- Konu Sahibi besiktaslikiz1903
-
Evlenmeden önce böyle alışkanlıkları yoktu varsa bile ben bilmiyordum hiç hissetmedim. Babam yok benim babasız büyüdüm ne kadar zor olduğunu bildiğimden ve bebeğim de kız olduğundan yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum. Çok sinirli bi yapım var benden çekinir aslında şuan öğrendiğimin farkında değil. Mesajlarını ve fotoları kopyaladım. Numaraları not ettim. Arama kayıtları için operatörle iletişime dahi geçtim. Evden çıktıktan sonra arabayla kendisini takip edicem. Eğitim durumum üniversite ama bunun eğitimle parayla pulla alakası yok. İhaneti hazmedemiyorum canı yansın istiyorum boşanmak bence ödül olur şuan için ona diye düşünüyorum.
Böyle şeylere göz yummaya devam edersen daha kimbilir neler yapar eve bile getirir birilerini....arkadaşlar günlerdir çok mutsuzum. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve Suan 6 aylık hamileyim. Eşimin maddi durumu iyi ama Kumar ve pavyon alışkanlığı var. Telefonunda farklı kadınlardan Mesajlar yakaladım. Hatta bi pavyonda çalışan kadınla çekilmiş dudak dudağa pozları kadın Facebook üstünden profil resmi yapmış. Eşimi asla boş bırakmayan hatta hep ilgi gösteren biriyim. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Bir değil iki değil üç değil bir sürü kadın, kadınlar. İnanın sürekli ağlıyorum bebeğime zarar vermekten korkuyorum
Ya hangisi bu? Patronuyla mj birlitkeydi büyüktu adam , karisida hamileydi bu o mu
Değişik fantazileri varmış ne diyelimhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kandirildim.975118/
diğer üyelikle açtığı konunun linki bu canım.
kazen yazdı. ifşa etti ama bu konu neden kapanmıyor onu anlamadım.
belki araştırıyolardır hala ama ilk yorumu okuyan üyeler de yorum yapıyor..
salak yerine koydu bizi burda çekildi kenardan izliyor şimdi beşiktaşlıymış peeehh
Boşan canım ailenin yanına git Allah yardımcın olsun inşAllah hamileliğini daha huzurlu ortamda geçir bebeğinde etkileniyor herşeyden tabi önce ailenden birine anlat ki sana yol göstersin işlerini kolaylaştırdınarkadaşlar günlerdir çok mutsuzum. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve Suan 6 aylık hamileyim. Eşimin maddi durumu iyi ama Kumar ve pavyon alışkanlığı var. Telefonunda farklı kadınlardan Mesajlar yakaladım. Hatta bi pavyonda çalışan kadınla çekilmiş dudak dudağa pozları kadın Facebook üstünden profil resmi yapmış. Eşimi asla boş bırakmayan hatta hep ilgi gösteren biriyim. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Bir değil iki değil üç değil bir sürü kadın, kadınlar. İnanın sürekli ağlıyorum bebeğime zarar vermekten korkuyorum
Konu fakeBir değil iki değil üç değil.. Bir sürü kadın, kadınlar.. Madem öylr neyi bekliyosun? Mucize olcak ve sana mı ilgisi artacak.. Ufff bazen öyle şeyler soruysnuz ki acısam mı, akıl mı versem, banane mi desem bilmiyorum
Hiç şaşırmadımKonu fake
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?