Aldatilmak

Cok uzgunum boyle bir konu actigim icin. Boyle bir olayin parcasi oldugum icin cok cok uzgunum.
Kiza ilani ask etmis adam. Kiz da basta hayir mayir olmaz,sacmalama vs demis sonra tamam demis. Iste bu kadar basit.
Bu kadar basit bir sekilde harcadilar beni.
Bana gelip, ben neler cektim sen bilemezsin dedi aglaya aglaya o kiz. :)
Vicdan azabi cekiyormus. Evet cektigini hissediyorum. Beter olsun insallah. Umarim bu yaptigini öldügü son ana kadar unutamaz.
Birde utanmadan ben neler çektim mi diyor terbiyesiz ahlaksız onursuz haysiyetsiz kadın.İnsan duygusunun peşinden bu kadar adileleşerek nasıl koşar.
Hiç mi etiği yok bunların.siz hiç üzülmeyin. siz mazlumsunuz onlar zalim. Zalimlerin üzülmesi gerekir.onlar elbet cezasını bulacak.siz de bu sıkıntıların karşılığını alacaksınız inşallah

Azra Kohen'in çok sevdiğim bir sözü var, "hayat hepimizden daha akilli" diyor.

Elinden geleni yaptın ve bişey olmadı mi olmaması senin için en hayırlı olandi çünkü. Bunu olayın tazeligiyle anlamak mümkün değil ama ınan o adam seni haketmiyordu. Böyle olması gerekmiyordu evet bu kadar iğrenç bir şekilde gormemeliydin belki ama bu da bir sınav. Senden daha çok onların sınavı. Şimdi tüm kalbimle sana geçecek diyorum. Kendine telafisi olmayan zararlar verme lütfen acini yaşa bitsin. Bitecek. Geçecek.

Birde utanmadan ben neler çektim mi diyor terbiyesiz ahlaksız onursuz haysiyetsiz kadın.İnsan duygusunun peşinden bu kadar adileleşerek nasıl koşar.
Hiç mi etiği yok bunların.siz hiç üzülmeyin. siz mazlumsunuz onlar zalim. Zalimlerin üzülmesi gerekir.onlar elbet cezasını bulacak.siz de bu sıkıntıların karşılığını alacaksınız inşallah

Cok savas vermis cok aci cekmis.
Boyle bir ahlaksizligi ben duymadim. Ben bunlari yapmadim,yapilan taraf olmama ragmen uyuyamiyorum .Doktordan uyku hapi istedik cunku uyuyamiyorum sabaha kadar oturuyorum. Onlar uyuyabiliyo mudur,vicdanlari rahat midir ? Dua ediyorum insallah bu icimdeki aci bitsin gecsin. Sunlari dusunmek istemiyorum artik.

darkmore darkmore o zaman sana tesekkur etmistim. Icimi rahatlattin demistim. Hatirliyor musun? O kadar isterdim ki senin dediklerinin olmasini.
Ben art niyetli,kotu olayim. Bu kadar ahlaksizca bisey cikacagina ben kotu kalpli olayim.
Bu devirde dedigine gore, inanmiyorsun.
Ben size ilginc bir hikaye anlatmiyorum. Icim aciyor, bu gecer mi diye soruyorum. Bir olay silsilesi,gelisme,sonuc yok. Aldatildim ve canim yaniyor. Bu kadar.

Evet bu devirde , bu tarihte, arkadasi ve nisanlisi tarafindan aldatildim.bunu da baska bir gmail hesabiyla mesajlasmalarini okuyarak ogrendim. Evet bu devirde. Bu sekilde.

Kotu olmasam,buraya konu acmayacaktim. O kadar icim aciyor nefes alamiyorum ki belki bunu yasayan arkadaslarin gececek mesajlarini okuyup bir nebze umutlanayim diye.

