Aldatılıyorum

Neden bu kadar agresif davranıyorsunuz ki kadın aldatıldığımı öğrendim ve hamileyim diyor. Üslubunuz hiç hoş değil. Kocasindan hamile kalmaya çalıştı diye de linçlenmesin yani
Teşekkür ederim biz eşimle bu zamana kadar sorunsuz bi evlilik yasadık ve şuan ne yapacağımı bilmememin sebebi bu inanın insan öylece kala kalıyor . Burdan boşanma demelerini beklemiyorum. Sadece fikir almaya birine anlatmaya ihtiyacım vardı

Sizi anlayabiliyorum. Başıma gelmedi ama gerçekten çok korkunç bir şey. Üzüntünüzün büyüklüğünü tahmin bile edemem. Lütfen kendinizi çok fazla yıpratmayın. Bebişe de yazık.

Bu arada kanıtlara ihtiyacınız olacak mutlaka ekran görüntüsü vesaire alın. Illaki ihtiyacınız olur

Boşanmayı düşünüyor musunuz? Çalışıyor musunuz, bir maddi geliriniz var mı? Aileniz boşanınca arkanızda duracak mı? Bunlar önemli noktalar. O delilleri saklayın önce boşanırsanız lazım olabilir. İkincisi ne yapmak istediğinize karar verin ona göre size tavsiyeler verelim.
Ama benim naçizane tavsiyem ne olursa olsun boşanmanız. Bu adam bugün sosyal medyada aldatıyorsa yarın reelde aldatır. Üstelik hamile halinizle size bunu yapmış. Güven denilen duygu zaten yok olup gitmiştir sizde. Evlilik 3 temel şeye dayanıyor. Sevgi, saygı, güven. Sizde güven kalmamış, adam aldattığına göre size sevgi ve saygısı yok. Evliliği sürdürmenin de pek anlamı yok gibi.

Hızlı aksiyon almayın.. aldatılmış bi kadın olarak anlayabiliyorum sizi.. bende tedavilerle uğrasırken embriyo transferine gideceğim zaman öğrendm aldatıldıgımı.. muhtemelen msjlastm kafamı dagıttım gbi acıklamalar yapacak..
Kalp çarpıntınızı, zihninizin içini o kadar iyi biliyorum ki.. canınız yanıyor mu yanmıyor mu onu bile anlayamazsınız eğer yeni öğrendiyseniz tabi..
Bebeginiz olacağı için öncelikle kendinizi strese sokmamaya calısın söylemesi kolay biliyorum ama … biraz zaman verin kendinize eni sonu en kötü ihtimalle boşanacaksınız zaten.. bu yola girmeden once gerckten ne yapmak istediğinizi anlayacak zamanı tanıyın kendinize.. tabi ki ihanetin affı zor ama süreçte hızlı olmanız maddi manevi sizi çok skntıya sokar.. uzaklasın eşiniz sizi kaybetme korkusunu mutlka yaşasın eğer affedecekseniz.. ama dediğim gbi hızlı olmanıza gerek yok minimum bikaç hafta olayın şoku bile atlatılamıyor..

Sevgili hanımefendi bebeğinizin sağlıkla ve huzurla dünyaya gelmesini temenni ediyorum öncelikle Konuya gelecek olursak ilk yapmanız gereken boşanacak olsanız da olmasanız da bu durumu delillendirmeniz, telefonunuza konuşmaların resmini çekmeniz ve kaybetmeyeceğiniz şekilde yedeklemeniz. Bu süre içinde hiçbir şey çaktırmayın ki deliller yok olmasın. İkinci aşama o kadar çok faktörlü ki ; ekonomik özgürlüğünüz var mı bu çok önemli, eşinizin karakteri( ki erkekler biraz şeydir) , doğumunuzun yakınlığı, aile desteği, bebeğinizle 0 dan bir hayata hazır olup olmamanız gibi. Boşanmaya karar verirseniz kendinizi garantiye alacak kadar ziynet biriktirmeye çalışın ve sonrasında gemileri yakın , ancak boşanmayacağım derseniz erkeklerin nasıl olsa affetti adlı bir yüzsüzleşme tarzı olabilir öğrendiğinizi ve affettiğinizi bildiklerinde bu kısımda bir evlilik danışmanından yardım almanızı tavsiye ederim. Etraflıca düşünün boşanmak da boşanmamak da seçenek. Kimse sizin yaşadıklarınızı yaşamayacak. Dışardan ne duruyosun boşan lafları gelecektir. Ancak hayat her zaman 2+2=4 mantığında değil. Boşanmama fikri suç olarak gelmesin size. İkisi de olabilir hayatta

Neden bu kadar agresif davranıyorsunuz ki kadın aldatıldığımı öğrendim ve hamileyim diyor. Üslubunuz hiç hoş değil. Kocasindan hamile kalmaya çalıştı diye de linçlenmesin yani

Ben hiç agresif değilim olan sensin, ya da çevrende herkes agresif herkesi öyle sanıyorsun (belki de sakin insanlar ama çileden cıkarıyorsundur lafı dolandırıyorsan sürekli böyle ) durduk yere duyar kasıyorsun.

