• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmak.. dile ne kolay değil mi..

''tam da az önce sıçrayarak uyandım'' kısmına kadar doldum doldum içimden ana bacı gittim eşinin sövülmedik yeri kalmadı,özür dilerim bu yüzden eşinden.
Allah bu anları yaşatmasın bize,kalbi temiz olanlara,fikri güzel olanlara ve bana yaşatma Yarabbim...
çok büyük acı.büyük acı ama büyük kayıp değil.biz yeter ki kendimizi kaybetmeyelim.
:ssz::ssz::ssz:

bugün eşimin çok hakkına girdim. helallik almam lazım. benim yüzümden bir sürü küfür yedi:9:
olsun.. rüyada da olsa aldatmanın bir bedeli olmalı değil mi:37:

yapma lütfen. kendi pisliğini sana kakalamış sen de hee demek ki ondan yaptı diye düşünüyorsun öyle mi?

kesinlikle öyle düşünmüyorum, sadece benimde bunda bir nebze katkım olduğunun farkındayım. Bana eşim benim davransa da ben onu aldatmazdım, karakter meselesi birazda.

rüyalarda kalması dileğiyle... allahım hiçbirimze böyle bi acıyı tattırmasın. eşlerimizi de bizi de şaşırtmasın rabbim...

Niye gercekmis gibi yazma geregi duyup sonra ruyaya cevirdiniz ki bos yere okuduk bastan belirtseydin ruya oldugunu

Niye gercekmis gibi yazma geregi duyup sonra ruyaya cevirdiniz ki bos yere okuduk bastan belirtseydin ruya oldugunu

lütfen kendi adınıza konuşun. bunca kişi okudu, yorum yaptı kimse böyle düşünmediğine göre sorunun bende olmadığı ortada. madem boşa okuduğunuzu iddia ediyorsunuz gidin dolu işlerle uğraşın. çünkü burada okuduğunuz konuların yüzde doksanı boş! şeyler. boş olduğunu iddia ettiğiniz konuma yorum yapmanız da ayrı bir komedi. size iyi akşamlar..

Keske yazinin en basinda ruya oldugunu belirtseydiniz, ben gercek sandim kalbim acidi...RABB im kimseye yasatmasin herkes mutlu olsun biz de mutlu olalim...:))

Bende önceden bu tarz kabuslar görüyordum.. Ağlaya ağlaya uyanıyordum.. Heralde kaybetme korkusundan kaynaklanan bişey.. :17: Yada çevrede gördüğümüz duyduğumuz olaylardan etkileniyoruz.. Ama sadece bi kabuss çok şükür gerçek olmadı bu zamana kadar..

Allah bu acıyı, bu yıkımı yaşayan arkadaşlarıma Sabır, Güç versin inşallah..

Amiiin.

evlilik kadar olamaz ama sevgilim tarafından aldatılmıştım, 18 yaşındaydım. (rüyamda da böyle şeyler görmüş olabilirim, hatırlamıyorum). önceden de hep korkardım zaten güvenmiyorum derdim, kurcalardım her şeyi çektirdim falan. gene kurcalamalarım sayesinde bulmuştum. saflık bende aslında en başında belirtiler vardı da işte, o zaman daha yumuşak oluyorsun aşığım falan filan(hele başında. nasıl susmuşum dedim daha sonra). ama yine de olgunlaşmam da ki etkisinden dolayı memnunum, gerekiyormuş, Allah'tan daha büyük şeyler olmadı. şimdi o kişi hala uğraşıyor ama ilgilenmiyorum, ne nefret ne sevgi var, sadece bir geçiş noktasıydı. daha sonra erkeklerden, ilişkiden kaçtım bir süre asla düşünmedim, hoşlansam dahi kendimi bildiğimden ve o kişinin o olmadığını zamanın doğru olmadığını vs. anladıysam ilerletmedim, bir şeyin olacağı varsa da olmadı yani çok memnunum. sadece benim için yanlış kişi olan biriyle sevgili olarak bir hata yaptım bu 4 yıl içinde, ama bakıyorum da gerekiyormuş belki de, her şeyi önlemek elde olmayabiliyor ama yine de bile bile lades yaptığımdan kızıyorum kendime az biraz arada. şimdi ise sadece inanarak, dua ederek doğru kişiyi, beklediğime değecek kişiyi beklemeye devam etmekteyim. ara ara umutsuzluğa düşer gibi oluyorum, "o" gelse bile güvenemicem diyorum ama olsun, devam ediyorum şimdilik. ihtimaller ve bu pay hep var.
gerçekleri göz ardı etmeden de olumlama yapılabileceği düşüncesindeyim ayrıca, kişinin kendisi için.. enerji çok etkili bir şey.
evlilik açısından tabi evlenmeden öncesi daha etkili olur muhtemelen.. Allah'ım korusun çok kötü bir şey, ama olursa da vardır bir hayrı.
yaşayan kişilere Allah'tan sabır ve güç diliyorum...

