- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Mutlutiramisu
Mail gmail. Ordan da konusuluyormus. Ben de bilmiyordum.
Ben de bilmiyordum. Demekki hemen görünmemesi için bu yolu seçmişler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mail gmail. Ordan da konusuluyormus. Ben de bilmiyordum.
Cok zor anliyorum seni ama her seyin ilaci zaman.Allahindan bulsun ikiside.O kizada yaziklar olsun. ne zaman istersen bana yaz rahatlarsin belkiAilesine anlattim. Kizin ailesine ulasamadim,telefonlarimi acmadilar.
Ortak arkadaslarimiza anlattim, o kizla universiteden cok arkadasimiz var.
Kimse inanamadi biliyor musunuz,insanlar sok gecirdi. Insanlar bana sen yanlis anlamis olabilirsin dediler.
Neden ?cunku biz bu insanla ayni evde kaldik,bi donem yedigimiz ictigimiz ayri gitmedi. Insanlar bunu gorup olamaz diyor ama ben bunu yasiyorum. Ne kadar igrencler. Basini yastiga koydugunda vicdani temiz mi gercekten ?
Onunla da konustum. Soyledim. Ofkemi kinimi kustum.
Nisanli. O adam. Adam demek istemiyorum. Bana yuzlerce mesaj atti acmiyorum telefonlarini. Hata yaptigini , bir anlik duyguyla hareket ettigini, bizim sevgimizin bunu asabilecegini.
Komik. Bizim sevgimiz su haysiyetsizligi ortermis. Onun da yuzune tukurdum.Ailesine anlattim butun ortak tanidik varsa soyledim icim sogudu mu hayir. Icim sogumuyor. Icimdeki ofke,uzuntu azalmiyor.
Icim karardi kalbimi kararttilar.
Ben de bilmiyordum. Demekki hemen görünmemesi için bu yolu seçmişler..
Cok tesekkur ederim. Yazarim, Cok sevinirim.Cok zor anliyorum seni ama her seyin ilaci zaman.Allahindan bulsun ikiside.O kizada yaziklar olsun. ne zaman istersen bana yaz rahatlarsin belki
bin şükür kurtulmuşsunuz Allahın sevdiği kuluymuşsunuzYa ben sadece gmail hesabimi is ,fatura va icin kullanirim. Aklima konusulacagi falan gelmedi. Arama,konusulma vs bisey bilmiyodum. Yoksa whatsappine didik didik ettim ama bana tertemiz telefonu vermis.
Kiza ait bisey yok, sonra da ben haksiz terbiyesiz, ahlaksiz olacaktim. Boyle bir seyi dusunmekten utanacaktim.
Cok tesekkur ederim. Yazarim, Cok sevinirim.
bin şükür kurtulmuşsunuz Allahın sevdiği kuluymuşsunuz
bunlar haysiyetsiz kişiliksizlikler. elbet rabbim yaptıklarını çıkaracak karşılarına sizin hayatınızı mahvedip mutlu olacaklarına inanmıyorum. yüce Allahın adaletine güvenin sizin sonunuzun kötü olmasına izin vermedi olanları da onların yanına bırakmazCok sukur. Icimdeki aci da gecsin baska bir sey istemiyorum. Ben bana bu yapilanlari unutamiyorum uyuyamiyorum yerimde duramiyorum bunu yapanlar nasil rahat rahat hayatlarina devam ediyor
merak etme onlarda senın kadar acı ve pişmanlık duyuyorlar ama biz göremiyoruz ,Cok sukur. Icimdeki aci da gecsin baska bir sey istemiyorum. Ben bana bu yapilanlari unutamiyorum uyuyamiyorum yerimde duramiyorum bunu yapanlar nasil rahat rahat hayatlarina devam ediyor
Geçmiş olsun. Telefonu elinizden çekmiş hepsini okuyamamışsiniz bile. O hesapta yazanları nasıl ele geçirip ailesine falan yollayabildiniz.
merak etme onlarda senın kadar acı ve pişmanlık duyuyorlar ama biz göremiyoruz ,
allah onlara gereken cazayı verecek ,
ınan bana gün gelecek evlenmediğine şükredeceksin namazlar kılıp adaklar yapacaksın ,
çünkü ben yaptım sende yapacaksın , sakın kendını bırakma hiç yalız kalma , hep kalabalık içinde ol
o kalabalık senı bunaltsada onlarla saçma sapan her konuyu konuş , ama tek başına odana kapanıp ağlama ,
geçecek tecrübeyle sabittir.
