- Konu Sahibi kaderim_48
-
asla devam etmezdım ben.
bugun onun benı aldatmış olması ve benım affetmış olmam ılerıde gene yapacağı anlamına gelır.
aldatmasa bıle benım içimde şüphe oluşmasına sebep olur.
ve sürekli içimdeki o şüpheyle yaşayamam.dayanamam buna zaten.
ve dolayısıyla benden sonra ne ısterse yapsın dıye çekip giderdim.
eger benı cok sevse vazgeçemeyecek durumda olsa zaten benı aldatmazdı dıye düşünürdüm ve kalmama neden bulamayarak çekip giderdim.
aldatilmak tabi cok kotu ama ben 1 kereye mahsus aff ederdim. yani her kes hata yapa bilir
6 senenin sonunda bende aldatıldım. ve ondan nefret ediyorum. aldattıgı insanda okadar düşük biri ki.. sonunda deydi mi?? sorusunu sorunca...
artık bana zarar vermesin yeter. kim bilir kaç kere aldatıldım haberim yok. hiç yapmadıgım aldatıldıktan sonra nedendir ceketinin cebini karıstırmak geldi ve baktıgımda iki tane kız numarası ve hala akıllanmamıs.......!!!
iş yerinin yan tarafındaki arkadasından msjlar atmıs kızlara arkadasım sizden çok bahsetti ben ... tanısabilirmiyiz görüşme şansımız varmı...........!!!
bi insan bu kadar hayvan bu kadar seviyesiz olur...
ayrıldıktan 2 gün sonra bi kızla msjlasmaya başlamıs 2 konusmuslar ve daha niceleri.....
boynuzlarımı bende sayamadım.. ayakta uyutmusta haberim yok... erkek milleti bu kadar düşük bu kadar seviyesiz. bide ilk erkek arkadasımdı.. nefret ediyorum.. şimdi olup olmadık laflar söylüyo konusuyo. inş. sadece konusmakla kalır.. çenesinde kalır.. harakete geçmezz...!! sadece bunu istiyorum RAbbimden.. aileme bana zarar vermesin düşsün yakamdan..... sizde dualarınızı eksik etmeyin su anda en çok ihtiyacımın oldugu şey nolur kızlarsenağlama
aldatılan kişi bunu affederse bence erkek daha cok bağlanıyor ve ona sadık oluyo tamamen istisnalar hariç tabi
Sevgili arkadaşım; soruların kabul edilebilir ama "aradaki sevgiyi tüketir mi?" kısmı gerçekten saçma olmuş...Bu soruya "aldatıldığım halde sevgim tükenmez" diyen bir tek kadına rastlayamazsın...
Ben aldatılmayı asla sineye çekmem,affetmem...Çünkü biliyorum ki;bir kez affetmek,gerisine de göz yummayı gerektirecektir.Mutlaka tekrarlayacaktır.Affedilecek bir durum değildir."Sana mutluluklar " der ve sırtımı döner giderim.Zararın neresinden dönsem kardır...Değmez uğraşmaya...
ben aldatmaz diodum o konuda güvenim tamdı ama dün akşam kendi ağzıyla 1 sefer aldattığını itiraf etti hemde yaşadığımız onca zorluklara rağmen 1 seneyi 1 saate bir iddaa uğruna satmış.. çok şeyler atlattım ama dün akşamdan beri kesseler beni hissetmem her yerim uyuşuk.. sevgisi bittimi hayır bitmedi içimdeki öfkemi nefretmi ne anlayamıyorum ama onsuzda olmak istemiyoruum ama midemde kaldırmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?