Aldatiliyor muyum ? :(

O kısmı da çözemedik ki. Acaba rujlar hep annedeydi de başkası için alındığından konu sahibine verilmedi miii yoksa çok sıkışınca gidip aynısından 2 ruj alıp annesinin evine mi koydu bilmiyoruz
Ruj oldugunu zaten dün sabah öğrendi değil mi o zaman dün akşam kavga ettiler adam da alıp annesinin evine götürdü. Ben öyle anladım

Galiba çekiliş için 5 şubatta kaydedilmiş fatura. Yani 9 şubattan önce alındığı kesin gibi

Ruj oldugunu zaten dün sabah öğrendi değil mi o zaman dün akşam kavga ettiler adam da alıp annesinin evine götürdü. Ben öyle anladım
Evet alınan ürünün ruj olduğunu dün öğrendi ama eş kişisi başkasıyla önceden aldığı ürünü eşinin öğrenme ihtimali doğduğunu ve araştıracağını düşünerek o aradaki günde yine ruj alıp annesine mi bıraktı diye düşünüyoruz

Tekrar mı alındı yine öğrenmek çok basit.
Konu sahibi başka bir şubeye gidip’gecen gün ruj almıştım ama hangi renkler bilmiyorum şimdi kampanya varken bir daha alacağım bir bakar mısınız kodlarına’ diyecek ve tekrar 2 adet alındı mı öğrenecek.
Şahsen bu yapılmadan benim içim soğumaz.
Bu arada kampanyayı buradan duydum ve gittim bugün ruj aldım ya, indirimi haber veren üyeye çok teşekkürler

Jannefel olayi ne guzel ozetlemişsin bravo
Walla konu sahibini uzmek istemem ama bu isin icinde baska bir is var.Esiniz pek masum degil gibi
Teşekkür ederim canım Başından beri kafa yoruyorum. Konu sahibi de boşuna şüphelenmiyor, gerçekten tutarsızlık çok. Ama işte serinkanlı kalamadı, çok tepkisel davrandı, kocasına süre kazandırmış oldu. Adam masumsa bile, elimize onu savunacak done bırakmadı ki. Neresini tutsak elimizde kalıyor. Belki işin içinde aldatma yoktur. Ama ben sırf tatlı bir sevgililer günü sürprizi uğruna bunca plan ve senaryoya inanamam. İşin içinde başka bir iş var gibi.

Sanmıyorum adam sürpriz diye vermedi ruj aldıgını öğrenince de sürprizi kaçtı diye verdi bence

Öğrendi ki eşinin adına tek fatura var, e tamam da adam diyelim tekrar aldı kendi adına mı kestirir fatura sizce bukadar saf değildir heralde. Sonradan alınan rujlar varsa başkasına aldırdı ya da kestirdi, ilgili markadan alışveriş yapmadım peşin ise belki başka isim verdi.

Ruj aldıgını öğrendiğini söykedikten sonra o anda gitmemişler mi annesine

Anneye hemen gidilmemiş olaydan birkaç gün sonra gidilmiş, o da konu sahibi eşinin "Ben X markadan ruj almadım" diye defalarca inkar etmesi üzerine mağazaya sorup öğrenerek "Ruj alınmış senin adına" demesi üzerine. Kendimi UTC'deki komiser gibi hissediyorum :) Espri yaptım diye konu sahibi alınmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…