Amiiin.
evlilik kadar olamaz ama sevgilim tarafından aldatılmıştım, 18 yaşındaydım. (rüyamda da böyle şeyler görmüş olabilirim, hatırlamıyorum). önceden de hep korkardım zaten güvenmiyorum derdim, kurcalardım her şeyi çektirdim falan. gene kurcalamalarım sayesinde bulmuştum. saflık bende aslında en başında belirtiler vardı da işte, o zaman daha yumuşak oluyorsun aşığım falan filan(hele başında. nasıl susmuşum dedim daha sonra). ama yine de olgunlaşmam da ki etkisinden dolayı memnunum, gerekiyormuş, Allah'tan daha büyük şeyler olmadı. şimdi o kişi hala uğraşıyor ama ilgilenmiyorum, ne nefret ne sevgi var, sadece bir geçiş noktasıydı. daha sonra erkeklerden, ilişkiden kaçtım bir süre asla düşünmedim, hoşlansam dahi kendimi bildiğimden ve o kişinin o olmadığını zamanın doğru olmadığını vs. anladıysam ilerletmedim, bir şeyin olacağı varsa da olmadı yani çok memnunum. sadece benim için yanlış kişi olan biriyle sevgili olarak bir hata yaptım bu 4 yıl içinde, ama bakıyorum da gerekiyormuş belki de, her şeyi önlemek elde olmayabiliyor ama yine de bile bile lades yaptığımdan kızıyorum kendime az biraz arada. şimdi ise sadece inanarak, dua ederek doğru kişiyi, beklediğime değecek kişiyi beklemeye devam etmekteyim. ara ara umutsuzluğa düşer gibi oluyorum, "o" gelse bile güvenemicem diyorum ama olsun, devam ediyorum şimdilik. ihtimaller ve bu pay hep var.
gerçekleri göz ardı etmeden de olumlama yapılabileceği düşüncesindeyim ayrıca, kişinin kendisi için.. enerji çok etkili bir şey.
evlilik açısından tabi evlenmeden öncesi daha etkili olur muhtemelen.. Allah'ım korusun çok kötü bir şey, ama olursa da vardır bir hayrı.
yaşayan kişilere Allah'tan sabır ve güç diliyorum...
evlilerin de bekarların da geleceği için; "Allah'ım gönlümden geçenleri bana hayırlı kıl ve nasip et" diyelim... :)