Merhaba arkadaşlar 2 buçuk senelik evliyim 19 aylık kızım var 5 aylık hamileyim eşim beni aldatıyor bi kaç sefer yakalım fkat kanıtlıyamadım beni ikna etmeyi başardı şu 3 gündür yaşadıklarımı anlatamam size çıldırmak üzereyim uzun süredir facebook ve msn şifresi istiyorum vermiyordu bende bi bayan ismine facebook açıp eşimi ekledim. kızı daha hiç tanımadan benim için anlattıklarına inamadım ancak bi arkadaşına anlatabilir bi insan bu gün tekrar konuştuğumuzdada eşinden neden boşanmıyorsun diye sordum bana yani o kadına bazen çıldırıyorum ama kızım var dedi sürekli tlf numarasını ve kızla görüşmek istiyor. ne yapmamı önerirsiniz işte ayrıldım ve çok borcum var borçların hepside benim üstüme doğumumda kasımda allah kısmet ederse çok kötüyüm(
öncelikle durumunuza üzüldüm ama size kızmadanda geçemedim bir kaç sefer yakalamışsınız madem ne diye boşanmadınız üstüne birde ikinci çocuk neden neden? ben anlamıyorum nasıl erkekler ikna etmeyi başarabiliyor yapmayın arkadaşlar bu kadar saf olmayın bu kadar çabuk kanmayın size ne önerilebilir bilemiyorum haa ben olsam çoktan boşanmıştım borçlarınız neden sizin üzerinize? hep derim bir kere aldatan devamını getirirMerhaba arkadaşlar 2 buçuk senelik evliyim 19 aylık kızım var 5 aylık hamileyim eşim beni aldatıyor bi kaç sefer yakalım fkat kanıtlıyamadım beni ikna etmeyi başardı şu 3 gündür yaşadıklarımı anlatamam size çıldırmak üzereyim uzun süredir facebook ve msn şifresi istiyorum vermiyordu bende bi bayan ismine facebook açıp eşimi ekledim. kızı daha hiç tanımadan benim için anlattıklarına inamadım ancak bi arkadaşına anlatabilir bi insan bu gün tekrar konuştuğumuzdada eşinden neden boşanmıyorsun diye sordum bana yani o kadına bazen çıldırıyorum ama kızım var dedi sürekli tlf numarasını ve kızla görüşmek istiyor. ne yapmamı önerirsiniz işte ayrıldım ve çok borcum var borçların hepside benim üstüme doğumumda kasımda allah kısmet ederse çok kötüyüm(
çok teşekkür ederim arkadaşlar bu gün inanılmaz üzgünüm borçlarımı ödemez diye düşünüyorum doğumolsa onuda sorun etmicem bi dostum var onunla konuşuyorum sizden ve arkadaşımdan başka kimseye söyliyemedim arkadaşım diyor doğuma kadar sabret borçları öde boşan zaten kesin boşanmayı düşünüyorum ama nasıl dayanıcam bu kadar sürede bilmiyorum akşam konuşmayı düşünüyorum alah büyüktür doğumdan sonra girer işe öderim kafam çok karışık ne yapmalıyım sizce
Aileniz nerede anlatın durumu gidin ailenizin yanına bir avukata danışın bence bu durumu ona göre eşinizle konuşun hemen söylemeyin bence...
Borçlar ne borçları, neden bu borçlar sadece size ait, biraz açarsanız.
Bir de kendi aileniz yanınızda olmaz mı, onların tepkileri ne ya da ne olur?
bende onu anlamadım öyle güzel konuşuyorki benimle başkası söylese inanmazdım ben konuştumda inanıyorum ben kiloluymuşum beni arzulamıyormuş birlikte olmuyormuşuz az kalsın dicektim karnımdaki çocuk kimin ağlamaktan mahfoldum arkadaşlar anlatamam size darbe üstüne darbe isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi ALLAH affetsinne anlatıyormuş seninle ilgili
madem istemiyormuş seni neden 2. bi çocuk yapma lüksü tanımı kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?