakasıyla karşı karşıya kalınıyor.
Neyse o gün kaynıyor, akşam faturalara bir bakılıyor ki fatura ortadan kaybolmuuuuş. Ama diğerleri var, sadece malum fatura kayıp. İşte artık konu sahibinin midesi bulanmaya başlıyor. Uykuları kaçıyor, gözyaşı üzüntü. Kocası bunları görüyor ama tık yok! Hala inkara devam. Neymiş sürpriz yapacak karısına. Aldığı da 2 ruj. Kadıncağız iz sürüyor uğraşıyor didiniyor ve tam da korktuğu gibi 150 tl lik 2 rujun faturası mağazadan doğrulanmasın mı? Tabi gidip kocasıyla yüzleşiyor, bide ne duysun, alınan rujlar kayınvalideden çıkıyor. Kv desen sır küpü. Rujlar ne zaman geldi sorusunun cevabı yok!
Sizce de basit bi 14 şubat hediye satın alımı için fazla komplike planlar değil mi? Hangi erkek karısına 2 ruj ( ki neden 2 ruj alıyor onu da anlamış değilim) hediye etmek için bu kadar çetrefilli ve üzüntü veren bir yol tercih eder ki? Erkekler düz mantık demiyor muyduk? Faturayı kaydederken karın gördü mü tamaaaaam sürpriz bozuldu gitti işte, çıkart ver rujunu kadının bu ne böyle? Herşey çok saçma ya
Öyle birşey varsa da konu sahibinin kafası burda cok karıştı.Biraz kafasını dağıtması lazım.Esini o tanıyor.Bence gayet zeki bir bayan ben tanımadan sevdim.Bu işi kendi çözer.Umarim iyi olur hakkında hayırlısı olur.Ya öyle diyorsunuz da geçen gün mesela aldatan biri söylemiş aldattığı kişi ile yıllarca telefon konuşması bile yapmamış her hafta aynı gün saatte aynı otel odasında buluşurlarmış...Telefonun ortada olup olmaması bunlar kesin yok dedirtecek şeyler değil. Gün içinde yazışır siler, akşam aramaz gibi gibi.
Burda önemli olan konu sahibinin hisleri, kadınlar az çok anlar hisseder, gözlerine bile baksa anlar bazen. Konu sahibi hissetti bir şeyler ve korkuyor ondan bu kadar panik yaptı.
Ayrıca kv nin geçiştirmesi, kv evine bırakılan rujlar, fatura verirken sen gez demesi bir çok nokta var.
Umarım biz haksız çıkarız ama benim de içime sinmiyor bazı şeyler.
Bence kv nin pek bişi bildiği yok, oğlu sorarsa bıraktı dersin bile demiş olabilir, ki arada epey zaman farkı var.
Başka bir arkadaş da yorum yapmıştı, bu kadar üzülmeye sorgulamaya, eğer adam masumsa çıkarıp ruju fırlatır aman al hediyen de 14 şubatın da yerin dibine girsin der ama ortada ruj olmadığı için o ilk gün çıkarıp fırlatamadı demişti. Cidden öyleAcaba eşi konu sahibinin bu kadar düşünceler içinde boğulduğunu, kafaya taktığını ve üzüldüğünü
anlamadı farketmedi de mi bu kadar inatla illa 14 şubatta vericem diye didindi durdu.
Yani bariz uğraşıyor önce faturaları verirken sen git biraz gez diyor sonra konu sahibi farkedince
sen almışsındır diyor ben almadım deyince yanlış gördün zaten yoktu öyle bir fatura diyor ve hemen
faturayı yok ediyor konu sahibi gelince bulamıyor. Dediğiniz gibi büyük bir olay organizasyon
bir şey olsa neyse bozulmasın diye uğraştı diyelim de alt tarafı 2 ruj için bu gayret çaba.. anlaması
gerçekten zor.
Gerçi üzüldüğünü ve takıldığını anlamaması da söz konusu değil sanırımbu yüzden ciddi bir tartışmaları olmuş kredi kartlarına bakılmış vs..
madem bu kadar şüphelendin taktın kafana bu kadar başımın etini yedin sürpriz de ruj da yerin dibine batsın al filan demesi gerekirdi.
Eşi masumsa eğer demekki çok inatçı bir insan böyle inadı uğruna her türlü mantıksız hareketi yapabilen biridir
belki de..
Yani iki ruj için adam FBI ajanı performansı sergiliyor gereksiz gereksiz. Ha ben olsam yutmuş numarası yapıp takibe alırdım. Konu sahibinin serinkanlı kalamamasının da etkisi var bu durumda. Nakit alışveriş yapan bir insan için sıyrılması kolay bir durum. Arkadaşına rica et iki ruj al faturayı kendi adına kes ben sana veririm parasını de, rujları annene bırak, ama eşine en baştan faturaları dahi gösterme hatta "Sen almışsındır da unutmuşsundur yeaa" diyerek en acemi yalanı söyle. Kıytırık bir 14 şubat için fazla çetrefilli. O yüzden ben kesin masumdur diyemem, aldatmıyor olsa bile işin içinde başka bir iş olduğu kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?