Aldatılıyorum :(

Kadınlar böyle kendini kandırıyor işte
Adama ödül versen ne olur vermesen ne olur
Seni takmıyor zaten, takan adamın, korkusu olan adam aldatmaz, bu kadar da delili olmaz
Kendinin ve bebeğinin sağlığı için aç davanı, onurunla boşan

Kazen Mune
bu konu sahibesi eğer ilk üyelikle açtığı konuda bahsettiği adamın kuması olup şuanki konuda kocam diye ondan bahsetmiyorsa şayet; doğru anladığımı varsayıyorum; bu konu fake...
konu fake'se ve bu biliniyorsa neden kapatılmıyor?

Ya boşanmak istemiyor gibisin hadi herşeyi bırak bi kenara cinsel yolla bulaşan hastalıklar ne olacak cok eslilikte bu mümkün... kadınlarda bsey varsa en korktuğum şey

Böyle şeylere göz yummaya devam edersen daha kimbilir neler yapar eve bile getirir birilerini....

Boşa gitsin sana yazık yavrunada sen bakarsın allahın izniyle rabbim yanında olsun sen bilirsin tabi napıcağını....

Seven insanda dudak dudağa biriyle resim çekinmez..Bundan adam olmaz

Ya hangisi bu? Patronuyla mj birlitkeydi büyüktu adam , karisida hamileydi bu o mu

Ya hangisi bu? Patronuyla mj birlitkeydi büyüktu adam , karisida hamileydi bu o mu

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kandirildim.975118/

diğer üyelikle açtığı konunun linki bu canım.
kazen yazdı. ifşa etti ama bu konu neden kapanmıyor onu anlamadım.
belki araştırıyolardır hala ama ilk yorumu okuyan üyeler de yorum yapıyor..
salak yerine koydu bizi burda çekildi kenardan izliyor şimdi beşiktaşlıymış peeehh

Rabbim yardım etsin çocuğunu örnek olarak öne atmanın faydası olmayacak boşa başka çaren yok bu buz dağının görünen kısmı bilmediklerin ama tahmin ettiğin şeyler vardır diye düşünüyorum. Bizi dinlemelisin çocuğun ve kendin için.

Boşan canım ailenin yanına git Allah yardımcın olsun inşAllah hamileliğini daha huzurlu ortamda geçir bebeğinde etkileniyor herşeyden tabi önce ailenden birine anlat ki sana yol göstersin işlerini kolaylaştırdın

Bir değil iki değil üç değil.. Bir sürü kadın, kadınlar.. Madem öylr neyi bekliyosun? Mucize olcak ve sana mı ilgisi artacak.. Ufff bazen öyle şeyler soruysnuz ki acısam mı, akıl mı versem, banane mi desem bilmiyorum

fake fake fake
bu fake konular açanların, bu sitede insanların zamanını çaldıkları için kul hakkına girmiş oluyorlar ve birgün başlarına gerçekten gelecek
insanları kandırıp belki de yorumlara gülüyorlar,
ahlaksızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…