- Konu Sahibi kaderim_48
-
aldatılan kişi bunu affederse bence erkek daha cok bağlanıyor ve ona sadık oluyo tamamen istisnalar hariç tabi
aldatılan kişi bunu affederse bence erkek daha cok bağlanıyor ve ona sadık oluyo tamamen istisnalar hariç tabi
eşimizin, erkek arkadaşımızın, bize daha çok bağlanması için ne yapacakmışız?. demekki bizi aldatmasını sağlayacakmışız ki, istisnalar hariç,adam bize daha bağlansın. ve sadık olsun..kafamçokkarıştı:bbo:
bir şey daha öğrenmiş oldum. çok şükür.
Ben aldatıldım. Hiç hoş bir duygu değil..Kimsenin yaşamasını istemem.Yaşasa bile gözüyle görmesini istemem...Sevg,n bitmiyor ne yazık ki,çünkü yerini nefrete bırakıyor o an. Nefret etmekten vazgeçtiğin an da bitiyor aşk..Ben affetmeye hazırım gibi hissetmiştim ama en ufak bir olayda yüzüne vurdum,ima ettim ya da..Bu yüzden ilişki yürümedi...Bu aldatma,aldatılana birhakarettir,yalandır,aptal yerine koymaktır...
Keşke o an sevgi de hemen bitse...ama bitmiyor..Buna rağmen affedemiyorsunda
yaşamadım belki oldu farkına varmadım.ama bu yazıyla bu konu tamamen açıklığa kavuşuyor.tebrik ediyorum seni kafadar.muhteşem bir yazı olmuş.ellerine sağlık.
.
ben yaşadım bun durumu hemde çoka cı şekilde sevgilim beni istemeye geldiği gece bizden çıktı ve sevgilisine gitti ne komik dimi sevgilisini istemeye geliyo ama sevgilisine gidiyo...
şuan yine barıştık yine beraberiz amaaaaa herşeyden kuşkulanıyo insan arasan açmasa acaba diyosun, arkadaşlarıyla buluşsa acaba diyosun
ama sevigyi tüketmiyo hala seviyorum belkide sevidğimi düşünüyorum ama şunuda biliyorum eski değeri yok bende
ben yaşadım bun durumu hemde çoka cı şekilde sevgilim beni istemeye geldiği gece bizden çıktı ve sevgilisine gitti ne komik dimi sevgilisini istemeye geliyo ama sevgilisine gidiyo...
şuan yine barıştık yine beraberiz amaaaaa herşeyden kuşkulanıyo insan arasan açmasa acaba diyosun, arkadaşlarıyla buluşsa acaba diyosun
ama sevigyi tüketmiyo hala seviyorum belkide sevidğimi düşünüyorum ama şunuda biliyorum eski değeri yok bende
büyük konuşmayım ama asla affetmemmm heleki kocam değilde sevgilimse bu aldatan
buna hayır dıyen olabılırmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?