Ben de arkadasima kotu gozle bakmadim.
Bunu ogrenmeseydim onu boyle bir seyle suclamak agrima giderdi,ondna once Allahtan korkardim. Bu oyle bir mevzu ki bir sey gormeden aralarinda bir sey varmis diyemezdim. Suphesi beni yakmaya yetti.
Ya ilginc geldi bana sebebini bilemiyorum. Inaniyorum desem yalan olur,inanmiyorum desem de yalan olur ama oturmayan bir seyler var bende. Belki hikaye cok klise,belki baska bir sey.

Esasen ben diger kadinlar gibi dusunmuyorum,evlendim adamin biriyle diye esimin bekar arkadaslarina potansiyel kadin avcisi gozuyle bakamiyorum mesela. Bir aksam arkadaslariyla disari ciktiginda hemen aklimda soru isaretleri olmuyor. Cok mu hayirli bir arkadasim bilemiyorum ama arkadaslarimdan birinin esi beni aradiginda hmmm acabaaaa demiyorum. Dostane sekilde gorusuyorum. Belki ben de aldatiliyorumdur,esim yapmaz baskasina bakmaz demem asla. Henuz yakaamamis olabilirim ama sizdeki olayi bu asiri onemseyen havaniz bana tuhaf geliyor. Belki ben sogukkanliyim, esimle en yakin arkadasimi bu sekilde iliskisi var diye ogrendigimde arkadasimi taniyamamisim der gecerim sanirim. Esim de zaten artik esim olmaz. Kaldi ki siz es bile degil sadece nisanlisiniz. Neden 10 cocukla ortada kalmis modundasiniz onu bile hala cozemedim. O yuzdendir belki kafamdaki soru isaretleri.

Ya bir sakinlik, siz de bir ananin babanin evladisiniz. Siz boyle kendinizi harap edin diye mi dunyaya getirdiler sizi? Hic kendinize acimaniz yok mu? Saliverin iplerini bu nisanli kisisinin ve arkadasinizin olsun bitsin. Ortada mevzuu bile kalmaz.

Ya ilginc geldi bana sebebini bilemiyorum. Inaniyorum desem yalan olur,inanmiyorum desem de yalan olur ama oturmayan bir seyler var bende. Belki hikaye cok klise,belki baska bir sey.

Esasen ben diger kadinlar gibi dusunmuyorum,evlendim adamin biriyle diye esimin bekar arkadaslarina potansiyel kadin avcisi gozuyle bakamiyorum mesela. Bir aksam arkadaslariyla disari ciktiginda hemen aklimda soru isaretleri olmuyor. Cok mu hayirli bir arkadasim bilemiyorum ama arkadaslarimdan birinin esi beni aradiginda hmmm acabaaaa demiyorum. Dostane sekilde gorusuyorum. Belki ben de aldatiliyorumdur,esim yapmaz baskasina bakmaz demem asla. Henuz yakaamamis olabilirim ama sizdeki olayi bu asiri onemseyen havaniz bana tuhaf geliyor. Belki ben sogukkanliyim, esimle en yakin arkadasimi bu sekilde iliskisi var diye ogrendigimde arkadasimi taniyamamisim der gecerim sanirim. Esim de zaten artik esim olmaz. Kaldi ki siz es bile degil sadece nisanlisiniz. Neden 10 cocukla ortada kalmis modundasiniz onu bile hala cozemedim. O yuzdendir belki kafamdaki soru isaretleri.

Ya bir sakinlik, siz de bir ananin babanin evladisiniz. Siz boyle kendinizi harap edin diye mi dunyaya getirdiler sizi? Hic kendinize acimaniz yok mu? Saliverin iplerini bu nisanli kisisinin ve arkadasinizin olsun bitsin. Ortada mevzuu bile kalmaz.
darkmore darkmore haklisiniz.
Ben yakin arkadasimdan bunu gordugum icin cok cok haksizliga ugramis hissediyorum. Neden boyleyim cok uzgunum. Baskasiyla olsa bu kadar kotu olmayacaktim ama o. Bilmiyorum biz ayni evde yasadik ya kardes gbiydik. Cok agrima gidiyor. Asamiyorum. Annem babam cok uzgun. Olanlara degil bana. Babam diyor ki ne olmussa olsun senin canindan kiymetli mi. Onlari uzdugum icin de uzgunum.
Tek dilegim bu durumun hemen gecmesi.
Ben de kendimi guclu zannedirdim. Coktum.

