Günaydın arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dünden beri çok düşündüm kesinlike sesimi çıkartmıcam en azından bi kısım borcumu ödeyene kadar bebeğim doğmadan mahkemeye vericem allah kısmet ederse. Belkide eşim bu talihsiz sözleri sarfetmemiş olsaydı belki derdim ama belkiside kalmadı kızıma baktıkça içim cız ediyor babasız büyücek diye böyle devam etsek mutsuz bi ailede büyüyecek onuda düşünüyorum bu yapabilecek hiç bişeyim yok lazım bir tane kızım var akşam üstü doktora gidicem 2. bebişiminde cinsiyeti belli olcak doktor bi kız dedi bi erkek bu gün netleşcek inşallah fakat kızım olduğu için evlilik asla düşünemem allah yazdıysa bozsun kimse beni yanlış anlamasın ortam o kadar bozukki nasıl bir erkeğe güvenip evlenebilirim kız çocuğu yetiştiriyorum o yüzden evliği düşünmüyorum ailemin yanında oturup çocuklarımı yetiştirip çalışırım bu şekilde onlara bakarım Allah büyüktür kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmaz.
o borçlar mı daha büyük sorun sizce yoksa aldatıldığını bilmek mi
borçlar elbet ödenir olmadı haciz gelir yine baş edilir ama aldatılmanın verdiği acı daha kötü değil mi ?
yok işte işin aslı öyle değil canım..önce borçlarını ödetsin ...hemen belli edip boşanma davası açarsa borçlar kızın üstüne kalacak..eee bu kız çocuklarının geçimini mi sağlasın evine mi baksın borçlarını mı ödesin annesi zaten cüzi rakamla geçiniyormuş...
Ahhh bu erkekler ahhhh ne hayaller ne ümitler sonrası acı hüzün gözyaşı maddiyat olayını çözmeye bak sonrası senin için daha kolay olur gerçekten istemiyorsan almıyorsa onu için olmuyorsa olmaz olmayacaktır.her şeyde vardır bir hayır dua et dua insanın kaderini değiştirirmiş nasıl kalkan ok için bir siperse dua da senin kalkanın olsun siper al kendini duayla bu süreçte dua etmeyi hiç bırakma tatlım
hic, 2 cocugu yaparken begeniyordu ama:mymeka:
havis simdi senin kocan olacak herif bide demesin ben senin oldugunu biliyordum sirf seni kizdirmak icin öyle konustum
erkeklerin bildigi tek sey inkar etmek sonuna kadar, ayni yatakta yakalasan bile
klasik aldatan erkek işte hep kadınlarda suç yok bana kadınlık yapmıyor evde çok mutsuzum yataklarımız bile ayrı ama işte çocuklarım var aile zoruyla evlendim sevmiyorum cart curt aa bide karım beni aldatıyor bide namusuna iftira atanlar var
allah böylelerini alacaksın ibreti alem sallandıracaksın ya
üzülme arkadaşım ya ne kadar borcun var ailenin durumu ne ilk yazını okudum yorumları okumadan yazıyorum ailen kabul ediyorsa allah büyük biraz onlar destek çıkar ödersin borcunu böyle adamla ömür geçmez
süpersinn....
işte ben de diyorum ki sorun ne olursa olsun aldatılmak en kötüsü borcum var diye boşanmayacak mıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?