Aldatılıyorum

ftmalive

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
13
11
8
Merhaba herkeze , 8 sene sonra hamile kaldım ve şuan 7 aylık hamileyim . Eşimin telefonunda sohbet uygulaması gördüm . Oradan kadınlarla yazışmış ve hala devam ediyor . Bildiğimden haberi yok ama çok üzgünüm ne yapıcam hiç bilmiyorum yardım edermisiniz

Ekran görüntüsü alın güvendiğiniz birine atın ve sonra bildiğinizi söyleyin.

İnkar edecek bi daha yapmayacağım diyecek ama inanmayın. Kendinizi toparlayınca boşanın.

Hastalık kaparsınız, aldatmanın sonu gelmez

Şoktayım hala ne hissettiğimi bile bilmiyorum o yüzden bildiğimi söylemedim . Ve üstelik yurt dışında yaşıyorum ailemden çok uzakta . Ve çok zor dönemlerden geçtik bebeğimiz olsun diye birsürü tedavilerden geçtim yıprandım ama kocamın umuru da değilmiş

O sizi yakalasa saçınızdan başınızdan sürükleyip dışarı atardı, o yüzden şoka girmeyin gerekeni yapın.

İlk defa aldattığını da düşünmüyorum aldatan bi anda başlamıyor, size de kesin başka ipuçları vermiştir 8 senede.

Çok uğraşılan şeylerde hayır bulmuyorum Allah koruyor kul ısrar ediyor diye düşünüyorum.Keşke tedavi olmasaydınız hele de böyle bi sapık için.

(benim de bi arkadaş baya uğraştı tüp bebekle eşi aldatıyordu yaptı doğdu bebekler yine aldatmış lohusa iken üzüntüden yanaklarını kemirmiş kan kusmuş ‘ e dedim neden yaptın bak ne güzel Allah seni bu heriften korumuştu sen gidip zorla cocuk yaptın’ ay bilmiyorummmm. Ayy Anne olmak istedim. e senin yüzünden o bebeklerin iğrenç bi babası oldu bencilliğin daniskası

Şimdi de deprem oldu bana diyor ki ‘ ne güzel şanslısın cocuğun yok e Allah sana da vermedi sen zorla yaptın’ )

zorla olmadı bebeğim . Kendiliğinden hamile kaldım ve aldatıldığımı hiç düşünmemiştim .

Çektiğim zorluklardan bahsettim yukarıda . 8 sene sonra hamile kaldım diye belirttim

Kıvırmayın, bisürü tedavi oldum dediniz neyse utanmayın hepimiz anonimiz rezil olmazsınız

Size burda aman affet erkektir yapar diyen çıkmaz bu arada aradığınız cevap oysa

Ekonomik özgürlüğünüz ne durumda? Boşanmak gibi bir düşünceniz yoksa hiç kurcalamayın.

kıvıracak saklayacak bişey yok biraz daha saygılı yaklaşırsanız sevinirim . Bebeğimden hamileliğimden utanacak değilim . Şükürler olsunki bi çocuğum olacak . Konuyu nasıl buraya getirdiniz anlamıyorum .

Kıvırmayın, bisürü tedavi oldum dediniz neyse utanmayın hepimiz anonimiz rezil olmazsınız

Size burda aman affet erkektir yapar diyen çıkmaz bu arada aradığınız cevap oysa
kıvıracak saklayacak bişey yok biraz daha saygılı yaklaşırsanız sevinirim . Bebeğimden hamileliğimden utanacak değilim . Şükürler olsunki bi çocuğum olacak . Konuyu nasıl buraya getirdiniz anlamıyorum

Neden bu kadar agresif davranıyorsunuz ki kadın aldatıldığımı öğrendim ve hamileyim diyor. Üslubunuz hiç hoş değil. Kocasindan hamile kalmaya çalıştı diye de linçlenmesin yani

Ekonomik özgürlüğünüz sorulmuş, bence de kilit nokta orası.
O sizi yakalasa saçınızdan başınızdan sürükleyip dışarı atardı, o yüzden şoka girmeyin gerekeni yapın.
Şu mesaja üzülerek katılıyorum. Eğer durumunuz el verecekse zor da olsa gerekeni yapın ve boşanın. Ekonomik özgürlüğünüz yoksa da bebeğinizin doğumunu bekleyin ve bu süreçte bu adamdan nasıl kurtulurumun hesabını yapın. Çok üzüldüm durumunuza. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

Eğer boşanacaksanız işin peşini bırakmayın, bildiğinizi yüzüne vurun ispat edin.

Eğer boşanmayıp aynı evde yaşayacaksanız ve evlilik devam edecekse, susun. Çünkü bildiğinizi söylediğiniz halde onunla olmaya devam etmek sizi küçültüp, gururunuzun önemsiz olduğunu gösterir.

nasıl olsa aldattığımu biliyor, ee boşanmıyor da deyip yaptıklarının dozunu arttırır.

Ona göre aksiyon alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…