Aldatılıyorum :(((

canım benim Allah yardımcın olsun bende senin gibi düşünürdüm devir kötü kızım var kimseye güvenemem demekte haklısın.

Bence şimdilik bildiğini belli etme bebeğini doğur borçlarını bitir zaten kesin boşanıcam diyorsun o zaman boşan derim.

sana sevgisinden geçtim saygısı olmayan dışardaki kadınlara rahat anlatabilen üstünedekötüleyen adamdan ne beklenirki.. yazıklar olsun..
onlar için akşama kadar evde dur çocuk doğur hayatını feda et karşılığına bak ne acı..
borç konusunu bilemiyorum ama kesinlikle boşan derim. elin ayağın tuttuğu sürece ve Allah ın izniyle de üstesinden gelmen çok kolay Allah ıslah etsin eşini...

uff ya böle eşlerine belli etmeyip böyle şeyler yapan erkek doluki biride bizim iş yernde geçmiş mesajlarını okuduk..kimlere ne yazmış karısı görücü usuluymuş.mutsuzmuş..eşide birgüzel bir güzel..ama gel gelelim benim kocam yapmaz diyenlerden güveniyor eşine..allahtan sen akıllı davranıp çıkardın yuzunu..ama 2 çocugun var..off off..bazen şu hülya avşara kızsamda hak veriyorum demişti ya bir zmanlar eşim yapsın ama bilmiyim o zaman mutlu olabilirim..ne oldu gün geldi bildi ve boşandı...

o borçlar mı daha büyük sorun sizce yoksa aldatıldığını bilmek mi
borçlar elbet ödenir olmadı haciz gelir yine baş edilir ama aldatılmanın verdiği acı daha kötü değil mi ?

bence eğer bekleyeceksen bu süreyi iyi değerlendir. maahkemeye sunabileceğin deliller topla ve borçları ödemesini sağlamaya çalış

o borçlar mı daha büyük sorun sizce yoksa aldatıldığını bilmek mi
borçlar elbet ödenir olmadı haciz gelir yine baş edilir ama aldatılmanın verdiği acı daha kötü değil mi ?

yok işte işin aslı öyle değil canım..önce borçlarını ödetsin ...hemen belli edip boşanma davası açarsa borçlar kızın üstüne kalacak..eee bu kız çocuklarının geçimini mi sağlasın evine mi baksın borçlarını mı ödesin annesi zaten cüzi rakamla geçiniyormuş...

işte ben de diyorum ki sorun ne olursa olsun aldatılmak en kötüsü borcum var diye boşanmayacak mıyım...

Ahhh bu erkekler ahhhh ne hayaller ne ümitler sonrası acı hüzün gözyaşı maddiyat olayını çözmeye bak sonrası senin için daha kolay olur gerçekten istemiyorsan almıyorsa onu için olmuyorsa olmaz olmayacaktır.her şeyde vardır bir hayır dua et dua insanın kaderini değiştirirmiş nasıl kalkan ok için bir siperse dua da senin kalkanın olsun siper al kendini duayla bu süreçte dua etmeyi hiç bırakma tatlım

Bakın çocuklarınızı babasız büyütmenizi pek tavsiye etmem ilerleyen yıllarda büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.
Öncelikle boşandıktan kısa bir süre sonra çocuğunuz doğmadan tekrar evlenirseniz bence daha mantıklı çünkü bebeği ilk doğduğunda kucağına alıcak olan baba rolündeki insan çok önemli.
Şayet böyle bir bey ile tanışırsanız mutlaka evlenin.
Bebek bir babaya her halükarda ihtiyaç duyacaktır.
Umarım böyle birini bulabilirsiniz ve bebeğiniz hiç bir eksik hissetmeden büyür.
Bu arada seninle istersen msndende görüşebiliriz özel mesajla atarsın.

süpersinn....

ah canim hangi erkek der ki karim cok iyi bir insan hatta benim icin bir sürü fedakarliga katlanir hatta o kadar katlanir ki ben rahatliktan orda burda kendime eglence ararim mi diyecek?tabi kötüleyecek ki karsida ki biz merhametli kadinlardan arti puan alsin aa adam mutsuzmus mutlulugu bulamamis bak ondan buralarda yazisiyor desin. valla havis böylelerinden hersey beklenir. senin oldugunu bilerekte yazdim der yani. üzme kendini degmez diyecegim ama biliyorumki yine üzüleceksin. sen cok fedakar anac ruhlu bir kadinsin anladigim kadariyla. allhim sana büyük sabir versin. yapmis iste bir cahillik inan böyle cok olaylar oluyor. genelde hava atmak icin kendini ispat etmek icin yapiyorlar üzme kendini

Son düzenleme:

vereliniortak hepsi ayni halt bu erkek milletinin. niye borclari sen ödüyorsun ki evlilik sürecinde her sey yari yariyadir borcta malda. hem sen hamilesin calisacak durumda degilsin. o kocann olacak calisiyor mu? calisiyorsa hem sana hem cocuklara nafaka ödeyecek mecbur borclarda ona......... cok sinirlendim yine offffffff. bak birde babasiz cocuk büyütmek var sonunda kendine güvenebilecek misin canim? cocuk yetistirmek cok zor. iyi kötü yine baba olur baslarinda. birde su yönde bakarsak evliligin boyunca hamile olmusun eh be gülüm. hic evliliginizi yasayamamissiniz. neden bu kadar arayla cocuk yaptin ki diyecegim ama olmus olan bana düsmez belki ona yeterince zaman ayiramadin?

Son düzenleme:
ya cnm benim madem eşyalar senin sat eşyalrını kapa borcunu sorada ailenin yanına gidersin daha ne diye dayanıosun o adama. sorada mahkemee eşyaları satarsan borcununda büyük bi kısmını ödemş olursun die düşünüorum ?

işte ben de diyorum ki sorun ne olursa olsun aldatılmak en kötüsü borcum var diye boşanmayacak mıyım...

iyi de bu kız boşandı diyelim boşanınca birisi bebek iki çocuk nasıl geçineck çalışsa neye yeter çalışmasa sadece nafaka neye yetecek?annesinin de durumu belli ne yapsın bu kız?hava mı yutsun çocuklarla birlikte??düşünmeden söylemesi kolay hani bir laf vardır ya "bekara karı boşamak kolay "diye..kaldı ki aslında boşanması taraftarı da değilim belki bir süre ayrılık yada burnunu sürtmesi eşinin iyi gelebilir...ümidim ve duam inşallah düzelirler..çünkü 2 çocuk var ortada..bi arkadaş doğru yazmış"bebek babaya muhtaç olur arar" diye..hakkaten öyle...bunu sanırım babasız büyüyenler ya da boşanmış ailelerin çocukları daha da iyi bilir...zor bir durum Allah haklarında hayırlısı ne ise onu versin Allah yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…