1 ay sonra sağlığın düzelir. 2 aya da kendine gelirsin. 3. ay normallesir her sey. Evli olabilirdin benim gibi. Evlenmeden gördüğün için mutlu olacaksın ilerde. İyi ki evlenmeden gormussunuz sizin adınıza sevindim.

Şimdi her şey çok yeni o yüzden sana hiç geçmeyecek gibi geliyor ama zaman her şeyin ilacı.
2 tane karaktersiz insana denk gelmişsin ve evlenmeden olmuş bu olay hayatından çıkıp gitmişler.

Ben neler duydum akrabalarımızın da yaşadığı Allah korusun dinlerken dehşete düştüğüm şimdi aradan yıllar geçmiş herkes her şeyi unutmuş.

Bi zamanlar bende bi aşk yaşadım. O zamanlar çok yakın bi arkadaşım vardı hemen hemen hep 3 umuz beraber olurduk. Derken sevgilim birden soğudu ve ayrılma kararı aldı. Inanilmaz uzuldum ve agladim. O arkadasim benimle bersber benden cok ağladı . Ben arkadaşımdan o sıralar şüphelenmesem de onunda görüşmemesini istedim. Ama o bana güvenmiyor musun diyip beni çıkarmıştı hayatından. Meğerse ağlarken kendi yaptıklarına ağlıyormuş. Ne mi oldu sonrasında? Evlendiler... mutlu mu değil olmayacakta... Ben de evlendim ama cok sukur iyi ki ayrilmisim iyi ki eşimi bulmuşum diyorum şimdi. Emin ol sende öyle olacaksın. Acıyor acıyacak ama geçecek ve karşına öyle biri çıkacak ki iyi ki diyeceksin..

Bi zamanlar bende bi aşk yaşadım. O zamanlar çok yakın bi arkadaşım vardı hemen hemen hep 3 umuz beraber olurduk. Derken sevgilim birden soğudu ve ayrılma kararı aldı. Inanilmaz uzuldum ve agladim. O arkadasim benimle bersber benden cok ağladı . Ben arkadaşımdan o sıralar şüphelenmesem de onunda görüşmemesini istedim. Ama o bana güvenmiyor musun diyip beni çıkarmıştı hayatından. Meğerse ağlarken kendi yaptıklarına ağlıyormuş. Ne mi oldu sonrasında? Evlendiler... mutlu mu değil olmayacakta... Ben de evlendim ama cok sukur iyi ki ayrilmisim iyi ki eşimi bulmuşum diyorum şimdi. Emin ol sende öyle olacaksın. Acıyor acıyacak ama geçecek ve karşına öyle biri çıkacak ki iyi ki diyeceksin..

Nasil yani ? Siz agladiginizda onlar birlikte miymis? O da ona mi agliyormus?
Yaziklar olsun.
Ben de bu arkadasimla bi onceki bulusmamda dugun icin alcaklarimi anlatiyodum. Sneinkini de yapariz birlikte diyodum, var mi biri diyodum. Gozumun icine baka baka bnlari dinliyodu. Benle gorusmeyi kesemedi mi, inadima mi yapti.
Umarim hic mutlu olamazlar. Bir insanin duygularini bu kadar asagilamak boyle basit olmamali

