- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.261
Allah yardimcin olsun cnmTum yorumlari tek tek okudum. Bazilarina gercekten cok sasirdim.
Konumu dizi gibi heyecanla takip eden arkadaslara yaziyorum. Ne yazik ki Hayal kirikligina ugrayacaksiniz.
Beni gercekten dusunen guzel insanlara soyluyorum siz beni anlayacaksiniz.
Ama ben ne bir dizi karakteriyim ne de hikaye kahramani. Ben cok asik olarak evlenen evini ilmek ilmek kuran yeni evli bir kadinim. 3 gun oncesine kadar birakin aldatilmayi ciddi yalan soyledigini dahi dusunmezdim esimin.
Surda 3 gundur siz benim nasil tukendigimi izliyorsunuz.
Bugun iste kac kez basim dondu. Kac kez kendimi dusecek gibi hissettim bilmiyorum. Izin dahi vereceklerdi.
Istemedim.
Biliyorum bazilariniz benden hikayenin devamini bekliyor ama sizin beklediginiz hikaye benim hayatim.
Siz farkinda misiniz, ben aldatiliyor isem bosanacagim. Benim icin ne kadar yikici oldugunu bilmiyorum hangi kelimelerle anlatabilirim.
Bugun hic bi sey yapamadim kv ile konusmak disinda. Neden biliyo musunuz ?korkuyorum. Bugun o gucu bulamadim kendimde. Kvden eve zor attim kendimi. Cunku ben burdan oturdugu yerden plan yapan bazi arkadaslarin soylediklerini, hayatinin aski sandigi adamin aldattigi gercegiyle burun burunayken, evliligimin sona erme ihtimali dibime kadar gelmisken yapamiyorum. Cunku bunlar benim basima geliyor.
Esim bugun beni aradi isteyken. Bugunden itibaren cuma'ya kadar egitimi varmis. Bu gercek onu biliyorum.
Yani ben 14unu beklesem de o egitimde olacagi icin hic bir sey diyemeden kendimi yiyecekmisim evde.
Allah buyuk diyorum. Kendimi tutamamanin da bir nedeni varmis.
Is geregi egitimde olcak. Ben de yalnizken dusunmek istiyorum.
Kendimi hazir hissettigimde o magazaya gidicem.
Kv ile konustum. Bir seyler yolunda degil. Hatta o magazada bana tek fatura ptesi dense dahi bir seyler normal degil.
Canım belki de burada yapılan yorumlardan da çok etkilenerek kafanda birşeyler oluştu. Sakin düşün lütfen, bir yere odaklanma. Aldatildim diye direnip bu konu hakkında çok düşünme. Eğer böyle birşey varsa eminim önüne çıkacak. Ama ben inanmıyorum olduğuna, bütün sayfaları okudum ve her şeyin sadece üst üste gelen saçma tesadüfler olduğunu düşünüyorum. Inşallah da öyledir. Kimsenin yuvası ve hayalleri yıkılmasın. Allah hayırlısıyla feraha çıkarsın inşallahTum yorumlari tek tek okudum. Bazilarina gercekten cok sasirdim.
Konumu dizi gibi heyecanla takip eden arkadaslara yaziyorum. Ne yazik ki Hayal kirikligina ugrayacaksiniz.
Ama ben ne bir dizi karakteriyim ne de hikaye kahramani. Ben cok asik olarak evlenen evini ilmek ilmek kuran yeni evli bir kadinim. 3 gun oncesine kadar birakin aldatilmayi ciddi yalan soyledigini dahi dusunmezdim esimin.
Bugun iste kac kez basim dondu. Kac kez kendimi dusecek gibi hissettim bilmiyorum. Izin dahi vereceklerdi.
Istemedim.
Biliyorum bazilariniz benden hikayenin devamini bekliyor ama sizin beklediginiz hikaye benim hayatim.
Siz farkinda misiniz, ben aldatiliyor isem bosanacagim. Benim icin ne kadar yikici oldugunu bilmiyorum hangi kelimelerle anlatabilirim.
Bugun hic bi sey yapamadim kv ile konusmak disinda. Neden biliyo musunuz ?korkuyorum. Bugun o gucu bulamadim kendimde. Kvden eve zor attim kendimi. Cunku ben burdan oturdugu yerden plan yapan bazi arkadaslarin soylediklerini, hayatinin aski sandigi adamin aldattigi gercegiyle burun burunayken, evliligimin sona erme ihtimali dibime kadar gelmisken yapamiyorum. Cunku bunlar benim basima geliyor.
Esim bugun beni aradi isteyken. Bugunden itibaren cuma'ya kadar egitimi varmis. Bu gercek onu biliyorum.
Yani ben 14unu beklesem de o egitimde olacagi icin hic bir sey diyemeden kendimi yiyecekmisim evde.
Kv ile konustum. Bir seyler yolunda degil. Hatta o magazada bana tek fatura ptesi dense dahi bir seyler normal degil.
Canim benim seni cok iyi anliyorum ve neler yasadigini icinin nasil titredigini biliyorum cunku ben daha 4 aylikken bubun benzeri basima gelmisti ve gercekten cok zor yasamak cok baska birseyİşte ben de bundan korkuyordum
Yani 4 aylik evliykenCanim benim seni cok iyi anliyorum ve neler yasadigini icinin nasil titredigini biliyorum cunku ben daha 4 aylikken bubun benzeri basima gelmisti ve gercekten cok zor yasamak cok baska birsey
Herkes size iyi niyetle yardim etmeye ugrasmis..neden insanlari hayal kırıklığına ugratacaksiniz vs diyorsunuz.?Milletin isi gucu yokta sizin basiniza gelenlerimi takip edecek?))Tum yorumlari tek tek okudum. Bazilarina gercekten cok sasirdim.