Bence de olamayacagim..Aşkları batsın.İnsanların üzerine basabasa, hayatları dağıta dağıta aşkımız kutsal demiyorlar mı
deli oluyorum.
Geçecek bu acı.Ama delip geçecek ve sen bir daha asla eski sen olmayacaksın.
Olucaksin olmayacagim deme niye olmayasin iki sefersiz yuzundenmi?ileride bunu hatirlayib hic bir aci hiss etmeyecegin zamanlarda gelicek bak o zaman eski sen olucaksin .Bence de olamayacagim..
çok değil 2016 aylardan nisan..
Liseden görüştüğüm bir çocuk vardı, ama nasıl ciddiyim. Bi de askere gitti bu, asker yareniyim yani o dönemler
Bir hayaller bir şafak saymalar falan gırla.. Zaten bi işkilleniyorum bundan, askerlikten önceki hareketlerinden falan. anlık bir şüpheyle fake hesap açtım. Aman yarabbim o da ne, fotoğrafsız fake hesaba yürüyen insan bundan önce gizli kapaklı neler neler yapmıştır dedim yapacaktır da dedim hatta ve başladım bunu işletmeye. O hesap sayesınde bunun çakma iğrenc hesapları da gün yüzüne çıkmasın mı. Boy boy mankenleri , efendime söyleyeyim profiline tam vücut fotoğraf koyan kızları eklemesin mi bu. Allahıııım neler neler. Ona buna ne yürümeler.. Bak şuan gülerek anlatıyorum ama o dönem hayatımın en kötü zamanlarıydı, unutamam yani ailevi problemler vs. ağır geçmişti yani. Konularım duruyor, ilerleyen yıllarda da bakıp güleceğim.
Ha noldu 6 ay sonra askerden gelince bana ulaştı evlen benimle seni nası kaybettim vs. zırvaladı mı, evet.Tabi ben farklı ile atanmıştım ve kendi sorunlarımla boğuşuyordum o zaman. Memlekete gidiyordum ayda bir. Bi kez gittiğimde görüştüm bununla. Onu işletip ortalığı karıştıranın aslında ben olduğumu söylemek istesem de söylemedim. Cünkü beni bırakan oydu ve onun yuzunden bitmişti, daha cok vicdan azabı çeksin istedim. Çekti ve pişman oldu da.
Lütfen sen de canım suan acını yaşa, ama geçeceğini bil.. Biz kadınlar gerçekten güçlüyüz, vesselam.![]()
Cok kotuyum. Nefes alamiyorum. Gunlerdir acillere gidiyoruz tansiyonum firliyor. Aldatildim.
Daha dogrusu Aldatilmisim. Biri benim universitede ayni evde kaldigim,her seyimi paylastigim sevdigim,saydigim,kendi ellerimle nisanlimla tanistirdigim arkadasim.
Digeri Sessiz,sakin,beyefendi, beni cok sevdigine inandigim, cok sevdigim adam.
Maillerini okudum. Asik olmus o adam. Kiz da kayitsiz kalamamis. Kutsalmis asklari.
Ne olur soyleyin bu aci gececek mi?
Agliyorum. Ayaga kalkiyorum sonra yine agliyorum agliyorum.
Sukurler olsun gordum ama insanlar haysiyetlerinu sereflerini ne zaman kaybettiler bu kadar ?
Niye bana soylemediler, baskasina asikken benle mi evlenecekti
Neden baskasi degil baskasi olsa icim bu kadar acir miydi
Kotuyum. Kendine gelemiyorum. Duzelemiyorum. Duzelir miyim?
Boyle mi kalacagim, bu aci bitmeyecek mi ?
Aaaa nişanlınız ile arkadaşınız sevgili mi olmuşlar? Önceki konunuzda belliydi aslında garip birşeyler olduğu
Evli ve çocuklu iken öğrenmek yerine henüz nişanlıyken adamın karaktersizliğini görmüş oldunuz.
Hiçbir acı yoktur ki zamanla hafiflemeyen.
Hele ki 2 karaktersiz için değmez.
KK'da artık o kadar tuhaf ve beklenmedik aldatılma konuları okuyorumki Aşk-ı Memnu'ya rakip
Hala sevgililer mi yani bunların yaptığı kalleşlik