Aldatılıyorum :(((

Havis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
19
0
86
48
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 2 buçuk senelik evliyim 19 aylık kızım var 5 aylık hamileyim eşim beni aldatıyor bi kaç sefer yakalım fkat kanıtlıyamadım beni ikna etmeyi başardı şu 3 gündür yaşadıklarımı anlatamam size çıldırmak üzereyim uzun süredir facebook ve msn şifresi istiyorum vermiyordu bende bi bayan ismine facebook açıp eşimi ekledim. kızı daha hiç tanımadan benim için anlattıklarına inamadım ancak bi arkadaşına anlatabilir bi insan bu gün tekrar konuştuğumuzdada eşinden neden boşanmıyorsun diye sordum bana yani o kadına bazen çıldırıyorum ama kızım var dedi sürekli tlf numarasını ve kızla görüşmek istiyor. ne yapmamı önerirsiniz işte ayrıldım ve çok borcum var borçların hepside benim üstüme doğumumda kasımda allah kısmet ederse çok kötüyüm (

aman allahim..adi herif laflara bak!!
borclar sizin uzerinize de olsa bosanirken borc da mal da ortak degil mi?
sizin kocaniz da baska bir cesitmis..aldatmasindan cok o laflari bana koyardi.asla yanina birakmayin..

ne anlatıyormuş seninle ilgili
madem istemiyormuş seni neden 2. bi çocuk yapma lüksü tanımı kendisine.

Allah sabır versin...
borçlar nezamana kadar? neden öncesini düşünerek temkinli olmadınız ki borçlanma konusunda...

Aldatılıyorum ne yapayım diye sorarsanız,
katlanın diyemeyeceğim ben.
Daha öncede defalarca karşılaşmışsınız,
sonunda ispatlamışsınızda.
Ailenizin desteği nasıl olur bu durumda.
Aile desteği yoksa da, zor bir durum,
ama idare edin diyemeyeceğim.

öncelikle durumunuza üzüldüm ama size kızmadanda geçemedim bir kaç sefer yakalamışsınız madem ne diye boşanmadınız üstüne birde ikinci çocuk neden neden? ben anlamıyorum nasıl erkekler ikna etmeyi başarabiliyor yapmayın arkadaşlar bu kadar saf olmayın bu kadar çabuk kanmayın size ne önerilebilir bilemiyorum haa ben olsam çoktan boşanmıştım borçlarınız neden sizin üzerinize? hep derim bir kere aldatan devamını getirir

Aldatma söz konusu oldugunda, bana göre yürütmenin anlamı yoktur..
Size saygı duymayan bir insanla nasıl yasanabilir ki..
hamileymişsiniz, işte bu cok zor bir durum..
bu yüzden size illa sunu veya bunu yapın diyemem..
sakin sakin düşünüp, artıları eksileri tartarak bir karar vermeye calısın..
ama unutmayın en kötü karar kararsızlıktan iyidir..
Yıpranmadan kararınızı verin..
Allah yardımcınız olsun

ahh ah allah hakkınızda hayırlısını versin. neden daha bebeğin de ufakmış, ikinci hamilelik.borçlar senin üstüne mi çok mu? hukuk bu konuda ne der bilemiyorum ama , hamileymişsin de ama bence senin ve çocukların için en hayırlısı ayrılmak gibi görünüyor. ne zamandır anladın aldattığını?

çok teşekkür ederim arkadaşlar bu gün inanılmaz üzgünüm borçlarımı ödemez diye düşünüyorum doğumolsa onuda sorun etmicem bi dostum var onunla konuşuyorum sizden ve arkadaşımdan başka kimseye söyliyemedim arkadaşım diyor doğuma kadar sabret borçları öde boşan zaten kesin boşanmayı düşünüyorum ama nasıl dayanıcam bu kadar sürede bilmiyorum akşam konuşmayı düşünüyorum alah büyüktür doğumdan sonra girer işe öderim kafam çok karışık ne yapmalıyım sizce

Borçlar ne borçları, neden bu borçlar sadece size ait, biraz açarsanız.
Bir de kendi aileniz yanınızda olmaz mı, onların tepkileri ne ya da ne olur?

bence o konuşmaları kayıt altına al...
boşanma aşamasında sana faydası olacaktır... madem kafaya koydun boşanmayı, acele etme konuşmak için...

malı mülkü felan yok zaten düğünü ev eşyalarını birlikte aldık aldatılmak derken yakaladığım kişi eski ilk okul arkadaşıymış onunla konuşuyormuş aileside onay verince elimdede kanıt yoktu öle elim kolum bağlı kaldım kadınlada konuşmadım biraz çekingen bi yapıya sahibim

Aileniz nerede anlatın durumu gidin ailenizin yanına bir avukata danışın bence bu durumu ona göre eşinizle konuşun hemen söylemeyin bence...

Borçlar ne borçları, neden bu borçlar sadece size ait, biraz açarsanız.
Bir de kendi aileniz yanınızda olmaz mı, onların tepkileri ne ya da ne olur?

kredi kartı borçlarım var kredi kartları benim üstüme hepsi kendi kredi kartı alamıyormuş benimkileri kullandık kullanmıyalımda diyemedim

canım ne borcu bunlar özel değilse , neden sen ödemek zorundasın?

hım aynı anda yazmışısız. bu durumda ne yapmak lazım ki ? bilen birileri cevaplar mutlaka

forumda küfür etmek yasak olmasa şuraya öyle bir yazıcam ki!!!
siz saçınızı süpürge edin, borç yapın, iki çocuğunuz olsun bu kadarına mı tahammül edemiyormuş beyefendi!
bence bir an önce kendinizi toparlayın, en azından çocuklarınız için bunu yapmak zorundasınız.

ne anlatıyormuş seninle ilgili
madem istemiyormuş seni neden 2. bi çocuk yapma lüksü tanımı kendisine.
bende onu anlamadım öyle güzel konuşuyorki benimle başkası söylese inanmazdım ben konuştumda inanıyorum ben kiloluymuşum beni arzulamıyormuş birlikte olmuyormuşuz az kalsın dicektim karnımdaki çocuk kimin ağlamaktan mahfoldum arkadaşlar anlatamam size darbe üstüne darbe isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi ALLAH affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…