Aldatilmak

Mutlutiramisu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2018
115
151
18
Cok kotuyum. Nefes alamiyorum. Gunlerdir acillere gidiyoruz tansiyonum firliyor. Aldatildim.
Daha dogrusu Aldatilmisim. Biri benim universitede ayni evde kaldigim,her seyimi paylastigim sevdigim,saydigim,kendi ellerimle nisanlimla tanistirdigim arkadasim.
Digeri Sessiz,sakin,beyefendi, beni cok sevdigine inandigim, cok sevdigim adam.
Maillerini okudum. Asik olmus o adam. Kiz da kayitsiz kalamamis. Kutsalmis asklari.
Ne olur soyleyin bu aci gececek mi?
Agliyorum. Ayaga kalkiyorum sonra yine agliyorum agliyorum.
Sukurler olsun gordum ama insanlar haysiyetlerinu sereflerini ne zaman kaybettiler bu kadar ?
Niye bana soylemediler, baskasina asikken benle mi evlenecekti
Neden baskasi degil baskasi olsa icim bu kadar acir miydi
Kotuyum. Kendine gelemiyorum. Duzelemiyorum. Duzelir miyim?
Boyle mi kalacagim, bu aci bitmeyecek mi ?

Acın elbette bitecek.
Ama kendini biran evvel iyileşmeliyim fikriyle yorma .
Dibe batacaksın ,acını yaşayacaksın ve günü geldiğinde hızla çıkacaksın.
Yaptıkları çok adice bir davranış ,ama siz iyi birisiniz ki bu gerçeği görebildiniz.
Tecrübelerle sabit,ben hep çivi çiviyi söker inanışındayım.
Biraz toparlan sonra hayatına birini al .
Elbette geçecek ,neler neler geçmedi ki.
Ağla dövün ama gururundan asla ödün verme.
Öğrenince ne yaptın ?

Şimdi çok acıyacak canın ama gün gelecek sızı bile kalmayacak.
Düşünsene nişanlıyken seni en yakınındaki kişiyle aldatan bi erkek müsveddesi ilerde kimbilir neler yapar.
O kız da aşklarının kutsallığını boynuz yiyince daha iyi kavrar.
Yasak tatlı gelmiş haysiyetsizlere ama emin ol o karakterdeki asalaklar tökezler yakında.
Sen kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen.

Beterin beteri var, neyseki sen vaktinde farkına varmış ve durumları öğrenmişsin.
Değmez elin adamına, gerçekten değmez.

Benim eşim de aynı şekilde eskiden aldatılmış, sevgilisi ve en yakın arkadaşı...
Gerçekten mide bulandırıcı bir durum, ancak insanlar böyle.
Çiğ süt emmiş, tiynetsiz, haysiyetsiz...
Güvenecek insan bulmak çok zor...

Geçecek elbet. Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki evlenmeden öğrenmişsiniz. Anlamadığım bre kansizlar madem öyle bir halt yediniz niye nişanı bozmuyor da sizi kandırmaya devam ediyor adi herif. O kansız da arkadaşınız diye yanınızda gezmiş. Bari bir bahaneyle de olsa arkadaşlığınızı bitirseydi. Çok söz var da yakışacak neyse bayağı kanı bozukmus bunlar bir de kutsal aşk ha adları batsın. Siz üzüntünüzü yaşayın bastırmayın içinizde büyük bir hayal kırıklığı vardır. Zor çok zor ama geçer inşallah onlar da çamurlarinda debelensin.

hepimiz ihanet çemberinden en az bir kere geçtik, ben dahil. ateşten bir çemberdir, geçerken yakar insanı. sonra zamanla iyileşir yaraların, geriye yıllar sonra ufak bir sızısı kalır. sizinki de geçecek o yüzden. çok şükür ki evli değilsiniz, yolun başında görmüş oldunuz. bir de bu sizin için bir tecrübe olsun insanlara dair. kadın kadının kurdudur. şahsen ben hiçbir kız arkadaşımın nişanlımla ya da eşimle samimi olmasını istemem. gerekli olmadıkça tanıtıştırmam bile. ha diyeceksiniz ki adamın karaktersizliği. orası öyle. ama hayatta neler oluyor, kendimden başka kimseye güvenmem.

Kumaşları belli insanlar, kendini üzmeye değmez. Tabiki geçecek acini yaşayacaksın yeniden ayağa kalkacaksın, hayat kime için heba etmeye değmeyecek kadar güzel. Hele hele bu tiynetsiz insanlar için hiç değmez

Back
X