- 17 Ocak 2013
- 895
- 443
- 103
- Konu Sahibi besiktaslikiz1903
-
Boşanmayı ödül olarak görür diyorsan evliliği hep mahkumiyet gibi hissettirmiş olmalı sana
Ayrıca öyle adamla babasıyla büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi
Kesinlikle katılıyorum!!
Arkadaşlar konu fake. En azından son sayfaya bı göz gezdirin yorum yapmadan. Yoksa böyle komik duruyor fake olduğu konuşulurken ciddi yorum gelmesi.boşanmak da bi seçenek. aklında olsun.
oyyy uzun uzunda yazmıs fake cnm yonetım yazdı
Konu fakemiş canımKumarı pavyonu olan adam nasıl bilinmez ya...hadi bilemedin
Evlendikten sonra bilinmemesi olanaksız
Bir kere gece eve gelmez...
Baya baya farkındaydın ama aldatılcağını zannetmedin ki çok ütopik...
adamı boşanmak aklınıza gelmiyor
ama küçücük bebeğe zarar vermeyi düşünebiliyorsunuz
sizin gibi kadinlar midemi bulandıriyor
belli bu ilk olan bir şey değil
boşanmayi neden düşünmüyorsunuz
Arkadaşlar konu fake. En azından son sayfaya bı göz gezdirin yorum yapmadan. Yoksa böyle komik duruyor fake olduğu konuşulurken ciddi yorum gelmesi.
canım dümya eşinden ibaret değil onunla olmak zorunda hiç değilsin. madem durumu iyi al nafakanı bebeğin için çekil kenara bebeğin büyüyünce gir işe çalış o adamla ömür geçmez.sakın parasızlıktan falan korkma şerefini gururunu pavyonda bırakan bir adamla ömür geçmezarkadaşlar günlerdir çok mutsuzum. Eşimle birbirimizi severek evlendik ve Suan 6 aylık hamileyim. Eşimin maddi durumu iyi ama Kumar ve pavyon alışkanlığı var. Telefonunda farklı kadınlardan Mesajlar yakaladım. Hatta bi pavyonda çalışan kadınla çekilmiş dudak dudağa pozları kadın Facebook üstünden profil resmi yapmış. Eşimi asla boş bırakmayan hatta hep ilgi gösteren biriyim. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Bir değil iki değil üç değil bir sürü kadın, kadınlar. İnanın sürekli ağlıyorum bebeğime zarar vermekten korkuyorum
Onu bende anlamadim. Üstelik kazen ifşa etti kendisini. İkinci uyelikmis. İlki turuncusaclikiz di galiba. Burda boşuna insanların vakti gidiyor konuya.e konu fakese kapatsınlar. neden hala yoruma açık? konuyu okuyup yorum yazıyoruz kime aradaki 6 sayfayı okuyamaz ki? ben bu modları anlamadım.
Delil toplayıp öyle boşanın, herkes öğrensin emin olun bu da canını yakar
Can çıkar huy çıkmazmış
Üstelik profil resmi yapmış bunu görmene rağmen hala soruyorsun ne yapacağımı bilemiyorum diye!!!
İmkanın varsa boşa gitsin karektersizi...
Off o fotoğrafları alıp, mahkemeye sunup donuna kadar alırım ben başka kadınlara para bırakmam o kadarını söylüyorum sana.
Bence ödül değil ceza olur boşanmak . Arkadaşında dediği gibi sana hastalık bile bulaşmış olabilir. Bi hastaneye gidip eliza testi veya hepatitlerine baktır. Bunun sonucunda bi şey de çıkarsa ki Allah korusun ona göre bi dava açar eklersin.
Bence böyle bi erkeğe evde bi kadın olması, gelince yemeği hazır olması, hatta bunları da geçtim, evde birinin olması bile ödül. Böyle birinin kusura bakma ama ölene dek yalnız kalması lazım . Can çıkar huy çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?