evlilerin de bekarların da geleceği için; "Allah'ım gönlümden geçenleri bana hayırlı kıl ve nasip et" diyelim... :)

hayatımda hiç aldatılmadım yani ben öyle sanıyorum en azından :6:

ama okurken kalbimin sıkıştığını hissettim,çok kötü bir şey bu.dediğin gibi Allah kimseye yaşatmasın.

Bende önceden bu tarz kabuslar görüyordum.. Ağlaya ağlaya uyanıyordum.. Heralde kaybetme korkusundan kaynaklanan bişey.. :17: Yada çevrede gördüğümüz duyduğumuz olaylardan etkileniyoruz.. Ama sadece bi kabuss çok şükür gerçek olmadı bu zamana kadar..

Allah bu acıyı, bu yıkımı yaşayan arkadaşlarıma Sabır, Güç versin inşallah..
bu kabuslarda okuduğumuz konuların da payı var galiba. insanız sonuçta üzülüyoruz bilinç altına işleniyor hep bunlar.
aminn..
Amiiin.

evlilik kadar olamaz ama sevgilim tarafından aldatılmıştım, 18 yaşındaydım. (rüyamda da böyle şeyler görmüş olabilirim, hatırlamıyorum). önceden de hep korkardım zaten güvenmiyorum derdim, kurcalardım her şeyi çektirdim falan. gene kurcalamalarım sayesinde bulmuştum. saflık bende aslında en başında belirtiler vardı da işte, o zaman daha yumuşak oluyorsun aşığım falan filan(hele başında. nasıl susmuşum dedim daha sonra). ama yine de olgunlaşmam da ki etkisinden dolayı memnunum, gerekiyormuş, Allah'tan daha büyük şeyler olmadı. şimdi o kişi hala uğraşıyor ama ilgilenmiyorum, ne nefret ne sevgi var, sadece bir geçiş noktasıydı. daha sonra erkeklerden, ilişkiden kaçtım bir süre asla düşünmedim, hoşlansam dahi kendimi bildiğimden ve o kişinin o olmadığını zamanın doğru olmadığını vs. anladıysam ilerletmedim, bir şeyin olacağı varsa da olmadı yani çok memnunum. sadece benim için yanlış kişi olan biriyle sevgili olarak bir hata yaptım bu 4 yıl içinde, ama bakıyorum da gerekiyormuş belki de, her şeyi önlemek elde olmayabiliyor ama yine de bile bile lades yaptığımdan kızıyorum kendime az biraz arada. şimdi ise sadece inanarak, dua ederek doğru kişiyi, beklediğime değecek kişiyi beklemeye devam etmekteyim. ara ara umutsuzluğa düşer gibi oluyorum, "o" gelse bile güvenemicem diyorum ama olsun, devam ediyorum şimdilik. ihtimaller ve bu pay hep var.
gerçekleri göz ardı etmeden de olumlama yapılabileceği düşüncesindeyim ayrıca, kişinin kendisi için.. enerji çok etkili bir şey.
evlilik açısından tabi evlenmeden öncesi daha etkili olur muhtemelen.. Allah'ım korusun çok kötü bir şey, ama olursa da vardır bir hayrı.
yaşayan kişilere Allah'tan sabır ve güç diliyorum...

