- 29 Ağustos 2014
- 5.706
- 18.072
- 448
- 33
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.241
Bir çok avm de olan marka hangisiYa kadın burada nasıl reklam yapmış olabilir? Ben eşinin ona aldığı markayı okuyunca gidip alacak mıyım? Ya da fiyat çok mu ucuz da, aaaa haberim yoktu gidip alayım diyeceğim.. Ne bileyim avon filan dese, tamam derim, eşi nerden bilsin ve kız bunu neden vurgulasın Vs vs.. Gayet birçok avm de olan bir kozmetik markası..
Canım bana tek takılan konu, ilk çekilişe katılırken fatura vardı, eve gelince ne yaptı faturaya?? Çöpe mi attı da şimdi yok? Ama değiştirme ihtimalini düşünüp atmamalı
. Hatta değişim kartı bile olabilir kutuda.. Fatura olayı dışında evet ruj alınabilir hediye olarak.. Yakınında biri de tavsiye etmiş olabilir, eski bir tecrübe de olabilir..
Bazen o markanın reklamları çıkıyor ben sosyal medyada. Malum konumumuzu algılıyorlar.
Allah diyorum sonunda açılmış KKTC ye
Bir iniyorum reklamlar Rumca
Tabi sonra üzgün bir şekilde telefonu kapatıyorum ama şunu düşünüyorum burada olsa 300 tl den aşağı satılmaz hiçbir ürün
Malum yerden indirim bekleyen insanım benTürkiye'ye gelmiyor musun hiç Türkiye'den al. Birçok mağazası var burada.
Malum yerden indirim bekleyen insanım benoradan nasıl alacağım :/
Her zaman gelemiyorum yakın olmasına rağmen. Babam biraz anlayışsız o konuda. Bir de bulamadığın daha değerli olur ya hani o bakımdan.
Yalnız gerçekten merak ettim ne oldu acaba
Hah hele şükür anlat hemen neler olduHanimlar
Ben artik inanamiyorum hala marka muhabbeti yapanlara.
Farkinda misiniz benden sayfalardir bir kez ble duymadiginiz markayi benim disimda bir cok insandan duydunuz baskalari yazdikca bana reklam yapiyorsun dendi. Sizden rica ediyorum su marka konusunu kapatalim. Icim skldi artik. Kv ile konustum.
İşte ben de bundan korkuyordumTum yorumlari tek tek okudum. Bazilarina gercekten cok sasirdim.
Konumu dizi gibi heyecanla takip eden arkadaslara yaziyorum. Ne yazik ki Hayal kirikligina ugrayacaksiniz.
Beni gercekten dusunen guzel insanlara soyluyorum siz beni anlayacaksiniz.
Ama ben ne bir dizi karakteriyim ne de hikaye kahramani. Ben cok asik olarak evlenen evini ilmek ilmek kuran yeni evli bir kadinim. 3 gun oncesine kadar birakin aldatilmayi ciddi yalan soyledigini dahi dusunmezdim esimin.
Surda 3 gundur siz benim nasil tukendigimi izliyorsunuz.
Bugun iste kac kez basim dondu. Kac kez kendimi dusecek gibi hissettim bilmiyorum. Izin dahi vereceklerdi.
Istemedim.
Biliyorum bazilariniz benden hikayenin devamini bekliyor ama sizin beklediginiz hikaye benim hayatim.
Siz farkinda misiniz, ben aldatiliyor isem bosanacagim. Benim icin ne kadar yikici oldugunu bilmiyorum hangi kelimelerle anlatabilirim.
Bugun hic bi sey yapamadim kv ile konusmak disinda. Neden biliyo musunuz ?korkuyorum. Bugun o gucu bulamadim kendimde. Kvden eve zor attim kendimi. Cunku ben burdan oturdugu yerden plan yapan bazi arkadaslarin soylediklerini, hayatinin aski sandigi adamin aldattigi gercegiyle burun burunayken, evliligimin sona erme ihtimali dibime kadar gelmisken yapamiyorum. Cunku bunlar benim basima geliyor.
Esim bugun beni aradi isteyken. Bugunden itibaren cuma'ya kadar egitimi varmis. Bu gercek onu biliyorum.
Yani ben 14unu beklesem de o egitimde olacagi icin hic bir sey diyemeden kendimi yiyecekmisim evde.
Allah buyuk diyorum. Kendimi tutamamanin da bir nedeni varmis.
Is geregi egitimde olcak. Ben de yalnizken dusunmek istiyorum.
Kendimi hazir hissettigimde o magazaya gidicem.
Kv ile konustum. Bir seyler yolunda degil. Hatta o magazada bana tek fatura ptesi dense dahi bir seyler normal degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?