Aldatiliyor muyum ? :(

Bir de soyle birsey var ki o alisverisi baskasi icin yaptiysa ve cekilise katilirken evinizin sizin ihtiyaclarinizin yaninda o faturayi da cikardiysa ortadaki durum rezillik bence.

Keşke orada hemen. Kız doğru eşin yanlış derken bir faturaya bakayım, belki hatırlarım deseydin. Tüh. Mac de erkekler için parfüm falan var mı?

Canim simdi olsa neler derim hemen bakarim.
Arkamizda sira var, gorevli kiz otomatige baglamis acele ediyor hakli olarak. Ben sorana kadar islemler tamamlandi. O esnada esim bana sen almissindir diyor ben de onun sokunu yasiyorum.

Canim simdi olsa neler derim hemen bakarim.
Arkamizda sira var, gorevli kiz otomatige baglamis acele ediyor hakli olarak. Ben sorana kadar islemler tamamlandi. O esnada esim bana sen almissindir diyor ben de onun sokunu yasiyorum.
O fiş noldu peki sonra islem yaparken kizdami kaldi esinizdemi keske takip etseydiniz fisleri ne yapti

Bazı erkekler eşine göstermediği yüzünü malesef sevgilisine gösterebiliyor.Hic umadigin kişiler hemde.Bu hayatta hiçbir şeye şaşırmam.Esinizi takibe alın bence bişey söylemeden mutlaka birşey yakalarsiniz bir durum varsa.

Para yedirir mi? Eli açık mı?
Hani varsa aldatma durumu kadınla o avm ye gitmeye cesaret edebilir mi? Göz boyayacağım diye başka bir kadına almış olabilir mi? Bana da garip geldi.. Dediğiniz markayı biliyorum ama alışveriş yapmadım parfüm vs satıyorlarsa size almış olabilir mi sevgililer günü için

O fiş noldu peki sonra islem yaparken kizdami kaldi esinizdemi keske takip etseydiniz fisleri ne yapti

Orasi da bi tuhaf. Simdi annemler gelince fisleri aldi cuzdanina koydu. O esnada ben ailem olunca uzatamadim. Bi de isin vahametini bu kadar idrak edememistim.
Eve geldik. Hemen baktim faturalara. O yok !! Nerde diyorum,kadin orda yanlis yazmistir diyor. Ma'yla baslayan baska bisey. Teknolojik market falan diyor.

Yok hic olmadi. Telefonlarimiz hep ortada. Sifre yoktur gizli saklimiz da yoktur dicem ama varmis.
bence bu kadar çekiliş meraklisiysa işyerinden bi kadın arkadaşının faturasını alıp kullanmak istemiş ve siz kiskanacaksinizdir diye sizden saklamış olabilir. aranızda bir sorun yokmuş başka bir şüpheli hareketi de. eşinizle konusun üzerine gidin bence açıklayacaktır, açıklamazsa işlerin kötüye gideceğini yansıtın konu böyle kapanmasin, sizin huzur bulmaniz acısından biran önce çözün

Anlamaz ki hic. Simdiye kadar kozmetik namina tek bir sey almis degil. Yani oraya gidip 150 liralik bisey almasi. Yok hic tarzi degil. Icim icimi yiyor anlatamam
Sizdeyse o fatura ne zaman saat kaçta ve nerede alınmış diye araştırın bulduysanız . gidin alınan yere diyin ki bizim bu tarihte kartımız kayboldu ve şu saatte alışveriş yapılmış biz almadık . kamera kaydı varsa. İsteyin çok istiyorsanız diyin eğer varsa kayıtları silmeyin polise gidip kişiyi şikayet edecem kanıtım olsun belki inandırıcı olur. Çok önemli bu durum bence

Ortada hic.bisey olmasaydi ki ins yoktur o fisi yok etmezdi... of valla kendime.yapiliyor gibi sinir oldum ins yoktur

Siz şöyle detaylı bir kontrol çalışmasına girin bence.
Market değil, kozmetik.
Eşim kozmetik namına bilgisi sıfır olan birisi diyorsunuz.
Faturaysa onun adına...
Kart ekstrelerine vs bakın bence.

Keşke orda safa yatsaydın
Hediye sana gelmezse emin olurdun
Ama bence sana aldı

Cok sacma. Nakit alinmis. Siz alsaniz bile niye faturayi esiniz adina duzenletesiniz ki siz aliyosunuz sonucta.. Bana sanki kaciyor gibi geldi

Fatura değil belki ama aklıma geldi ,çoğu avm de bulunan meşhur sinema salonlarının puan toplayan sinema kartı var,bilet alırken kartı görevliye veriyorsunuz aldığınız bilet sayısı kadar puan veriyor,gişedeki kız benim kartı okuyuca okutuyır gözümle görüyorum ve o sırada benden başka kimse yok sırada ama sistem nasıl olduysa benim kartıma değil başka bir isme bilet kesmiş ,o kişi puanlarına baksa gitmediği bir filme gitmiş gibi gözükecek görevli de çok şaşırmıştı nasıl olabilir diye,eşinizde öyle bir fatura yokmuş sanırım.belki de gerçekten sistemde bir önceki müşterinin bilgisi kalıp karışıklık olmuş olabilir.peki harcadığınız paraya kaç çekiliş kazandınız ,örtüşüyor mu harcamayla kazanılan çekiliş hakkı.

Kozmetik olduğuna nasıl emin oldunuz? Belki mac ile başlayan başka bir firmadır. Bana kuruntu ediyorsunuz gibi geldi. Biraz sakin olmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…