aldatılmak,aradaki sevgiyi tüketir mi?

aldatılan kişi bunu affederse bence erkek daha cok bağlanıyor ve ona sadık oluyo tamamen istisnalar hariç tabi

eşimizin, erkek arkadaşımızın, bize daha çok bağlanması için ne yapacakmışız?. demekki bizi aldatmasını sağlayacakmışız ki, istisnalar hariç,adam bize daha bağlansın. ve sadık olsun..kafamçokkarıştı:bbo:
bir şey daha öğrenmiş oldum. çok şükür.

aldatılan kişi bunu affederse bence erkek daha cok bağlanıyor ve ona sadık oluyo tamamen istisnalar hariç tabi

höngg.:1shok:kafamçokkarıştı..nasıl yanı...hıcte boyle bır sey duymadım....
bence bagkanıp fılan etmez sadece af edıldı dıye yuzsuzluk yapar...
bıraz daha ılgı gosterır...
ama dısarda ne haltler edıyor yada ne naneler yıyor bılınmez...
guven gıttımı gelmesı zor olur canım...baglansa ne olur baglanmasa yaptı bır kere...:mymeka:

sevgılı yada es nasıl baglanır...maddesıne bır şık daha eklendı...
hayırlı ugurlu olsun....:lepi:

madde...sevgılımızı baglamak ıcın ..aldatacakmışızzzzzzz...Şeniz
o zaman baglanır kalırmış...
aklımızda olsun...uygulayalım...:sm_cool::roflol::je
yyar:

aaaaaaa:1shok:
aman allahım daha neler öğrencez....
dalgamı geçtin kardeşim....allah kıms:1shok:eye göstermesin.
sen deneyimlisin galıba...seninki aldattı..o yüzdenmi tecrübelerini yazıyorsun...kafamçokkarıştı
sen hangi dünyadasın güzel kardeşim...:tomato:
o kadar baglama taktiklerini geride bırakan bir teori...kötükedihüso
bunu daha açarsan bizde daha aydınlanırız....bu tezinle dünya tarihinde yeni bir dönem başlatırsın...

aynen katılıyorum canım...affedemiyorsun da...sevi de bitmiyor...

Ben aldatıldımı sevgisi bitenlerdenim valla..Affetmem kesinlikle ve sevgim de biter..

Hem aldatıl ,affetme hemde sevgin devam etsin..

O nasıl bir duygu bilemeyeceğim valla...kafamçokkarıştı

Midem aLmaz... 5 DakkaLık zevk için A$kı sevgiyi kirLetenLeRLe Hiçççç İ$im oLmas...
ErdemLi SaygıLı adam Zaten aLdatmaz.. Erdemini saygısını yitirmi$Lere verecek ne sevgim ne ömrüm vardır... payLa$amayacağım Tek $ey ErkeğimdiR... Ba$ka kadının ellerinin izini ta$ıyan adamın tenine benim dokunu$LaRım YoktuR aRtık...

Sanırım bu konuya köküne kadar bitirir diye bi cevap vermiştim. Hala diyorum.. Bİİİİ Tİİİİİ RİİİİİİRRRR!!!!

ben yaşadım bun durumu hemde çoka cı şekilde sevgilim beni istemeye geldiği gece bizden çıktı ve sevgilisine gitti ne komik dimi sevgilisini istemeye geliyo ama sevgilisine gidiyo...
şuan yine barıştık yine beraberiz amaaaaa herşeyden kuşkulanıyo insan arasan açmasa acaba diyosun, arkadaşlarıyla buluşsa acaba diyosun
ama sevigyi tüketmiyo hala seviyorum belkide sevidğimi düşünüyorum ama şunuda biliyorum eski değeri yok bende

Bence onu affetmekle büyük bir hata yapmışsın.
Ne diyeyim senin hayatın..
Umarım pişmanlıkların fazla olmaz...

Hata ettiğimi biliyorum ama onsuzda yapamıyorum.. hayatımda yokken her saniye hatta salise onu düşünüyorum napıyo diye şuan hayatımda ama o kadar düşünmüyorum bilmiyorum seviyormuyum yoksa sedece takıntımı...
Onlada olamıyorum onsuzda...

aldatılmaz sevgiyi törpüler bunada engel olunmaz derler ya önce 3 S gelir sevgi saygı sadakat...sadakat olmayınca sevgi saygı olurmu bence ilk gelen şey GÜVEN dir güven duygusu iki taraflı olduğunda sadakatte sevgide saygıda oluyor...Seninki bir takıntı olabilir...Değer veriyor olabilirsin...belkide sen istemeden bitmesini istemeyenlerden de olabilirsin ama sevgi var tabi bütün yazılarını okuyamadım ama umarım bu karşılıklıdır pişmanlık duygusu vardır sevdiğinde

ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum canım........

büyük konuşmayım ama asla affetmemmm heleki kocam değilde sevgilimse bu aldatan

7 yillik bir evliligim vardi esim beni internetten bayanlarla yazisarak aldatti yakaladim 3 gün 5 gün derken sonunda affettim telefonunda erkek ismiyle kaydedilmis bayan numaralari yakaladim cok yeminler etti cocuklarinin üzerine sensiz yasayamam falan hep zaten benzer seyler beni gercektende birdaha aldatmaz cok korktu adam saniyordum oysaki adam bana yemin ettigi günün gecesinde bile beni aldatmaya devam etmis sadecene daha dikkatli olmus zaten affettigimiz zaman aman artik akillandi bana nasil iyi davraniyor nasil benimle ilgileniyor evine daha cok düskün oldu zannediyoruz ama hepsi yalan can cikar huy cikmazmis suan esimden ayriyim ama simdi düsününce yasadiklarimi nekadar safmisim diyorum aslinda safda deyiliz ama kendimizi kandiriyoruz aldatildiktan sonra degistigine kendimizi inandiriyoruz ama beynimizdeki süphe asla bitmiyo ama sonuc sinirlerim mahvoldu pisikologa gidiyorum ondan ayrildiktan sonra cocuklarima daha iyi bir anne oldum1 aydan beri ayriyim ondan hala yalvariyor ama nafile suan cocuklarimla okadar mutluyumki onun düzenimi bozmasina asla tekrar izin vermem.:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…