Evet saçma sapan adamları baba yapıp cocuğun hayatını karartan kadınlara karşıyım,anne olucam diye ortalık adamları baba yapmaya çalışanlara karşıyım şimdi gidip ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.

ebeğimiz olsun diye birsürü tedavilerden geçtim yıprandım ama kocamın umuru da değilmiş

Utanın demedim, boşa duyar kasmayın,

kocandan iyi baba olmaz, çocuğunuzun rızkını başkalarına yedirir, anneyi üzer, cocuğu üzer. Hamilesiniz sizi üzüyor haliyle bebeğiniz de üzülüyor.

Madem bu kadar minnettarsınız kocanızın umursamazlığını da umursamasaydınız.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bence hiç bi an bile düşünmeyin ve boşanın. Böyle birinden ne baba ne koca

Bazı adamlar aldatmayı bile beceremeyecek seviyede.eee madem normal hayatta bulamıyorsun.sus otur, eşine sahip çık.cin olmadan adama çatpmaya kalkmak tam olarak bu işte.ne oluyor yani tanımadığın, bilmediğin, saçma sapan kişilerle saçma sapan mesajlaşınca?. Pisi pisine yuvası yıkılacak şimdi salağın.elinde birşey de yok.

Agresif olan bensem kusuruma bakmayın.

Saçma sapan adam dediğiniz de hanımefendinin eşi. Aldatacağı malum olmuyor kendisine malesef. Bu zamana kadar bir sorunumuz yoktu diyor okuduysanız. Kocasından hamile kalmak istemesi kadar doğal ne olabilir?

Hırslanıp laf falan sokuyorsunuz kadına. Göz kırpmalar falan. Ne gerek var? Aldatan değil aldatılan kişi bu kadın.

Hanımefendi neden bu kadar öfkelisiniz siz? Bir sakin olun. Varsa bir derdiniz siz de konu açın. Çocuk tedavileri yasaklansın madem olmuyorsa ilahi bir sebebi mi var kesin bilgi mi?
Mesela deprem bölgelerinde kısırlık yaygın mı bu sebeple?

Maalesef öyle saldırmaya yer arıyorlar

Deprem de zinadan dolayı yaşanıyordur belki..

Deprem de zinadan dolayı yaşanıyordur belki..

Allah yapıyorsa vardır kullarla ilgili bir sebebi her şey bu aldatan kocalar yüzünden.
Böyle bir saçmalık mı var. Olmuyordu zorladın diyip durmuş.
Bir de yorumunu beğenmedim diye girmiş hemen benim bir yorumumu beğenmemiş

Ben bu erkekleri anlamıyorum. Benzer bir hadise benim başıma geldi. Nişanlıydım o dönem. İngilizcemi ilerletmek için ingilizce bir uygulamadan üyelik aldım. Parasını verip aldım, seviyeli bir yerdi. Orada devamlı erkekler mesaj atıyordu. ve çoğu türktü. Nişanlıyım dedim kaç kişiye, bana fark etmez ben de evliyim diyen oluyordu.

Kıvırmayın, bisürü tedavi oldum dediniz neyse utanmayın hepimiz anonimiz rezil olmazsınız

Size burda aman affet erkektir yapar diyen çıkmaz bu arada aradığınız cevap oysa
Hamile bir bayanla konuşma şekliniz hoş değil bilin istedim .

Canım bence bir süre bilmiyor gibi davran ama eline kanıtlarını topla bir yerde biriktir doğumdan sonra kendini toparlayınca bas tekmeyi . Şüphe bu dünyadaki en kötü şey insanın içine bir kez düştü mü bir daha asla geçmez . Asla eşine güvenmeyeceksin güven olmadıkça ne huzur ne de mutluluk olabilir . Bebeğini anne ve böyle bir babayla büyütmektense tek başına büyütmek daha mantıklı geliyor bana . Rabbim sana güç kuvvet versin İnşallah canım

Son düzenleme:
Evet gerçekten çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…