Aldatiliyor muyum ? :(

Şimdi eşime sordum bir erkek gözüyle ne diyorsun diye eşi mac hastası değilse hediye ruj alınmaz dedi.açıkçası tüm hikayeye tezgah dedi ama tabi bilemiyorum

Bir çok avm de olan marka hangisi istanbulda bile her yerde yok...

Ayrıca eğer her yerde olan bi marka olsaydı, gidip ruj alasım gelmedi değil

Bazen o markanın reklamları çıkıyor ben sosyal medyada. Malum konumumuzu algılıyorlar.
Allah diyorum sonunda açılmış KKTC ye
Bir iniyorum reklamlar Rumca
Tabi sonra üzgün bir şekilde telefonu kapatıyorum ama şunu düşünüyorum burada olsa 300 tl den aşağı satılmaz hiçbir ürün

Bende anlattım durumu eşime ben olsam ilk şüphede çıkarır verirdim dedi .
Ama eline yüzüne bulaştırma ihtimalide var dedi eğer supriz yapmak istediyse .

Açıkçası ben esimin yüzüne vursam kavga çıkarsam, çıkarır verir ''supriz yapacaktım ama mahvettin'' diyerek. O kavganın üstüne sürpriz mi kalir?
Ayrica hiç bir erkek karısına ruj almaz diye düşünüyorum. Pek çoğu kıskanıp sürmesen olmaz mı sunu diyebilir benim eşim gibi.. Merak ettim şimdi işin aslını

Kadının uğraştığı ise bak çok yazık cidden nefret ediyorum erkeklerden

Belki pazartesu günü bir iş arkadaşıyla gitti ona hediye aldı sana söyleyeme di. Yani aldatsin bile bence bir erkeğin alabileceği bir hediye değil. Ama yanında öyle biri varsa bilemem

Türkiye'ye gelmiyor musun hiç Türkiye'den al. Birçok mağazası var burada.

Türkiye'ye gelmiyor musun hiç Türkiye'den al. Birçok mağazası var burada.
Malum yerden indirim bekleyen insanım ben oradan nasıl alacağım :/
Her zaman gelemiyorum yakın olmasına rağmen. Babam biraz anlayışsız o konuda. Bir de bulamadığın daha değerli olur ya hani o bakımdan.
Yalnız gerçekten merak ettim ne oldu acaba

Aldatmış olsa bile ruj alma ihtimali de düşük. InsAllah öyle birşey yoktur ama aldatan erkek belli eder kendini. Sırf bu olay uzerinden aldatıyor demek imkansız..

Bu kadar istiyorsan alıver bir ruj sürekli almıyorsun ya Kıbrıs gibi pahalı bir yerde okuyorsun zaten her istediğini alamıyorsundur biraz kendini şımart. Türkiye'ye gelene kadar kenara 3 5 lira atarak alabilirsin istediğin bir ürünü.

ya ben ikna olamadım
çok mu kuşkucuyum bilemem ama
her faturayı saklayan adam neden faturayı kaybetsin?
hele ki size aldığı rujları sisteme işlettikten sonra????
kuponu kaybetmezdi bence

o kadar şüphelenmeye kavgaya falan daha ilk anda çıkarır verirdi
karısını aldatmayan bir erkek bu töhmet altında kalacağına sürprizi bozmayı tercih ederdi
hem madem hediye neden paketi yok?
annesinden ne zaman alıp size vermeyi düşünüyormuş? gidecek miydiniz annesine 14 şubattan önce?

Hah hele şükür anlat hemen neler oldu

Tum yorumlari tek tek okudum. Bazilarina gercekten cok sasirdim.
Konumu dizi gibi heyecanla takip eden arkadaslara yaziyorum. Ne yazik ki Hayal kirikligina ugrayacaksiniz.
Beni gercekten dusunen guzel insanlara soyluyorum siz beni anlayacaksiniz.

Ama ben ne bir dizi karakteriyim ne de hikaye kahramani. Ben cok asik olarak evlenen evini ilmek ilmek kuran yeni evli bir kadinim. 3 gun oncesine kadar birakin aldatilmayi ciddi yalan soyledigini dahi dusunmezdim esimin.
Surda 3 gundur siz benim nasil tukendigimi izliyorsunuz.
Bugun iste kac kez basim dondu. Kac kez kendimi dusecek gibi hissettim bilmiyorum. Izin dahi vereceklerdi.
Istemedim.
Biliyorum bazilariniz benden hikayenin devamini bekliyor ama sizin beklediginiz hikaye benim hayatim.
Siz farkinda misiniz, ben aldatiliyor isem bosanacagim. Benim icin ne kadar yikici oldugunu bilmiyorum hangi kelimelerle anlatabilirim.
Bugun hic bi sey yapamadim kv ile konusmak disinda. Neden biliyo musunuz ?korkuyorum. Bugun o gucu bulamadim kendimde. Kvden eve zor attim kendimi. Cunku ben burdan oturdugu yerden plan yapan bazi arkadaslarin soylediklerini, hayatinin aski sandigi adamin aldattigi gercegiyle burun burunayken, evliligimin sona erme ihtimali dibime kadar gelmisken yapamiyorum. Cunku bunlar benim basima geliyor.

Esim bugun beni aradi isteyken. Bugunden itibaren cuma'ya kadar egitimi varmis. Bu gercek onu biliyorum.
Yani ben 14unu beklesem de o egitimde olacagi icin hic bir sey diyemeden kendimi yiyecekmisim evde.
Allah buyuk diyorum. Kendimi tutamamanin da bir nedeni varmis.
Is geregi egitimde olcak. Ben de yalnizken dusunmek istiyorum.
Kendimi hazir hissettigimde o magazaya gidicem.

Kv ile konustum. Bir seyler yolunda degil. Hatta o magaza tek fatura ptesi dense dahi degil gibi.

Son düzenleme:
İşte ben de bundan korkuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…