- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Keşke orada hemen. Kız doğru eşin yanlış derken bir faturaya bakayım, belki hatırlarım deseydin. Tüh. Mac de erkekler için parfüm falan var mı?
Bir de soyle birsey var ki o alisverisi baskasi icin yaptiysa ve cekilise katilirken evinizin sizin ihtiyaclarinizin yaninda o faturayi da cikardiysa ortadaki durum kirici bence.
O fiş noldu peki sonra islem yaparken kizdami kaldi esinizdemi keske takip etseydiniz fisleri ne yaptiCanim simdi olsa neler derim hemen bakarim.
Arkamizda sira var, gorevli kiz otomatige baglamis acele ediyor hakli olarak. Ben sorana kadar islemler tamamlandi. O esnada esim bana sen almissindir diyor ben de onun sokunu yasiyorum.
Off ya gerilim filmi gibi.
Ben Okuyunca bu hale geldiysem, konu sahibi Allah yardımcın olsun .
O fiş noldu peki sonra islem yaparken kizdami kaldi esinizdemi keske takip etseydiniz fisleri ne yapti
bence bu kadar çekiliş meraklisiysa işyerinden bi kadın arkadaşının faturasını alıp kullanmak istemiş ve siz kiskanacaksinizdir diye sizden saklamış olabilir. aranızda bir sorun yokmuş başka bir şüpheli hareketi de. eşinizle konusun üzerine gidin bence açıklayacaktır, açıklamazsa işlerin kötüye gideceğini yansıtın konu böyle kapanmasin, sizin huzur bulmaniz acısından biran önce çözünYok hic olmadi. Telefonlarimiz hep ortada. Sifre yoktur gizli saklimiz da yoktur dicem ama varmis.
Sizdeyse o fatura ne zaman saat kaçta ve nerede alınmış diye araştırın bulduysanız . gidin alınan yere diyin ki bizim bu tarihte kartımız kayboldu ve şu saatte alışveriş yapılmış biz almadık . kamera kaydı varsa. İsteyin çok istiyorsanız diyin eğer varsa kayıtları silmeyin polise gidip kişiyi şikayet edecem kanıtım olsun belki inandırıcı olur. Çok önemli bu durum benceAnlamaz ki hic. Simdiye kadar kozmetik namina tek bir sey almis degil. Yani oraya gidip 150 liralik bisey almasi. Yok hic tarzi degil. Icim icimi yiyor anlatamam
Ortada hic.bisey olmasaydi ki ins yoktur o fisi yok etmezdi... of valla kendime.yapiliyor gibi sinir oldum ins yokturOrasi da bi tuhaf. Simdi annemler gelince fisleri aldi cuzdanina koydu. O esnada ben ailem olunca uzatamadim. Bi de isin vahametini bu kadar idrak edememistim.
Eve geldik. Hemen baktim faturalara. O yok !! Nerde diyorum,kadin orda yanlis yazmistir diyor. Ma'yla baslayan baska bisey. Teknolojik market falan diyor.
Siz şöyle detaylı bir kontrol çalışmasına girin bence.
Market değil, kozmetik.
Eşim kozmetik namına bilgisi sıfır olan birisi diyorsunuz.
Faturaysa onun adına...
Kart ekstrelerine vs bakın bence.
Cok sacma. Nakit alinmis. Siz alsaniz bile niye faturayi esiniz adina duzenletesiniz ki siz aliyosunuz sonucta.. Bana sanki kaciyor gibi geldi
Baktim hepsine. Hatta int. Bankaciligindan da baktim. Yok
Keşke orda safa yatsaydın
Hediye sana gelmezse emin olurdun
Ama bence sana aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?