Kuzum bir dünya tedavi görüp olmayan, sonrasında doğal yolla gebe kalan bir çok kadın var. Konu bu değil zaten şuan, eşinin yaptığı terbiyesizlik.kıvıracak saklayacak bişey yok biraz daha saygılı yaklaşırsanız sevinirim . Bebeğimden hamileliğimden utanacak değilim . Şükürler olsunki bi çocuğum olacak . Konuyu nasıl buraya getirdiniz anlamıyorum .
Yahu kadın neden kıvırsın, tüp bebek tedavisi görmek suç mu? Sizi severim ama bu konuda gerçekten saçmalıyorsunuz. Tıbbi sorunlara “Allah vermiyor zorla çocuk yapıyorlar” demeniz saçmalık. Harika evlilikler var uzun tedaviler sonrası bebekle taçlandırılan. Bunlara ne diyeceksiniz?Kıvırmayın, bisürü tedavi oldum dediniz neyse utanmayın hepimiz anonimiz rezil olmazsınız
Size burda aman affet erkektir yapar diyen çıkmaz bu arada aradığınız cevap oysa
Asla kıvırmıyorum . Ben sadece uzun süre bebek özlemi çektik tedavi gördük sonunda bebeğimiz olacak ama aldatılıyorum demek istedim . Hanımefendi farklı yerlere çekti konuyu . Tüp bebek yapmak ayıp değil neden bu kadar büyüttü anlayamadım .Yahu kadın neden kıvırsın, tüp bebek tedavisi görmek suç mu? Sizi severim ama bu konuda gerçekten saçmalıyorsunuz. Tıbbi sorunlara “Allah vermiyor zorla çocuk yapıyorlar” demeniz saçmalık. Harika evlilikler var uzun tedaviler sonrası bebekle taçlandırılan. Bunlara ne diyeceksiniz?
Yeni indirmiş uygulamayı baktım tarihine . Sohbettede sadece merhaba nasılsın hayat nasıl gidiyor tarzında seviyeli bi kaç kişiyle konuşmuş . Uzun ve akıcı bir sohbet olmamış . Nasılsından öte olmamış şimdilim benim gördüğümallah yardımcin olsun, bebeginide sağlıkla kucagına vermeyi nasip etsin inşallah canım..
eşiniz sohbetten öteye gitmismi neler okudunuz acaba , buluşma noktasinda basabilirsin belkiii fikir.
Bosanma konusunu değerlendirin bisanaaksaniz kanıt toplayin sonra dava uoljna gidin. Bosanmayacaksaniz demeyin esinize yoksa aldattim hala evliyiz deyip iyice zıvanadan çıkarkıvıracak saklayacak bişey yok biraz daha saygılı yaklaşırsanız sevinirim . Bebeğimden hamileliğimden utanacak değilim . Şükürler olsunki bi çocuğum olacak . Konuyu nasıl buraya getirdiniz anlamıyorum .
Ay böyle adamlara ne kadar bela okusam kufretsem az ya tiksiniyorum artık gerçekten çalışılıyor musunuz bilmiyorum yada aileniz arkanızda durur mu ? Bu adamla daha fazla vakit harcamayin kaçın derim biliyorum kolay değil ama en azından çocuk doğana dek bekleyinMerhaba herkeze , 8 sene sonra hamile kaldım ve şuan 7 aylık hamileyim . Eşimin telefonunda sohbet uygulaması gördüm . Oradan kadınlarla yazışmış ve hala devam ediyor . Bildiğimden haberi yok ama çok üzgünüm ne yapıcam hiç bilmiyorum yardım edermisiniz
Yurt duşında oturuyorum ailem türkiyede evet arkamda dururlar ama uzaktalar . Bebek doğduktan sonra 2 sene çalışamıyorum doğum iznine çıkıyormuş gibi oluyor burada devlet belli para veriyor anne ve çocuk için . Nasıl bu duruma düştüm hala aklım almıyor . Ne kadar da mutluydum heycanlıydım bebeğimiz için herşey daha güzel olacak derken böyle oldu . Eşimede hiç yakıştıramıyorum bu durumu melek gibi bi insandı ama hayatta herşey olabilirmiş demek .Ay böyle adamlara ne kadar bela okusam kufretsem az ya tiksiniyorum artık gerçekten çalışılıyor musunuz bilmiyorum yada aileniz arkanızda durur mu ? Bu adamla daha fazla vakit harcamayin kaçın derim biliyorum kolay değil ama en azından çocuk doğana dek
O sizi yakalasa saçınızdan başınızdan sürükleyip dışarı atardı, o yüzden şoka girmeyin gerekeni yapın.