Istemedim.
Herkes size iyi niyetle yardim etmeye ugrasmis..neden insanlari hayal kırıklığına ugratacaksiniz vs diyorsunuz.?Milletin isi gucu yokta sizin basiniza gelenlerimi takip edecek?))
Ayrica cok fazla dramatize etmeyin olaylari..yaniliyorda olabilirsiniz..Aldatiliyorsaniz da ilk sizin basiniza gelmiyor..biraz relax olun..
Herkes size iyi niyetle yardim etmeye ugrasmis..neden insanlari hayal kırıklığına ugratacaksiniz vs diyorsunuz.?Milletin isi gucu yokta sizin basiniza gelenlerimi takip edecek?))
Ayrica cok fazla dramatize etmeyin olaylari..yaniliyorda olabilirsiniz..Aldatiliyorsaniz da ilk sizin basiniza gelmiyor..biraz relax olun..
Hanımefendinin ne halde olduğu aşikar.Neden buHerkes size iyi niyetle yardim etmeye ugrasmis..neden insanlari hayal kırıklığına ugratacaksiniz vs diyorsunuz.?Milletin isi gucu yokta sizin basiniza gelenlerimi takip edecek?))
Bu durumdaki bir insan nasil relax olur.pes diyorum sizeHerkes size iyi niyetle yardim etmeye ugrasmis..neden insanlari hayal kırıklığına ugratacaksiniz vs diyorsunuz.?Milletin isi gucu yokta sizin basiniza gelenlerimi takip edecek?))
Anladim herkese demediğinizi de bazilarini zan altinda birakmanizda hoş olmamis..Kotu niyetli kimseyi goremedim pek..Ben herkese demedim. Bazilarina dedim. Mesajlardan oyle hissettim iyi niyetle yaklasanlara cok tesekkur ederim.
Evet ilk benim basima gelmiyor ama benim basima geliyor. Hak verirsiniz ki zor bir surec.
Neden olmasin?ortada kesin aldatildigina dair bir kanit var da benmi gormedim?Hanımefendinin ne halde olduğu aşikar.Neden bu
Bu durumdaki bir insan nasil relax olur.pes diyorum size
Gerçekten anlamaya çalışıyorum veBen herkese demedim. Bazilarina dedim. Mesajlardan oyle hissettim iyi niyetle yaklasanlara cok tesekkur ederim.
Evet ilk benim basima gelmiyor ama benim basima geliyor. Hak verirsiniz ki zor bir surec.
elbette hayatınızla ilgili çok ciddi bir karar bu fakat ilk duygularınızı hatırlayın lütfen buraya konuyu açarken doğruysa asla yapamam dediniz,aptal yerine koyulmayı kabul edemem dediniz hatta bırak terketmeyi rezil ederim onu dediniz ki bunları söylerken daha ürün aldığını bile bilmiyordunuz şüpheydi sadece.sizi üzmek için değil kalbinize dönüp bakıp, sizin aslında ne düşündüğünüzü hatırlatmak için yazıyorum bunu.yolunda gitmeyen neyse umarım çözerseniz.ömür boyu kalp sıkıntısı veya kırıklığı yaşamazsınız.ortada iki genç insanın hayatı var ama o hayat iki kişinin de sorumluluğunda tek sizin değil.rujlar baştan beri sizeyse bile yolunda gitmeyen şeyleri bir an önce atlatmanız dileğiyleTum yorumlari tek tek okudum. Bazilarina gercekten cok sasirdim.
Istemedim.
Kv ile konustum. Bir seyler yolunda degil. Hatta o magaza tek fatura ptesi dense dahi degil gibi.
Anladim herkese demediğinizi de bazilarini zan altinda birakmanizda hoş olmamis..Kotu niyetli kimseyi goremedim pek..
Zor bir surec evet ama hicbirsey belli degilken bu karamsarlik neden?
Kafanizda seneryo yazacağınıza gercegi ogrenmek icin uğraşın..
Size iyi niyetle rahatlayin diye relax olun belki yaniliyorsunuz diyorum hala anlamiyor inatla dramatik olucam diyorsunuz..siz bilirsiniz..Neyi dramatize ettim aciklayamadigim sorular var. Ya aldatiliyorum ki zaten yeterince dramatik. Ya da aldatilmiyorum.
Relax olamadigimi anlayabilsydiniz boyle yorum yapmazdiniz zaten.
Neden olmasin?ortada kesin aldatildigina dair bir kanit var da benmi gormedim?
Birde pes demissiniz)
Hayir 20 yillik evli 40 kusur yasinda bir kadinim..dolayisi ile tecrubelerime guvenerek diyorumki erken karar vermeyin..iyice emin olmadan yargilamayin..kesin olmadan karalar baglamayin..
Yine pes demek istiyorsaniz..buyrun)
Size iyi niyetle rahatlayin diye relax olun belki yaniliyorsunuz diyorum hala anlamiyor inatla dramatik olucam diyorsunuz..siz bilirsiniz..
Sonucta aldatma durumu yoksa bosuna cekmis olacak olan sizsiniz..kolay gelsin
Peki relax olmayin o zaman..Kesin aldatilmadigima dair bir sey de yok.
Ama ben neden aldatildigimi dusunuyorum, demek ki bir seyler var. Allah korusun asla basiniza gelmesin ama bu suphe sizde olsaydi relax ol demenin ne kadar anlamsiz olacagini anlardiniz.
Peki relax olmayin o zaman..
Anlamsiz geldiyse size..bu sekilde cozum bulabiliyor iseniz devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?