Aldatılıyorum

Kuzum bir dünya tedavi görüp olmayan, sonrasında doğal yolla gebe kalan bir çok kadın var. Konu bu değil zaten şuan, eşinin yaptığı terbiyesizlik.

Yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum ama Rabbim gönlüne ferahlık versin.

Bence mesajları söylemeden ekran görüntüsü alın kendinize atın sonra söyleyin elinizde kanıt olsun avukata gidince lazım olur

Kıvırmayın, bisürü tedavi oldum dediniz neyse utanmayın hepimiz anonimiz rezil olmazsınız

Size burda aman affet erkektir yapar diyen çıkmaz bu arada aradığınız cevap oysa
Yahu kadın neden kıvırsın, tüp bebek tedavisi görmek suç mu? Sizi severim ama bu konuda gerçekten saçmalıyorsunuz. Tıbbi sorunlara “Allah vermiyor zorla çocuk yapıyorlar” demeniz saçmalık. Harika evlilikler var uzun tedaviler sonrası bebekle taçlandırılan. Bunlara ne diyeceksiniz?

Asla kıvırmıyorum . Ben sadece uzun süre bebek özlemi çektik tedavi gördük sonunda bebeğimiz olacak ama aldatılıyorum demek istedim . Hanımefendi farklı yerlere çekti konuyu . Tüp bebek yapmak ayıp değil neden bu kadar büyüttü anlayamadım .

allah yardımcin olsun, bebeginide sağlıkla kucagına vermeyi nasip etsin inşallah canım..
eşiniz sohbetten öteye gitmismi neler okudunuz acaba , buluşma noktasinda basabilirsin belkiii fikir.

allah yardımcin olsun, bebeginide sağlıkla kucagına vermeyi nasip etsin inşallah canım..
eşiniz sohbetten öteye gitmismi neler okudunuz acaba , buluşma noktasinda basabilirsin belkiii fikir.
Yeni indirmiş uygulamayı baktım tarihine . Sohbettede sadece merhaba nasılsın hayat nasıl gidiyor tarzında seviyeli bi kaç kişiyle konuşmuş . Uzun ve akıcı bir sohbet olmamış . Nasılsından öte olmamış şimdilim benim gördüğüm

Bosanma konusunu değerlendirin bisanaaksaniz kanıt toplayin sonra dava uoljna gidin. Bosanmayacaksaniz demeyin esinize yoksa aldattim hala evliyiz deyip iyice zıvanadan çıkar

Ay böyle adamlara ne kadar bela okusam kufretsem az ya tiksiniyorum artık gerçekten çalışılıyor musunuz bilmiyorum yada aileniz arkanızda durur mu ? Bu adamla daha fazla vakit harcamayin kaçın derim biliyorum kolay değil ama en azından çocuk doğana dek bekleyin

Yurt duşında oturuyorum ailem türkiyede evet arkamda dururlar ama uzaktalar . Bebek doğduktan sonra 2 sene çalışamıyorum doğum iznine çıkıyormuş gibi oluyor burada devlet belli para veriyor anne ve çocuk için . Nasıl bu duruma düştüm hala aklım almıyor . Ne kadar da mutluydum heycanlıydım bebeğimiz için herşey daha güzel olacak derken böyle oldu . Eşimede hiç yakıştıramıyorum bu durumu melek gibi bi insandı ama hayatta herşey olabilirmiş demek .

Başkası sana seri beğenmedim yapınca şikayet ediyorsun ama sana beğenmedim attığım için gidip başka bir konudaki yorumuma beğenmedim atmışsın. Niye bu kadar dokundu?
Seni şikayet ettim ama buradan da yazacağım. Mune bu üye sırf beğenmedim verdim ve bu konu altında mesajım yok diye gidip kendisinin olmadığı ağustos anneleri grubundaki yorumuma beğenmedim atıyor. Bildiğim kadarıyla bunu yapmak yasak.

Devir Öyle bir devir ki , herkes her şeyi yapabilecek duruma gelmiş gerçekten peki yüzüne vurdunuz mu bunu nasıl yaparsın neden aldattın vs ?

Devir Öyle bir devir ki , herkes her şeyi yapabilecek duruma gelmiş gerçekten peki yüzüne vurdunuz mu bunu nasıl yaparsın neden aldattın vs ?
Hayır yeni öğrendim bende henüz bişey söylemedim bebek heycanımızı mutluluğumuzu bozmamak için durdum şimdilik. Ne yapacağımıda bilmiyorjm .

Hepsi seviyeli ise heyecan arıyor olabilir. Yapmaması lazım evet ama tam aldatma da sayılmaz gibime geldi.

Hepsi seviyeli ise heyecan arıyor olabilir. Yapmaması lazım evet ama tam aldatma da sayılmaz gibime geldi.
4 kişiyle konuşmuş çok kısa sürmüş vede dediğim gibi nasılsın iyimisinden ibaret . Amacı ne ne yapmaya çalışıyor bu adam

4 kişiyle konuşmuş çok kısa sürmüş vede dediğim gibi nasılsın iyimisinden ibaret . Amacı ne ne yapmaya çalışıyor bu adam
Can sıkıntısı, merak, heyecan arayışı diye yorumladım. Ama devamı da gelmez diyemem tabi.

Aldatılma konusu benim kırmızı çizgimdir düşmanımın başına bile gelmesin fakat hamile bile olsam o herifi boşardım çocuğumla da mis gibi ilgilenirdim aldatılmanın sonu gelmiyor af dilese de bir kez yapan devamını getiriyor.
''çocuğum var boşanamam ya da çocuğum için affediyorum'' gibi şeyler bana hep saçma gelmiştir. (özgürlüğü olan kadınlar için söylüyorum)

Ekonomik özgürlüğün varsa ya da ailen arkandaysa düşünme bile haberi yokken aç boşanma davasını kanıtlarıda sun.

Şu an bebeğe değersizlik yüklemesi yapıyorsunuz. Yüzleşin adamla neyi
bekliyorsunuz?

Kadınlarımız neden bu kadar cesaretsiz?

İster naber nasılsın yazsın ister buluşup bir şeyler yaşayalım desin bence her ikiside kötü ve aldatmaya girer benim için. Ne münasebet yani tanımadığı karşı cinslerle sohbet etmesi. Gitsin hem cins arkadaşlarıyla görüşsün maç yapsın vs …

Bence şuan en önemli şey bebeğinizle sizsiniz.stres ve üzüntü etkiler hassas dönemdesiniz,eş kişisine yazacak tek kelimem bile yok

Soğukkanlı olun, konuşmaların görüntülerini alıp dediği gibi arkadaşın güvenilir birinde saklayın. Bir süre takip edip biraz daha kanıt toplayabilirsiniz. Sonrasında güçlü oldugunu şuanki şoku atlattığınız bir anda yüzleşin. Soğukkanlı olmanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…