evlilerin de bekarların da geleceği için; "Allah'ım gönlümden geçenleri bana hayırlı kıl ve nasip et" diyelim... :)
hayatta herşey biz insanlar için. yaşadıklarımızdan ders çıkarabiliyorsak ne mutlu bize.

hayatımda hiç aldatılmadım yani ben öyle sanıyorum en azından :6:

ama okurken kalbimin sıkıştığını hissettim,çok kötü bir şey bu.dediğin gibi Allah kimseye yaşatmasın.

öyledir ya. hem kadınlar aldatıldıklarını hissederler bence. Allah mutluluğunu daim etsin.:)

buna benzer bir rüya bende görmüştüm ve eşime çok okkalı bi şaplak indirmiştim o sersemlikle zavallım karabasan bastı beni diye bağırmıştı bende uyuyo numarası yapmıştım...

gerçekten çok kötü oluyor insan heleki böyle rüyalar insanın psikolojisini alt üst ediyor,RABBİM kimseye göstermesin yaşayan her kadınada sabır versin...

Ben de rüyamda aldatıldığımı görmüştüm. Eşimle ayrıyız, ve barıştığımız gün yatakta başka bi kadınla yakalamıştım.ve hüngür hüngür ağlıyodum rüyamda.nasıl yaparsın bunu diye. kaç kez affettim seni ama bunu bana nasıl yaparsın diyodum.:14:(gerçi boşanma aşamasındayız şuan,o ayrı mesele ;) )

İnanın öyle kötü bi hismiş ki, Rabbim kimseye yaşatmasın bunu.. Hem rüyada, hem de gerçekte..

buna benzer bir rüya bende görmüştüm ve eşime çok okkalı bi şaplak indirmiştim o sersemlikle zavallım karabasan bastı beni diye bağırmıştı bende uyuyo numarası yapmıştım...

gerçekten çok kötü oluyor insan heleki böyle rüyalar insanın psikolojisini alt üst ediyor,RABBİM kimseye göstermesin yaşayan her kadınada sabır versin...

sen ciddi misin:9::9::9: çok güldüm ya:9::9:
zavallı adam.. demek karabasan sandı seni:23::23:
peki hala öyle mi sanıyor?:27:

Ben de rüyamda aldatıldığımı görmüştüm. Eşimle ayrıyız, ve barıştığımız gün yatakta başka bi kadınla yakalamıştım.ve hüngür hüngür ağlıyodum rüyamda.nasıl yaparsın bunu diye. kaç kez affettim seni ama bunu bana nasıl yaparsın diyodum.:14:(gerçi boşanma aşamasındayız şuan,o ayrı mesele ;) )

İnanın öyle kötü bi hismiş ki, Rabbim kimseye yaşatmasın bunu.. Hem rüyada, hem de gerçekte..

allah yardımcın olsun. eşin gerçekte de aldattı mı?

allah yardımcın olsun. eşin gerçekte de aldattı mı?

Amin, cümlemizin yardımcısı olsun Allah. Hayır aldatmadı ama şuan ayrı olduğumuz için ne halt işliyo bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum açıkçacı. Bi ara görüşmüştüm eşimle barışma umuduyla gitmiştim ama, o yaşadığı yerde çok güzel hatunlar olduğunu söylemişti ! Öyle de karaktersiz biriymiş işte.

