- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.221
Sürpriz en başta kaçtı, konu sahibi ekranda faturayı ve tutarı görünce bu ne diyince neden bilmiyorum ben almadım sen almışsındır gibi karşıdakini aptal yerine koyan bir cevap verdi o zaman? tüh ya sürpriz yapıcaktım bozuldu der verir insan, sanki pırlanta gerdanlık seti almış da orda veremiyor... Ayrıca konu sahibi bir kaç kez belirtti, eşim hiç günler öncesinden hediye alıp vermez, hep son anda alır dedi. En son doğum gününde de aynı günü hediye alıp vermiş.Sanmıyorum adam sürpriz diye vermedi ruj aldıgını öğrenince de sürprizi kaçtı diye verdi bence
Ama ruj oldugunu zaten dün öğrendi
Bir şey alındığı belliydi faturada markayı görmüştü.ama mahiyeti dün ortaya çıktı evet ruj olduğunu dün öğrendi.konu sahibi de diyor ki eşim zaten ruj olduğunı biliyordu o nedenle gidip aynı şeyi almış mıdır eğer bana verdiklerini ayın 5 inde almadıysa başkasına ayın 5 inde aldıysaAma ruj oldugunu zaten dün öğrendi
Ben şöyle düşündüm hediyesini sevgililer gününde verecekti ama konu sahibi dün akşam ruj almışşın diye sorunca eşi zaten öğrenmiş bari veriyim demiş olabilir diye.Problem ruj değil zaten adamın o anda bir şey aldığını inkar etmesi evde kavga kıyamet kopmasına rağmen inatla kavgayı sürdürmesi. Diyelim eşine bir hediye aldın adam da faturayı gördü. "Başka bir erkeğe mi aldın bunu" diye sana iftira atsa atıyorum, "Al hediyeni başına çal sana almıştım" diye kafasına atıp kendini aklamaz mısın? Bu adam o an aklamadı, günler sonra annesine götürerek aklamaya çalıştı. Problem bu.
Katılıyorum. Adam kesinlikle masum değil koni sahibi soğukkanlı olup bekleyemedigi için gerçeği öğrenemeyecek. Biliyorum bu tür durumlarda çok cok zor sakin kalmak lakin gerçek sonuç için bir kaç gün dayanmak lazim.Problem ruj değil zaten adamın o anda bir şey aldığını inkar etmesi evde kavga kıyamet kopmasına rağmen inatla kavgayı sürdürmesi. Diyelim eşine bir hediye aldın adam da faturayı gördü. "Başka bir erkeğe mi aldın bunu" diye sana iftira atsa atıyorum, "Al hediyeni başına çal sana almıştım" diye kafasına atıp kendini aklamaz mısın? Bu adam o an aklamadı, günler sonra annesine götürerek aklamaya çalıştı. Problem bu.
Ben şöyle düşündüm hediyesini sevgililer gününde verecekti ama konu sahibi dün akşam ruj almışşın diye sorunca eşi zaten öğrenmiş bari veriyim demiş olabilir diye.
Ben de tam bunu düşünüyordum. Adam az buz değil "başka birine hediye alma" suçlamasıyla karşı karşıya kalıyor. Büyük bir töhmet altında yani. Al sana almıştım değdi mi güvenmediğine diye kendini aklayıp üste çıkma şansı varken faturayı yok edip, öyle bir fatura yok demeyi seçiyor. Karısına rahatça ve gocunmadan YALAN SÖYLÜYOR. Evlilikte hiçbir şey yalan söylemeye değmez bence. hele ki 2 ruj içinse, inanmak çok zor.Problem ruj değil zaten adamın o anda bir şey aldığını inkar etmesi evde kavga kıyamet kopmasına rağmen inatla kavgayı sürdürmesi. Diyelim eşine bir hediye aldın adam da faturayı gördü. "Başka bir erkeğe mi aldın bunu" diye sana iftira atsa atıyorum, "Al hediyeni başına çal sana almıştım" diye kafasına atıp kendini aklamaz mısın? Bu adam o an aklamadı, günler sonra annesine götürerek aklamaya çalıştı. Problem bu.
Bilemem orasını ben sadece belki öyle düşünmüş olabilir diyorumilk kavgada verseydi hem esinin ici rahat olacakti hemde kendisi aklanmis olacakti
Bilemem orasını ben sadece belki öyle düşünmüş olabilir diyorum
Sürpriz en başta kaçtı, konu sahibi ekranda faturayı ve tutarı görünce bu ne diyince neden bilmiyorum ben almadım sen almışsındır gibi karşıdakini aptal yerine koyan bir cevap verdi o zaman? tüh ya sürpriz yapıcaktım bozuldu der verir insan, sanki pırlanta gerdanlık seti almış da orda veremiyor... Ayrıca konu sahibi bir kaç kez belirtti, eşim hiç günler öncesinden hediye alıp vermez, hep son anda alır dedi. En son doğum gününde de aynı günü hediye alıp vermiş.
Ya bu adam nasil lipstick aldi. Anlamaz aklim almiyor. Nasil bana vermez. Bu hediye 5inde alinmis ve nerde. Evde nereye saklamis olabilir bakmadigim yer kalmadi. Ise mi goturdu acaba. Ondan mi veremedi. 14 subattan nefret ettim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?