Aldatiliyor muyum ? :(

Allah yardimcin olsun cnm

Canım belki de burada yapılan yorumlardan da çok etkilenerek kafanda birşeyler oluştu. Sakin düşün lütfen, bir yere odaklanma. Aldatildim diye direnip bu konu hakkında çok düşünme. Eğer böyle birşey varsa eminim önüne çıkacak. Ama ben inanmıyorum olduğuna, bütün sayfaları okudum ve her şeyin sadece üst üste gelen saçma tesadüfler olduğunu düşünüyorum. Inşallah da öyledir. Kimsenin yuvası ve hayalleri yıkılmasın. Allah hayırlısıyla feraha çıkarsın inşallah

Herkes size iyi niyetle yardim etmeye ugrasmis..neden insanlari hayal kırıklığına ugratacaksiniz vs diyorsunuz.?Milletin isi gucu yokta sizin basiniza gelenlerimi takip edecek?))
Ayrica cok fazla dramatize etmeyin olaylari..yaniliyorda olabilirsiniz..Aldatiliyorsaniz da ilk sizin basiniza gelmiyor..biraz relax olun..

Ben herkese demedim. Bazilarina dedim. Mesajlardan oyle hissettim iyi niyetle yaklasanlara cok tesekkur ederim.
Evet ilk benim basima gelmiyor ama benim basima geliyor. Hak verirsiniz ki zor bir surec.

Neyi dramatize ettim aciklayamadigim sorular var. Ya aldatiliyorum ki zaten yeterince dramatik. Ya da aldatilmiyorum.
Relax olamadigimi anlayabilsydiniz boyle yorum yapmazdiniz zaten.

Nedir yolunda olmayan mesela ? Kv ne dedi ki hayal kırıklıpına uğradınız? İnşaallah korktuğunuzla sınanmazsınız başka da ne denebilir bilemiyorum

Hanımefendinin ne halde olduğu aşikar.Neden bu
Bu durumdaki bir insan nasil relax olur.pes diyorum size

Ben herkese demedim. Bazilarina dedim. Mesajlardan oyle hissettim iyi niyetle yaklasanlara cok tesekkur ederim.
Evet ilk benim basima gelmiyor ama benim basima geliyor. Hak verirsiniz ki zor bir surec.
Anladim herkese demediğinizi de bazilarini zan altinda birakmanizda hoş olmamis..Kotu niyetli kimseyi goremedim pek..
Zor bir surec evet ama hicbirsey belli degilken bu karamsarlik neden?
Kafanizda seneryo yazacağınıza gercegi ogrenmek icin uğraşın..

Hanımefendinin ne halde olduğu aşikar.Neden bu

Bu durumdaki bir insan nasil relax olur.pes diyorum size
Neden olmasin?ortada kesin aldatildigina dair bir kanit var da benmi gormedim?
Birde pes demissiniz)
Hayir 20 yillik evli 40 kusur yasinda bir kadinim..dolayisi ile tecrubelerime guvenerek diyorumki erken karar vermeyin..iyice emin olmadan yargilamayin..kesin olmadan karalar baglamayin..
Yine pes demek istiyorsaniz..buyrun)

Gerçekten anlamaya çalışıyorum ve
elbette hayatınızla ilgili çok ciddi bir karar bu fakat ilk duygularınızı hatırlayın lütfen buraya konuyu açarken doğruysa asla yapamam dediniz,aptal yerine koyulmayı kabul edemem dediniz hatta bırak terketmeyi rezil ederim onu dediniz ki bunları söylerken daha ürün aldığını bile bilmiyordunuz şüpheydi sadece.sizi üzmek için değil kalbinize dönüp bakıp, sizin aslında ne düşündüğünüzü hatırlatmak için yazıyorum bunu.yolunda gitmeyen neyse umarım çözerseniz.ömür boyu kalp sıkıntısı veya kırıklığı yaşamazsınız.ortada iki genç insanın hayatı var ama o hayat iki kişinin de sorumluluğunda tek sizin değil.rujlar baştan beri sizeyse bile yolunda gitmeyen şeyleri bir an önce atlatmanız dileğiyle

Bazilarini zan altinda birakmak ne demek ?
Bazi arkadaslar buraya gelip benim anlattiklarima eglence gozuyle baktigini acikca yazmislar. Bazilari da benim yazmadigim seyleri yazdilar.
Bir arkadas konu hikaye ama yine de takip ediyorum meraktan demis. Zan altinda birakmiyorum direkt cevap veriyorum oyle diyenlere.
Siz onlardan haberdar degilsiniz bence.

Hic bir sey belli degil derken ? Ben de onu diyorum basit bir 14 subat hediyesi. Nedir bu belirsizlikler. Nedir bu sacmaliklar .kiytirik hediye icin nedir bu aksiyonlar,maceralar.
Kafamda senaryo dediginiz seyler hepsi gerceklesmesi muhtemel durumlar. Gercegi ogrenmek icin cabaliyorum. Ama benim iradem disinda hepsi ve ulasamiyorum.

Neyi dramatize ettim aciklayamadigim sorular var. Ya aldatiliyorum ki zaten yeterince dramatik. Ya da aldatilmiyorum.
Relax olamadigimi anlayabilsydiniz boyle yorum yapmazdiniz zaten.
Size iyi niyetle rahatlayin diye relax olun belki yaniliyorsunuz diyorum hala anlamiyor inatla dramatik olucam diyorsunuz..siz bilirsiniz..
Sonucta aldatma durumu yoksa bosuna cekmis olacak olan sizsiniz..kolay gelsin

Kesin aldatilmadigima dair bir sey de yok.
Ama ben neden aldatildigimi dusunuyorum, demek ki bir seyler var. Allah korusun asla basiniza gelmesin ama bu suphe sizde olsaydi relax ol demenin ne kadar anlamsiz olacagini anlardiniz.

Size iyi niyetle rahatlayin diye relax olun belki yaniliyorsunuz diyorum hala anlamiyor inatla dramatik olucam diyorsunuz..siz bilirsiniz..
Sonucta aldatma durumu yoksa bosuna cekmis olacak olan sizsiniz..kolay gelsin

Hayir sadece oyle demediniz. Arkadaslari zan altinda biraktin dediniz.
Ben de size diyorum ki sizin iyi niyetinizi ben anladim. Ama durumu ben dramatiklestirmiyorum. Aldatilmak ya da suphesi yeterince dramatik bir sey.
Relax i sizin boyle bir seyi tecrube etmemenize ve iyi niyetinize veriyorum.

Kesin aldatilmadigima dair bir sey de yok.
Ama ben neden aldatildigimi dusunuyorum, demek ki bir seyler var. Allah korusun asla basiniza gelmesin ama bu suphe sizde olsaydi relax ol demenin ne kadar anlamsiz olacagini anlardiniz.
Peki relax olmayin o zaman..
Anlamsiz geldiyse size..bu sekilde cozum bulabiliyor iseniz devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…