Aldatılıyor muyum

Valla sizi üzmek istemem ama bende böyle öğrenmistim.Eşimin normalde çıktığı saatti.Ama bayram diye biraz geç çıkarım diye geç uyandı.O banyodayken mesaj geldi günaydın yazıyordu. Bende günaydın dedim.Sonra eşimmiş gibi yazmaya başladım..Malesef öyle öğrendim.Sonra iş yerindeki bilgisayarında teldeki bütün konuşmaları bir programla kaydedip bilgisayara aktarmış..Ben öğrendikten sonra inkar etmişti..Sonrada bilgisayarda ki herşeyi silmiş.Ama ben bi programla herşeyi geri getirdim.Tüm konuşmalar fotolar vs..Konuşmalarda eşimle şifre koymuşlar ben şuphelenip ararsam yada mesaj atarsam "Gardrop geldimi abi" diyecrkmiş..Watsap profilindede bir çocuk resmi vardı...Bence eşinize hiçbirsey sormayın gizlice takip edin..Telefon takip programı kurun .Ama bilďirimleri kapamayı unutmayın..Watsap web te yükleyin.şüphelendirmeden takip edin

Ha anladım şimdi. Teşekkür ederim. Onuda denerim o zmn

Ayrıca bit konuşmada kadın ona teline sakın şifre koyma şüphelenmesin.Eve giymeden bana mesaj at.Eve gidince telini ortsya koy diyordu..Hasbam işi iyice garantiye girene kadar öğrenmemi istemiyormuş demek ki..

WhatsApp Web için bilgisayar gerekiyor galiba. Bende bilgisayar yok malesef. Ses kayıt programı indirecem akşam

Ayrıca bit konuşmada kadın ona teline sakın şifre koyma şüphelenmesin.Eve giymeden bana mesaj at.Eve gidince telini ortsya koy diyordu..Hasbam işi iyice garantiye girene kadar öğrenmemi istemiyormuş demek ki..
Vay be. Allahım böyle kadınları bildiği gibi yapsın terbiyesizler

Sonra ne yaptınız ayrıldın mı eşinden böyle durumları okuyunca çok kötü oluyorum. Ne kadar emek vermişsindir kimbilir

terbiyesizler hayret ettim. boşadıysanız gidin lokma döktürün

Yok bilgisayar gerekmiyor.Programı kendi telinize kurun.Sonra onun telden watsap web i açıp çıkan resmi trlinize çrkin google de nasıl yapıldığının videoları var çok kolay..Ona bir mesaj atiyorsunuz. Sonra onun tele bildirim geliyor..Hep uyar ve bir daha uyarma diye birdaha uyarma yı seçiyorsunuz birdaha ona bildirim gitmiyor.Sonra ordan takip edebilirsiniz

Aldatan erkek bu kadar rahat olmaz diye düşünüyorum
Vallahi öyle bir rahat oluyorlar kii... başıma geldiği için biliyorum. Ona ihanetini ispat edene kadar Allah Kuran Kitap yemin etti olmadığına. Önüne ispatı koyunca da geri vites attı
Sizin de herşey açıkmıydı şifre hesaplar falan
Evet açıktı. Ama aklı sıra aramaları silince dökümde çıkmayacak sandı... size dürüstçe bir şey söyleyeyim mi? Kadınlar aldatıldıklarını hissediyorlarsa muhtemelen doğrudur. Eğer ayrılıp yaşamayı kaldırabilecekseniz bu işin peşine düşün ama yok affederim çocuklarla ayrı yapamam diyorsanız bu olayı da fazla kurcalamadan kapatın gitsin bence. Canınızı da boşa sıkmamış olursunuz çünkü inanın bana ihanetle yüzleşmek ayrılmaktan çok daha zor

Ayrıldınız mı siz merak ettim

Hangi hattı kullanıyorsa görüşme kaydını aylık döküm şeklinde çıkarabilirsiniz. Eski sevgilinin soru işareti sonrası kardeş diye tepki göstermesi çok çok saçma, görüşüyorlar muhtemelen. Eğer boşanabilirim diyorsanız araştırın yoksa ne kendinizi ne de çocuklarınızı hırpalamayın.

Öyle mi dersiniz

Arama gecmisini silsen de operatorden silinmez.
Aksam esin uyuyunca telefonu al, hangi hatti kullaniyorsa onun uygulamasini indir. Aninda sifre alip giris yap. Istedigin tarihin aramalarini bulabilirsin. Bunu esinin telefondan yap. Ayrintilari goremesen bile mesaj ve arama kayitlari orda tutulur.
Ikincisi kendi telefon yada tablet varsa ona whatdapp web kur ve bildirimleri kapat,
Ama bunlati yaparken hayet normal ol. Hic bisey belli etme.

Dün baktım operatör dökümüne. Hiç yoktu arama falan

Maalesef hayır. Oğlum için hala evliyim. Çok düşündüm ama yapamadım böyle de zor, ayrılınca da zor. Çalışan biriyim, çok şükür ailem de destek ama yine de oğlum için yapamadım. ☹
Büyük konuşmayaym ama asla duramam asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…