Amin, cümlemizin yardımcısı olsun Allah. Hayır aldatmadı ama şuan ayrı olduğumuz için ne halt işliyo bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum açıkçacı. Bi ara görüşmüştüm eşimle barışma umuduyla gitmiştim ama, o yaşadığı yerde çok güzel hatunlar olduğunu söylemişti ! Öyle de karaktersiz biriymiş işte.

o çok güzel hatunlar karısının yerini tutacak mı bakalım.. gerçekten karaktersizmiş. iyi olmuş kurtulduğun:47::47:

o çok güzel hatunlar karısının yerini tutacak mı bakalım.. gerçekten karaktersizmiş. iyi olmuş kurtulduğun:47::47:

Tutar mı tutmaz mı o bilir artık. ama benim kıymetimi bilemedi bu kesin. İnşallah tamamen kurtulurum tez zamanda. zaten ayrıyız,resmi olarak da ayrılmak istiyorum artık. duruşma gününü bekliyorum. bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin ve kurtarsın beni artık :)

Öyle bir rüya görürsem sabahına mümkünse görünmesin gözüme :ssz:

yakın bir arkadaşım.. bir akşam yemeğe çağırıyorum. ben eşim ve o. ortada kasvetli bir hava var ama sebebini bir türlü çözemiyorum. neyse yemek bitti. arkadaş evine gidiyor. eşim laf arasında çok iyi kadınmış yine çağırırız diyor.

nasıl olduysa o arkadaşı yine çağırıyorum. eşim benden sürekli bir şeyler istemek bahanesiyle beni mutfağa gönderiyor.. ekmek, su, tuz..
bu işte bir gariplik var. odaya dönerken kapı aralığından eşimle arkadaşımın birbirlerine bakışlarını yakalıyorum. neyse diyorum yanlış anlamışımdır. ama biraz sonra iş zıvanadan çıkıyor. eşim kadının, kadın eşimin içine düşmek üzere. beni etkilemek için kurduğu cümleleri, dizdiği övgüleri şimdi onun için seferber ediyor.
ben çıldırıyorum tabii. kadını evden kovuyorum. ikisi de çok sakin. kadın gidiyor. eşime hesap soruyorum. "sen ne yaptığını zannediyorsun? gözümün önünde beni aldatıyorsun." delirmiş gibiyim. eşim gayet rahat ve sakin bir şekilde "ne yapayım aşık oldum. sana olmadığım kadar ona aşık oldum. özür dilerim."

özür dilerim ha. demek herşey bu kadar kolay. madem bana bunu yapacaktın neden karşıma çıktın Allahın cazası? neden hayatımı mahvettin? Allah ikinizin de belasını versin!

tam da az önce sıçrayarak uyandım. tamam rüyalarla aram iyidir. rüyasız bir gecem geçmez. iyidir hoştur rüyalar. yapamadıklarımızı yaparız, gidemediğimiz yerlere gideriz. tüm imkansızları o alemde yaşarız ama bu kadarı çok fazla değil mi?
bir rüya bu kadar gerçek yaşanabilir mi?

sıçramamla eşimin sarılması bir oldu. tabii ben hala rüyanın etkisindeyim. içimden suratının ortasına bir tane geçirmek geldi. zavallım kendisine doğru gelen demir yumruktan habersiz " yine rüya mı gördün hayatım?" diye soruyor bir de..

nedense sonra aklıma burası geldi. dertleriyle dertlendiğim kadınlar.. burada okuduğum aldatılma hikayeleri.. hepsini çok üzülerek, bazılarını ağlayarak okurum. ama meğerse hiç hissedemezmişim. böyle bir şey (rüyada da olsa) yaşanmadan hissedilemezmiş.

birden içimde bir hayranlık hissi uyandı. eşlerinin başka kadınlara aşık oluşunu, gidişini çaresizce izleyen kadınlar. yıkılmayan, kendilerine yeni bir hayat kurabilen, inadına gülen kadınlar.. acınızı, duygularınızı bir an olsun yaşamak, o iğrenç hisle boğuşmak size hayranlık duymamı sağladı. siz hiç yıkılmayın e mi?

Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın..

Hayatimda en cok korktugum seylerden biri aldatilmak artik iyice paranoyak oldum boyle seyleri okudukca duydukca , bazen bende gorurum ruyada uyaninca bile surat yaparim o kadr etkileniyorumm.. Allahim kimseye yasatmasin :43:

Back
X