- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
İnanma sende mantıklı olanı dinle yani , eski sevgilisi olduğunu bildiğini bilmiyor mu nasıl tanımıyorum dicek arattım baktım eski sevgilin dersin yani eğer aldatıyosa bişey uyduramaz elinde kanıt var gördün arattın yaniTanımıyorum der büyük ihtimal bişey uydurır inandırır beni yine
Ben merak etmistir diye dusundum.Profil yokki
Bildiğimi biliyor o göstermişti hatta bana eskileriİnanma sende mantıklı olanı dinle yani , eski sevgilisi olduğunu bildiğini bilmiyor mu nasıl tanımıyorum dicek arattım baktım eski sevgilin dersin yani eğer aldatıyosa bişey uyduramaz elinde kanıt var gördün arattın yani
Kadınla hiç muhattap olma benceYa acaba kadına yazsam mı. Neden aradın numara neden kayıtlı sende vs
o zaman tanımıyorum diyemezBildiğimi biliyor o göstermişti hatta bana eskileri
Evet buda geldi aklıma. Sorarım tavırlarından şüphe edersem aratırımkocama arattırırdım ve hoparlörde konusmalarını dınlerdım. Davranışlarından ve konusmalarından anlasılırdı zaten.
En iyisi eşime aratmak galşba. Konuşma ve tavırlarından belli olur zatenBence çok kafaya takacak bir durumunuz yok, kadın telefondan profile bakmaya çalışırken yanlışlıkla aradı yorumlarına katılıyorum. Üzmeyin kendinizi bu kadar, eşiniz aldatıyor olmaydı telefonu size bırakmazdı emin olun.. kadın şansını denemek istemiş, isteyecek olabilir bir ihtimal o nedenle takibe devam edin ama kendinizi üzmeyin..
Bence gereksiz büyütmüş olursunuz.. siz bilirsiniz..En iyisi eşime aratmak galşba. Konuşma ve tavırlarından belli olur zaten
Program indirip bekliyim o zmnHiç birşey sorma bir süre bekle şuan ortada birşey yok sen şimdi sorarsan eğer ortada öyle bir durum varsa bile daha dikkatli olurlar. Keşke soru işareti de atmasaydın biliyorum zor için içini yiyor ama biraz sessiz ve sakin kal ki eğer birşey varsa yakala. Yoksa şimdi eşin sana ben ne bileyim neden aradı falan der kapatır konuyu ben görüşmüyorum der.. sakin ol, bekle, yakala. İnşallah yakalayacağın birşey olmaz
Kadın her anlamda suçlu bi kere. Eşimin haberi yoksa bile kadın suçluBence kadın yanlışlıkla aradı sonra da saçmasapan tepki verdi. Mesajla sizin mi eşinizin mi cevap verdiğini anlayamaz sonuçta. Düşündüğünüz gibi bi durum olsa soru işareti gönderdiğinizde mutlaka farklı cevap verirdi. Kadın suçlu ama eşinizin haberi olduğunu dahi sanmıyorum. Haberi olsa telefonuna da o kadar rahat bakamazdınız.
Program indirip bekliyim kesinlikle öyle yap, birde böyle ufak tefek şeyleri sorarsan eşini yüzlersen yapmayacağı varsa da yapar. Yada baktı sen ayrılamıyosun daha rahat davranır. O yüzden hiç bildiğini belli etme. Üzme kendini belki şüphelendiğiniz gibi birşey yoktur. İnşallah yoktur ama kendini rahatlat yine de şüphe kemirir çünkü insanın içini. Çok iyi biliyorum..
Yani hala evli mi bilmiyorum. İki çocuğu var onu biliyorum sadece.Kadının profilinde çocuklarıyla fotoğrafı varmış ama hala eşiyle evli mi o kısım kesin mi? Belki boşanmıştir. Ayrıca yanlışlıkla aramış olsa panikle engelleyebilirdi hemen, eşinizin profiline bakarken yanlışlıkla yapmış olsa, eşinizin profilinde fotoğraf yokmuş neyine bakıyor ki? Çağrı atmış olabilir bilmiyorum ama bir yandan eğer eşinizin haberi olsa, gizli gizli görüşüyor olsalar kadın vatsap profilinde fotoğrafını tutup ele vermek istemez kendini. Bence eşinize bir şey söylemeyin. Akşam çaktırmadan kadın engeli kaldırmış mi kaldirmamis mi ona bakin. Gerçi engellemeyip sadece numarayı silmiş de olabilir
İyi niyetli olmadığı kesin. Allah ıslah etmesin öyleleriniBazı kadınlar az değil yemin ederim . 2 çocuklu evli belkide evli eski sevgilisini aratıyor. Ya gerçekten hiç iyiniyetli değil o kadın . Allah ıslah etsin bazılarını . bence eşinin haberi bile yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?