Aldatiliyor muyum ? :(

Sanmıyorum adam sürpriz diye vermedi ruj aldıgını öğrenince de sürprizi kaçtı diye verdi bence
Sürpriz en başta kaçtı, konu sahibi ekranda faturayı ve tutarı görünce bu ne diyince neden bilmiyorum ben almadım sen almışsındır gibi karşıdakini aptal yerine koyan bir cevap verdi o zaman? tüh ya sürpriz yapıcaktım bozuldu der verir insan, sanki pırlanta gerdanlık seti almış da orda veremiyor... Ayrıca konu sahibi bir kaç kez belirtti, eşim hiç günler öncesinden hediye alıp vermez, hep son anda alır dedi. En son doğum gününde de aynı günü hediye alıp vermiş.

Ama ruj oldugunu zaten dün öğrendi

Problem ruj değil zaten adamın o anda bir şey aldığını inkar etmesi evde kavga kıyamet kopmasına rağmen inatla kavgayı sürdürmesi. Diyelim eşine bir hediye aldın adam da faturayı gördü. "Başka bir erkeğe mi aldın bunu" diye sana iftira atsa atıyorum, "Al hediyeni başına çal sana almıştım" diye kafasına atıp kendini aklamaz mısın? Bu adam o an aklamadı, günler sonra annesine götürerek aklamaya çalıştı. Problem bu.

Ama ruj oldugunu zaten dün öğrendi
Bir şey alındığı belliydi faturada markayı görmüştü.ama mahiyeti dün ortaya çıktı evet ruj olduğunu dün öğrendi.konu sahibi de diyor ki eşim zaten ruj olduğunı biliyordu o nedenle gidip aynı şeyi almış mıdır eğer bana verdiklerini ayın 5 inde almadıysa başkasına ayın 5 inde aldıysa

Ben şöyle düşündüm hediyesini sevgililer gününde verecekti ama konu sahibi dün akşam ruj almışşın diye sorunca eşi zaten öğrenmiş bari veriyim demiş olabilir diye.

Katılıyorum. Adam kesinlikle masum değil koni sahibi soğukkanlı olup bekleyemedigi için gerçeği öğrenemeyecek. Biliyorum bu tür durumlarda çok cok zor sakin kalmak lakin gerçek sonuç için bir kaç gün dayanmak lazim.

Ben de tam bunu düşünüyordum. Adam az buz değil "başka birine hediye alma" suçlamasıyla karşı karşıya kalıyor. Büyük bir töhmet altında yani. Al sana almıştım değdi mi güvenmediğine diye kendini aklayıp üste çıkma şansı varken faturayı yok edip, öyle bir fatura yok demeyi seçiyor. Karısına rahatça ve gocunmadan YALAN SÖYLÜYOR. Evlilikte hiçbir şey yalan söylemeye değmez bence. hele ki 2 ruj içinse, inanmak çok zor.

Ben bunu kaçırmışım bu çok önemli bir detay. sevgililer gününe 10 gün varken ruj almak...

Ya bu adam nasil lipstick aldi. Anlamaz aklim almiyor. Nasil bana vermez. Bu hediye 5inde alinmis ve nerde. Evde nereye saklamis olabilir bakmadigim yer kalmadi. Ise mi goturdu acaba. Ondan mi veremedi. 14 subattan nefret ettim ya

anlayan biriyle gitmiş de olabilir.. inş size almıştır ama o kadar tartsmaya dayanamaz verirdim ben olsam tabi eşinizin düşüncesi nedir bilemiyoruz

Hergün makyaj yaparım. Makyajsız markete bile gitmem. Eşime dedim ki sevgililer gününde bana ruj alma ihtimalin yüzde kaç ? Sıfır dedi. Neden dedim onun hediye olabileceği aklıma bile gelmez ki gidip almam zaten dedi.

Benım aklıma bir ihtimal daha geliyor eğer doğruysa ona hediye olarak ruj al diyen biri var. Görümce kuzen veya iş arkadaşı. Ancak bir bayan bu şekilde hediye fikri verebilir.

Yada siz yanında su markanın rujları çok güzel ama pahalı diye alamıyorum demediyseniz

Baştan sona okudum konunuzu.
Şüphe çeken bir çok nokta var.
Ben ikna olmadım açıkcası :/
O m. faturasını siz olmadan çekilişe dahil ettirmek istemesi,
Siz gelince şaşırması,panik olması,
Sorunca ört bas etmeye çalışması hatta sen almışsındır unutmuşsundur demesi,
Faturayı yok etmesi,
Siz ruj aldığını bildiğinizi söyleyene kadar bunu saklaması..hepsi şüpheli
Kv ye ne zaman bırakmış rujları öğrenmelisiniz. Ve elinizdeki rujlar hangi tarihte alınmış bulabilirseniz düğüm çözülür.
Dilerim bütün bu hareketleri şapşikliğinden eli ayağına dolandığı için yapmıştır. O rujlar bile isteye size alınmıştır

Konu sahibi gelsede konuyu bir aydınlatsa yaaa
Merak içerisinde kaldık kaç gündür durup durup konuya bakıyorum.
Hadi hayırlı haberlerle inşallah

Arkası yarın gibi oldu.. Valla herkes heyecanla sonucu bekliyor..Ufak tefek cinayetlerin yeni bölümünü bile bu kadar merak etmiyorum..

Baştan beri konunun takipçisi olarak düşüncem,ortada asla aldatma yok. Sadece arka arkaya yapılmış hatalar silsilesi.. Adam gayet güzel karisininda memnun kalacağı rujlari almış,annesine bırakmış, sonra fisiyle çekilişe katılmaya çalışmış,tam erkeklerin yapacağı cinsten hareketler..

Hakkınızda hayırlısı olsun dilerim.

Annesi cok yakinda mi oturuyor? Annesine birakmasi bana cok sacma geldi.ogrenebilcek misiniz ne zaman alindigini gercekten merak ediyorum

Ya kadın burada nasıl reklam yapmış olabilir? Ben eşinin ona aldığı markayı okuyunca gidip alacak mıyım? Ya da fiyat çok mu ucuz da, aaaa haberim yoktu gidip alayım diyeceğim.. Ne bileyim avon filan dese, tamam derim, eşi nerden bilsin ve kız bunu neden vurgulasın Vs vs.. Gayet birçok avm de olan bir kozmetik markası..
Canım bana tek takılan konu, ilk çekilişe katılırken fatura vardı, eve gelince ne yaptı faturaya?? Çöpe mi attı da şimdi yok? Ama değiştirme ihtimalini düşünüp atmamalı
. Hatta değişim kartı bile olabilir kutuda.. Fatura olayı dışında evet ruj alınabilir hediye olarak.. Yakınında biri de tavsiye etmiş olabilir, eski bir tecrübe de olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…