İlk defa aldattığını da düşünmüyorum aldatan bi anda başlamıyor, size de kesin başka ipuçları vermiştir 8 senede.
Çok uğraşılan şeylerde hayır bulmuyorum Allah koruyor kul ısrar ediyor diye düşünüyorum.Keşke tedavi olmasaydınız hele de böyle bi sapık için.
(benim de bi arkadaş baya uğraştı tüp bebekle eşi aldatıyordu yaptı doğdu bebekler yine aldatmış lohusa iken üzüntüden yanaklarını kemirmiş kan kusmuş ‘ e dedim neden yaptın bak ne güzel Allah seni bu heriften korumuştu sen gidip zorla cocuk yaptın’ ay bilmiyorummmm. Ayy Anne olmak istedim. e senin yüzünden o bebeklerin iğrenç bi babası oldubencilliğin daniskası
Şimdi de deprem oldu bana diyor ki ‘ ne güzel şanslısın cocuğun yok e Allah sana da vermedi sen zorla yaptın’)
Devir Öyle bir devir ki , herkes her şeyi yapabilecek duruma gelmiş gerçekten peki yüzüne vurdunuz mu bunu nasıl yaparsın neden aldattın vs ?Yurt duşında oturuyorum ailem türkiyede evet arkamda dururlar ama uzaktalar . Bebek doğduktan sonra 2 sene çalışamıyorum doğum iznine çıkıyormuş gibi oluyor burada devlet belli para veriyor anne ve çocuk için . Nasıl bu duruma düştüm hala aklım almıyor . Ne kadar da mutluydum heycanlıydım bebeğimiz için herşey daha güzel olacak derken böyle oldu . Eşimede hiç yakıştıramıyorum bu durumu melek gibi bi insandı ama hayatta herşey olabilirmiş demek .
Hayır yeni öğrendim bende henüz bişey söylemedim bebek heycanımızı mutluluğumuzu bozmamak için durdum şimdilik. Ne yapacağımıda bilmiyorjm .Devir Öyle bir devir ki , herkes her şeyi yapabilecek duruma gelmiş gerçekten peki yüzüne vurdunuz mu bunu nasıl yaparsın neden aldattın vs ?
Hepsi seviyeli ise heyecan arıyor olabilir. Yapmaması lazım evet ama tam aldatma da sayılmaz gibime geldi.Yeni indirmiş uygulamayı baktım tarihine . Sohbettede sadece merhaba nasılsın hayat nasıl gidiyor tarzında seviyeli bi kaç kişiyle konuşmuş . Uzun ve akıcı bir sohbet olmamış . Nasılsından öte olmamış şimdilim benim gördüğüm
4 kişiyle konuşmuş çok kısa sürmüş vede dediğim gibi nasılsın iyimisinden ibaret . Amacı ne ne yapmaya çalışıyor bu adamHepsi seviyeli ise heyecan arıyor olabilir. Yapmaması lazım evet ama tam aldatma da sayılmaz gibime geldi.
Can sıkıntısı, merak, heyecan arayışı diye yorumladım. Ama devamı da gelmez diyemem tabi.4 kişiyle konuşmuş çok kısa sürmüş vede dediğim gibi nasılsın iyimisinden ibaret . Amacı ne ne yapmaya çalışıyor bu adam
İster naber nasılsın yazsın ister buluşup bir şeyler yaşayalım desin bence her ikiside kötü ve aldatmaya girer benim için. Ne münasebet yani tanımadığı karşı cinslerle sohbet etmesi. Gitsin hem cins arkadaşlarıyla görüşsün maç yapsın vs …Yeni indirmiş uygulamayı baktım tarihine . Sohbettede sadece merhaba nasılsın hayat nasıl gidiyor tarzında seviyeli bi kaç kişiyle konuşmuş . Uzun ve akıcı bir sohbet olmamış . Nasılsından öte olmamış şimdilim benim gördüğüm
Bence şuan en önemli şey bebeğinizle sizsiniz.stres ve üzüntü etkiler hassas dönemdesiniz,eş kişisine yazacak tek kelimem bile yokŞoktayım hala ne hissettiğimi bile bilmiyorum o yüzden bildiğimi söylemedim . Ve üstelik yurt dışında yaşıyorum ailemden çok uzakta . Ve çok zor dönemlerden geçtik bebeğimiz olsun diye birsürü tedavilerden geçtim yıprandım ama kocamın umuru da değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?