Aldatiliyor muyum ? :(

Konu sahibi perişan oldu 2 gündür sürprizin önemi mi kalır bu saatten sonra..
Yani eşin inat etme ihtimali de bu yüzden elde kalıyor.
Kaldı ki zaten avm'de görevli faturaları girerken görünce bozulmuştu sürpriz kalmadı yani o mağazadan ne alınabilir sadece makyaj malzemesi satılıyor e gördü zaten alabileceğin şeyler belli bunun daha sürprizliği de kalmadı ki saklamak neden? Bir de evde oraya buraya da tıkıştırmamış annesine vermiş.
Devlet sırrı gibi davranmış adam resmen. Gerçekten çok tuhaf nereye varacak bu konunun sonu merak ediyorum.

Konunun güncel hali ne bilen biri özet geçsin lütfen. Kv ye soracaktı rujları ne zaman bıraktı diye. Sordu mu nedir durum?

Siz sorunca annemde diyip gece beraber gidip aldınız değil mi gece gece nasıl ayarlayacak ki hemde siz ruh almışşın diyince hediyeyi vermesi. Bence adam doğru söylüyo
Siz arada çok şey kaçırmışsınız. Öyle hemen sorunca gidip alınmadı ki o rujlar anneden. defalarca kavga edildi, o kavgalarda hep inkar. ben bişey almadım dedi eş. Günler sonraki artık konu sahibi gidip mağazadan eşinin adına 2 ruj alındığını teyit ettirip gidip kocasıyla yüzleşti, o zaman dedi tamam ya sana aldım annemde diye. Gidip alalım filan da dediğine emin değilim, konu sahibi ısrar etti hadi gidelim göster bakalım dedi

Valla bence aldatıyor. O kadar çekilişlere meraklı adamın fişi atacagına hiçç inanmam. Bence size yeni ruj aldı faturayada sallamasyon isim no verdi ama fatura yok çünkü faturada tarih çıkar ama ne hikmetse gönül rahatlığıyla git değiştir diyor cunku biliyor bulunamayacagını. Keske hiç söylemeseydiniz belki akıl edemezdi. Ben sizin yerinizde olsam giderim 5 inden itibaren olan kamera kayıtlarını isterim

Canım madem o magazaya gıdıp ruju aldıgını ögrenebıldın tekrar gıdıp fatura cıkarabılırmısınız kaybettım faturayı de,sonra faturayla ruju karsilastirirsin kod vs var mi ayni mi diye,aslinda esiniz akilli olsaydi eski faturayla yeni rujlari (eger tekrar aldiysa) kombinleyip verebilirdi size,ve her turlu yirtmis olurdu bu konudan,belkide gercekten masum (INSALLAH)

Kamera kayıtları her isteyene verilmez yalnız.

Tamam orayı biliyorum ama ruj almışşın öğrendim dediğinde beraber annesine gidip vermiş demekki rujlar önceden annenin evindeymiş

:))))))))))

Konunun güncel hali ne bilen biri özet geçsin lütfen. Kv ye soracaktı rujları ne zaman bıraktı diye. Sordu mu nedir durum?
Konu sahibi saatlerdir ortalarda yok. Mağazaya uğrayıp sonra da kv ne gidecekti, ağzını arayacaktı çaktırmadan. İnşallah tatsız birşeyler olmamıştır. Hepimiz çok merak içindeyiz, neyse bir an önce çıksın istiyorum ama kadıncağızın üzüleceği bir durum çıkmaması için de dua edelim. zaten perişan oldu kaç gündür

Ruj aldıgını öğrendiğini söykedikten sonra o anda gitmemişler mi annesine
hayır. anneye gitme arasında 1-2 gün fark var konunun tamamını okuyamadım ama doğru bilen düzeltsin. Kavga ediliyor sonunda eşi git anneme bak bıraktım orda diyor, kv de bir kaç gün oldu diyor net tarih falan da yok ama kv dil ucuyla konuşuyor. Ruj cebe bile sığan bir şey nedir anneye bırakma konu sahibi haklı olarak iyice kafası karışıyor.

Hayırlısıyla çözüm kavuşsa şu konu kadın belirsizlikten ne halde allahım yardım et.

Başınj biliyorum faturayı görüp kavga ediyolar ama zaten ruj alındıgını konu sahibi de dün öğrendi. Dün akşam kavga edip gece de annesine gitmişler ben öyle anladım

Tamam orayı biliyorum ama ruj almışşın öğrendim dediğinde beraber annesine gidip vermiş demekki rujlar önceden annenin evindeymiş
O kısmı da çözemedik ki. Acaba rujlar hep annedeydi de başkası için alındığından konu sahibine verilmedi miii yoksa çok sıkışınca gidip aynısından 2 ruj alıp annesinin evine mi koydu bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…