Nasil yani ? Siz agladiginizda onlar birlikte miymis? O da ona mi agliyormus?
Yaziklar olsun.
Ben de bu arkadasimla bi onceki bulusmamda dugun icin alcaklarimi anlatiyodum. Sneinkini de yapariz birlikte diyodum, var mi biri diyodum. Gozumun icine baka baka bnlari dinliyodu. Benle gorusmeyi kesemedi mi, inadima mi yapti.
Umarim hic mutlu olamazlar. Bir insanin duygularini bu kadar asagilamak boyle basit olmamali
Bir zaman makinesine bin ve hayatina düzgün birinin girdiği zamana git.simdi dön ve hatırla bugünlerini.zor değil ne düsünecegini kestirmek.üzülüp kendimi hirpalamakla hata etmisim diceksin.
Ben hep oynarım bu oyunu.yemeden icmeden uyumadan kesildigim zaman şunu dedim kendime.gelecege git ve simdiye bir bak.
Geçecek bu acılar. elbet dinecek.
Aklima geldiginde umursamayacağim,hissizleseceğim günler gelecek dedim.öyle de oldu.aklıma geldiginde sadece ona ve ailesine Allahın laneti ve gazabini gönderiyorum.ne bu dünyada ne de öteki tarafta mutlu olsun..

Bugün tv de gördüm 27 yasında iki çocuklu bir bayan,kocası kadının öz ablasıyla kaçmış yanı baldızıyla... ben onların yaptığından geçtim çocuğumu bana getirsinler diye nasıl ağlıyor :( kaçarken evlilik cüzdanı ile büyük çocuğu daha 6 yasında,onu da alıp gitmişler.Abla kardeş birbirlerine çok benzedikleri icin dışardan sonranlara, o evlilik cüzdanını gösteriyorlarmış.cocugun teyzesi düşünsenize anne dedirtiryormus.Baldiziyla kaçan adama mi yanarsın,eniştesiyle kaçan ablaya mi...bide çocuğu alıp gitmişler insanlarda ne vicdan ne de insaf kalmamış..Eskiden ne güzel aileler bir araya gelir,hoş sohbetler ederlerdi.Sicak sofralar kurulurdu konu komşuyla,aileyle...şimdilerde kimseye güven kalmadı duzen bozuldu iyice.kimseyle içli dışlı olmaya gelmiyor.ya karina göz koyuyorlar,ya kocana...size de çok geçmiş olsun beterin beteri var diyelim.ucuz atlatmışsınız kurtulduğunuza şükredin.basiretsiz olan bu Kişiler ilerde yine sizi farklı şekilde bile olsa aldatırlardı...

Bir insan sizinle birlikteyken aski sevgisi bitebilir baskasini da sevebilir sevgililik nisanlilik bunun icin var ama keske size durustce soyleyip ayrilsaymis.

Lütfen beni yalnış anlamayın ama işe ilk olarak profilinizdeki nişanlı yazısını bekar olarak değiştirip başlamaya yeni bir adım atmaya ne dersiniz.

Ve gülüm inan bana geçiyor.rabbim karşına öyle birini çıkarıyor ve diyorsun ki ben ne sevap işledim de böyle biriyle karşılaştım,evlendim diye şükür bile ediyorsun.

Böyle şeyler başına gelen ne ilk ne de son kişi olacaksın.yaşadıklarından hatalarından bir ders çıkarıp bundan sonra hayata hep 1-0 önden başlayacaksın.
Daha yeni olduğu için bu kadar kötü hisstmen normal çünkü ortada hem arkadaşınla hem de eski nisanlinla bir yaşanmışlik var ama goreceksin ki zamanla anlara karşı olan duyguların körelecek hatta kötüyü,nefreti,kizginligi,kirginligi geçtim hiçbir duygu bile hissetmeyeceksin çünkü onlar senin için birer hiç olacaklar,hiç var olmamış gibi olacaklar.zaman sedece zaman.

Bunun gibi değil tam olarak belki ama benzerini yasadim,insan asla eskisi olamıyor ne yazikki- hayatta hep bir şeyler eksik kaliyor, hayatınıza birini alin öğüdünü de veremiyecegim ne yazikki- kendinize biraz zaman ayırın

Back
X