Aldatılıyorum :(

Boşanmayı ödül olarak görür diyorsan evliliği hep mahkumiyet gibi hissettirmiş olmalı sana
Ayrıca öyle adamla babasıyla büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi

Kesinlikle katılıyorum!!

boşanmak da bi seçenek. aklında olsun.
Arkadaşlar konu fake. En azından son sayfaya bı göz gezdirin yorum yapmadan. Yoksa böyle komik duruyor fake olduğu konuşulurken ciddi yorum gelmesi.

Belki önceki konusunda bahsettiği evli adamın kapatması olup hamile kalmıştır bunu da söyleyemediği için kocam diyodur.
Fake ise de bukadar insanı kandırdığı için görür zaten karşılığını.

Kumarı pavyonu olan adam nasıl bilinmez ya...hadi bilemedin
Evlendikten sonra bilinmemesi olanaksız
Bir kere gece eve gelmez...
Baya baya farkındaydın ama aldatılcağını zannetmedin ki çok ütopik...

Arkadaşlar konu fake. En azından son sayfaya bı göz gezdirin yorum yapmadan. Yoksa böyle komik duruyor fake olduğu konuşulurken ciddi yorum gelmesi.

e konu fakese kapatsınlar. neden hala yoruma açık? konuyu okuyup yorum yazıyoruz kime aradaki 6 sayfayı okuyamaz ki? ben bu modları anlamadım.

canım dümya eşinden ibaret değil onunla olmak zorunda hiç değilsin. madem durumu iyi al nafakanı bebeğin için çekil kenara bebeğin büyüyünce gir işe çalış o adamla ömür geçmez.sakın parasızlıktan falan korkma şerefini gururunu pavyonda bırakan bir adamla ömür geçmez

e konu fakese kapatsınlar. neden hala yoruma açık? konuyu okuyup yorum yazıyoruz kime aradaki 6 sayfayı okuyamaz ki? ben bu modları anlamadım.
Onu bende anlamadim. Üstelik kazen ifşa etti kendisini. İkinci uyelikmis. İlki turuncusaclikiz di galiba. Burda boşuna insanların vakti gidiyor konuya.

Delil toplayıp öyle boşanın, herkes öğrensin emin olun bu da canını yakar

Can çıkar huy çıkmazmış
Üstelik profil resmi yapmış bunu görmene rağmen hala soruyorsun ne yapacağımı bilemiyorum diye!!!
İmkanın varsa boşa gitsin karektersizi...

Bence ödül değil ceza olur boşanmak . Arkadaşında dediği gibi sana hastalık bile bulaşmış olabilir. Bi hastaneye gidip eliza testi veya hepatitlerine baktır. Bunun sonucunda bi şey de çıkarsa ki Allah korusun ona göre bi dava açar eklersin.

Bence böyle bi erkeğe evde bi kadın olması, gelince yemeği hazır olması, hatta bunları da geçtim, evde birinin olması bile ödül. Böyle birinin kusura bakma ama ölene dek yalnız kalması lazım . Can çıkar huy çıkmaz

Delil toplayıp öyle boşanın, herkes öğrensin emin olun bu da canını yakar

Can çıkar huy çıkmazmış
Üstelik profil resmi yapmış bunu görmene rağmen hala soruyorsun ne yapacağımı bilemiyorum diye!!!
İmkanın varsa boşa gitsin karektersizi...

Off o fotoğrafları alıp, mahkemeye sunup donuna kadar alırım ben başka kadınlara para bırakmam o kadarını söylüyorum sana.

kızlar konu fake.
arkadaş hayal dünyasında yaşıyor.
başka bir üyelikle başka bir konusunda da evli bir adamın metresi olduğunu idda etmiş...

Çünkü geçmişinizin babasız büyümenizi çocuğunuzu da babasız büyütmek istemediğinizi biliyor.
Bu iyi niyetinizin bu yuvayı kolay yıkmaz bana katlanır diye düşünerek böyle rahat hareket ediyor bence.
Sizde lütfen güçlü durun.
Sağlam kararlar alın.
O sizin onu bırakmayacağınızı düşünerek böyle yapıyor. Tabi boşanın demek kolay geliyor olabilir bize siz hamilesiniz bazı şeylerde fazla duygusal olabilirsiniz ama bunlar hazmedilir şeyler değil.
Belki toparlanır düzelir denilecek şeyler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…