Aldatılıyorum :(((

kredi kartı borçlarım var kredi kartları benim üstüme hepsi kendi kredi kartı alamıyormuş benimkileri kullandık kullanmıyalımda diyemedim

Çok mu yüksek meblağa bu borçlar, altından kalkamayacak kadar.
Ödenemeyecek kadar büyük mü?
Tekrar sorayım, aileniz bu olayların neresinde, yanınızda olmaz mı?

nasıl bir adiliktir bu yahuu çok kızdım eşiniz olucak adama allah size bolca sabır versin bence ailenizle konuşun destek olurlar sanırım size bir an önce kurtulun bu adamdan yazık olur size böyle biri insanla ömür geçmez

ailemle konuşsam yanımda olcaklarını düşünüyorum babam yok kardeşim annem anneminde maaşı ancak kendine ancak dayımlardan felan borç alabirsem offffff onlarda evlenirken o kadar destek oldularki artık nasıl derim onuda bilmiyorum mecburen demek zorundayım kesin ayrılmam lazım evlenirken dayımlar mobilyamı yaptılar bende beyaz eşya firmasında çalışıyordum onlarıda ben yaptım zaten geriyede pek bişey kalmadı böle rahatlık verirsen olacağı bu (((

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inanın birazda olsa o kadar rahatladımki. çocuklarımıda bırakmayı düşünmüyorum

Kanıtınız var işte elinizde.

Face de görüşmüşsünüz,mesajları silmeyin sakın.

Direk ayrılın ,sizin hakkınızda nasıl böyle konuşabilir pislik herif !

Çok sinirlendim gerçekten ne biçim adammış pes !

bırakma canım zaten evlatlarını, sen nereye onlar oraya, sen ne yersen yerler veya yemezler ama bırakma evlatlarını sakın sakın. bazı sorumsuz anneler gibi olma. ailenden gerekirse dayılarından yardım iste. eşinin bu pisliğinden sonra yüzüne bakmaktansa ailene boyun eğ.

şimdilik yüzyüze görüşmeyin
o başka kadının hesabından yazışn fotolar yollayınaklinialirimsmile
eşinize kredi çektiriin,borcunuz bitsin
borcunz ne zaman bitcek

hamile hamile kendini üzme canım...
bu onun adiliği... ağlamakla sadece kendine ve bebeğine zarar verirsin...
bu durumdan zarar görmesi gereken tek kişi de o kocan denen adam...

o yüzden birlikte düşünüp bi çaresine bakalım, seni bu durumdan en zararsız nasıl kurtarabiliriz diye...

o elindeki delillerle ona tazminat davası açıp donuna kadar alırsın ama bişeyi yokmuş....

daha önceki yakaladıklarında nasıldı peki tepkisi?

bi tanesi eski mahalle arkadaşıymı öyle dedi aileside onay verdi ben biraz çekingen olunca kadınlada konuşamadım aileside onay verince keşkelere yer yok ileriye bakmam lazım kafamı toparlamaya başladım sayenizde ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşlar.

öncesinden de defalarca yasamissiniz buna ragmen
neden ikinci cocuguda yaptinizki anlayamadim
borclar bosanma durumunda paylasilir zaten

ilk hamileliğimde yanlız geçirdim doktora yanlız gittim gece hasta oluyordum eşim evde yok
kaç kere taksi tutup kendi başıma gittim hastanelere aklıma gelmiyor inannın arkdaşlar öle dağılmışımki kafam allak bullak şimdi sizinle konuştukça aklıma gelenleri yazarım

sağol canım allah razı olsun planımı yaptım ailemin yanına yerleşmeyi düşüyorum allh kısmet ederse çocuklarımıda bırakmayı asla düşünmüyorum Allah kötülere fırsat vermesin benide doğru yoldan ayırmasın alalhın izniyle atlatıcam

ne fecii bi karaktere sahipmiş evli olduğunuz insan..aynı yastığa başkoyup arkanızdan atıp tutacak kadar erkekmiş!!!!!klava:

Sakın çocuklarını filan bırakma keşke bu hamilelik olmasaymış be böyle aldatan bir adama 2. bir çocuk verilirmi hiç..
Elinde kanıtın da var madem mahkemede delil olarak sunarsın sonuçta...
Sakın aklını çelmeye filan da kalkarsa taviz verme lütfen eğer af edersen devamı yine gelir...

Söyleyecek söz bulamıyorum yemin ederim kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum ama mümkün değil böle bir ruh halini tahayyül edemiyorum Allah binlerce kez sabır versin o adi herfiin de burnundan fitil fitil getirsin bu sana yaşattıklarını.Nasıl bir vicdan bu ya insan evladının annesine bunu nasıl yapar herşeyi geçtim senin hakkında konuşması sözün bittiği yer zaten ahlaksızmış o kadar..Arkadaşlarında söylediği gibi hemen bir avukatla görüş yapabileceklerini öğren hatta yokmu kkda hukukçu arkadaşa yardımcı olsa çok iyi olur.of ya hamilesin birde en zor yanı o Allah yardımcın olsun canım ama unutma kimse yaptığının cezasını çekmeden bu dünyadan ayrılmaz.

Canım önce bir sakin ol. Adam gibi düşünelim. Sen bu süre zarfında eşine sakın hiçbir şey söyleme. Üzüntünü belli etme. En az sıyrıkla paçayı kurtarmaya bakıcaksın tamam mı. Şimdi sana olan yaklaşımı normalde nasıldır. İki güzel lafla birşeyleri yaptırtabiliyor musun mesela bu insana. Eşinin durumu iyi bir arkadaşı var mı? Hamileyim borçlar yüzünden geriliyorum, arkadaşından borç isteyip şu borçlarımızı kapayalım mı diyebilir misin mesela.

Teşekkür ederim arkadaşlar arkadaşımla konuştum bi avukatla görüşmek en iyisi insan böle durumlarda kafası duruyor inannın bi avukatla görüşmek bile aklıma gelmedi

evet canım çok güzel fikir

Bencede eşine hamileliğini bahane edip bi şekilde borçları başka yolla kapattırmanın yoluna baksan...
birinden borç istesin veya kredi çeksin...
borçlar kaç ay sürecek buarada? miktarı çok mu ?

Teşekkür ederim arkadaşlar arkadaşımla konuştum bi avukatla görüşmek en iyisi insan böle durumlarda kafası duruyor inannın bi avukatla görüşmek bile aklıma gelmedi

Evet canım avukatla görüş borçlar da varlıklarda bölüşülüyor bildiğim kadarıyla sen şimdi o adama kredi çektirtsen bile o bile paylaşılacaktır. Ama ailesinden istesin ya da bir arkadaşından ortada hukuki bir dayanak bir sözleşme olmadan, o zaman mecburen onun başına patlıcak. Hak etmiş ziyadesiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…