Şoktayım hala ne hissettiğimi bile bilmiyorum o yüzden bildiğimi söylemedim . Ve üstelik yurt dışında yaşıyorum ailemden çok uzakta . Ve çok zor dönemlerden geçtik bebeğimiz olsun diye birsürü tedavilerden geçtim yıprandım ama kocamın umuru da değilmiş
zorla olmadı bebeğim . Kendiliğinden hamile kaldım ve aldatıldığımı hiç düşünmemiştim .O sizi yakalasa saçınızdan başınızdan sürükleyip dışarı atardı, o yüzden şoka girmeyin gerekeni yapın.
İlk defa aldattığını da düşünmüyorum aldatan bi anda başlamıyor, size de kesin başka ipuçları vermiştir 8 senede.
Çok uğraşılan şeylerde hayır bulmuyorum Allah koruyor kul ısrar ediyor diye düşünüyorum.Keşke tedavi olmasaydınız hele de böyle bi sapık için.
(benim de bi arkadaş baya uğraştı tüp bebekle eşi aldatıyordu yaptı doğdu bebekler yine aldatmış lohusa iken üzüntüden yanaklarını kemirmiş kan kusmuş ‘ e dedim neden yaptın bak ne güzel Allah seni bu heriften korumuştu sen gidip zorla cocuk yaptın’ ay bilmiyorummmm. Ayy Anne olmak istedim. e senin yüzünden o bebeklerin iğrenç bi babası oldubencilliğin daniskası
Şimdi de deprem oldu bana diyor ki ‘ ne güzel şanslısın cocuğun yok e Allah sana da vermedi sen zorla yaptın’)
bebeğimiz olsun diye birsürü tedavilerden geçtim yıprandım
zorla olmadı bebeğim . Kendiliğinden hamile kaldım ve aldatıldığımı hiç düşünmemiştim .
Çektiğim zorluklardan bahsettim yukarıda . 8 sene sonra hamile kaldım diye belirttim
kıvıracak saklayacak bişey yok biraz daha saygılı yaklaşırsanız sevinirim . Bebeğimden hamileliğimden utanacak değilim . Şükürler olsunki bi çocuğum olacak . Konuyu nasıl buraya getirdiniz anlamıyorumKıvırmayın, bisürü tedavi oldum dediniz neyse utanmayın hepimiz anonimiz rezil olmazsınız
Size burda aman affet erkektir yapar diyen çıkmaz bu arada aradığınız cevap oysa
Neden bu kadar agresif davranıyorsunuz ki kadın aldatıldığımı öğrendim ve hamileyim diyor. Üslubunuz hiç hoş değil. Kocasindan hamile kalmaya çalıştı diye de linçlenmesin yaniKıvırmayın, bisürü tedavi oldum dediniz neyse utanmayın hepimiz anonimiz rezil olmazsınız
Size burda aman affet erkektir yapar diyen çıkmaz bu arada aradığınız cevap oysa
Şu mesaja üzülerek katılıyorum. Eğer durumunuz el verecekse zor da olsa gerekeni yapın ve boşanın. Ekonomik özgürlüğünüz yoksa da bebeğinizin doğumunu bekleyin ve bu süreçte bu adamdan nasıl kurtulurumun hesabını yapın. Çok üzüldüm durumunuza. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımO sizi yakalasa saçınızdan başınızdan sürükleyip dışarı atardı, o yüzden şoka girmeyin gerekeni yapın.
Şoktayım hala ne hissettiğimi bile bilmiyorum o yüzden bildiğimi söylemedim . Ve üstelik yurt dışında yaşıyorum ailemden çok uzakta . Ve çok zor dönemlerden geçtik bebeğimiz olsun diye birsürü tedavilerden geçtim yıprandım ama kocamın umuru da değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?