- 7 Haziran 2017
- 2.924
- 3.306
- 133
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.181
Siz sorunca annemde diyip gece beraber gidip aldınız değil mi gece gece nasıl ayarlayacak ki hemde siz ruh almışşın diyince hediyeyi vermesi. Bence adam doğru söylüyo
Aynen aklanmama Sebebi kısmen bu bencedeilk kavga ettiginizde niye hadi gidip alalim annemde demedi ? sorular sorular
Başka bir arkadaş da yorum yapmıştı, bu kadar üzülmeye sorgulamaya, eğer adam masumsa çıkarıp ruju fırlatır aman al hediyen de 14 şubatın da yerin dibine girsin der ama ortada ruj olmadığı için o ilk gün çıkarıp fırlatamadı demişti. Cidden öyle
Aynen aklanmama Sebebi kısmen bu bencede
Siz arada çok şey kaçırmışsınız. Öyle hemen sorunca gidip alınmadı ki o rujlar anneden. defalarca kavga edildi, o kavgalarda hep inkar. ben bişey almadım dedi eş. Günler sonraki artık konu sahibi gidip mağazadan eşinin adına 2 ruj alındığını teyit ettirip gidip kocasıyla yüzleşti, o zaman dedi tamam ya sana aldım annemde diye. Gidip alalım filan da dediğine emin değilim, konu sahibi ısrar etti hadi gidelim göster bakalım dediSiz sorunca annemde diyip gece beraber gidip aldınız değil mi gece gece nasıl ayarlayacak ki hemde siz ruh almışşın diyince hediyeyi vermesi. Bence adam doğru söylüyo
Valla bence aldatıyor. O kadar çekilişlere meraklı adamın fişi atacagına hiçç inanmam. Bence size yeni ruj aldı faturayada sallamasyon isim no verdi ama fatura yok çünkü faturada tarih çıkar ama ne hikmetse gönül rahatlığıyla git değiştir diyor cunku biliyor bulunamayacagını. Keske hiç söylemeseydiniz belki akıl edemezdi. Ben sizin yerinizde olsam giderim 5 inden itibaren olan kamera kayıtlarını isterim
Tamam orayı biliyorum ama ruj almışşın öğrendim dediğinde beraber annesine gidip vermiş demekki rujlar önceden annenin evindeymişSiz arada çok şey kaçırmışsınız. Öyle hemen sorunca gidip alınmadı ki o rujlar anneden. defalarca kavga edildi, o kavgalarda hep inkar. ben bişey almadım dedi eş. Günler sonraki artık konu sahibi gidip mağazadan eşinin adına 2 ruj alındığını teyit ettirip gidip kocasıyla yüzleşti, o zaman dedi tamam ya sana aldım annemde diye. Gidip alalım filan da dediğine emin değilim, konu sahibi ısrar etti hadi gidelim göster bakalım dedi
Ruj aldıgını öğrendiğini söykedikten sonra o anda gitmemişler mi annesineOlay arasında zaman farkı var ama aynı gün olmuyor
:))))))))))Başından beri benim aklıma tek hikaye geldi. Pazartesi eşin AVM ye gitti. Orda tanıdığı ve hoş bulduğu bir bayanla karşılaştı. Alışverişe beraber devam ettiler. O sıra kadın kendine bişeyler baktı eşin de jest olsun diye onun hesabını ödedi. Sen faturayı görünce tutuşup gitti yine 2 ruj aldı. Eğer olay böyleyse imkanı yok aynı numaraları alamaz ver iki tane der total 150 yi bulmaya çalışır.
Ya da yine avm de kadın kendine alırken o da bak ben de ne ince bir adamım izlenimi vermek için sana aldı o rujları.
Her türlü olayda bir kadın var bence ama aldatılma boyutunda değil.
Sana ruj almayan adam sevgilisine alır mı ya gider düz mantık parfüm saat vs alır.
Konu sahibi saatlerdir ortalarda yok. Mağazaya uğrayıp sonra da kv ne gidecekti, ağzını arayacaktı çaktırmadan. İnşallah tatsız birşeyler olmamıştır. Hepimiz çok merak içindeyiz, neyse bir an önce çıksın istiyorum ama kadıncağızın üzüleceği bir durum çıkmaması için de dua edelim. zaten perişan oldu kaç gündürKonunun güncel hali ne bilen biri özet geçsin lütfen. Kv ye soracaktı rujları ne zaman bıraktı diye. Sordu mu nedir durum?
hayır. anneye gitme arasında 1-2 gün fark var konunun tamamını okuyamadım ama doğru bilen düzeltsin. Kavga ediliyor sonunda eşi git anneme bak bıraktım orda diyor, kv de bir kaç gün oldu diyor net tarih falan da yok ama kv dil ucuyla konuşuyor. Ruj cebe bile sığan bir şey nedir anneye bırakma konu sahibi haklı olarak iyice kafası karışıyor.Ruj aldıgını öğrendiğini söykedikten sonra o anda gitmemişler mi annesine
Başınj biliyorum faturayı görüp kavga ediyolar ama zaten ruj alındıgını konu sahibi de dün öğrendi. Dün akşam kavga edip gece de annesine gitmişler ben öyle anladımhayır. anneye gitme arasında 1-2 gün fark var konunun tamamını okuyamadım ama doğru bilen düzeltsin. Kavga ediliyor sonunda eşi git anneme bak bıraktım orda diyor, kv de bir kaç gün oldu diyor net tarih falan da yok ama kv dil ucuyla konuşuyor. Ruj cebe bile sığan bir şey nedir anneye bırakma konu sahibi haklı olarak iyice kafası karışıyor.
Hayırlısıyla çözüm kavuşsa şu konu kadın belirsizlikten ne halde allahım yardım et.
O kısmı da çözemedik ki. Acaba rujlar hep annedeydi de başkası için alındığından konu sahibine verilmedi miii yoksa çok sıkışınca gidip aynısından 2 ruj alıp annesinin evine mi koydu bilmiyoruzTamam orayı biliyorum ama ruj almışşın öğrendim dediğinde beraber annesine gidip vermiş demekki rujlar önceden annenin evindeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?