- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
kredi kartı borçlarım var kredi kartları benim üstüme hepsi kendi kredi kartı alamıyormuş benimkileri kullandık kullanmıyalımda diyemedim
nasıl bir adiliktir bu yahuu çok kızdım eşiniz olucak adama allah size bolca sabır versin bence ailenizle konuşun destek olurlar sanırım size bir an önce kurtulun bu adamdan yazık olur size böyle biri insanla ömür geçmezbende onu anlamadım öyle güzel konuşuyorki benimle başkası söylese inanmazdım ben konuştumda inanıyorum ben kiloluymuşum beni arzulamıyormuş birlikte olmuyormuşuz az kalsın dicektim karnımdaki çocuk kimin ağlamaktan mahfoldum arkadaşlar anlatamam size darbe üstüne darbe isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi ALLAH affetsin
bende onu anlamadım öyle güzel konuşuyorki benimle başkası söylese inanmazdım ben konuştumda inanıyorum ben kiloluymuşum beni arzulamıyormuş birlikte olmuyormuşuz az kalsın dicektim karnımdaki çocuk kimin ağlamaktan mahfoldum arkadaşlar anlatamam size darbe üstüne darbe isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi ALLAH affetsin
sağol canım allah razı olsun planımı yaptım ailemin yanına yerleşmeyi düşüyorum allh kısmet ederse çocuklarımıda bırakmayı asla düşünmüyorum Allah kötülere fırsat vermesin benide doğru yoldan ayırmasın alalhın izniyle atlatıcambırakma canım zaten evlatlarını, sen nereye onlar oraya, sen ne yersen yerler veya yemezler ama bırakma evlatlarını sakın sakın. bazı sorumsuz anneler gibi olma. ailenden gerekirse dayılarından yardım iste. eşinin bu pisliğinden sonra yüzüne bakmaktansa ailene boyun eğ.
bende onu anlamadım öyle güzel konuşuyorki benimle başkası söylese inanmazdım ben konuştumda inanıyorum ben kiloluymuşum beni arzulamıyormuş birlikte olmuyormuşuz az kalsın dicektim karnımdaki çocuk kimin ağlamaktan mahfoldum arkadaşlar anlatamam size darbe üstüne darbe isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi ALLAH affetsin
evet canım çok güzel fikirCanım önce bir sakin ol. Adam gibi düşünelim. Sen bu süre zarfında eşine sakın hiçbir şey söyleme. Üzüntünü belli etme. En az sıyrıkla paçayı kurtarmaya bakıcaksın tamam mı. Şimdi sana olan yaklaşımı normalde nasıldır. İki güzel lafla birşeyleri yaptırtabiliyor musun mesela bu insana. Eşinin durumu iyi bir arkadaşı var mı? Hamileyim borçlar yüzünden geriliyorum, arkadaşından borç isteyip şu borçlarımızı kapayalım mı diyebilir misin mesela.
Teşekkür ederim arkadaşlar arkadaşımla konuştum bi avukatla görüşmek en iyisi insan böle durumlarda kafası duruyor inannın bi avukatla görüşmek bile aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?